• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • προϊόντα βιομηχανικού καθαρισμού και συντήρησης

Αποτελέσματα για

Προϊόντα βιομηχανικού καθαρισμού και συντήρησης

ΓερμανίαΣτουτγάρδη, Φράιμπουργκ και Μπάντεν-ΒίρτεμπεργκΚατασκευαστής/παραγωγός
  1. ALSA-CHEMIE OBERFLÄCHENTECHNIK

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Από το 1968 και στο μεταξύ στη δεύτερη γενιά δραστηριοποιούμαστε στον τομέα των χημικών απορρυπαντικών για επαγγελματικές και βιομηχανικές εφαρμογές. Από το 2001 διαθέτουμε πιστοποίηση DIN EN ISO 9001 και DIN EN 14001 (διαχείριση ποιότητας και περιβάλλοντος). Θεωρούμε ότι είμαστε μια επιχείρηση λύσεις προβλημάτων για εντελώς διαφορετικές εργασίες και εφαρμογές καθαρισμού και προμηθεύουμε βιομηχανικές επιχειρήσεις κάθε είδους, κλάδους της βιοτεχνίας, καθώς και την αυτοκινητοβιομηχανία και τους προμηθευτές της. Έχουμε εξειδικευτεί σε οικολογικά συστήματα καθαρισμού, ιδίως σε υδατοδιαλυτά απορρυπαντικά υπερήχων. Η γκάμα των προϊόντων μας περιλαμβάνει περισσότερα από 80 απορρυπαντικά για τον καθαρισμό με υπερήχους, τον καθαρισμό με εμβάπτιση, ψεκασμό και ριπή, το χειρωνακτικό καθαρισμό και τη λείανση (λείανση με περιστρεφόμενο τύμπανο). Ειδικά προϊόντα, όπως μέσα αντιδιαβρωτικής προστασίας, διαλύτες, αντιαφριστικά κλπ. συμπληρώνουν το πρόγραμμα προϊόντων μας. Κατά περίπτωση απευθυνόμαστε σε κατάλληλους κατασκευαστές συσκευών καθαρισμού υψηλής ποιότητας.

  2. FRIDOLIN MÜLLER

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Παραγωγή βουρτσών απογρέζωσης, κυλινδρικών βουρτσών, βουρτσών σωλήνων, τεχνικών βουρτσών, συρμάτινων βουρτσών, βουρτσών νάιλον, τορναριστών βουρτσών, βουρτσών για πλυντήρια, βουρτσών πλυντηρίων φορτηγών, βουρτσών πλυντηρίων αυτοκινήτων. Η εταιρεία Fridolin Müller ιδρύθηκε το 1952 με την επωνυμία Tierhaarwertung Fridolin Müller. Επεξεργαζόταν τρίχες βοοειδών που προέρχονταν εν μέρει από γερμανικά βοοειδή, αλλά εισάγονταν κατά κύριο λόγο από την Αμερική. Αυτές οι τρίχες υποβάλλονταν σε επεξεργασία τεσσάρων σταδίων στις λεγόμενες δέσμες. Τα στάδια εργασίας περιλάμβαναν: Χαλάρωση των τριχών σε θυσάνους, χτένισμα των τριχών, δηλ., τακτοποίηση των τριχών σε μία κατεύθυνση, "τράβηγμα" των τριχών σε διάφορα μήκη και μετά δέσιμο των επιμέρους μηκών σε δέσμες. Αυτές οι δέσμες παραδίδονταν σε εργοστάσια πινέλων. Στο πλαίσιο των επιμέρους σταδίων εργασίας χρησιμοποιούνταν εν μέρει μηχανήματα. Γύρω στο 1969 προστέθηκε σε αυτόν τον τομέα η παραγωγή βουρτσών πλύσης αυτοκινήτων. Το 1972 ξεκίνησε η παραγωγή τεχνικών βουρτσών. Το έτος αυτό εξαγοράστηκε μια εταιρεία που κατασκεύαζε κατά κύριο λόγο "μηχανήματα επίπασης" για ζαχαροπλαστεία. Αυτή η εταιρεία παρήγαγε σε μεμονωμένη βάση και τεχνικές βούρτσες. Με την πάροδο των ετών περιορίστηκε η διάθεση των μηχανημάτων επίπασης και η εταιρεία επικεντρώθηκε στην παραγωγή και στη διάθεση των τεχνικών βουρτσών, καθώς και των βουρτσών πλύσης αυτοκινήτων και κυλίνδρων για μηχανήματα καθαρισμού. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει ένα ευρύ φάσμα κυλινδρικών βουρτσών.

  3. CENTRIAIR DEUTSCHLAND GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία CENTRIAIR DEUTSCHLAND GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Προϊόντα βιομηχανικού καθαρισμού και συντήρησης. Έχει έδρα σε Edingen-Neckarhausen, Γερμανία.

  4. REMSGOLD CHEMIE GMBH & CO

    Γερμανία

    Η εταιρεία REMSGOLD CHEMIE GMBH & CO, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Προϊόντα βιομηχανικού καθαρισμού και συντήρησης. Έχει έδρα σε Winterbach, Γερμανία.

  5. BÜDO GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία BÜDO GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Προϊόντα βιομηχανικού καθαρισμού και συντήρησης. Έχει έδρα σε Ostfildern, Γερμανία.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
  1. CP POWER SOLUTIONS GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία CP POWER SOLUTIONS GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Προϊόντα βιομηχανικού καθαρισμού και συντήρησης. Έχει έδρα σε Bad Boll, Γερμανία.

  2. GERO BÜRSTENFABRIK GEBR. ROTHWEILER GMBH & CO KG

    Γερμανία

    Η εταιρεία GERO BÜRSTENFABRIK GEBR. ROTHWEILER GMBH & CO KG, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Προϊόντα βιομηχανικού καθαρισμού και συντήρησης. Έχει έδρα σε Hechingen, Γερμανία.

  3. SANIT-CHEMIE REINIGUNGSMITTEL- UND GERÄTE GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία SANIT-CHEMIE REINIGUNGSMITTEL- UND GERÄTE GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Οργανική χημεία - βασικά προϊόντα και παράγωγα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Προϊόντα βιομηχανικού καθαρισμού και συντήρησης, Επαγγελματικά απορρυπαντικά και σαπούνια, Προϊόντα καθαρισμού και συντήρησης οικιακής χρήσης, Απορρυπαντικά οικιακής χρήσης, Προϊόντα βιομηχανικού καθαρισμού και συντήρησης, Επαγγελματικά απορρυπαντικά και σαπούνια, Προϊόντα καθαρισμού και συντήρησης οικιακής χρήσης, και Απορρυπαντικά οικιακής χρήσης. Έχει έδρα σε Leingarten, Γερμανία.

  4. GABRIELA RIMMELE

    Γερμανία

    Η εταιρεία GABRIELA RIMMELE, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φυτώρια και δασοκομία. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Λιπαντικά βιομηχανικά, Προϊόντα βιομηχανικού καθαρισμού και συντήρησης, Βερνίκια και στιλβωτικά οικιακά, Επεξεργασία υδάτων - προϊόντα, Λιπαντικά βιομηχανικά, Προϊόντα βιομηχανικού καθαρισμού και συντήρησης, Βερνίκια και στιλβωτικά οικιακά, και Επεξεργασία υδάτων - προϊόντα. Έχει έδρα σε Oppenweiler, Γερμανία.

  5. CCT AUTOPFLEGE "AUTOREINIGUNG" KONSTANZ

    Γερμανία

    Η εταιρεία CCT AUTOPFLEGE "AUTOREINIGUNG" KONSTANZ, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αυτοκίνητα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Αυτοκίνητα μεταχειρισμένα, Αυτοκίνητα, εξοπλισμός και αξεσουάρ, Λιπαντικά βιομηχανικά, Προϊόντα βιομηχανικού καθαρισμού και συντήρησης, Αυτοκίνητα μεταχειρισμένα, Αυτοκίνητα, εξοπλισμός και αξεσουάρ, Λιπαντικά βιομηχανικά, και Προϊόντα βιομηχανικού καθαρισμού και συντήρησης. Έχει έδρα σε Konstanz, Γερμανία.

  1. ROLLO-FIX

    Γερμανία

    Η εταιρεία ROLLO-FIX, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ανόργανη χημεία - βασικά προϊόντα και παράγωγα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Οργανική χημεία - βασικά προϊόντα και παράγωγα, Λιπαντικά βιομηχανικά, Φυτοφαρμακευτικά προϊόντα, μυκητοκτόνα και παρασιτοκτόνα, Προϊόντα βιομηχανικού καθαρισμού και συντήρησης, Οργανική χημεία - βασικά προϊόντα και παράγωγα, Λιπαντικά βιομηχανικά, Φυτοφαρμακευτικά προϊόντα, μυκητοκτόνα και παρασιτοκτόνα, και Προϊόντα βιομηχανικού καθαρισμού και συντήρησης. Έχει έδρα σε Straßberg, Γερμανία.

  2. KISLING DEUTSCHLAND GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία KISLING DEUTSCHLAND GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χάλυβες και μέταλλα - μηχανική κατεργασία. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Χάλυβες και μέταλλα - επεξεργασία επιφανειών και επικαλύψεις, Αντιδιαβρωτικά χημικά προϊόντα, Χρώματα και βερνίκια, Προϊόντα βιομηχανικού καθαρισμού και συντήρησης, Χάλυβες και μέταλλα - επεξεργασία επιφανειών και επικαλύψεις, Αντιδιαβρωτικά χημικά προϊόντα, Χρώματα και βερνίκια, και Προϊόντα βιομηχανικού καθαρισμού και συντήρησης. Έχει έδρα σε Öhringen, Γερμανία.

  1. AKTIONSLICHT.DE ® | EIN PROJEKT VON PUSCHER MEDIATAINMENT THOMAS PUSCHER

    Γερμανία

    Η εταιρεία AKTIONSLICHT.DE ® | EIN PROJEKT VON PUSCHER MEDIATAINMENT THOMAS PUSCHER, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φυτώρια και δασοκομία. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Προϊόντα βιομηχανικού καθαρισμού και συντήρησης, Προϊόντα καθαρισμού και συντήρησης οικιακής χρήσης, Χάρτινα είδη, υγιεινής και οικιακής χρήσης, Συσκευασίας από χαρτί και χαρτόνι, Προϊόντα βιομηχανικού καθαρισμού και συντήρησης, Προϊόντα καθαρισμού και συντήρησης οικιακής χρήσης, Χάρτινα είδη, υγιεινής και οικιακής χρήσης, και Συσκευασίας από χαρτί και χαρτόνι. Έχει έδρα σε Heidenheim, Γερμανία.

  2. ETUIS DUGGERT GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία ETUIS DUGGERT GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Προϊόντα βιομηχανικού καθαρισμού και συντήρησης. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Προϊόντα καθαρισμού και συντήρησης οικιακής χρήσης, Γυαλιά οράσεως - σκελετοί και αξεσουάρ, Χαρτικά και είδη γραφείου, Εκτύπωση, Προϊόντα καθαρισμού και συντήρησης οικιακής χρήσης, Γυαλιά οράσεως - σκελετοί και αξεσουάρ, Χαρτικά και είδη γραφείου, και Εκτύπωση. Έχει έδρα σε Bad Boll, Γερμανία.

  3. APTAR RADOLFZELL GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία APTAR RADOLFZELL GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αντλίες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Προϊόντα βιομηχανικού καθαρισμού και συντήρησης, Προϊόντα καθαρισμού και συντήρησης οικιακής χρήσης, Αρώματα και καλλυντικά, Προϊόντα ομορφιάς, Προϊόντα βιομηχανικού καθαρισμού και συντήρησης, Προϊόντα καθαρισμού και συντήρησης οικιακής χρήσης, Αρώματα και καλλυντικά, και Προϊόντα ομορφιάς. Έχει έδρα σε Radolfzell, Γερμανία.

  4. ALNOVA UG (HAFTUNGSBESCHRÄNKT)

    Γερμανία

    Η εταιρεία ALNOVA UG (HAFTUNGSBESCHRÄNKT), είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Διαιτητικά και βιολογικά τρόφιμα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Προϊόντα βιομηχανικού καθαρισμού και συντήρησης, Προϊόντα καθαρισμού και συντήρησης οικιακής χρήσης, Αρώματα και καλλυντικά, Βιολογικά καλλυντικά προϊόντα, Προϊόντα βιομηχανικού καθαρισμού και συντήρησης, Προϊόντα καθαρισμού και συντήρησης οικιακής χρήσης, Αρώματα και καλλυντικά, και Βιολογικά καλλυντικά προϊόντα. Έχει έδρα σε Karlsruhe, Γερμανία.

  5. DÜRR

    Γερμανία

    Η εταιρεία DÜRR, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ανόργανη χημεία - βασικά προϊόντα και παράγωγα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Οργανική χημεία - βασικά προϊόντα και παράγωγα, Λιπαντικά βιομηχανικά, Προϊόντα βιομηχανικού καθαρισμού και συντήρησης, Επαγγελματικά απορρυπαντικά και σαπούνια, Οργανική χημεία - βασικά προϊόντα και παράγωγα, Λιπαντικά βιομηχανικά, Προϊόντα βιομηχανικού καθαρισμού και συντήρησης, και Επαγγελματικά απορρυπαντικά και σαπούνια. Έχει έδρα σε Bernstadt, Γερμανία.

  6. LATEXHA

    Γερμανία

    Η εταιρεία LATEXHA, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εξοπλισμοί ασφάλειας εργασίας. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Προϊόντα βιομηχανικού καθαρισμού και συντήρησης, Φαρμακευτικά είδη - βασικά και βοηθητικά προϊόντα, Φαρμακευτικά προϊόντα, Ιατροχειρουργική - εργαλεία, Προϊόντα βιομηχανικού καθαρισμού και συντήρησης, Φαρμακευτικά είδη - βασικά και βοηθητικά προϊόντα, Φαρμακευτικά προϊόντα, και Ιατροχειρουργική - εργαλεία. Έχει έδρα σε Niederstotzingen, Γερμανία.

  7. DIVERSEY DEUTSCHLAND GMBH & CO. OHG

    Γερμανία

    Η εταιρεία DIVERSEY DEUTSCHLAND GMBH & CO. OHG, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Βιομηχανικός καθαρισμός - μηχανήματα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Προϊόντα βιομηχανικού καθαρισμού και συντήρησης, Προϊόντα καθαρισμού και συντήρησης οικιακής χρήσης, Αρώματα και καλλυντικά, Προϊόντα ομορφιάς, Προϊόντα βιομηχανικού καθαρισμού και συντήρησης, Προϊόντα καθαρισμού και συντήρησης οικιακής χρήσης, Αρώματα και καλλυντικά, και Προϊόντα ομορφιάς. Έχει έδρα σε Mannheim, Γερμανία.

  8. AURELIASAN GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία AURELIASAN GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Διαιτητικά και βιολογικά τρόφιμα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Προϊόντα βιομηχανικού καθαρισμού και συντήρησης, Προϊόντα καθαρισμού και συντήρησης οικιακής χρήσης, Αρώματα και καλλυντικά, Βιολογικά καλλυντικά προϊόντα, Προϊόντα βιομηχανικού καθαρισμού και συντήρησης, Προϊόντα καθαρισμού και συντήρησης οικιακής χρήσης, Αρώματα και καλλυντικά, και Βιολογικά καλλυντικά προϊόντα. Έχει έδρα σε Bisingen, Γερμανία.

  1. BERND OLSCHNER GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία BERND OLSCHNER GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ανόργανη χημεία - βασικά προϊόντα και παράγωγα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Οργανική χημεία - βασικά προϊόντα και παράγωγα, Λιπαντικά βιομηχανικά, Προϊόντα βιομηχανικού καθαρισμού και συντήρησης, Επαγγελματικά απορρυπαντικά και σαπούνια, Οργανική χημεία - βασικά προϊόντα και παράγωγα, Λιπαντικά βιομηχανικά, Προϊόντα βιομηχανικού καθαρισμού και συντήρησης, και Επαγγελματικά απορρυπαντικά και σαπούνια. Έχει έδρα σε Moos, Γερμανία.

  2. KERSTIN STAEHLE U. CLEMENS DE BORTOLI GBR

    Γερμανία

    Η εταιρεία KERSTIN STAEHLE U. CLEMENS DE BORTOLI GBR, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μηχανές και εξοπλισμός της χημικής βιομηχανίας. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ανόργανη χημεία - βασικά προϊόντα και παράγωγα, Οργανική χημεία - βασικά προϊόντα και παράγωγα, Προϊόντα βιομηχανικού καθαρισμού και συντήρησης, Επαγγελματικά απορρυπαντικά και σαπούνια, Ανόργανη χημεία - βασικά προϊόντα και παράγωγα, Οργανική χημεία - βασικά προϊόντα και παράγωγα, Προϊόντα βιομηχανικού καθαρισμού και συντήρησης, και Επαγγελματικά απορρυπαντικά και σαπούνια. Έχει έδρα σε Zaberfeld, Γερμανία.

  3. GOAL MASCHINEN & SERVICE GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία GOAL MASCHINEN & SERVICE GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εργαλειομηχανές - μηχανική κατεργασία μετάλλων. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Βιομηχανικός καθαρισμός - μηχανήματα, Προϊόντα βιομηχανικού καθαρισμού και συντήρησης, Προϊόντα καθαρισμού και συντήρησης οικιακής χρήσης, Καθαρισμός - υπηρεσίες, Βιομηχανικός καθαρισμός - μηχανήματα, Προϊόντα βιομηχανικού καθαρισμού και συντήρησης, Προϊόντα καθαρισμού και συντήρησης οικιακής χρήσης, και Καθαρισμός - υπηρεσίες. Έχει έδρα σε Offenau, Γερμανία.

  4. KARL HOFMANN GMBH & CO. KG

    Γερμανία

    Η εταιρεία KARL HOFMANN GMBH & CO. KG, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Προϊόντα βιομηχανικού καθαρισμού και συντήρησης. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Προϊόντα καθαρισμού και συντήρησης οικιακής χρήσης, Είδη ατομικής υγιεινής και καθαριότητας, Φαρμακευτικά είδη - βασικά και βοηθητικά προϊόντα, Φαρμακευτικά προϊόντα, Προϊόντα καθαρισμού και συντήρησης οικιακής χρήσης, Είδη ατομικής υγιεινής και καθαριότητας, Φαρμακευτικά είδη - βασικά και βοηθητικά προϊόντα, και Φαρμακευτικά προϊόντα. Έχει έδρα σε Geislingen, Γερμανία.

  5. FEHRENBACH KERZEN KIRCHENBEDARF E.K.

    Γερμανία

    Η εταιρεία FEHRENBACH KERZEN KIRCHENBEDARF E.K., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φυτώρια και δασοκομία. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Λιπαντικά βιομηχανικά, Προϊόντα βιομηχανικού καθαρισμού και συντήρησης, Βερνίκια και στιλβωτικά οικιακά, Επεξεργασία υδάτων - προϊόντα, Λιπαντικά βιομηχανικά, Προϊόντα βιομηχανικού καθαρισμού και συντήρησης, Βερνίκια και στιλβωτικά οικιακά, και Επεξεργασία υδάτων - προϊόντα. Έχει έδρα σε Rottweil, Γερμανία.

  6. SCHWARZMÜLLER GLAS

    Γερμανία

    Η εταιρεία SCHWARZMÜLLER GLAS, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Προϊόντα βιομηχανικού καθαρισμού και συντήρησης. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Προϊόντα καθαρισμού και συντήρησης οικιακής χρήσης, Κοίλο γυαλί, Γυάλινα σκεύη, διακοσμητικά, Επίπεδο γυαλί και καθρέφτες, Προϊόντα καθαρισμού και συντήρησης οικιακής χρήσης, Κοίλο γυαλί, Γυάλινα σκεύη, διακοσμητικά, και Επίπεδο γυαλί και καθρέφτες. Έχει έδρα σε Karlsruhe, Γερμανία.

  7. HWD - HORN WALTER DIENSTLEISTUNGEN INH. WALTER HORN

    Γερμανία

    Η εταιρεία HWD - HORN WALTER DIENSTLEISTUNGEN INH. WALTER HORN, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Προϊόντα βιομηχανικού καθαρισμού και συντήρησης. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Προϊόντα καθαρισμού και συντήρησης οικιακής χρήσης, Πλαστικές ύλες - προϊόντα γιά τη βιομηχανία, Πλαστικές συσκευασίες, Συσκευασίας από χαρτί και χαρτόνι, Προϊόντα καθαρισμού και συντήρησης οικιακής χρήσης, Πλαστικές ύλες - προϊόντα γιά τη βιομηχανία, Πλαστικές συσκευασίες, και Συσκευασίας από χαρτί και χαρτόνι. Έχει έδρα σε Hardheim, Γερμανία.

  8. ULTRANA GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία ULTRANA GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Προϊόντα βιομηχανικού καθαρισμού και συντήρησης. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Προϊόντα καθαρισμού και συντήρησης οικιακής χρήσης, Αρώματα και καλλυντικά, Προϊόντα ομορφιάς, Είδη ατομικής υγιεινής και καθαριότητας, Προϊόντα καθαρισμού και συντήρησης οικιακής χρήσης, Αρώματα και καλλυντικά, Προϊόντα ομορφιάς, και Είδη ατομικής υγιεινής και καθαριότητας. Έχει έδρα σε Bad Saulgau, Γερμανία.

  9. HEINOL-CHEMIE GMBH & CO. KG

    Γερμανία

    Η εταιρεία HEINOL-CHEMIE GMBH & CO. KG, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ανόργανη χημεία - βασικά προϊόντα και παράγωγα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Οργανική χημεία - βασικά προϊόντα και παράγωγα, Λιπαντικά βιομηχανικά, Προϊόντα βιομηχανικού καθαρισμού και συντήρησης, Προϊόντα καθαρισμού και συντήρησης οικιακής χρήσης, Οργανική χημεία - βασικά προϊόντα και παράγωγα, Λιπαντικά βιομηχανικά, Προϊόντα βιομηχανικού καθαρισμού και συντήρησης, και Προϊόντα καθαρισμού και συντήρησης οικιακής χρήσης. Έχει έδρα σε Dauchingen, Γερμανία.

  10. AKTIVPHARMA GMBH & CO. KG

    Γερμανία

    Η εταιρεία AKTIVPHARMA GMBH & CO. KG, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Διαιτητικά και βιολογικά τρόφιμα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Προϊόντα βιομηχανικού καθαρισμού και συντήρησης, Προϊόντα καθαρισμού και συντήρησης οικιακής χρήσης, Αρώματα και καλλυντικά, Βιολογικά καλλυντικά προϊόντα, Προϊόντα βιομηχανικού καθαρισμού και συντήρησης, Προϊόντα καθαρισμού και συντήρησης οικιακής χρήσης, Αρώματα και καλλυντικά, και Βιολογικά καλλυντικά προϊόντα. Έχει έδρα σε Eberbach, Γερμανία.

Αίτημα για υποβολή προσφορών

Δημιουργήστε ένα αίτημα και λάβετε πολλαπλές προσφορές από επαληθευμένους προμηθευτές

  • Μόνο σχετικοί προμηθευτές
  • Συμβατότητα με το απόρρητο των δεδομένων
  • 100% δωρεάν
Φίλτρα

Αποτελέσματα για

Προϊόντα βιομηχανικού καθαρισμού και συντήρησης

Αριθμός αποτελεσμάτων.

175 Επιχειρήσεις