• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • πυργοι

Αποτελέσματα για

Πυργοι

ΓερμανίαΣτουτγάρδη, Φράιμπουργκ και Μπάντεν-ΒίρτεμπεργκΚατασκευαστής/παραγωγός
  1. TREPPENMEISTER GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία TREPPENMEISTER GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μεταλλικοί πύργοι. Έχει έδρα σε Jettingen, Γερμανία.

  2. STAR GMBH & CO. KG

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία STAR GMBH & CO. KG, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μεταλλικοί πύργοι. Έχει έδρα σε Sauldorf, Γερμανία.

  3. PLOG ANLAGENBAU

    Γερμανία

    Διαθέτουμε οικολογικά συστήματα υψηλής απόδοσης για τον κλιματισμό και την ψύξη επεξεργασίας τεχνολογίας αιχμής. Ειδικά στον τομέα των φυσικών ψυκτικών μέσων διαθέτουμε μεγάλη εμπειρία και τεχνογνωσία. Ως συνεργάτης πωλήσεων της Secon GmbH είμαστε σε θέση να σάς παρέχουμε αποδοτικά και οικολογικά συστήματα με φυσικά ψυκτικά μέσα από τη γκάμα προϊόντων της εταιρείας συστημάτων της Βάδης-Βυρτεμβέργης. Επίσης παράγουμε μέρη συστημάτων και στοιχεία ειδικά με βάση τις απαιτήσεις σας. Στο πλαίσιο αυτό συνδυάζουμε τη γνώση μας στον τομέα της τεχνολογίας ψύξης με την τεχνογνωσία στον τομέα της κατασκευής εγκαταστάσεων. Κατασκευή εγκαταστάσεων, σέρβις & συντήρηση έως τη θεωρητική τεχνολογία ψύξης. Χάρη στο ευρύ φάσμα των υπηρεσιών μας και τον εξοπλισμό της επιχείρησής μας είμαστε σε θέση να υλοποιούμε έργα από το σχεδιασμό έως την ολοκλήρωση. Κατασκευάζουμε εγκαταστάσεις ψύξης μεγάλης κλίμακας που λειτουργούν κατά κύριο λόγο με φυσικά ψυκτικά μέσα, όπως προπάνιο και αμμωνία.

  4. VOLKER SCHÄR-ZEIGER, UHRENTEILE UND KOMPONENTEN E.K.

    Γερμανία

    Είμαστε μια οικογενειακή επιχείρηση, η οποία βρίσκεται ήδη στην τρίτη γενιά – από το 1926 – και παράγει με υπερσύγχρονα μηχανήματα και συστήματα που έχουμε εν μέρει κατασκευάσει οι ίδιοι, κυρίως ρολόγια μεγάλων διαστάσεων. Η βασική γκάμα των προϊόντων μας περιλαμβάνει περίπου 1.400 διαφορετικά βασικά σχήματα μήκους από 7 mm έως 600 mm και πέραν αυτών κατόπιν ειδικής παραγγελίας. Ο συνολικός κατάλογος διατίθεται σε έντυπη μορφή, σε CD-ROM και σε ψηφιακή μορφή PDF. Το διαμορφωμένο με υπερσύγχρονες προδιαγραφές βαφείο μάς παρέχει τη δυνατότητα να ανταποκρινόμαστε ευέλικτα σε κάθε αίτημα. Είμαστε σε θέση να παράγουμε ειδικά μοντέλα με βάση τις ειδικές προδιαγραφές και προσδοκίες σας. Οι εδικές επιθυμίες αποτελούν πρόκληση για εμάς! Σάς παρέχουμε ευχαρίστως συμβουλές.

  5. WIEHL GMBH & CO KG

    Γερμανία

    Η εταιρεία WIEHL GMBH & CO KG, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μεταλλικοί πύργοι. Έχει έδρα σε Bingen, Γερμανία.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
  1. MKT-PRODUKTE

    Γερμανία

    Η εταιρεία MKT-PRODUKTE, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μεταλλικοί πύργοι. Έχει έδρα σε Ehingen, Γερμανία.

  2. METALLBAU BLUTKE

    Γερμανία

    Η εταιρεία METALLBAU BLUTKE, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μεταλλικοί πύργοι. Έχει έδρα σε Achern, Γερμανία.

  3. MAW METALLBAU- ANLAGENBAU- WERKSTÄTTEN GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία MAW METALLBAU- ANLAGENBAU- WERKSTÄTTEN GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μεταλλικοί πύργοι. Έχει έδρα σε Ilshofen, Γερμανία.

  4. SPRENG GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία SPRENG GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μεταλλικοί πύργοι. Έχει έδρα σε Schwäbisch Hall, Γερμανία.

  5. METALLBAU SCHLOSSEREI MAGES E.K.

    Γερμανία

    Η εταιρεία METALLBAU SCHLOSSEREI MAGES E.K., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μεταλλικοί πύργοι. Έχει έδρα σε Mannheim, Γερμανία.

  1. GBT GMBH BÄCKEREI TECHNOLOGIE

    Γερμανία

    Η εταιρεία GBT GMBH BÄCKEREI TECHNOLOGIE, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αρτοποιία - μηχανήματα και εξοπλισμός. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Πύργοι ψύξης, Φορτοεκφόρτωση εμπορευμάτων - μηχανήματα και εξοπλ, μηχανηματα ψαλιδισμου, θαλαμοι ζυμωσης για τροφιμα, Πύργοι ψύξης, και Φορτοεκφόρτωση εμπορευμάτων - μηχανήματα και εξοπλ. Έχει έδρα σε Villingen-Schwenningen, Γερμανία.

  2. BALKONMACHER GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία BALKONMACHER GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μεταλλικοί πύργοι. Έχει έδρα σε Remchingen, Γερμανία.

  1. GOHL-KTK GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία GOHL-KTK GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Πύργοι ψύξης. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Πυκνωτές, Συστήματα υδρόψυξης, Πυκνωτές, και Συστήματα υδρόψυξης. Έχει έδρα σε Durmersheim, Γερμανία.

  2. H+R GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία H+R GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μεταλλικοί πύργοι. Έχει έδρα σε Herbertingen, Γερμανία.

  3. IMEXAL TÜREN-FENSTER-INDUSTRIEBEDARF VERTRIEBSGESELLSCHAFT MBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία IMEXAL TÜREN-FENSTER-INDUSTRIEBEDARF VERTRIEBSGESELLSCHAFT MBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μεταλλικοί πύργοι. Έχει έδρα σε Herrenberg, Γερμανία.

  4. KIENZLE

    Γερμανία

    Η εταιρεία KIENZLE, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μεταλλικοί πύργοι. Έχει έδρα σε Wildberg, Γερμανία.

  5. SECON GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία SECON GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φυσικό αέριο και πετρέλαιο - εκμετάλλευση. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Νερό - παραγωγή και διανομή, Πύργοι ψύξης, Εναλλάκτες θερμότητας, Κλιματισμός, εξαερισμός και αερισμός - εξοπλισμός, Νερό - παραγωγή και διανομή, Πύργοι ψύξης, Εναλλάκτες θερμότητας, και Κλιματισμός, εξαερισμός και αερισμός - εξοπλισμός. Έχει έδρα σε Bruchsal, Γερμανία.

  6. IKT INDUSTRIE-KÜHLTECHNIK GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία IKT INDUSTRIE-KÜHLTECHNIK GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φυσικό αέριο και πετρέλαιο - εκμετάλλευση. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Νερό - παραγωγή και διανομή, Πύργοι ψύξης, Εναλλάκτες θερμότητας, Θέρμανση βιομηχανικές εγκαταστάσεις και εξοπλισμοί, Νερό - παραγωγή και διανομή, Πύργοι ψύξης, Εναλλάκτες θερμότητας, και Θέρμανση βιομηχανικές εγκαταστάσεις και εξοπλισμοί. Έχει έδρα σε Plochingen, Γερμανία.

  7. FINKE STAHL- UND HALLENBAU INH. MANFRED FINKE

    Γερμανία

    Η εταιρεία FINKE STAHL- UND HALLENBAU INH. MANFRED FINKE, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κατασκευή βιομηχανικών κτιρίων. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Μεταλλικοί πύργοι, Μεταλλικά υπόστεγα - σίδηρος και χάλυβας, Σιδηροτεχνία, Σκέπαστρα για στάσεις λεωφορείων, Μεταλλικοί πύργοι, Μεταλλικά υπόστεγα - σίδηρος και χάλυβας, Σιδηροτεχνία, και Σκέπαστρα για στάσεις λεωφορείων. Έχει έδρα σε Efringen-Kirchen, Γερμανία.

  8. STROBEL METALLBAU GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία STROBEL METALLBAU GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Πολύτιμα μέταλλα και ειδικά. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ψαλιδισμός - χάλυβες και μέταλλα, Κατασκευή βιομηχανικών κτιρίων, Μεταλλικοί πύργοι, Μεταλλικές κατασκευές ελαφριές  , Ψαλιδισμός - χάλυβες και μέταλλα, Κατασκευή βιομηχανικών κτιρίων, Μεταλλικοί πύργοι, και Μεταλλικές κατασκευές ελαφριές  . Έχει έδρα σε Filderstadt, Γερμανία.

  1. IKAS GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία IKAS GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φυσικό αέριο και πετρέλαιο - εκμετάλλευση. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Νερό - παραγωγή και διανομή, Πύργοι ψύξης, Εναλλάκτες θερμότητας, Κλιματισμός, εξαερισμός και αερισμός - εξοπλισμός, Νερό - παραγωγή και διανομή, Πύργοι ψύξης, Εναλλάκτες θερμότητας, και Κλιματισμός, εξαερισμός και αερισμός - εξοπλισμός. Έχει έδρα σε Wangen, Γερμανία.

  2. PKS RÜCKKÜHLTECHNIK GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία PKS RÜCKKÜHLTECHNIK GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Πύργοι ψύξης. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Εναλλάκτες θερμότητας, Κλιματισμός, εξαερισμός και αερισμός - εξοπλισμός, Εξοπλισμός κλιματισμού, Επαγγελματική και βιομηχανική ψύξη - εξοπλισμός και συστήματα, Εναλλάκτες θερμότητας, Κλιματισμός, εξαερισμός και αερισμός - εξοπλισμός, Εξοπλισμός κλιματισμού, και Επαγγελματική και βιομηχανική ψύξη - εξοπλισμός και συστήματα. Έχει έδρα σε Hockenheim, Γερμανία.

  3. KÖGEL SCHORNSTEINE GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία KÖGEL SCHORNSTEINE GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κλίβανοι και καπνοδόχοι βιομηχανικής χρήσης. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους καμιναδες, και αντικατασταση πυργων και καπνοδοχων. Έχει έδρα σε Backnang, Γερμανία.

  4. E.W. GOHL GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία E.W. GOHL GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Πύργοι ψύξης. Έχει έδρα σε Singen, Γερμανία.

  5. BATTERIE TECHNIK VRI GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Energy performes our life! Στην ιατρική τεχνολογία, σε επαγγελματικές βιομηχανικές εφαρμογές, ηλεκτρικά εργαλεία, E-Mobility, ρομποτική έως στην αεροναυτιλία και στη διαστημική: τα πεδία εφαρμογής των αυτόνομων και κινητών φορέων ενέργειας είναι σχεδόν απεριόριστα και αποτελούν σημαντικό στοιχείο της τρέχουσας και της μελλοντικής ανάπτυξης προϊόντων. Η ειδική για κάθε εφαρμογή σχεδίαση και μηχανολογική κατασκευή, καθώς και η ειδική για κάθε έργο και προϊόν υλοποίηση αποτελούν σημαντικό παράγοντα επιτυχίας προϊόντων και λύσεων υψηλής ποιότητας. Στην VRI παρέχουμε υποστήριξη σε όλους τους τομείς του κύκλου ζωής των προϊόντων. Από τη σχεδίαση, την ανάπτυξη και την παραγωγή έως το σέρβις. Όσον αφορά στην ανάπτυξη και στην παραγωγή εξατομικευμένων λύσεων ή στην προσαρμογή των ευέλικτων και δοκιμασμένων συστημάτων μας: είμαστε ο συνεργάτης σας στον τομέα των έξυπνων συστημάτων μπαταριών, επειδή η επιτυχία σας είναι το δικό μας πάθος. Αυτό πρεσβεύουμε εδώ και περισσότερα από 25 χρόνια.

Φίλτρα

Αποτελέσματα για

Πυργοι

Αριθμός αποτελεσμάτων.

25 Επιχειρήσεις