• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • στιλβωτικες

Αποτελέσματα για

Στιλβωτικες

ΓερμανίαΣτουτγάρδη, Φράιμπουργκ και Μπάντεν-ΒίρτεμπεργκΚατασκευαστής/παραγωγός
  1. IMM MASCHINENBAU GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η IMM είναι γνωστή για τους ταινιολειαντήρες, της στιλβωτικές μηχανές, τα ταινιοπρίονα και την τεχνογνωσία Made in Germany. Η IMM είναι εδώ και περισσότερα από 60 χρόνια κορυφαία στον τομέα της επαγγελματικής επεξεργασίας επιφανειών. Η γκάμα των προϊόντων μας εκτείνεται από τα χειροκίνητα μηχανήματα για τη λείανση και τη στίλβωση έως τις αυτόματες εγκαταστάσεις. Διαθέτουμε ολοκληρωμένες λύσεις για χρήστες από τους τομείς της αεροπορίας, των αυτοκινήτων, της ενέργειας και της ιατρικής τεχνολογίας. Στη μονάδα του Riederich αναπτύσσονται και παράγονται τα συστήματά μας και σχεδιάζονται καινοτομικά νέα προϊόντα προς όφελος των πελατών μας σε ολόκληρο τον κόσμο. Τα μηχανήματά μας είναι σχεδιασμένα για συνεχή λειτουργία. Ο βαρύς και στιβαρός τύπος κατασκευής διασφαλίζει τον περιορισμό των κραδασμών κατά την επεξεργασία. Η διάθεση στη Γερμανία διεκπεραιώνεται κατά κύριο λόγο απευθείας. Οι πελάτες μας σε ολόκληρο τον κόσμο εξυπηρετούνται από περισσότερους από 25 εξουσιοδοτημένους αντιπροσώπους. IMM Maschinenbau - η λύση για τη δική σας επιτυχία!

  2. COVERAX-M-CHEMIE GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία COVERAX-M-CHEMIE GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Στιλβωτικοί κηροί βιομηχανικής χρήσης. Έχει έδρα σε Altdorf, Γερμανία.

  3. SCHOLL CONCEPTS GMBH POLISH & PAD MANUFAKTUR

    Γερμανία

    Η εταιρεία SCHOLL Concepts GmbH με έδρα το Remseck στον Νέκαρ διαθέτει εδώ και περισσότερα από 59 χρόνια καινοτομικά συστήματα φινιρίσματος βαφής και περιποίησης αυτοκινήτων ανώτατου επιπέδου. Η επιδίωξη της άψογης επιφάνειας βαφής, το πάθος και η υψηλή εξειδίκευση έχουν αναδείξει την επιχείρηση σε ένα από τους παγκοσμίως κορυφαίους ως προς την καινοτομία, την ευελιξία και την εξειδίκευση προμηθευτές ολοκληρωμένων λύσεων φινιρίσματος βαφής. Εξίσου μοναδική .όπως τα προϊόντα μας είναι και η συλλογή μηχανημάτων του εργοστασίου συστημάτων της εταιρείας μας. Σε παγκόσμιο επίπεδο, κανένας άλλος κατασκευαστής δεν είναι σε θέση να παράγει ολοκληρωμένα συστήματα που περιλαμβάνουν δίσκους και πάστες στίλβωσης με την ίδια ποικιλία και σε αυτό το απαιτητικό επίπεδο. Προκειμένου να ανταποκριθούμε στην αυξανόμενη ζήτηση ανανεώσαμε τα τελευταία δύο χρόνια ολόκληρη τη συλλογή μηχανημάτων μας και επενδύσαμε σημαντικά σε ευέλικτες και δομοστοιχειωτές γραμμές παραγωγής.

  4. LIETEX GUNTHER LIEBSCH GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία LIETEX GUNTHER LIEBSCH GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Στιλβωτικοί κηροί βιομηχανικής χρήσης. Έχει έδρα σε Villingen-Schwenningen, Γερμανία.

  5. ACROTEC GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία ACROTEC GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Στιλβωτικοί κηροί βιομηχανικής χρήσης. Έχει έδρα σε Bad Saulgau, Γερμανία.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
  1. RATHGEBER GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία RATHGEBER GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Στιλβωτικοί κηροί βιομηχανικής χρήσης. Έχει έδρα σε Göppingen, Γερμανία.