• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • πλυσιμο με αερα και αεριο

Αποτελέσματα για

Πλυσιμο με αερα και αεριο

ΓερμανίαΣτουτγάρδη, Φράιμπουργκ και Μπάντεν-ΒίρτεμπεργκΚατασκευαστής/παραγωγός
  1. DSL AIR TECHNOLOGY GMBH & CO KG

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Για πάνω από 25 χρόνια, η μεσαίου μεγέθους επιχείρησή μας έχει αποκτήσει εγχώρια και διεθνή φήμη στον τομέα της τεχνολογίας φίλτρων αερισμού, της προστασίας του περιβάλλοντος εργασίας και του φυσικού περιβάλλοντος, χάρη στην οικολογικά και κοινωνικά προσανατολισμένη εταιρική φιλοσοφία της. Ο σχεδιασμός από "πόρτα σε πόρτα" της σειράς ηλεκτροφίλτρων μας είναι σήμα κατατεθέν των τεχνικά προηγμένων και εύκολα συντηρήσιμων συστημάτων φίλτρων παγκοσμίως. Παρακολουθώντας συνεχώς το σχεδιασμό και τις επιδόσεις των σύγχρονων εργαλειομηχανών και μέσω της εξέλιξής τους, συχνά σε συνεργασία με τους σχεδιαστές μηχανημάτων, προκύπτουν εδώ και πολλά χρόνια οι νέες σειρές ηλεκτροφίλτρων, προσαρμοσμένες κατά βάση στο σχεδιασμό των εργαλειομηχανών. Αυτό απαιτεί, συγχρόνως, εκ νέου σχεδιασμό του εξοπλισμού φίλτρου, ιδίως των δεξαμενών ιονιστή και συλλέκτη. Η DSL Air Technology είναι σήμερα ο πάροχος με τη μεγαλύτερη δυνατότητα προσαρμογής ηλεκτροφίλτρων στον κόσμο σε αυτόν τον τομέα.

  2. GAS SOLUTION GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία GAS SOLUTION GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φυσικό αέριο και πετρέλαιο - εκμετάλλευση. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Υδραυλικά, είδη Βιομηχανίας, Στρόφιγγες ρυθμιζόμενοι, Μεταχειρισμένα και επισκευασμένα μηχανήματα και εξοπλισμοί, Συμπιεσμένα αέρια και υγροποιημένα αέρια, Υδραυλικά, είδη Βιομηχανίας, Στρόφιγγες ρυθμιζόμενοι, Μεταχειρισμένα και επισκευασμένα μηχανήματα και εξοπλισμοί, και Συμπιεσμένα αέρια και υγροποιημένα αέρια. Έχει έδρα σε Möglingen, Γερμανία.

  3. SAUERSTOFFWERK FRIEDRICHSHAFEN GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία SAUERSTOFFWERK FRIEDRICHSHAFEN GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φυσικό αέριο και πετρέλαιο - εκμετάλλευση. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Συμπιεσμένα αέρια και υγροποιημένα αέρια, Φυσικό αέριο - παραγωγή και διανομή, Συμπιεσμένα αέρια και υγροποιημένα αέρια, και Φυσικό αέριο - παραγωγή και διανομή. Έχει έδρα σε Friedrichshafen, Γερμανία.

  4. STADTWERKE TUTTLINGEN GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία STADTWERKE TUTTLINGEN GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Συμπιεσμένα αέρια και υγροποιημένα αέρια. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Φυσικό αέριο και πετρέλαιο - εκμετάλλευση, και Φυσικό αέριο και πετρέλαιο - εκμετάλλευση. Έχει έδρα σε Tuttlingen, Γερμανία.

  5. DIS DRY ICE SOLUTION GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία DIS DRY ICE SOLUTION GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φυσικό αέριο και πετρέλαιο - εκμετάλλευση. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Βιομηχανικός καθαρισμός - μηχανήματα, Οργανική χημεία - βασικά προϊόντα και παράγωγα, Συμπιεσμένα αέρια και υγροποιημένα αέρια, Βιομηχανικός καθαρισμός - μηχανήματα, Οργανική χημεία - βασικά προϊόντα και παράγωγα, και Συμπιεσμένα αέρια και υγροποιημένα αέρια. Έχει έδρα σε Schönaich, Γερμανία.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
  1. DEUSTE GAS SOLUTIONS GMBH

    Γερμανία

    Είμαστε ειδικοί στα αέρια, τους περιέκτες και τις δικλείδες. Το φάσμα των παροχών μας περιλαμβάνει την παραγωγή: - Αερίων ελέγχου και βαθμονόμησης καθώς και μειγμάτων αερίων ως μειγμάτων αερίων και υγρών-αερίων σε φιάλες για πώληση, για δανεισμό ή φιάλες πολλαπλών χρήσεων- Αερίων ελέγχου και καθαρών αερίων σε κουτιά πίεσης και κυλίνδρους πεπιεσμένων αερίων μίας χρήσης χωρητικότητας 12, 34, 60 ή 110 l. Εάν το επιθυμείτε, μπορείτε να λάβετε δικλείδες πεπιεσμένων αερίων προσαρμοσμένες στις ξεχωριστές σας ανάγκες για όλα τα αέρια και τα μείγματα αερίων. Η Deuste Gas Solutions GmbH είναι μια μικρομεσαία επιχείρηση από τον Βόρειο Μέλανα Δρυμό, που δραστηριοποιείται εδώ και πάνω από 40 χρόνια στον τομέα της παρασκευής αερίων ελέγχου και βαθμονόμησης, καθώς και στην πώληση δοχείων και δικλείδων πεπιεσμένων αερίων. Μέχρι τα μέσα του 2016, η επιχείρηση λειτουργούσε με την επωνυμία Deuste Steininger GmbH στο Mühlhausen/Kraichgau.

  2. SAUERSTOFFWERK FRIEDRICHSHAFEN GESELLSCHAFT MIT BESCHRAENKTER HAFTUNG

    Γερμανία

    Η εταιρεία SAUERSTOFFWERK FRIEDRICHSHAFEN GESELLSCHAFT MIT BESCHRAENKTER HAFTUNG, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φυσικό αέριο και πετρέλαιο - εκμετάλλευση. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Καύσιμα πετρελαίου και προσθετικές ύλες, Συμπιεσμένα αέρια και υγροποιημένα αέρια, Φαρμακευτικά προϊόντα, Ιατροχειρουργική - συσκευές και εξοπλισμοί, Καύσιμα πετρελαίου και προσθετικές ύλες, Συμπιεσμένα αέρια και υγροποιημένα αέρια, Φαρμακευτικά προϊόντα, και Ιατροχειρουργική - συσκευές και εξοπλισμοί. Έχει έδρα σε Aitrach, Γερμανία.