• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • πιστοποιημενη επιχειρηση

Αποτελέσματα για

Πιστοποιημενη επιχειρηση

ΓερμανίαΣτουτγάρδη, Φράιμπουργκ και Μπάντεν-ΒίρτεμπεργκΚατασκευαστής/παραγωγός
  1. SCHÜTZ GMBH MESSTECHNIK

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η Schütz Messtechnik είναι μια έμπειρη και εξειδικευμένη εταιρεία που δραστηριοποιείται από το 1968 στην παροχή υπηρεσιών και την κατασκευή συστημάτων για επιχειρήσεις παροχής ενέργειας. Στον τομέα των υπηρεσιών, η Schütz αναλαμβάνει ελέγχους για τα δημόσια δίκτυα αερίου σύμφωνα με τους κανονισμούς DVGW G465, G466/I και G466/II, ανίχνευση διαρροών και εντοπισμό σωληνώσεων και αντικαταστάσεις μετρητών. Επιπλέον, πραγματοποιούμε ειδικά σεμινάρια και εκπαιδεύσεις για τους υπαλλήλους των παρόχων υπηρεσιών κοινής ωφέλειας. Η Schütz GmbH είναι πιστοποιημένη από την DVGW ως εξειδικευμένη εταιρεία για τον έλεγχο αγωγών φυσικού αερίου. Οι πάροχοι ενέργειας που χρησιμοποιούν Γεωγραφικό Σύστημα Πληροφοριών (GIS) μπορούν να επαληθεύουν το δίκτυό τους μέσω της ψηφιακής τεχνολογίας της Schütz. Η πελατειακή βάση της Schütz GmbH περιλαμβάνει σήμερα περισσότερους από 100 οργανισμούς κοινής ωφέλειας, με τους οποίους διατηρεί μακροχρόνιες, στενές και εμπιστευτικές επιχειρηματικές σχέσεις.

  2. ROBERT WEBER GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η Robert Weber GmbH διακρίνεται για τα τορναριστά εξαρτήματα ακριβείας από τη Σουηβία. Από 1934 έχουμε εδραιωθεί ως επιχείρηση προμήθειας και προμηθευτές τορναριστών εξαρτημάτων για εντελώς διαφορετικούς κλάδους. Ειδικευόμαστε στην τόρνευση και στο φρεζάρισμα CNC και με αυτόν τον τρόπο είμαστε σε θέση να παρέχουμε υψηλής ποιότητας και μοναδικά προϊόντα. Στις βασικές ικανότητές μας περιλαμβάνεται η στενή συνεργασία με τους πελάτες μας, από το στάδιο της ανάπτυξης νέων προϊόντων έως την παραγωγή πρωτοτύπων και μηδενικών σειρών. Κατ' αυτόν τον τρόπο συμβάλλουμε σε πρώιμο στάδιο με τις γνώσεις μας στην τεχνολογική υλοποίηση και στη μαζική παραγωγή. Θέτουμε ιδιαίτερη έμφαση στη συνολική οικονομική αποδοτικότητα των προϊόντων μας συμπεριλαμβανομένων της ποιότητας, της ευελιξίας, του κόστους και της εξασφαλισμένης παράδοσης. Τα βήματα παραγωγής που δεν μπορούμε να εξυπηρετήσουμε οι ίδιοι, όπως η σκλήρυνση, τα αναθέτουμε σε πιστοποιημένους τρίτους προμηθευτές. Η γκάμα των προϊόντων μας περιλαμβάνει είδη DIN, ειδικές βίδες, τορναριστά εξαρτήματα βάσει σχεδίου, μπουλόνια, ακέφαλες βίδες, δακτυλίους, έμβολα, χιτώνια, παξιμάδια, πείρους συναρμογής και τορναριστά εξαρτήματα με συναρμογές. Καθένα από τα προϊόντα μας παράγεται με μέγιστη ακρίβεια ώστε να πληροί τις εξατομικευμένες απαιτήσεις των πελατών μας. Με μια δραστήρια ομάδα 10 συνεργατών είμαστε σε θέση να ανταποκρινόμαστε ευέλικτα και γρήγορα στις ανάγκες των πελατών μας. Οι κύριες περιοχές στις οποίες παραδίδουμε είναι η Γερμανία και η Ελβετία όπου είμαστε γνωστοί ως αξιόπιστος συνεργάτης.

  3. KRÄUTERHAUS SANCT BERNHARD KG

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Είμαστε συνεργάτες για προϊόντα ιδιωτικής ετικέτας, ανάπτυξη και κατά παραγγελία παραγωγή συμπληρωμάτων διατροφής! Από το 1903, η επωνυμία Sanct Bernhard δεν διακρίνεται μόνο για τα υψηλής ποιότητας, αποτελεσματικά φυσικά θεραπευτικά μέσα, συμπληρώματα διατροφής και προϊόντα περιποίησης σώματος που διαθέτουμε στην αγορά με τα εμπορικά σήματα „Sanct Bernhard“, „Sanct Bernhard Sport“ και „Sanct Bernhard tierlieb“. Παραγωγή κατά παραγγελία Made in Germany - Η επωνυμία Sanct Bernhard συνεπάγεται ποιότητα Made in Germany - Αυτό τεκμηριώνουν χιλιάδες ικανοποιημένων πελατών στα ηλεκτρονικά μας καταστήματα. Πιστοποιημένη διαχείριση ποιότητας για ανώτερης κατηγορίας πρώτες ύλες. Η μεγάλη εμπειρία, οι εκπαιδευμένοι συνεργάτες, οι υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις παραγωγής της εταιρείας μας σε συνδυασμό με την πιστοποιημένη διαχείριση ποιότητας για την ολοκληρωμένη ασφάλεια των τροφίμων, καθώς και οι ανώτερης κατηγορίας πρώτες ύλες μάς παρέχουν τη δυνατότητα να παράγουμε πρώτης τάξεως προϊόντα και με τη δική σας ετικέτα! Κατά παραγγελία παραγωγή και μικρών ποσοτήτων - Τι είναι αυτό που μας διακρίνει από όλους τους άλλους κατά παραγγελία παραγωγούς συμπληρωμάτων διατροφής, καλλυντικών και ζωοτροφών; Διαθέτουμε επίσης κατά παραγγελία παραγωγή μικρών ποσοτήτων και για νέες επιχειρήσεις. Αξιοποιήστε την ευκαιρία να ξεκινήσετε με μικρές ποσότητες χαμηλού κόστους για να παρουσιαστείτε και να εδραιωθείτε έτσι στην αγορά. Κατά παραγγελία παραγωγή μικρών ποσοτήτων ήδη από 2.000 τεμάχια. Επικοινωνήστε μαζί μας για τις απαιτήσεις του προϊόντος σας. Θα σας παράσχουμε ευχαρίστως συμβουλές!

  4. HENLE BAUMASCHINENTECHNIK GMBH

    Γερμανία

    Η HENLE Baumaschinentechnik GmbH είναι μια μεσαίου μεγέθους επιχείρηση κατασκευής εξαρτημάτων για οικοδομικά μηχανήματα από το Rammingen της νότιας Γερμανίας. Ιδρυθείσα το 1981, η οικογενειακή επιχείρηση έχει 35 χρόνια εμπειρίας. Η ομάδα της HENLE αποτελεί τη βάση της εταιρείας. Η φιλοσοφία μας βασίζεται σε μια ανοικτή και συνεργατική προσέγγιση των πελατών και των προμηθευτών μας. Η συνειδητοποιημένη προσέγγιση των πόρων και του περιβάλλοντος αποτελεί εξίσου μέρος της εταιρικής διοίκησης, καθώς και συνεργασία της ομάδας μας με σεβασμό και δικαιοσύνη. Χάρη στο φιλικό και ικανό προσωπικό μας, ο πελάτης μπορεί να είναι σίγουρος για μια σταθερά υψηλή ποιότητα και εξυπηρέτηση. Η εκπαίδευση αποτελεί για εμάς πολύ σημαντικό παράγοντα εδώ και μερικά χρόνια. Διενεργούμε τακτικά εμπορικές και επαγγελματικές εκπαιδεύσεις, προκειμένου να είμαστε καλά προετοιμασμένοι για το μέλλον. Είμαστε πιστοποιημένοι με ISO 9001 και 14001, προγράμματα διασφάλισης ποιότητας και προστασία του περιβάλλοντος.

  5. SEPARATOREN-TECHNIK & ANLAGENBAU GMBH

    Γερμανία

    Η STA διακρίνεται από το 1992 ως οικογενειακή επιχείρηση κατασκευής μηχανημάτων με περισσότερους από 40 συνεργάτες για την προσανατολισμένη στον πελάτη δραστηριότητα. Με γνώση των εφαρμογών και επιμελημένη σχεδίαση συστημάτων ενσωματώνουμε με επιτυχία τις λύσεις μας στις διαδικασίες παραγωγής των πελατών μας. Χάρη στους σύγχρονους μηχανολογικούς πόρους παρέχεται η δυνατότητα υλοποίησης ειδικών απαιτήσεων των πελατών γρήγορα και αξιόπιστα. Με βάση την εμπειρία από περισσότερους από 2.000 παγκοσμίως εγκαταστημένους διαχωριστές και τηρουμένων των επίκαιρων προτύπων ασφαλείας αναπτύσσουμε υψηλής απόδοσης, μακράς διάρκειας ζωής και ασφαλή μηχανήματα. Ερευνούμε τους δυναμικούς συσχετισμούς ρευστών στα μηχανήματά μας και διεξάγουμε ολοκληρωμένες δοκιμές στην πράξη. Έτσι διασφαλίζουμε ότι οι διαχωριστές STA θα εξακολουθήσουν να είναι τα πλέον αποδοτικά μηχανήματα στην αγορά και μελλοντικά. Εγγυόμαστε το υψηλό πρότυπο ποιότητας της εταιρείας μας με τη δική μας προστιθέμενη αξία σε χώρους παραγωγής άνω των 800 m² και με πιστοποιημένες διαδικασίες (WHG 19 L, ISO 9001).

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
  1. DÜRR TECHNIK GMBH & CO KG

    Γερμανία

    Dürr Technik - Inspiring With Green Air. "Ως πρωτοπόρος στον τομέα των οικολογικών, χωρίς λάδι εμβολοφόρων συμπιεστών διακρινόμαστε εδώ και δεκαετίες για τα καινοτομικά προϊόντα που παρέχουν στους πελάτες μας διαχρονικά υψηλής ποιότητας πεπιεσμένο αέρα." Μια επιχείρηση του παγκοσμίως δραστηριοποιούμενου ομίλου Dürr. Η Dürr Technik ανήκει στον όμιλο επιχειρήσεων Dürr με παραρτήματα και συνεργάτες σε ολόκληρο τον κόσμο. Η έδρα βρίσκεται στο Bietigheim-Bissingen, σε μια από τις πλέον καινοτομικές βιομηχανικές περιοχές της Γερμανίας. Εδώ και περισσότερα από 40 χρόνια ασχολούμαστε με την τεχνολογία συμπιεστών και αντλιών. Από αυτήν τη πολυετή εμπειρία αποκομίζουν σήμερα οφέλη οι πελάτες μας. Ένα καινοτομικό τμήμα ανάπτυξης, υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις παραγωγής, καθώς και ένα πιστοποιημένο σύστημα διαχείρισης ποιότητας, μ.ά., κατά ISO 9001, ISO 13485 και ISO/TS 22163, παρέχουν τις βέλτιστες προϋποθέσεις για την εκπλήρωση ακόμη και των πλέον σύνθετων απαιτήσεων των πελατών. Το έργο μας διακρίνεται για την εμπειρία, την ποιότητα και την ακρίβεια. Στο πλαίσιο αυτό, η στενή σχέση με τον πελάτη είναι εξίσου σημαντική όπως και καθαυτά τα προϊόντα. Διότι με την προσωπική υποστήριξη μπορούμε να είμαστε βέβαιοι ότι θα βρούμε ή θα αναπτύξουμε το καλύτερο για κάθε πελάτη προϊόν από τη γκάμα των προϊόντων μας. Η δική μας φιλοσοφία για τα προϊόντα: Υψηλή τεχνολογία για μέγιστες απαιτήσεις. Με τους δικούς μας συμπιεστές και τις αντλίες κενού χωρίς λάδι διαθέτουμε για τους εντελώς διαφορετικούς τομείς της αγοράς ένα ευρύ φάσμα κορυφαίων προϊόντων. Είτε πρόκειται για το βασικό πρόγραμμα είτε για την ειδική παραγωγή - η απαιτήσεις μας για την ποιότητα είναι πάντοτε εξίσου υψηλές.

  2. STOROPACK HANS REICHENECKER GMBH

    Γερμανία

    Η Storopack είναι ένας ειδικός στις προστατευτικές συσκευασίες και τα τεχνικά διαμορφωμένα μέρη. Ως μια παγκόσμια, οικογενειακή επιχείρηση, η παράδοση και η καινοτομία παίζουν ένα βασικό ρόλο σε όλα όσα κάνουμε. Στόχος μας είναι να προσφέρουμε στους πελάτες την ιδανική λύση προστατευτικής συσκευασίας και να τους στηρίζουμε σε βάθος χρόνους. Αυτή είναι η κεντρική ιδέα που διαμορφώνει τις καθημερινές δραστηριότητές μας. Η εταιρεία είναι οργανωμένη σε δύο τμήματα: το τμήμα Χύτευσης που παράγει διαμορφωμένες προστατευτικές συσκευασίας και τεχνικά διαμορφωμένα μέρη από διογκωμένο αφρολέξ για ποικίλες βιομηχανίες. Το τμήμα Συσκευασίας που προσφέρει ευέλικτες προστατευτικές συσκευασίας και την ολοκλήρωσή τους στις υπάρχουσες διαδικασίες συσκευασίας. Με πιστοποιημένες εγκαταστάσεις παραγωγής και τοποθεσίες σε όλο τον κόσμο, η Storopack διαθέτει μια αποκεντρωμένη δομή και βρίσκεται πάντα κοντά στον πελάτη. 2.513 υπάλληλοι εργάζονται σε 64 τοποθεσίες σε 18 χώρες σε όλο τον κόσμο και τα προϊόντα μας διατίθενται σε περισσότερες από 40 χώρες.

  3. ALLSAFE GMBH & CO. KG

    Γερμανία

    Η allsafe είναι ο κατασκευαστής για τη ασφάλιση φορτίων από τη Γερμανία: 250 άτομα παράγουν σε δύο μονάδες τη Νότια και στην Κεντρική Γερμανία προϊόντα για την ασφάλιση φορτίων: ράβδους περίφραξης, δοκούς περίφραξης, δοκούς σύσφιξης και πολλά άλλα. Τα προϊόντα αναπτύσσονται από εμάς, παρέχουν πιστοποιημένη αντοχή και είναι κατάλληλα για όλα σχεδόν τα οχήματα. Τα προϊόντα διατίθενται μέσω διάφορων οδών διάθεσης: Όλοι σχεδόν οι κατασκευαστές ΚΑΕ οχημάτων επαγγελματικής χρήσης εφοδιάζονται από την allsafe απευθείας, πολλές μεγάλες μεταφορικές εταιρείες χρησιμοποιούν τα προϊόντα της allsafe με επιτυχία εδώ και πολλά χρόνια. Ταυτόχρονα, τα προϊόντα διατίθενται απευθείας από το εργοστάσιο ή μέσω του εμπορίου, κατασκευαστών οχημάτων και εμπορικών επιχειρήσεων. Η allsafe παρέχει επιτόπου υποστήριξη με τους δικούς της συνεργάτες σε όλες σχεδόν τις ευρωπαϊκές χώρες. Για όλα τα δικά της και για πολλά ξένα προϊόντα η allsafe παρέχει επισκευαστικό σέρβις. Έτσι εξοικονομούνται χρήματα και προστατεύεται το περιβάλλον.