• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • πλαστικά - για την οικοδομή

Αποτελέσματα για

Πλαστικά - για την οικοδομή

ΓερμανίαΣτουτγάρδη, Φράιμπουργκ και Μπάντεν-ΒίρτεμπεργκΚατασκευαστής/παραγωγός
  1. BADA AG

    Γερμανία

    Η εταιρεία BADA AG, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Πρώτες ύλες για την βιομηχανία πλαστικών. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Πλαστικά - για την οικοδομή, Πλαστικά - για την οικοδομή, Πλαστικά εξαρτήματα, θερμοπλαστικα ελαστομερη, και πλαστικο και πολυεστερας. Έχει έδρα σε Bühl, Γερμανία.

  2. SYSTEM-KOLLER GMBH GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία SYSTEM-KOLLER GMBH GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μεταλλικά πλέγματα, μεταλλικές σχάρες, συρματοπλέγματα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Πλαστικά - για την οικοδομή, Ξυλεία ακατέργαστη, Πριστή και επεξεργασμένη ξύλεία, Παρκέ δάπεδα, Πλαστικά - για την οικοδομή, Ξυλεία ακατέργαστη, Πριστή και επεξεργασμένη ξύλεία, και Παρκέ δάπεδα. Έχει έδρα σε Wutöschingen, Γερμανία.

  3. KUNSTSTOFFTECHNIK WEISSER

    Γερμανία

    Η εταιρεία KUNSTSTOFFTECHNIK WEISSER, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Σωλήνες και αγωγοί - καουτσούκ και πλαστικό. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Καουτσούκ και πλαστικά - Μεταποίηση, Έγχυση πλαστικού και καουτσούκ, Πρώτες ύλες για την βιομηχανία πλαστικών, Πλαστικά - για την οικοδομή, Καουτσούκ και πλαστικά - Μεταποίηση, Έγχυση πλαστικού και καουτσούκ, Πρώτες ύλες για την βιομηχανία πλαστικών, και Πλαστικά - για την οικοδομή. Έχει έδρα σε Eschbronn, Γερμανία.

  4. ELMÜ-PLASTIK ANETTE MÜRDTER

    Γερμανία

    Η εταιρεία ELMÜ-PLASTIK ANETTE MÜRDTER, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Σύρματα και καλώδια - μη σιδηρούχα μέταλλα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Πλαστικά - για την οικοδομή, Πλαστικές ύλες - προϊόντα γιά τη βιομηχανία, Πλαστικές συσκευασίες, Πώματα πλαστικά, Πλαστικά - για την οικοδομή, Πλαστικές ύλες - προϊόντα γιά τη βιομηχανία, Πλαστικές συσκευασίες, και Πώματα πλαστικά. Έχει έδρα σε Winterbach, Γερμανία.

  5. MSSL GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία MSSL GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Σωλήνες και αγωγοί - καουτσούκ και πλαστικό. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Καουτσούκ και πλαστικά - Μεταποίηση, Έγχυση πλαστικού και καουτσούκ, Πρώτες ύλες για την βιομηχανία πλαστικών, Πλαστικά - για την οικοδομή, Καουτσούκ και πλαστικά - Μεταποίηση, Έγχυση πλαστικού και καουτσούκ, Πρώτες ύλες για την βιομηχανία πλαστικών, και Πλαστικά - για την οικοδομή. Έχει έδρα σε Schwäbisch Gmünd, Γερμανία.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
  1. BAUER THERMOFORMING GMBH & CO.KG

    Γερμανία

    Η εταιρεία BAUER THERMOFORMING GMBH & CO.KG, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Σωλήνες και αγωγοί - καουτσούκ και πλαστικό. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Καουτσούκ και πλαστικά - Μεταποίηση, Έγχυση πλαστικού και καουτσούκ, Πρώτες ύλες για την βιομηχανία πλαστικών, Πλαστικά - για την οικοδομή, Καουτσούκ και πλαστικά - Μεταποίηση, Έγχυση πλαστικού και καουτσούκ, Πρώτες ύλες για την βιομηχανία πλαστικών, και Πλαστικά - για την οικοδομή. Έχει έδρα σε Talheim, Γερμανία.

  2. JOHANN MENGIS INH.: ALFRED MENGIS, KUNSTSTOFFTECHNIK

    Γερμανία

    Η εταιρεία JOHANN MENGIS INH.: ALFRED MENGIS, KUNSTSTOFFTECHNIK, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Σωλήνες και αγωγοί - καουτσούκ και πλαστικό. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Καουτσούκ και πλαστικά - Μεταποίηση, Έγχυση πλαστικού και καουτσούκ, Πρώτες ύλες για την βιομηχανία πλαστικών, Πλαστικά - για την οικοδομή, Καουτσούκ και πλαστικά - Μεταποίηση, Έγχυση πλαστικού και καουτσούκ, Πρώτες ύλες για την βιομηχανία πλαστικών, και Πλαστικά - για την οικοδομή. Έχει έδρα σε Wehingen, Γερμανία.

  3. ROLLADENBAU DÄHS GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία ROLLADENBAU DÄHS GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μεταλλικές κατασκευές ελαφριές  . Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Πλαστικά - για την οικοδομή, Παρκέ δάπεδα, Αντιηλιακή προστασία, εσωτερική και εξωτερική, Παράθυρα, Πλαστικά - για την οικοδομή, Παρκέ δάπεδα, Αντιηλιακή προστασία, εσωτερική και εξωτερική, και Παράθυρα. Έχει έδρα σε Uhingen, Γερμανία.

  4. CARBONTEC ENGINEERING GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία CARBONTEC ENGINEERING GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Πλαστικές ύλες - βιομηχανικά μηχανήματα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Σωλήνες και αγωγοί - καουτσούκ και πλαστικό, Καουτσούκ και πλαστικά - Μεταποίηση, Πρώτες ύλες για την βιομηχανία πλαστικών, Πλαστικά - για την οικοδομή, Σωλήνες και αγωγοί - καουτσούκ και πλαστικό, Καουτσούκ και πλαστικά - Μεταποίηση, Πρώτες ύλες για την βιομηχανία πλαστικών, και Πλαστικά - για την οικοδομή. Έχει έδρα σε Rottenburg, Γερμανία.

  5. WERNER SCHUH

    Γερμανία

    Η εταιρεία WERNER SCHUH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Πλαστικές ύλες - βιομηχανικά μηχανήματα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Σωλήνες και αγωγοί - καουτσούκ και πλαστικό, Καουτσούκ και πλαστικά - Μεταποίηση, Πρώτες ύλες για την βιομηχανία πλαστικών, Πλαστικά - για την οικοδομή, Σωλήνες και αγωγοί - καουτσούκ και πλαστικό, Καουτσούκ και πλαστικά - Μεταποίηση, Πρώτες ύλες για την βιομηχανία πλαστικών, και Πλαστικά - για την οικοδομή. Έχει έδρα σε Königsfeld, Γερμανία.

  1. TROWA WALLISCH GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία TROWA WALLISCH GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μεταλλικές κατασκευές ελαφριές  . Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Πλαστικά - για την οικοδομή, Παρκέ δάπεδα, Αντιηλιακή προστασία, εσωτερική και εξωτερική, Παράθυρα, Πλαστικά - για την οικοδομή, Παρκέ δάπεδα, Αντιηλιακή προστασία, εσωτερική και εξωτερική, και Παράθυρα. Έχει έδρα σε Langenau, Γερμανία.

  2. E. EPPLER ROLLADENBAU GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία E. EPPLER ROLLADENBAU GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μεταλλικές κατασκευές ελαφριές  . Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Πλαστικά - για την οικοδομή, Παρκέ δάπεδα, Αντιηλιακή προστασία, εσωτερική και εξωτερική, Παράθυρα, Πλαστικά - για την οικοδομή, Παρκέ δάπεδα, Αντιηλιακή προστασία, εσωτερική και εξωτερική, και Παράθυρα. Έχει έδρα σε Balingen, Γερμανία.

  1. MTK MAIN-TAUBER KUNSTSTOFF GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία MTK MAIN-TAUBER KUNSTSTOFF GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Σωλήνες και αγωγοί - καουτσούκ και πλαστικό. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Καουτσούκ και πλαστικά - Μεταποίηση, Έγχυση πλαστικού και καουτσούκ, Πρώτες ύλες για την βιομηχανία πλαστικών, Πλαστικά - για την οικοδομή, Καουτσούκ και πλαστικά - Μεταποίηση, Έγχυση πλαστικού και καουτσούκ, Πρώτες ύλες για την βιομηχανία πλαστικών, και Πλαστικά - για την οικοδομή. Έχει έδρα σε Wertheim, Γερμανία.

  2. WHYRES WHEELS & TYRES

    Γερμανία

    Η εταιρεία WHYRES WHEELS & TYRES, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εργαλεία χειρός μη μηχανοκίνητα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Σωλήνες και αγωγοί - καουτσούκ και πλαστικό, Καουτσούκ και πλαστικά - Μεταποίηση, Έγχυση πλαστικού και καουτσούκ, Πλαστικά - για την οικοδομή, Σωλήνες και αγωγοί - καουτσούκ και πλαστικό, Καουτσούκ και πλαστικά - Μεταποίηση, Έγχυση πλαστικού και καουτσούκ, και Πλαστικά - για την οικοδομή. Έχει έδρα σε Reutlingen, Γερμανία.

  3. ONES GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία ONES GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κοχλίες και περικόχλια. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Κρουνοποιΐα υγειονομικής χρήσης, Κιγκαλερία οικοδομών, Κιγκαλερίας είδη και υλικά, Πλαστικά - για την οικοδομή, Κρουνοποιΐα υγειονομικής χρήσης, Κιγκαλερία οικοδομών, Κιγκαλερίας είδη και υλικά, και Πλαστικά - για την οικοδομή. Έχει έδρα σε Pforzheim, Γερμανία.

  4. UNIPLAST KNAUER GMBH & CO. KG

    Γερμανία

    Η εταιρεία UNIPLAST KNAUER GMBH & CO. KG, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Σωλήνες και αγωγοί - καουτσούκ και πλαστικό. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Πρώτες ύλες για την βιομηχανία πλαστικών, Πλαστικά - για την οικοδομή, Πλαστικές ύλες - προϊόντα γιά τη βιομηχανία, Πλαστικά οικιακά είδη, Πρώτες ύλες για την βιομηχανία πλαστικών, Πλαστικά - για την οικοδομή, Πλαστικές ύλες - προϊόντα γιά τη βιομηχανία, και Πλαστικά οικιακά είδη. Έχει έδρα σε Dettingen, Γερμανία.

  5. SANDROCK KUNSTSTOFFE GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία SANDROCK KUNSTSTOFFE GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Σωλήνες και αγωγοί - καουτσούκ και πλαστικό. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Πρώτες ύλες για την βιομηχανία πλαστικών, Πλαστικά - για την οικοδομή, Πλαστικές ύλες - ημιτελή προϊόντα, Πλαστικά φύλλα, Πρώτες ύλες για την βιομηχανία πλαστικών, Πλαστικά - για την οικοδομή, Πλαστικές ύλες - ημιτελή προϊόντα, και Πλαστικά φύλλα. Έχει έδρα σε Korntal-Münchingen, Γερμανία.

  6. LIMBERG GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία LIMBERG GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κατασκευή βιομηχανικών κτιρίων. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Μεταλλικές κατασκευές ελαφριές  , Πλαστικά - για την οικοδομή, Αντιηλιακή προστασία, εσωτερική και εξωτερική, Παράθυρα, Μεταλλικές κατασκευές ελαφριές  , Πλαστικά - για την οικοδομή, Αντιηλιακή προστασία, εσωτερική και εξωτερική, και Παράθυρα. Έχει έδρα σε Stuttgart, Γερμανία.

  7. LAK-AVIATION GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία LAK-AVIATION GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αυτοκίνητα, εξοπλισμός και αξεσουάρ. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Αεροναυπηγική και αεροδιαστημική - κατασκευές, Πλαστικά - για την οικοδομή, Πλαστικές επενδύσεις δαπέδων, Ενοικίαση βιομηχανικών εξοπλισμών, Αεροναυπηγική και αεροδιαστημική - κατασκευές, Πλαστικά - για την οικοδομή, Πλαστικές επενδύσεις δαπέδων, και Ενοικίαση βιομηχανικών εξοπλισμών. Έχει έδρα σε Mössingen, Γερμανία.

  8. NEUGART GMBH & CO. KG

    Γερμανία

    Η εταιρεία NEUGART GMBH & CO. KG, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Σωλήνες και αγωγοί - καουτσούκ και πλαστικό. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Καουτσούκ και πλαστικά - Μεταποίηση, Έγχυση πλαστικού και καουτσούκ, Πρώτες ύλες για την βιομηχανία πλαστικών, Πλαστικά - για την οικοδομή, Καουτσούκ και πλαστικά - Μεταποίηση, Έγχυση πλαστικού και καουτσούκ, Πρώτες ύλες για την βιομηχανία πλαστικών, και Πλαστικά - για την οικοδομή. Έχει έδρα σε Aldingen, Γερμανία.

  1. MANFRED ALBRECHT

    Γερμανία

    Η εταιρεία MANFRED ALBRECHT, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Γεωργία και δασοκομία - μηχανήματα και εξαρτήματα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Κηπουρική, φυτοκομία - μηχανήματα και συσκευές, Εκτροφή - μηχανήματα και εξοπλισμός, Διαμόρφωση σταύλων, Πλαστικά - για την οικοδομή, Κηπουρική, φυτοκομία - μηχανήματα και συσκευές, Εκτροφή - μηχανήματα και εξοπλισμός, Διαμόρφωση σταύλων, και Πλαστικά - για την οικοδομή. Έχει έδρα σε Rot Am See, Γερμανία.

  2. RWAGNER-DESIGN RALPH WAGNER

    Γερμανία

    Η εταιρεία RWAGNER-DESIGN RALPH WAGNER, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Σωλήνες και αγωγοί - καουτσούκ και πλαστικό. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Έγχυση πλαστικού και καουτσούκ, Πρώτες ύλες για την βιομηχανία πλαστικών, Πλαστικά - για την οικοδομή, Πλαστικές ύλες - προϊόντα γιά τη βιομηχανία, Έγχυση πλαστικού και καουτσούκ, Πρώτες ύλες για την βιομηχανία πλαστικών, Πλαστικά - για την οικοδομή, και Πλαστικές ύλες - προϊόντα γιά τη βιομηχανία. Έχει έδρα σε Straßberg, Γερμανία.

  3. DOMOCES GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία DOMOCES GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μεταλλικές κατασκευές ελαφριές  . Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Πλαστικά - για την οικοδομή, Αντιηλιακή προστασία, εσωτερική και εξωτερική, Παράθυρα, Παράθυρα από PVC, Πλαστικά - για την οικοδομή, Αντιηλιακή προστασία, εσωτερική και εξωτερική, Παράθυρα, και Παράθυρα από PVC. Έχει έδρα σε Rottenburg, Γερμανία.

  4. ROBERT SAUTER

    Γερμανία

    Η εταιρεία ROBERT SAUTER, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Πλαστικά - για την οικοδομή. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Παρκέ δάπεδα, Ξύλινες συσκευασίες, Αντιηλιακή προστασία, εσωτερική και εξωτερική, Παράθυρα, Παρκέ δάπεδα, Ξύλινες συσκευασίες, Αντιηλιακή προστασία, εσωτερική και εξωτερική, και Παράθυρα. Έχει έδρα σε Munderkingen, Γερμανία.

  5. INFINEX KUNSTSTOFFTECHNIK GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία INFINEX KUNSTSTOFFTECHNIK GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Πλαστικές ύλες - βιομηχανικά μηχανήματα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Σωλήνες και αγωγοί - καουτσούκ και πλαστικό, Πρώτες ύλες για την βιομηχανία πλαστικών, Πλαστικά - για την οικοδομή, Πλαστικές ύλες - ημιτελή προϊόντα, Σωλήνες και αγωγοί - καουτσούκ και πλαστικό, Πρώτες ύλες για την βιομηχανία πλαστικών, Πλαστικά - για την οικοδομή, και Πλαστικές ύλες - ημιτελή προϊόντα. Έχει έδρα σε Haiterbach, Γερμανία.

  6. G. SCHMID GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία G. SCHMID GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Σωλήνες και αγωγοί - καουτσούκ και πλαστικό. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Καουτσούκ και πλαστικά - Μεταποίηση, Έγχυση πλαστικού και καουτσούκ, Πρώτες ύλες για την βιομηχανία πλαστικών, Πλαστικά - για την οικοδομή, Καουτσούκ και πλαστικά - Μεταποίηση, Έγχυση πλαστικού και καουτσούκ, Πρώτες ύλες για την βιομηχανία πλαστικών, και Πλαστικά - για την οικοδομή. Έχει έδρα σε Bissingen, Γερμανία.

  7. PLASTEC GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία PLASTEC GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Πλαστικές ύλες - βιομηχανικά μηχανήματα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Σωλήνες και αγωγοί - καουτσούκ και πλαστικό, Καουτσούκ και πλαστικά - Μεταποίηση, Πρώτες ύλες για την βιομηχανία πλαστικών, Πλαστικά - για την οικοδομή, Σωλήνες και αγωγοί - καουτσούκ και πλαστικό, Καουτσούκ και πλαστικά - Μεταποίηση, Πρώτες ύλες για την βιομηχανία πλαστικών, και Πλαστικά - για την οικοδομή. Έχει έδρα σε Cleebronn, Γερμανία.

  8. RAUCH CNC-MANUFAKTUR GMBH & CO.KG

    Γερμανία

    Η εταιρεία RAUCH CNC-MANUFAKTUR GMBH & CO.KG, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Σωλήνες και αγωγοί - καουτσούκ και πλαστικό. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Καουτσούκ και πλαστικά - Μεταποίηση, Έγχυση πλαστικού και καουτσούκ, Πρώτες ύλες για την βιομηχανία πλαστικών, Πλαστικά - για την οικοδομή, Καουτσούκ και πλαστικά - Μεταποίηση, Έγχυση πλαστικού και καουτσούκ, Πρώτες ύλες για την βιομηχανία πλαστικών, και Πλαστικά - για την οικοδομή. Έχει έδρα σε Baden-Baden, Γερμανία.

  9. KEPPLER - FEINMECHANIK - PRÄZISIONS-KUNSTSTOFFTEILE

    Γερμανία

    Η εταιρεία KEPPLER - FEINMECHANIK - PRÄZISIONS-KUNSTSTOFFTEILE, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Σωλήνες και αγωγοί - καουτσούκ και πλαστικό. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Καουτσούκ και πλαστικά - Μεταποίηση, Έγχυση πλαστικού και καουτσούκ, Πρώτες ύλες για την βιομηχανία πλαστικών, Πλαστικά - για την οικοδομή, Καουτσούκ και πλαστικά - Μεταποίηση, Έγχυση πλαστικού και καουτσούκ, Πρώτες ύλες για την βιομηχανία πλαστικών, και Πλαστικά - για την οικοδομή. Έχει έδρα σε Engelsbrand, Γερμανία.

  10. ALPINA SONNENSCHUTZ GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία ALPINA SONNENSCHUTZ GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μεταλλικές κατασκευές ελαφριές  . Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Πλαστικά - για την οικοδομή, Ξυλεία ακατέργαστη, Πριστή και επεξεργασμένη ξύλεία, Αντιηλιακή προστασία, εσωτερική και εξωτερική, Πλαστικά - για την οικοδομή, Ξυλεία ακατέργαστη, Πριστή και επεξεργασμένη ξύλεία, και Αντιηλιακή προστασία, εσωτερική και εξωτερική. Έχει έδρα σε Salem, Γερμανία.

Αίτημα για υποβολή προσφορών

Δημιουργήστε ένα αίτημα και λάβετε πολλαπλές προσφορές από επαληθευμένους προμηθευτές

  • Μόνο σχετικοί προμηθευτές
  • Συμβατότητα με το απόρρητο των δεδομένων
  • 100% δωρεάν
Φίλτρα

Αποτελέσματα για

Πλαστικά - για την οικοδομή

Αριθμός αποτελεσμάτων.

219 Επιχειρήσεις