• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • σηραγγες

Αποτελέσματα για

Σηραγγες

ΓερμανίαΣτουτγάρδη, Φράιμπουργκ και Μπάντεν-ΒίρτεμπεργκΚατασκευαστής/παραγωγός
  1. HUGO BECK MASCHINENBAU GMBH & CO. KG

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η Hugo Beck είναι μια παγκοσμίως κορυφαία εξειδικευμένη επιχείρηση για οριζόντια μηχανήματα Flowpack, μηχανήματα συσκευασίας μεμβράνης και χαρτιού, καθώς και λύσεις αυτοματισμού και μετεπεξεργασίας εκτύπωσης στο εύρος απόδοσης από 3.000 έως 18.000 κύκλους/ώρα. Αναπτύσσουμε και παράγουμε απόλυτα προσαρμοσμένες λύσεις μηχανημάτων για τη συσκευασία σε μεμβράνη ή χαρτί και παρέχουμε επίσης όλο τον περιφερικό εξοπλισμό. Με βάση τις προδιαγραφές του πελάτη ή ως μηχάνημα μαζικής παραγωγής: Η ολοκληρωμένη γκάμα των προϊόντων μας περιλαμβάνει μηχανήματα Flowpack, μηχανήματα σωληνωτών σάκων συνεχούς ή βηματικής λειτουργίας για συσκευασίες Flowpack, σε σακούλες ή συρρίκνωσης, μηχανήματα συσκευασίας δεσμίδων, σήραγγες συρρίκνωσης, συστήματα μετεπεξεργασίας εκτύπωσης, μηχανήματα τοποθέτησης, ρομπότ και συστήματα χειρισμού. Οι πελάτες μπορούν να επιλέξουν από πολυάριθμες μεμβράνες πολυολεφίνης, πολυπροπυλενίου, πολυαιθυλενίου και σύνθετου υλικού που διατίθενται στην αγορά. Οι πλέον σύγχρονες μεμβράνες από μονοϋλικά ή ανακυκλούμενα υλικά σε ποσοστό έως 100 %, βιολογικές μεμβράνες και εξαιρετικά λεπτές μεμβράνες συσκευασίας ενδείκνυνται απόλυτα για τα μηχανήματα Hugo Beck.

  2. ELT ENTSTAUBUNGS- UND LUFTTECHNIK GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Στόχος μας δεν είναι απλώς η εξέταση των επιμέρους τεχνικών ζητημάτων, αλλά η επεξεργασία ολοκληρωμένων λύσεων με επικέντρωση στην οικονομική αποδοτικότητα, στην απόσβεση, στην ασφάλεια και στην προστασία του περιβάλλοντος. Το δικό σας πλεονέκτημα είναι η ταχύτητα. Η εταιρεία ELT ιδρύθηκε το 1996 από 2 μηχανικούς, η εμπειρία των οποίων βασίζεται σε απασχόληση 30 ετών στον τομέα της τεχνολογίας εξαερισμού και αφαίρεσης σκόνης. Χάρη στην ευελιξία και στην τεχνογνωσία τους κατέστη δυνατή η υλοποίηση εγκαταστάσεων διαφόρων μεγεθών στο εσωτερικό και στο εξωτερικό. Το πλεονέκτημά μας συνίσταται στο συμπαγή χαρακτήρα της εταιρείας με μικρές αποστάσεις μεταξύ των παροχής συμβουλών, του αναλυτικού σχεδιασμού, της διάθεσης και της εξειδικευμένης συναρμολόγησης.

  3. REINHARDT GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Ως μικρομεσαία επιχείρηση με έδρα το Villingen-Schwenningen (Μέλανας Δρυμός), η Reinhardt GmbH συγκαταλέγεται μεταξύ των παγκοσμίως δραστηριοποιούμενων κορυφαίων επιχειρήσεων στην αγορά τεχνικών λύσεων θέρμανσης έως 650°C στους τομείς των βιομηχανικών φούρνων, και των εγκαταστάσεων θερμικής επεξεργασίας, επίστρωσης και Slush Moulding. Η ποιότητα είναι η κύρια αποστολή. Πριν από την πρώτη συνομιλία έως το έτοιμο προϊόν – η προσοχή μας επικεντρώνεται στον πελάτη και στα προϊόντα του. Στόχος: παροχή συμβουλών επιτόπου σε κάθε περίπτωση, έτσι ώστε να μπορούμε να εγγυηθούμε τη σταθερή ποιότητα στο ανώτατο επίπεδο και να ανταποκρινόμαστε σε όλες σχεδόν τις απαιτήσεις. Η εμπειρία δεκαετιών μάς χαρακτηρίζει. Αυτή η τεκμηριωμένη γνώση αντανακλάται σε κάθε επιμέρους συνεργάτη και καθορίζει τις ενέργειές μας. Ωστόσο, δεν επαναπαυόμαστε. Εξακολουθούμε να αναπτύσσουμε τα προϊόντα μας με συνέπεια προκειμένου να είμαστε σε θέση να λειτουργούμε μεταξύ των παγκοσμίως δραστηριοποιούμενων κορυφαίων επιχειρήσεων της αγοράς.

  4. BERGMANN & HILLEBRAND GMBH & CO KG

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Εκτός από την παραγωγή ελασμάτων ακριβείας, η Bergmann & Hillebrand παρέχει τη μετεπεξεργασία τους για την παραγωγή πρεσαριστών, ελατών και κυρτωμένων εξαρτημάτων. Η επιχείρηση ειδικεύεται σε διάτρητα ελάσματα με μικρός εύρος οπής, υψηλής διαπερατότητας και υψηλών απαιτήσεων ως προς την οπτική και λειτουργική ποιότητα. Για απαιτητικά λειτουργικά εξαρτήματα τεχνικών εφαρμογών, εφαρμογές πολυμέσων High-End, ειδικά προσαρμοσμένα διαμορφωμένα εξαρτήματα για προσανατολισμένα στη σχεδίαση προϊόντα ή πρωτότυπα, ειδικές και μικρές σειρές, ορισμένες φορές κατορθώνουμε να ξεπεράσουμε τις προσδοκίες των πελατών μας. Ρωτήστε μας. Φροντίζουμε προσωπικά για τα ζητήματά σας και βρίσκουμε τη σωστή λύση και για το δικό σας προϊόν. Προκειμένου από την παράδοση επιτυχιών τριών γενιών η Bergmann & Hillebrand να αντλεί συνεχώς ποιότητα, καινοτομία και συνεπώς πρόοδο, για το σκοπό αυτό φροντίζουν η ιδιοκτήτρια οικογένεια, η διεύθυνση της επιχείρησης και το προσωπικό περίπου 40 ατόμων με αυτοπεποίθηση, καθώς και οι καλά εκπαιδευμένοι και δραστήριοι συνεργάτες.

  5. R. STAHL

    Γερμανία

    Ως κορυφαίος προμηθευτής προϊόντων, συστημάτων και υπηρεσιών για την αντιεκρηκτική προστασία, η R. STAHL έχει μακρόχρονη εμπειρία. Παντού όπου μπορούν να προκύψουν εκρηκτικά μείγματα αερίου-αέρα ή σκόνες, τα προϊόντα μας αποτρέπουν τις εκρήξεις. Η μεγάλη γκάμα προϊόντων της εταιρείας μας εξασφαλίζει την αντιεκρηκτική προστασία από το κιβώτιο διακλάδωσης έως το σύστημα διαύλου πεδίου. Διεθνείς πιστοποιήσεις, άδειες και διπλώματα ευρεσιτεχνίας υπογραμμίζουν την εξειδίκευσή μας και εξασφαλίζουν τη δυνατότητα χρήσης των προϊόντων μας σε ολόκληρο τον κόσμο.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
  1. PASCHAL-WERK G. MAIER GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία PASCHAL-WERK G. MAIER GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Καλουπώσεις - εργασίες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους εσωτερικές επενδύσεις για σκυρόδεμα, εσωτερικες επενδυσεις για σηραγγες, και πίνακες ελέγχου. Έχει έδρα σε Steinach, Γερμανία.

  2. NOE-SCHALTECHNIK GEORG MEYER-KELLER GMBH + CO. KG

    Γερμανία

    Η εταιρεία NOE-SCHALTECHNIK GEORG MEYER-KELLER GMBH + CO. KG, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ηχομονωτικά υλικά. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ασφάλεια στον χώρο εργασίας, εσωτερικες επενδυσεις για σηραγγες, Ασφάλεια στον χώρο εργασίας, καλούπια για θωράκιση σκυροδέματος, και πρώτο σενάζ από μπετόν για εσωτερική επένδυση. Έχει έδρα σε Süßen, Γερμανία.

  3. ERICH MAYER BAUUNTERNEHMEN GMBH & CO. KG

    Γερμανία

    Η εταιρεία ERICH MAYER BAUUNTERNEHMEN GMBH & CO. KG, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εργολάβοι δημοσίων έργων. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Σήραγγες - έργα, Πολιτικοί μηχανικοί, Σήραγγες - έργα, και Πολιτικοί μηχανικοί. Έχει έδρα σε Leutkirch, Γερμανία.

  4. WWW.HORO.EU

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Από το 1945, η HORO παράγει και διαθέτει θερμαινόμενους θαλάμους, κλιβάνους, κλιβάνους Ultra και θαλάμους ύγρανσης. Ένας μικρός θερμαινόμενος θάλαμος για το εργαστήριο ή ένας μεγάλος θάλαμος προσβάσιμος σε οχήματα: έχουμε ειδικευτεί ιδίως στην παραγωγή ειδικών λύσεων, ειδικά προσαρμοσμένων στη δική σας εφαρμογή! Το μέγεθος των δικών μας θερμαινόμενων θαλάμων και κλιβάνων κυμαίνεται μεταξύ 20 λίτρων, π.χ., για τον εργαστηριακό τομέα και έναν όγκο πολλών m³ για μεγάλους θαλάμους και σήραγγες διέλευσης. Οι θερμαινόμενοι θάλαμοι εξασφαλίζουν μέγιστη θερμοκρασία 650°C πάντοτε με ολοκληρωμένη επένδυση από ανοξείδωτο χάλυβα. Οι μέθοδοι ξήρανσης μετεξελίσσονται συνεχώς όσον αφορά στην τεχνολογία επεξεργασίας ώστε να διασφαλίζονται καλύτερα αποτελέσματα ξήρανσης με σαφώς περιορισμένες ενεργειακές ανάγκες. Το πρότυπο Industrie 4.0 περιλαμβάνεται ήδη εδώ και πολλά χρόνια στο πρόγραμμά μας. Τα δικά μας συστήματα ελέγχου συσκευών διαθέτουν σύνδεση Ethernet και έτσι παρέχουν όλες τις δυνατότητες παγκόσμιας σύνδεσης και ενσωμάτωσης.

  5. KALLFASS VERPACKUNGSMASCHINEN GMBH

    Γερμανία

    Εδώ και περισσότερα από 50 χρόνια αναπτύσσουμε και διαθέτουμε μηχανήματα συσκευασίας μεμβράνης σε ολόκληρο τον κόσμο. Κάθε μηχάνημα συσκευασία μεμβράνης της Kallfass περιέχει σημαντική εξειδίκευση συστημικών λύσεων και κλαδικής εμπειρίας. Το ολοκληρωμένο πρόγραμμα μηχανημάτων της εταιρείας μας περιλαμβάνει γωνιακά μηχανήματα συγκόλλησης, μηχανήματα συγκόλληση 1 ή 2 πλευρών, μηχανήματα συγκόλλησης μεμβράνης, μηχανήματα τοποθέτησης σε τσάντες, μηχανήματα συσκευασίας σε δεσμίδες (συγκεντρωτικά μηχανήματα συσκευασίας), μονάδες περιτύλιξης Strech, σήραγγες συρρίκνωσης και μια μεγάλη γκάμα εξαρτημάτων, όπως, π.χ. συστήματα τροφοδοσίας με αρπάγες, ταινιομεταφορείς, συστήματα τοποθέτησης, μονάδες στοίβαξης και συστήματα δίπλωσης μεμβρανών. Τα συστήματα συσκευασίας της Kallfass επεξεργάζονται μεμβράνες πολυαιθυλενίου (PE), πολυπροπυλενίου (PP), πολυολεφινών (PO) ή βιολογικές μεμβράνες από ανανεώσιμες πρώτες ύλες, όπως, π.χ., μεμβράνες PLA. Τα συστήματα συσκευασίας Kallfass διατίθενται για χειροκίνητη, μερικώς και πλήρως αυτόματη συσκευασία μεμβράνης. Με τα συστήματά μας μπορούν να παράγονται μεμονωμένες ή πολλαπλές συσκευασίες ή Multipacks με πλήρη ή σωληνοειδή περιτύλιξη