• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • πριονίδια

Αποτελέσματα για

Πριονίδια

ΓερμανίαΣτουτγάρδη, Φράιμπουργκ και Μπάντεν-ΒίρτεμπεργκΚατασκευαστής/παραγωγός
  1. EL-A VERFAHRENSTECHNIK GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Για τους πελάτες μας αναπτύσσουμε και κατασκευάζουμε βελτιστοποιημένα, ειδικά για το προϊόν συστήματα ξήρανσης με υψηλή ασφάλεια λειτουργίας και εφαρμοζόμενη διασφάλιση ποιότητας μέσω μελετημένων συστημάτων μέτρησης. Τα συστήματα ξήρανσης που διαθέτουμε κάνουν τη διαδικασία ξήρανσης αποδοτική και με χαμηλό κόστος – έτσι ώστε να μπορείτε να πουλάτε τα προϊόντα σας επίσης αποδοτικά. Η μακροχρόνια, ευρεία πείρα μας στην ξήρανση οδηγεί κατά συνέπεια πάντα στο επιθυμητό πλεονέκτημα ανταγωνιστικότητας. Προμηθεύουμε τους πελάτες μας με ταινιοξηραντήρες κατά παραγγελία, από τα μεμονωμένα εξαρτήματα μέχρι το πλήρες σύστημα. Εκτός από την ξήρανση στην «τυπική έκδοση» σχεδιάζουμε και κατασκευάζουμε ταινιοξηραντήρες σε ειδικούς τύπους σύμφωνα με τις προδιαγραφές των πελατών. Επιπλέον, προσφέρουμε συστήματα με τεχνολογία μικροκυμάτων ως συνεχή ή ασυνεχή συστήματα για τις διάφορες χρήσεις.

  2. HOLZVERPACKUNGEN ÜHLEIN GMBH & CO. KG

    Γερμανία

    Η εταιρεία HOLZVERPACKUNGEN ÜHLEIN GMBH & CO. KG, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Πριονίδι και ροκανίδια. Έχει έδρα σε Buchen, Γερμανία.

  3. LADENBURGER GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία LADENBURGER GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ξύλινα ροκανίδια και πριονίδι. Έχει έδρα σε Bopfingen, Γερμανία.

  4. NEW WORLD HANDELS GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία NEW WORLD HANDELS GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εισαγωγές-εξαγωγές - αγροτροφική βιομηχανία. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους θερμοσιφωνας που λειτουργει με πριονιδια, και Κόκκοι ξύλου. Έχει έδρα σε Weinheim, Γερμανία.

  5. MAX SOLUTION SYSTEMS

    Γερμανία

    Η εταιρεία MAX SOLUTION SYSTEMS, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Τρόφιμα - μηχανές συσκευασίας για τις βιομηχανίες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους αναρροφητηρες για πριονιδια και ροκανιδια, και αναρροφητηρες ξηρης σκονης. Έχει έδρα σε Westhausen, Γερμανία.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
  1. ALLSPAN SPANVERARBEITUNG GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία ALLSPAN SPANVERARBEITUNG GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Πριστή και επεξεργασμένη ξύλεία. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Πριονίδι και ροκανίδια, και Πριονίδι και ροκανίδια. Έχει έδρα σε Karlsruhe, Γερμανία.