• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • ραδιοέλεγχος - συστήματα και εξοπλισμός

Αποτελέσματα για

Ραδιοέλεγχος - συστήματα και εξοπλισμός

ΓερμανίαΣτουτγάρδη, Φράιμπουργκ και Μπάντεν-ΒίρτεμπεργκΚατασκευαστής/παραγωγός
  1. HBC-RADIOMATIC GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Προκειμένου να ανταποκριθεί στις επιθυμίες των πελατών παγκοσμίως στο υψηλότερο επίπεδο, η HBC δεσμεύεται σταθερά στην ανάπτυξη, το σχεδιασμό και την παραγωγή εσωτερικά. Το εμπορικό μας σήμα: Κορυφαία ποιότητα "made by HBC": Η τεχνογνωσία των εργαζομένων μας είναι το σημαντικότερο πλεονέκτημά μας. Το υποστηρίζουμε μέσω της κατάρτισης των εργαζομένων μας και της επαγγελματικής κατάρτισης των νέων. Κάθε χρόνο περίπου 40 ασκούμενοι και φοιτητές μαθαίνουν μαζί μας τι περιλαμβάνει η ειδική ποιότητα της HBC. Επενδύουμε συνεχώς στην ανάπτυξη των προϊόντων μας. Με έξυπνες ιδέες και πρωτοποριακές τεχνολογίες, θεσπίζουμε πρότυπα στη βιομηχανία μας εδώ και δεκαετίες. Με αυτόν τον τρόπο, προσαρμόζουμε τις εξελίξεις μας ακριβώς στις ανάγκες των πολυάριθμων εφαρμογών των πελατών μας, προσφέροντάς τους έτσι αποφασιστικά ανταγωνιστικά πλεονεκτήματα. Είτε πρόκειται για ασφάλεια, άνεση ή οικονομία: Με την HBC είστε πάντα ένα βήμα μπροστά από την αγορά!

  2. CONDUCTIX-WAMPFLER GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η κύρια δραστηριότητα της Conductix-Wampfler συνίσταται στην ανάπτυξη, στην παραγωγή, στην εγκατάσταση και στη συντήρηση συστημάτων που αποτελούν την προσαρμοσμένη λύση για τη μεταφορά ενέργειας και δεδομένων σε κινητά μηχανήματα και συστήματα. Εκτός από την αναμφισβήτητη εξειδίκευση στον τομέα, η εταιρεία διακρίνεται επίσης για την τεχνική εξειδίκευση και την καινοτομικότητά της: Έτσι συνδυάζονται όλες οι διαδεδομένες σήμερα τεχνικές για την μεταφορά ενέργειας και δεδομένων, όπως συστήματα φορείων αγωγών, αγωγοί συλλέκτη, ελατηριωτά και μηχανοκίνητα τύμπανα αγωγών, σώματα δακτυλίων συλλέκτη με τροφοδοσία ενέργειας χωρίς επαφή, λύσεις φόρτισης μπαταριών και συστήματα διαχείρισης μπαταριών έως ραδιοτηλεχειριστήρια ασφαλείας και κινητά συστήματα ελέγχου από τον ίδιο κατασκευαστή. Για τον πελάτη, αυτό συνεπάγεται την ανεξάρτητη από το προϊόν παροχή συμβουλών και τη βέλτιστη τεχνική υλοποίηση από τον ίδιο κατασκευαστή για πολλές εφαρμογές στη βιομηχανία, στα συστήματα διασκέδασης ή στη μεταφορά ατόμων.

  3. NBB CONTROLS + COMPONENTS GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία NBB CONTROLS + COMPONENTS GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ραδιοέλεγχος - συστήματα και εξοπλισμός. Έχει έδρα σε Ölbronn-Dürrn, Γερμανία.

  4. SVS NACHRICHTENTECHNIK GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία SVS NACHRICHTENTECHNIK GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ραδιοέλεγχος - συστήματα και εξοπλισμός. Έχει έδρα σε Trochtelfingen, Γερμανία.

  5. EBERHARD STOOSS GMBH

    Γερμανία

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
  1. KUSSMAUL MODELLTECHNIK GMBH & CO.KG

    Γερμανία

  2. BATLINK INH. M. BENSCH

    Γερμανία

    Η εταιρεία BATLINK INH. M. BENSCH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Πληροφορική - λογισμικά. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Σηματοδότηση  - συστήματα και εγκαταστάσεις, Ραντάρ και ραδιοπλοήγηση, Τηλεπικοινωνίες/μεταβίβαση δεδομένων - εξοπλισμός και συστήματα, Ραδιοτηλεπικοινωνία - εξοπλισμός και συστήματα, Σηματοδότηση  - συστήματα και εγκαταστάσεις, Ραντάρ και ραδιοπλοήγηση, Τηλεπικοινωνίες/μεταβίβαση δεδομένων - εξοπλισμός και συστήματα, και Ραδιοτηλεπικοινωνία - εξοπλισμός και συστήματα. Έχει έδρα σε Reutlingen, Γερμανία.

  3. EYEVIS GESELLSCHAFT FÜR PROJEKTIONS- UND GROSSBILDTECHNIK

    Γερμανία

    Η εταιρεία EYEVIS GESELLSCHAFT FÜR PROJEKTIONS- UND GROSSBILDTECHNIK, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ραδιοτηλεοπτική μετάδοση - εξοπλισμός και συστήματα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Τηλεμετάδοση - εξοπλισμός και συστήματα, και Τηλεμετάδοση - εξοπλισμός και συστήματα. Έχει έδρα σε Reutlingen, Γερμανία.

  4. BOGER-FUNK FUNKANLAGEN GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία BOGER-FUNK FUNKANLAGEN GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Τηλεπικοινωνίες/μεταβίβαση δεδομένων - εξοπλισμός και συστήματα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ραδιοτηλεπικοινωνία - εξοπλισμός και συστήματα, και Ραδιοτηλεπικοινωνία - εξοπλισμός και συστήματα. Έχει έδρα σε Aulendorf, Γερμανία.

  5. TELEFUNKEN RADIO COMMUNICATION SYSTEMS GMBH & CO. KG

    Γερμανία

    Η εταιρεία TELEFUNKEN RADIO COMMUNICATION SYSTEMS GMBH & CO. KG, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ραντάρ και ραδιοπλοήγηση. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ραδιοτηλεοπτική μετάδοση - εξοπλισμός και συστήματα, Τηλεπικοινωνίες/μεταβίβαση δεδομένων - εξοπλισμός και συστήματα, Ραδιοτηλεοπτική μετάδοση - εξοπλισμός και συστήματα, και Τηλεπικοινωνίες/μεταβίβαση δεδομένων - εξοπλισμός και συστήματα. Έχει έδρα σε Ulm, Γερμανία.

  1. KROEMER KOMMUNIKATIONSTECHNIK GMBH + CO KG

    Γερμανία

    Η εταιρεία KROEMER KOMMUNIKATIONSTECHNIK GMBH + CO KG, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ραδιοτηλεοπτική μετάδοση - εξοπλισμός και συστήματα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Τηλεπικοινωνίες/μεταβίβαση δεδομένων - εξοπλισμός και συστήματα, Ραντάρ και ραδιοπλοήγηση, Τηλεπικοινωνίες/μεταβίβαση δεδομένων - εξοπλισμός και συστήματα, και Ραντάρ και ραδιοπλοήγηση. Έχει έδρα σε Leinfelden-Echterdingen, Γερμανία.