• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • προϊόντα για τον κλάδο των κατασκευών

Αποτελέσματα για

Προϊόντα για τον κλάδο των κατασκευών

ΓερμανίαΣτουτγάρδη, Φράιμπουργκ και Μπάντεν-ΒίρτεμπεργκΚατασκευαστής/παραγωγός
  1. WBR ROHR- UND BAUELEMENTE GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Ως τεχνολογικά κορυφαίος προμηθευτής είμαστε εδώ και πολλά χρόνια ο προτιμώμενος συνεργάτης του διεθνούς οικοδομικού κλάδου. Οι κατά μήκος συγκολλητοί κοίλοι σωλήνες μας για την τεχνική προεντεταμένου σκυροδέματος και οι ορθογώνιοι σωλήνες με εσοχές για τη βιομηχανία έτοιμων προς χρήση εξαρτημάτων είναι δύο μόνο αποδείξεις της εξαιρετικής εξειδίκευσης της παραγωγής μας. Έτσι προκύπτει συνεχώς για εμάς η απαίτηση να προωθούμε νέες καινοτομίες και μετεξελίξεις. Κατά μήκος συγκολλητοί σωλήνες λεπτού τοιχώματος ως προϊόν με το μέτρο ή σωληνωτοί κύλινδροι για χρήση σε διάφορους τομείς της βιομηχανίας αντανακλούν την κορυφαία τεχνολογική θέση μας στους τομείς της ανάπτυξης και της παραγωγής. Σωλήνες και στοιχεία απόλυτης εφαρμογής για την «ορθολογική κατασκευή» παράγουμε στη αυτονόητη για εμάς άριστη ποιότητα προϊόντος. Επιπλέον διακρινόμαστε για την προσανατολισμένη στον πελάτη, εξειδικευμένη παροχή συμβουλών και την ευέλικτη, αξιόπιστη και αποδοτική εξυπηρέτηση. Έτσι παρέχουμε επίσης προσαρμοσμένες λύσεις για εντελώς διαφορετικές απαιτήσεις.

  2. EDEL WERKZEUGMASCHINEN GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Είμαστε κατασκευαστής κέντρων επεξεργασίας από τη Γερμανία για την επεξεργασία φρέζας και τόρνου-φρέζας 5 αξόνων χάλυβα, αλουμινίου, ανθρακοϊνών/GFK, Inconel για τους παρακάτω κλάδους: - Κατασκευή εργαλείων και καλουπιών - Αμυντική βιομηχανία - Αεροπορική και διαστημική βιομηχανία - Αυτοκινητοβιομηχανία - Γενική κατασκευή μηχανημάτων. Χάρη στην εμπειρία δεκαετιών στον τομέα των κεφαλαιουχικών αγαθών και στους διάφορους κλάδους της βιομηχανίας, η EDEL Werkzeugmaschinen GmbH είναι σε θέση να παρέχει προσαρμοσμένες και προσανατολισμένες στον πελάτη λύσεις. Η διεύρυνση του προγράμματος προϊόντων συνεχίζεται με συνέπεια και προσανατολισμό στην αγορά από την ίδρυση της εταιρείας μας και μετά. Επιδιώκουμε πάντοτε το στόχο, τα μηχανήματά μας να διαθέτουν όλα τα χαρακτηριστικά για τη μάρκα και τον τομέα που γνωρίζουν, εκτιμούν και περιμένουν οι πελάτες μας.

  3. GUMMIWARENFABRIK EMIL SIMON GMBH & CO. KG

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Από το 1934 κατασκευάζουμε εύκαμπτους σωλήνες και τεχνικά μέρη εύκαμπτων σωλήνων σε όλες τις ποιότητες ελαστομερών υλικών, με εσωτερική διάμετρο από 13 έως 2.000 mm και μήκη έως και 40 m για όλους τους κλάδους της βιομηχανίας. Από την αποκλειστική ενασχόλησή μας με την κατασκευή σπιράλ εύκαμπτων σωλήνων mandrel και τεχνικών μερών εύκαμπτων σωλήνων σε μηχανικά καλούπια και πρέσες προκύπτουν τα εξής 1.Πλεονεκτήματα: Μεγάλες δυνατότητες διαφοροποίησης ως προς την ποιότητα, το πάχος των τοιχωμάτων, τις βαθμίδες πίεσης και κενού και άλλα χαρακτηριστικά προϊόντος, εκδόσεις ειδικά κατασκευασμένες για συγκεκριμένους πελάτες, γρήγοροι χρόνοι απόκρισης σε αλλαγές των προϊόντων και τα εξής 2. Δυνατά σημεία: Μεγάλη ποικιλία προϊόντων λόγω της ενασχόλησής μας με μεμονωμένες ή σε σειρά κατασκευές, ειδικές εξελίξεις που χαρακτηρίζονται από υψηλό βαθμό καινοτομίας, ταχύτητα και ευελιξία στην ανάπτυξη νέων προϊόντων, ανταπόκριση στις υψηλότερες απαιτήσεις ποιότητας, τήρηση εθνικών και διεθνών συστημάτων διασφάλισης ποιότητας, σύντομοι χρόνοι παράδοσης.

  4. E. DOLD & SÖHNE GMBH & CO. KG

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    E. Dold & Söhne KG - Λύσεις αυτοματισμού Η DOLD είναι μια παγκοσμίως προσανατολισμένη μικρομεσαία οικογενειακή επιχείρηση. Αναπτύσσει, παράγει και διαθέτει παγκοσμίως υψηλής ποιότητας και ολοκληρωμένες λύσεις για τον ασφαλή αυτοματισμό στον τομέα της κατασκευής εγκαταστάσεων και μηχανημάτων. Η DOLD εξελίσσεται συνεχώς με επιτυχία: Από πρωτοπόρος στον τομέα της τεχνολογίας ρελέ σε έναν από τους κορυφαίους εκπροσώπους του κλάδου στην Ευρώπη για την ασφάλεια λειτουργίας, την ηλεκτρική ασφάλεια και τα συστήματα κίνησης. Παντού όπου πρέπει να προστατεύονται από ζημίες άνθρωποι, μηχανήματα και εγκαταστάσεις και να αυξηθεί η παραγωγικότητα, τα προϊόντα DOLD χρησιμοποιούνται με επιτυχία. Π.χ., ενεργοποιητές ασφαλείας, όπως επιτηρητές ακινητοποίησης, επιτηρητές στροφών και ασύρματα συστήματα διακοπής κινδύνου διασφαλίζουν σε όλους σχεδόν τους κλάδους τη γρήγορη και αξιόπιστη απενεργοποίηση εγκαταστάσεων σε κάθε περίπτωση κινδύνου.

  5. ULMAN DICHTUNGSTECHNIK GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Είμαστε προμηθευτής ολοκληρωμένων υπηρεσιών στον τομέα των συστημάτων στεγανοποίησης και σε πολλούς κλάδους, όπως, π.χ., της κατασκευής μηχανημάτων, των σταθερών και κινητών υδραυλικών συστημάτων, των συστημάτων κίνησης και της ηλεκτροτεχνίας, της κατασκευής εγκαταστάσεων, της χημικής βιομηχανίας, της τεχνολογίας μεταποίησης και της αυτοκινητοβιομηχανίας. Ως μια παγκοσμίως προσανατολισμένη επιχείρηση είμαστε ο συνεργάτης, η επιτυχία του οποίου βασίζεται στη στενή συνεργασία με τον πελάτη και στη γνώση της αγοράς. Στους 103 συνεργάτες του ομίλου με την εξυπηρέτηση του πελάτη και τον προσανατολισμό τους στην καινοτομία οφείλεται η σημαντική ανάπτυξη της επιχείρησής μας. Μόνο το 2016 διαθέσαμε περισσότερα από 361 εκατ. προϊόντων. Ο προσανατολισμός μας σε μακροπρόθεσμους στόχους και η συνεχής ανάπτυξη της εταιρείας από την ίδρυσή της αποτελούν για εμάς το κίνητρο και την επιβεβαίωση του στρατηγικού μας προσανατολισμού και της ποιότητας των προϊόντων μας. Και στις τρεις μονάδες παραγωγής, οι δραστήριοι συνεργάτες μας διασφαλίζουν την ποιότητα, την εξυπηρέτηση, την καινοτομία και τη βέλτιστη δυνατή λύση για κάθε εφαρμογή.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
  1. FLUX-GERÄTE GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Το όνομα FLUX θεωρείται σήμερα παγκοσμίως ως η εμπορική ονομασία για ανώτατα πρότυπα στην τεχνολογία αντλιών. Όλα ξεκίνησαν το 1950 με την εφεύρεση της πρώτης ηλεκτρικής αντλίας βαρελιών. Η FLUX διαθέτει σήμερα ένα ολοκληρωμένο, εξατομικευμένα διαμορφωνόμενο φάσμα προϊόντων. Οι αντλίες FLUX χρησιμοποιούνται, π.χ., στη χημική και στη φαρμακευτική βιομηχανία, στην κατασκευή μηχανημάτων και εγκαταστάσεων, καθώς και από επιχειρήσεις στον τομέα της τεχνολογίας γαλβανισμού, της επεξεργασίας λυμάτων και στον κλάδο των τροφίμων. Ως μεμονωμένη λύση ή λύση συστήματος, η ποιότητα FLUX συνεπάγεται μεγάλα διαστήματα λειτουργίας, εξαιρετική οικονομική αποδοτικότητα και μέγιστη ασφάλεια. Εκτός από την εξαιρετική ποιότητα των προϊόντων FLUX και την αξιοπιστία, οι πελάτες μας εκτιμούν την εξαιρετική εξειδίκευση και τον σαφή προσανατολισμό στον πελάτη των συνεργατών μας. Η FLUX-GERÄTE GMBH διαθέτει σήμερα αντλίες σε περίπου 100 χώρες του κόσμου.

  2. KEIPER GMBH & CO. KG ANTRIEBS- U. TRANSPORTTECHNIK

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η ολοκληρωμένη γκάμα προϊόντων μας περιλαμβάνει την εξατομικευμένη λύση κίνησης και μεταφοράς για όλους τους κλάδους. Από τη βιομηχανία τροφίμων και την κατασκευή μηχανημάτων, τη βιομηχανία συσκευασίας, την επεξεργασία μετάλλων, την αυτοκινητοβιομηχανία, τη γεωργία και τη γεωργική οικονομία, την επεξεργασία ξυλείας, την ανακύκλωση και τη διαχείριση αποβλήτων, τη βιομηχανία αφρωδών υλικών, την επεξεργασία πετρωμάτων, την επιπλοποιία, τη διοικητική μέριμνα, τα ταχυδρομικά κέντρα διανομής, τα κέντρα πακέτων, τη βιομηχανία εκτύπωσης και τη χαρτοβιομηχανία και διατομεακά για όλους τους βιομηχανικούς κλάδους. Διαθέτουμε μεταφορικούς ιμάντες, οδοντωτούς ιμάντες για μεταφορά και κίνηση και με την ανάλογη επιβελτίωση, όπως διαφορετικές επιστρώσεις και προφίλ, τροχαλίες οδοντωτών ιμάντων, επίπεδους ιμάντες, στρογγυλούς ιμάντες, τραπεζοειδείς ιμάντες και ιμάντες δύναμης προσαρμοσμένους στη συγκεκριμένη εφαρμογή ή απαίτησή σας. Ως σύγχρονος συνεργάτης ολοκληρωμένων υπηρεσιών διαθέτουμε σήμερα μελετημένες λύσεις για τις πολλές και συνεχώς αυξανόμενες απαιτήσεις της τεχνολογίας κίνησης και μεταφοράς. Η ΑΠΟΔΟΣΗ ΤΗΣ KEIPER ΠΑΡΕΧΕΙ ΚΙΝΗΣΗ!

  3. IDG-DICHTUNGSTECHNIK GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η IDG-Dichtungstechnik GmbH είναι ένα κέντρο τεχνολογίας για καινοτομικά συστήματα στεγανοποίησης υψηλής και μέγιστης απόδοσης. Ως σχεδιαστής και κατασκευαστής, η IDG επικεντρώνει την εξειδίκευσή της σε στεγανοποιήσεις, τα υλικά κατασκευής των οπίων βασίζονται κατά κύριο λόγο στο πολυτετραφθοροαιθυλένιο (PTFE). Με την εμπορική ονομασία MANOY, η IDG χαρακτηρίζει όλα τα προϊόντα που κατασκευάζονται με βάση τα δικά της σύνθετα υλικά. Το πρόγραμμα προϊόντων IDG περιλαμβάνει στεγανοποιήσεις, στεγανωτικούς δακτυλίους & στοιχεία οδηγούς για όλους τους τομείς της βιομηχανίας. Αυτοί συνοψίζονται εδώ στους αντίστοιχους καταλόγους. Οι στεγανοποιήσεις της IDG διατίθενται σε εκδόσεις κατά DIN/ISO, καθώς και κατά το βιομηχανικά πρότυπα που έχουν αναπτυχθεί στην αγορά και στην IDG. Ένα άλλο στοιχείο επικέντρωσης της γκάμας προϊόντων συνίσταται στην κατασκευή προσαρμογής και στην παραγωγή στεγανοποιήσεων και στοιχείων στεγανοποίησης για ειδικές απαιτήσεις. Η αναγκαιότητα των ειδικών στεγανοποιήσεων προκύπτει συχνά από τους ήδη υφιστάμενους χώρους αυλακώσεων σε παλαιότερες κατασκευές. Εξατομικευμένες ειδικές στεγανοποιήσεις. Η IDG παρέχει την ιδιαίτερη υπηρεσία εξατομικευμένης ανάπτυξης στεγανοποιήσεων με βάση τις προδιαγραφές του πελάτη για σύνθετα προφίλ απαιτήσεων και μέγιστη απόδοση. Στο πλαίσιο αυτό είναι χρήσιμη, μ.ά., η μεγάλη εμπειρία με πολύ εξειδικευμένα σύνθετα υλικά κατασκευής MANOY. Ειδικές για τον εκάστοτε κλάδο στεγανοποιήσεις. Η τεχνολογία τροφίμων και η τεχνολογία υδραυλικής ισχύος θέτουν άκρως ιδιαίτερες απαιτήσεις για τις στεγανοποιήσεις. Οι τυποποιημένες βιομηχανικές στεγανοποιήσεις δεν ενδείκνυνται κατά κανόνα για διάφορους λόγους.

  4. ISOLOC SCHWINGUNGSTECHNIK GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Στόχος της νέας επιχείρησης isoloc είναι η ανάπτυξη καινοτομικών και υψηλής ποιότητας προϊόντων «Made in Germany» στον τομέα στης τεχνολογίας τοποθέτησης και μόνωσης ταλαντώσεων μηχανημάτων και εγκαταστάσεων κάθε είδους. Αυτόν το στόχο εξακολουθούμε να επιδιώκουμε με την ομάδα μας καταρτισμένων ειδικών τεχνικών. Η επιχείρησή μας δραστηριοποιείται σήμερα σε όλους τους τομείς της βιομηχανίας σε ολόκληρο τον κόσμο. Στο πλαίσιο αυτό, το μέγεθος του μηχανήματος δεν διαδραματίζει κανένα ρόλο. Στηρίζουμε μικρές εργαλειομηχανές, όπως επίσης και μεγάλες πρέσες σφυρηλάτησης, αλλά και μηχανήματα από τους τομείς της τεχνολογίας πλαστικής παραμόρφωσης, των πλαστικών, της εκτύπωσης και του χαρτιού, της χημείας, της επεξεργασίας ξυλείας, των τροφίμων, της ηλεκτρικής βιομηχανίας και του κατασκευαστικού κλάδου. Και οι μονώσεις κατασκευών και κτιρίων, όπως της πρεσβείας της Ελβετίας στο Βερολίνο και θεμέλια βαρέων μηχανημάτων (θεμέλια ταλάντωσης) για μεγάλα μηχανήματα και εγκαταστάσεις περιλαμβάνονται στο ολοκληρωμένο πρόγραμμά μας. Η δική σας τελειότητα είναι ο δικός μας στόχος!

  5. W. DIMER GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η W. Η Dimer GmbH είναι μια καινοτομική μικρομεσαία επιχείρηση με εμπειρία άνω των 80 ετών στον τομέα της επεξεργασίας του χαρτοβάμβακα και των αφρωδών υλικών. Ο αναγνωρισμένος συνεργάτης των πελατών μας αναπτύσσουμε και παράγουμε προσαρμοσμένες λύσεις προϊόντων και συσκευασίας από χαρτοβάμβακα/Tissue, αφρώδη υλικά PUR, αφρώδη υλικά PE, αφρώδη υλικά δικτυωμένου PE, αφρώδη υλικά PA και σπογγώδες καουτσούκ. Εκτός αυτού είμαστε κατασκευαστής σύνθετων αφρωδών υλικών, διαμορφωμένων τεμαχίων από σύνθετο αφρώδες υλικό, οδοντιατρικών πετσετών και απορροφητικών ενθέτων για τρόφιμα. Ως εξειδικευμένη επιχείρηση στον τομέα του χαρτοβάμβακα και των αφρωδών υλικών εργαζόμαστε για πελάτες από εντελώς διαφορετικούς κλάδους: μεταξύ αυτών επιχειρήσεις από τους τομείς της φαρμακοβιομηχανίας, των τροφίμων, της ιατρικής και της ιατρικής τεχνολογίας, της κατασκευής μηχανημάτων και εργαλείων, της βιομηχανίας οχημάτων, της ηλεκτρονικής βιομηχανίας, της τεχνολογίας φίλτρων, της προστασίας μεταφορών και της επιπλοποιίας. Διαθέτουμε πιστοποίηση ISO 9001 (διαχείριση ποιότητας), ISO 14001 (διαχείριση περιβάλλοντος), ISO 15593 (συσκευασία τροφίμων - διαχείριση υγιεινής).

  1. FRAMO MORAT GMBH & CO. KG

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Από την ίδρυση της Franz Morat GmbH το 1912, μετεξελίσσουμε συνεχώς την τεχνολογία γραναζιών και μηχανισμών μετάδοσης κίνησης από την έδρα μας στο Eisenbach. Με θυγατρικές εταιρείες στις ΗΠΑ, την Τουρκία και την Πολωνία, καθώς και ένα παγκόσμιο δίκτυο διανομέων, η Framo Morat είναι ένας διεθνώς δραστηριοποιούμενος κατασκευαστής προϊόντων μετάδοσης κίνησης υψηλής ποιότητας για πολλούς κλάδους της βιομηχανίας. Η βασική εξειδίκευση της Framo Morat είναι η τεχνολογία γραναζιών. Όλες οι τεχνολογίες κατασκευής οι οποίες καθορίζουν την ποιότητα πραγματοποιούνται στις δικές μας εγκαταστάσεις. Ιδιαίτερα στον τομέα των σετ ατέρμονων κοχλιών, η Framo Morat συγκαταλέγεται στους μεγαλύτερους παρόχους της Ευρώπης. Η Framo Morat θεωρεί τον εαυτό της μια συμβουλευτική εταιρεία, που συνδυάζει την αυτοματοποιημένη παραγωγή με τις υπηρεσίες ενός μηχανολογικού γραφείου. Χάρη στην πολυετή μας πείρα, η Framo Morat είναι ο ιδανικός συνεργάτης από τον καθορισμό των προδιαγραφών του μηχανισμού μετάδοσης κίνησης που σκεφτήκατε, ως την ανάπτυξη και κατασκευή του, τη δημιουργία του πρωτοτύπου, τη δοκιμή, τη συναρμολόγηση και την παραγωγή του.

  2. METALLUX AG

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η Metallux AG είναι ένας διεθνώς δραστηριοποιούμενος σχεδιαστής και κατασκευαστής αισθητήρων τεχνολογίας στοιβάδας μεγάλου πάχους. Η ολοκληρωμένη γκάμα προϊόντων εκτείνεται από αισθητήρες πίεσης, διαδρομής και γωνιών έως αντιστάσεις και βιομηχανικούς μοχλούς Joystick για τον έλεγχο οχημάτων και μηχανημάτων. Καινοτομικά προϊόντα και προσαρμοσμένες στις προδιαγραφές του πελάτη λύσεις – Made in Germany: αυτός είναι ένας συνδυασμός στον οποίο βασίζονται επώνυμοι πελάτες από τους τομείς της κατασκευής οχημάτων, της ιατρικής τεχνολογίας, της τεχνολογίας ενέργειας και περιβάλλοντος, της τεχνολογίας μεταφοράς και ανύψωσης και της κατασκευής μηχανημάτων εδώ και περισσότερα από 35 χρόνια. Το φάσμα των υπηρεσιών μας: Αντιστάσεις: Ολοκληρωμένη γκάμα αντιστάσεων υψηλής τάσης και ισχύος. Αντιστάσεις ισχύος τεχνολογίας στοιβάδας μεγάλου πάχους ή ως συρμάτινη αντίσταση. Μοχλοί Joystick: Μοχλοί Joystick αντίχειρα, δακτύλων και χειρός για τον έλεγχο μηχανισμών κίνησης και λειτουργιών οχημάτων, οικοδομικών μηχανημάτων και σκαφών, στους τομείς της τεχνολογίας μεταφοράς και της ιατρικής τεχνολογίας και για χρήση σε ασύρματα τηλεχειριστήρια. Αισθητήρες πίεσης: Από κυψέλες μέτρησης πίεσης σε κεραμικά υλικά και ανοξείδωτο χάλυβα έως πομπούς πίεσης. Αισθητήρες διαδρομής και γωνιών: Αισθητήρες μεμβράνης, ποτενσιόμετρα και στοιχεία ποτενσιομέτρων για τον προσδιορισμό θέσης σε μηχανισμούς κίνησης, εγκαταστάσεις και μηχανήματα. Προμηθεύουμε πολλούς κλάδους και διαθέτουμε ολοκληρωμένη τεχνογνωσία εφαρμογών. Ευχαρίστως αναπτύσσουμε προσαρμοσμένες λύσεις βάσει εξατομικευμένης και προσωπικής παροχής συμβουλών. Τα προϊόντα παράγονται αποκλειστικά στη Γερμανία: Από ποσότητες δείγματος έως μεγάλες σειρές πολλών εκατοντάδων χιλιάδων τεμαχίων.

  1. SLG KUNSTSTOFF GMBH

    Γερμανία

    Εδώ και περισσότερα από 40 χρόνια, η SLG Kunststoff είναι η επιχείρηση ανάπτυξης λύσεων από τον Μέλανα Δρυμό για μεγάλες σειρές στον τομέα της χύτευσης πλαστικών υπό πίεση. Υποστηρίζουμε μικρομεσαίες καθώς και παγκόσμιες επιχειρήσεις σε πολλούς κλάδους με ένα ολοκληρωμένο πακέτο που περιλαμβάνει έμπνευση, καινοτομία και υλοποίηση για μεγαλύτερη ανταγωνιστική πρωτοπορία και επιτυχία. Παραγωγή πλαστικών εξαρτημάτων για διάφορες εφαρμογές και πελάτες από τον οικοδομικό κλάδο, εξαρτήματα για ηλεκτροτεχνικά προϊόντα και κατασκευή εγκαταστάσεων, καθίσματα & έπιπλα, οικιακά και λευκά είδη, καθώς και μεταφορές & βιομηχανία συσκευασίας. ΝΕΟ: ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΚΑ ΨΥΧΟΜΕΝΑ ΔΟΧΕΙΑ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ ΓΙΑ ΤΡΟΦΙΜΑ ΚΑΙ ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ

  2. SOMMER & STRASSBURGER EDELSTAHLANLAGENBAU GMBH & CO. KG

    Γερμανία

    Από το μεμονωμένο στοιχείο έως την ολοκληρωμένη λύση, η Sommer & Strassburger ειδικεύεται στην επεξεργασία του ανοξείδωτου χάλυβα. Το ολοκληρωμένο πρόγραμμα υπηρεσιών και προϊόντων της εταιρείας μας περιλαμβάνει, μεταξύ άλλων, την κατασκευή εγκαταστάσεων, δοχεία επεξεργασίας, περιβλήματα μεμβράνης, περιβλήματα φίλτρων, εναλλάκτες θερμότητας, εξωθήσεις σωλήνων, ειδικές κατασκευές. Για συστήματα χωρίς νεκρό χώρο, για τη σύσταση επιφανειών, για ιδιότητες υλικών ή για εθνικές ή διεθνείς προδιαγραφές παραλαβής: γνωρίζουμε τα πρότυπα ποιότητας του κλάδου και μιλάμε τη γλώσσα των πελατών μας. Για το λόγο αυτό παρέχουμε επίσης εξαιρετικές υπηρεσίες στην ανάπτυξη και στην κατασκευή: στο δικό μας τμήμα κατασκευής CAD σχεδιάζουμε σε συνεργασία με τους πελάτες μας προσαρμοσμένες εγκαταστάσεις. Τα εξαρτήματά μας θέτουν πρότυπα στον εκάστοτε τομέα. Όλα αυτά είναι τα χαρακτηριστικά της Sommer & Strassburger, καθώς εκτελούμε όλα τα βήματα παραγωγής στις δικές μας εγκαταστάσεις.

  3. MSM MARKIER-SENSOR-SYSTEME GMBH

    Γερμανία

    Αναπτύσσουμε, παράγουμε και διαθέτουμε από το 1991 βιομηχανικά συστήματα σήμανσης και αισθητήρες για τη βιομηχανία. Η MSM Markier-Sensor-Systeme GmbH είναι μια μικρομεσαία, διεθνώς προσανατολισμένη επιχείρηση και κορυφαίος κατασκευαστής στον τομέα της τεχνολογίας σήμανσης. Η κύρια εξειδίκευσή μας είναι η ανάπτυξη και η παραγωγή συστημάτων σήμανσης, συσκευών σήμανσης, συστημάτων επισήμανσης και ετικετογράφων, υγρών σήμανσης, καθώς και τεχνικών ετικετών και οπτικών αισθητήρων. Διακρινόμαστε για τη μακρόχρονη εμπειρία και την παρουσία μας στην αγορά, καθώς και για το μεγάλο βάθος παραγωγής σε σχέση με το μέγεθος της επιχείρησης. Λόγω των προτύπων μας και του σύνθετου χαρακτήρα των προϊόντων μας επικεντρώνουμε ένα μεγάλο βαθμό εξειδικευμένης γνώσης στα τμήματά μας διασφαλίζοντας έτσι την ποιότητα από την ίδια εταιρεία. Προμηθεύουμε τους πελάτες της επιχείρησής μας από τον τομέα του αυτοκινήτου, τη βιομηχανία πλαστικών, ξυλείας, μετάλλου, τον τομέα της κατασκευής μηχανημάτων και άλλους κλάδους της βιομηχανίας σε ολόκληρο τον κόσμο με ολοκληρωμένες, υψηλής ποιότητας λύσεις.

  4. MÜLLER HYDRAULIK GMBH

    Γερμανία

    Εξειδικευμένη επιχείρηση για υδραυλικά συστήματα: από την κατασκευή των εγκαταστάσεων έως το σέρβις. Ως γνωστό εργοστάσιο μηχανικής, σας υποστηρίζουμε στην ανάπτυξη, τον σχεδιασμό και την κατασκευή υδραυλικών εγκαταστάσεων υψηλής ποιότητας. Με την επωνυμία «Combiloop» κατασκευάζουμε και διανέμουμε ψυκτικά συστήματα υψηλής πίεσης για τον κλάδο των εργαλειομηχανών. Ειδικευόμαστε τόσο σε νέες εγκαταστάσεις, καθώς και στη μετασκευή εξοπλισμού ήδη σε χρήση. Τα προϊόντα μας: Τα προϊόντα μας: αντλίες υψηλής πίεσης, υδραυλικά συγκροτήματα, υδραυλικά στοιχεία.

  5. ASSFALG QUALITÄTSHYDRAULIK GMBH & CO KG

    Γερμανία

    Εδώ και περισσότερα από 30 χρόνια το όνομά μας εγγυάται σταθερότητα και ποιότητα. Ως κατασκευαστής υδραυλικών κυλίνδρων και συγκροτημάτων, καθώς και ολοκληρωμένων υδραυλικών συστημάτων και κλινών δοκιμής παράγουμε με βάση τα ανώτατα πρότυπα ποιότητας. Εκτός από τα δικά μας προϊόντα διαθέτουμε ως επιχείρηση χονδρικής πώλησης περισσότερα από 24.000 υδραυλικά στοιχεία επώνυμων κατασκευαστών. Η ευελιξία αποτελεί στοιχείο του προγράμματός μας. Στο πελατολόγιό μας συμπεριλαμβάνονται επιχειρήσεις από όλους σχεδόν τους τομείς, μεταξύ αυτών της κατασκευής μηχανημάτων και εγκαταστάσεων, της αυτοκινητοβιομηχανίας, της τεχνολογίας μεταποίησης, των χαλύβδινων υδραυλικών κατασκευών, της βιομηχανίας ξυλείας/εκτύπωσης και χάρτου, του κλάδου των μηχανημάτων πλαστικού, της κατασκευής πιεστηρίων, της κατασκευής κλινών δοκιμής. Το υψηλό επίπεδο ποιότητας, η εξυπηρέτησης και η κινητικότητα έχουν αναδείξει την ASSFALG Qualitätshydraulik ως εξειδικευμένη επιχείρηση σε εθνικό και διεθνές επίπεδο. Η ASSFALG παράγει επίσης ειδικά συγκροτήματα, κυλίνδρους, αντλίες, βαλβίδες και μπλοκ προσαρμοσμένα στις προσωπικές σας ανάγκες.

  6. IPR-INTELLIGENTE PERIPHERIEN FÜR ROBOTER GMBH

    Γερμανία

    Η χαρά για την καινοτομία και η κορυφαία ποιότητα έκαναν την IPR - Intelligente Peripherien für Roboter GmbH έναν από τους κορυφαίους δημιουργούς και κατασκευαστές προϊόντων για το βιομηχανικό ρομπότ. Στην έδρα μας στο Eppingen θέτουμε πρότυπα με την τεχνολογία των συστημάτων αρπάγης και των αξόνων κίνησης που διαθέτουμε. Τα πνευματικά, ηλεκτρικά και υδραυλικά εξαρτήματα διευκολύνουν την κατασκευή, τη συναρμολόγηση και το χειρισμό σε επιχειρήσεις όλων των κλάδων. Το έξυπνο, εκτενές πρόγραμμα προϊόντων της IPR με πολυάριθμα κατασκευαστικά μεγέθη για διάφορες περιοχές φορτίου διασφαλίζει αποδοτικότερη παραγωγή. Η γκάμα των προϊόντων μας περιλαμβάνει από τυπικά εξαρτήματα όπως αρπάγες, συστήματα αλλαγής εργαλείων, στοιχεία ευθυγράμμισης, συστήματα προστασίας αποφυγής συγκρούσεων, άξονες κίνησης για βιομηχανικά ρομπότ, αισθητήρες δύναμης ή ροπής έως λύσεις σύμφωνα με τις ανάγκες του πελάτη. Γι' αυτόν το λόγο, σε πολλές χώρες οι πελάτες μάς εμπιστεύονται για περισσότερα από 25 χρόνια.

  7. GICKLHORN GMBH KUNSTSTOFFVERARBEITUNG

    Γερμανία

    Η προηγούμενη έδρα της εταιρείας βρισκόταν στο Schlierbach της Βάδης-Βυρτεμβέργης, μεταξύ Στουτγκάρδης και Ουλμ, στους πρόποδες των Σουαβικών Άλπεων. Ξεκινώντας με τρεις υπαλλήλους γρήγορα δημιουργήθηκε μια πελατειακή βάση, κυρίως στον κλάδο της επεξεργασίας λυμάτων, στην οποία προμηθεύαμε προϊόντα υψηλής ποιότητας, όπως δοχεία και σωλήνες από θερμοπλαστικά.Με σταθερούς ρυθμούς ανάπτυξης, το 1982 η έδρα της εταιρείας μεταφέρθηκε στη σημερινή της θέση, στο Albershausen, σε νεόδμητες εγκαταστάσεις, οι οποίες έχουν επεκταθεί αρκετές φορές μέχρι σήμερα.Εδώ βρίσκεται η σύγχρονη, ευέλικτη μονάδα παραγωγής της Gicklhorn GmbH για συγκολλημένες κατασκευές από θερμοπλαστικά υλικά με τα απαραίτητα μηχανήματα και εξοπλισμό. Επεξεργαζόμαστε πλαστικά ημικατεργασμένα προϊόντα υψηλής ποιότητας, όπως πλάκες, προφίλ και σωλήνες μέσω κοπής, θερμοδιαμόρφωσης και συγκόλλησης/κόλλησης. Χρησιμοποιούνται όλα τα συνήθη υλικά, όπως ABS, PE, PP, PVC, PVDF, E-CTFE, PMMA και PC.

  8. BETONBAU GMBH UND CO. KG

    Γερμανία

    Ένα φάσμα προϊόντων για τεχνικά κτίρια που καλύπτει απόλυτα τις απαιτήσεις των πελατών μας. Προϊόντα δομημένα δομοστοιχειωτά που λειτουργούν εξίσου καλά σε μεμονωμένη βάση όπως και σε ένα σύστημα. Εξυπηρέτηση που αρχίζει από το σχεδιασμό και δεν σταματά σε καμία περίπτωση με την εμπρόθεσμη παράδοση. Ικανοποιημένοι πελάτες που υποστηρίζονται με την εξειδικευμένη γνώση της εταιρείας μας στον κλάδο. Η ποιότητα έχει μέλλον. Αυτό είναι το όραμά μας. Σάς προσκαλούμε να το μοιραστείτε μαζί μας! Οι εγκαταστάτες μας – όλοι τους πεπειραμένοι ειδικοί τεχνικοί στον τομέα των πολυώροφων, υπόγειων και χαλύβδινων κατασκευών – είναι ικανότατοι επαγγελματίες σε ό, τι αφορά στο θέμα της συναρμολόγησης κυψελωτών μονάδων. Στόχος μας είναι να συζητούμε στο ίδιο επίπεδο με τους πελάτες μας για τις τεχνικές εφαρμογές. Για το λόγο αυτό απασχολούμε στους τομείς της διάθεσης, της κατασκευής και της παραγωγής πεπειραμένους μηχανικούς, αρχιεργάτες και τεχνικούς με ειδίκευση στους τομείς των ενεργειακών συστημάτων, της κατασκευής εγκαταστάσεων, μηχανημάτων και των κλασικών πολυώροφων και υπόγειων κατασκευών.

  1. BMG LABTECH GMBH

    Γερμανία

    Η BMG LABTECH ειδικεύεται στην κατασκευή συσκευών ανάγνωσης μικροπλακών. Εστιάζοντας στις ανάγκες της επιστήμης, οι συσκευές ανάγνωσης μικροπλακών αποτελούν τεχνολογική πρωτοπορία στον κλάδο. Η BMG LABTECH προσφέρει εξειδικευμένες και πολυλειτουργικές συσκευές ανάγνωσης μικροπλακών για εφαρμογές στις επιστήμες υγείας (life sciences) και στη ρομποτική διαλογή υψηλής απόδοσης (high-throughput screening). Όλες οι συσκευές ανάγνωσης μικροπλακών της BMG LABTECH είναι "Made in Germany" και σχεδιάζονται, αναπτύσσονται, συναρμολογούνται και ελέγχονται αποκλειστικά στην έδρα μας στο Ortenberg. Μέσω των παραρτημάτων μας στις ΗΠΑ, τη Μεγάλη Βρετανία, την Αυστραλία, την Ιαπωνία και τη Γαλλία, καθώς και των συμβεβλημένων διανομέων μας σε πολλές χώρες, μπορούμε να προμηθεύουμε τα προϊόντα μας σε όλο τον κόσμο. Σας προσφέρουμε καινοτόμες συσκευές ανάγνωσης μικροπλακών με ποιότητα και αξιοπιστία.

  2. B&H BESCHLAGTECHNIK OHG

    Γερμανία

    Δραστηριοποιούμαστε στον εφοδιασμό των πελατών μας με τορναριστά, φρεζαριστά, κατασκευής λέιζερ, πρεσαριστά εξαρτήματα και χυτευτά υπό πίεση εξαρτήματα, καθώς και είδη κιγκαλερίας και επίπλων κάθε είδους.Ειδικευόμαστε στην παραγωγή μικρής, μεσαίας και μεγάλης κλίμακας.Η κύρια εξειδίκευσή μας είναι η μεταλλουργία με πρώτη ύλη τον ανοξείδωτο χάλυβα και φυσικά προμηθεύουμε επίσης προϊόντα όλων των άλλων μετάλλων.Τορνάρουμε, φρεζάρουμε και επεξεργαζόμαστε με λέιζερ υλικά για τη βιομηχανία επίπλων, τον κλάδο σχεδίασης καταστημάτων, τον κλάδο σχεδίασης αντικειμένων χώρου, τους σχεδιαστές ξενοδοχειακών χώρων, τον κλάδο σχεδίασης εκθεσιακών χώρων και τους κλάδους της υαλουργίας και ειδών υγιεινής.Σε αυτή τη σελίδα θα βρείτε τα πάντα για τα προϊόντα μας και θα θέλαμε να σας συστηθούμε ως ένας ικανός συνεργάτης.Επίσης, εξειδικευόμαστε στην κατασκευή συρματόσχοινων, ντιζών τύπου Bowden και ντιζών χειρισμού.Κατασκευάζουμε και επισκευάζουμε κάθε είδους συρματόσχοινα έλξης και πίεσης, ντίζες χειρισμού, ντίζες γκαζιού, ντίζες συμπλέκτη, ντίζες φρένων, ντίζες αλλαγής ταχυτήτων και τύπου Bowden σύμφωνα μετο δείγμα ή το σχέδιο σε παραγωγή μεμονωμένων τεμαχίων ή μαζική παραγωγή.

  3. MÜLLER CO-AX GMBH

    Γερμανία

    Καλώς ορίσατε στον εφευρέτη της τεχνολογίας ομοαξονικών βαλβίδων. Κάνετε δικά σας τα δικά μας πλεονεκτήματα και γνωρίστε το χαρακτηριστικό προσανατολισμό στον πελάτη της εταιρείας μας. Αποστολή μας είναι να αναπτύσσουμε προσαρμοσμένες λύσεις από κοινού με τους πελάτες μας. Με εμπειρογνωμοσύνη, εμπειρία και εξειδικευμένη υποστήριξη, η müller co-ax έχει εδραιωθεί από το 1960 σε πολλές αγορές παγκοσμίως: Κατασκευή μηχανημάτων και εγκαταστάσεων, ναυπηγική, χημική βιομηχανία, ενέργεια, πετρέλαιο & αέριο, κατασκευαστικός κλάδος & μεταφορές, αεροναυτιλία και διαστημική κλπ. Η μοναδική κατασκευή της ομοαξονικής βαλβίδας της εταιρείας μας σε συνδυασμό με την επιλογή διαφόρων υλικών κατασκευής και επιλογών παρέχει ένα πραγματικό ανταγωνιστικό πλεονέκτημα. Για τη βέλτιστη συμπλήρωση των πεδίων εφαρμογής των ομοαξονικών βαλβίδων έχουν συμπεριληφθεί στο πρόγραμμα προϊόντων και άλλοι τύποι βαλβίδων. Η γκάμα των προϊόντων μας περιλαμβάνει πολυάριθμες λύσεις βαλβίδων με δυνατότητα προσαρμογής με βάση τις επιθυμίες του πελάτη.