• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • σανός

Αποτελέσματα για

Σανός

ΓερμανίαΣτουτγάρδη, Φράιμπουργκ και Μπάντεν-ΒίρτεμπεργκΚατασκευαστής/παραγωγός
  1. ST. HIPPOLYT MUEHLE EBERT GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία ST. HIPPOLYT MUEHLE EBERT GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Άχυρα και σανός. Έχει έδρα σε Dielheim, Γερμανία.

  2. PETER LÜCK E.K.

    Γερμανία

    Η εταιρεία PETER LÜCK E.K., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Άχυρα και σανός. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Επεξεργασία ξύλου - μηχανές και εξοπλισμός, Πώματα από φελλό, Ξύλο, προϊόντα ξύλου, Κορνίζες και κορνιζάρισμα, Επεξεργασία ξύλου - μηχανές και εξοπλισμός, Πώματα από φελλό, Ξύλο, προϊόντα ξύλου, και Κορνίζες και κορνιζάρισμα. Έχει έδρα σε Mannheim, Γερμανία.

  3. BAK KARDESLER LEBENSMITTELHANDELS GMBH

    Γερμανία

    Η οικογενειακή επιχείρηση της περιοχής Ράιν-Νέκαρ δημιουργήθηκε το 1986 από τους 5 αδερφούς Baklan, σαν δραστηριότητα λιανικής πώλησης. Έκτοτε, έχει μετατραπεί σε διεθνή επιχείρηση. Προς το παρόν, στον όμιλο Baktat, που έχει περίπου 1.500. Η τρέχουσα γκάμα περιλαμβάνει 3000 προϊόντα και είναι διαθέσιμη σε. 52 χώρες περίπου. Η δραστηριότητά μας βασίζεται στη στενή μας σχέση με την πελατεία μας και στην πολυπολιτισμική αντίληψή μας. Από τότε που άνοιξε το μικρό μας σουπερμάρκετ στο Μανχάιμ, από το οποίο μπήκαν τα θεμέλια για τον σημερινό μας όμιλο, πάντα θεωρούσαμε σημαντικό να προσφέρουμε σε άτομα με διαφορετική εθνοτική καταγωγή τα τρόφιμα που ταιριάζουν με τον τρόπο διατροφής και τις προτιμήσεις τους. ια να ανταποκριθούμε στις ανάγκες τους και να τους προσφέρουμε την πιο υψηλή ποιότητα, εδώ και περισσότερα από 25 χρόνια παράγουμε με πάθος προϊόντα διατροφής για τους καταναλωτές μας σε όλο τον κόσμο!

  4. SAR GRÖPLER GMBH

    Γερμανία

    Η SAR Gröpler GmbH ιδρύθηκε το 1993. Εργαζόμαστε με τα υψηλότερα πρότυπα για να ικανοποιούμε τους πελάτες μας με ποιότητα και αποδοτικότητα. Η επεξεργασία σύνθετων συστημάτων με βάση προδιαγραφές κατά παραγγελία δεν είναι κάτι καινούργιο για την SAR Gröpler GmbH. Στους παρακάτω τομείς αισθανόμαστε σαν το σπίτι μας. Σταθμοί ελέγχου αμορτισέρ (τεχνολογία αυτοκινητοβιομηχανίας), δυναμοδεικτικοί σταθμοί ελέγχου, συστήματα πλήρωσης (αέριο/λάδι) μαζί με σφραγίσεις, πλήρως αυτόματες γραμμές συναρμολόγησης, πλήρως αυτόματες κυψέλες συγκόλλησης, συστήματα σήμανσης με λέιζερ, συστήματα ετικετών και επιγραφών, κατασκευή συστημάτων ελέγχου, κατασκευές 3D, συστήματα ελέγχου για υδροηλεκτρικά εργοστάσια, τεχνολογία αυτοματισμού. Η SAR Gröpler έχει συνενώσει όλες τις απαιτούμενες τεχνολογίες κάτω από μία στέγη, έτσι ώστε οι ιδέες μας να είναι ολοκληρωμένες. Σε περίπτωση που γίνεται "εξωτερική ανάθεση" υπηρεσιών, η SAR Gröpler παραμένει πάντα ο υπεύθυνος συνεργάτης για εσάς. Λαμβάνετε την ολοκληρωμένη λύση από έναν προμηθευτή – σε κάθε φάση της διαδικασίας ανάπτυξης και παραγωγής.