• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • περιελιξη

Αποτελέσματα για

Περιελιξη

ΓερμανίαΣτουτγάρδη, Φράιμπουργκ και Μπάντεν-ΒίρτεμπεργκΚατασκευαστής/παραγωγός
  1. STEFAN KÜBLER SYSTEMSPULEN GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η πεπειραμένη εξειδικευμένη επιχείρηση για καρούλια συστήματος. Η KÜBLER Systemspulen που ιδρύθηκε το 1999, παράγει σήμερα σε εγκαταστάσεις συνεργείου και αποθήκης 1.700 τ.μ. κυρίως καρούλια συστήματος για προμηθευτές στους τομείς της αυτοκινητοβιομηχανίας, των ηλεκτρικών και ηλεκτρονικών συστημάτων και Card Clothing. Χάρη στους άκρως εξειδικευμένους συνεργάτες και την υπερσύγχρονη τεχνολογία μηχανημάτων και παραγωγής, η επιχείρηση στο Neuweiler τη Μέλανα Δρυμού εξελίχθηκε γρήγορα στον κορυφαίο προμηθευτή καρουλιών συστήματος από λιγνάνη. Πολλοί πελάτες σε ολόκληρη την Ευρώπη και εκτός αυτής εκτιμούν τα επιμέρους προϊόντα σε μικρές και μεγάλες σειρές από τη σταθερή παραγωγή, καθώς και την εξειδικευμένη, αξιόπιστη εξυπηρέτηση. Το μπορούμε να κάνουμε για εσάς; Θα σάς υποβάλλουμε ευχαρίστως μια μη δεσμευτική προσφορά!

  2. MARSILLI DEUTSCHLAND GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία MARSILLI DEUTSCHLAND GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μηχανές περιέλιξης πηνίων. Έχει έδρα σε Karlsruhe, Γερμανία.

  3. KABELMAT WICKELTECHNIK GMBH

    Γερμανία

    Η γκάμα προϊόντων περιλαμβάνει όλες σχεδόν τις συσκευές και μηχανές για την αποθήκευση, την τύλιξη και την κοπή καλωδίων, αγωγών, συρματόσχοινων, σωλήνων, εύκαμπτων σωλήνων και προφίλ.

  4. HKR GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία HKR GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ηλεκτρικές περιελίξεις. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ηλεκτρικοί μετασχηματιστές, και Ηλεκτρικοί μετασχηματιστές. Έχει έδρα σε St. Johann / Upfingen, Γερμανία.

  5. NKL GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία NKL GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ηλεκτρικές περιελίξεις. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους επαγωγικα πηνια, ρυθμιστες ρευματος, Μετασχηματιστές μετρήσεων, και Μετατροπέας ρεύματος. Έχει έδρα σε Wolpertshausen, Γερμανία.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
  1. ADOLF STROBELT GMBH ELEKTROMECHANISCHE WERKSTÄTTEN

    Γερμανία

    Η εταιρεία ADOLF STROBELT GMBH ELEKTROMECHANISCHE WERKSTÄTTEN, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ηλεκτρικές περιελίξεις. Έχει έδρα σε Kirchheim, Γερμανία.

  2. HR ELECTRONIC GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία HR ELECTRONIC GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ηλεκτρικές περιελίξεις. Έχει έδρα σε Blumberg, Γερμανία.

  3. H O P T G.M.B.H.

    Γερμανία

    Η εταιρεία H O P T G.M.B.H., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Σπείρες και πηνία. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Μηχανικές μεταδόσεις και εξαρτήματα, Μηχανές περιέλιξης πηνίων, Μηχανικές μεταδόσεις και εξαρτήματα, και Μηχανές περιέλιξης πηνίων. Έχει έδρα σε Schömberg, Γερμανία.

  4. RIST TRANSFORMATORENBAU GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία Rist ιδρύθηκε ως μικρομεσαία επιχείρηση πριν από περισσότερα από 70 χρόνια στο Ostfildern, λίγα μόνο χιλιόμετρα από τη μητρόπολη της Στουτγάρδης. Τότε όπως και σήμερα είμαστε πιστοί στη βασική αρχή να εγγυόμαστε προϊόντα υψηλής ποιότητας με τη σχολαστική παραγωγή και το συνεχή έλεγχο ποιότητας. Αυτόν το στόχο εξυπηρετεί, μ.ά., η αυστηρή τήρηση των ισχυουσών κανονισμών ασφαλείας και των προτύπων παραγωγής. Χρησιμοποιούμε μηχανήματα και συσκευές τεχνολογίας αιχμής που αποτελούν καθοριστικό παράγοντα επιτυχίας για την επίτευξη των στόχων της επιχείρησης. Η γρήγορη και ευέλικτη ανταπόκριση στις επιθυμίες του πελάτη είναι αυτό που εμείς εννοούμε ως συνεργασία μεταξύ εταίρων και βάση εμπιστοσύνης. Για το λόγο αυτό ανώτατη προτεραιότητά μας είναι η συντομότερη δυνατή παράδοση των προϊόντων μας. Γι αυτόν ακριβώς το λόγο, η εταιρεία Rist είναι μακροχρόνιος και αξιόπιστος συνεργάτης εντελώς διαφορετικών κλάδων. Τα προϊόντα περιέλιξης της Rist γνωρίζουν μεγάλη ζήτηση και αποδοχή!

  5. BLEHER FOLIENTECHNIK GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Bleher Folientechnik | Είμαστε ο ειδικός σας για μεμβράνες από πολυεστέρα, κυρίως από BoPET, και αναλαμβάνουμε το εμπόριο τους για οποιαδήποτε εφαρμογή υπό το σήμα optimont®. Παρέχουμε τα ρολά και τα κομμένα φύλλα δικιάς μας κατασκευής όπως και τα μητρικά ρολά. Χάρη στον ιδιόκτητο εξοπλισμό μας, ικανοποιούμε τις απαιτήσεις των πελατών με την παραγωγή σε σειρά και με τις ειδικές κατασκευές στα μέτρα τους για διάφορες εφαρμογές. Θέτοντας στην κυκλοφορία τα καινοτόμα μας προϊόντα, δημιουργούμε υψηλά πρότυπα ποιότητας, οι σύγχρονες μας παραγωγικές εγκαταστάσεις επιτρέπουν την υλοποίηση των απαιτήσεων των πελατών και της αγοράς με γρήγορο, ευέλικτο και οικονομικό τρόπο. Τα προϊόντα μας: μεμβράνες για την διαφημιστική προβολή με οπισθοφωτισμό; μεμβράνες με διαφανή παράθυρα; μεμβράνες ανθεκτικές στην ζέστη; μεμβράνες μελανοδοχείου; φιλμ; φύλλα; , φιλμ μονταρίσματος για την βιομηχανία γραφιστικής; φιλμ για αντιγραφείς; εκτυπωτικά φιλμ; αντιστατικές μεμβράνες