• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • παραγωγή καλλυντικών

Αποτελέσματα για

Παραγωγή καλλυντικών

ΓερμανίαΣτουτγάρδη, Φράιμπουργκ και Μπάντεν-ΒίρτεμπεργκΚατασκευαστής/παραγωγός
  1. KRÄUTERHAUS SANCT BERNHARD KG

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Είμαστε συνεργάτες για προϊόντα ιδιωτικής ετικέτας, ανάπτυξη και κατά παραγγελία παραγωγή συμπληρωμάτων διατροφής! Από το 1903, η επωνυμία Sanct Bernhard δεν διακρίνεται μόνο για τα υψηλής ποιότητας, αποτελεσματικά φυσικά θεραπευτικά μέσα, συμπληρώματα διατροφής και προϊόντα περιποίησης σώματος που διαθέτουμε στην αγορά με τα εμπορικά σήματα „Sanct Bernhard“, „Sanct Bernhard Sport“ και „Sanct Bernhard tierlieb“. Παραγωγή κατά παραγγελία Made in Germany - Η επωνυμία Sanct Bernhard συνεπάγεται ποιότητα Made in Germany - Αυτό τεκμηριώνουν χιλιάδες ικανοποιημένων πελατών στα ηλεκτρονικά μας καταστήματα. Πιστοποιημένη διαχείριση ποιότητας για ανώτερης κατηγορίας πρώτες ύλες. Η μεγάλη εμπειρία, οι εκπαιδευμένοι συνεργάτες, οι υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις παραγωγής της εταιρείας μας σε συνδυασμό με την πιστοποιημένη διαχείριση ποιότητας για την ολοκληρωμένη ασφάλεια των τροφίμων, καθώς και οι ανώτερης κατηγορίας πρώτες ύλες μάς παρέχουν τη δυνατότητα να παράγουμε πρώτης τάξεως προϊόντα και με τη δική σας ετικέτα! Κατά παραγγελία παραγωγή και μικρών ποσοτήτων - Τι είναι αυτό που μας διακρίνει από όλους τους άλλους κατά παραγγελία παραγωγούς συμπληρωμάτων διατροφής, καλλυντικών και ζωοτροφών; Διαθέτουμε επίσης κατά παραγγελία παραγωγή μικρών ποσοτήτων και για νέες επιχειρήσεις. Αξιοποιήστε την ευκαιρία να ξεκινήσετε με μικρές ποσότητες χαμηλού κόστους για να παρουσιαστείτε και να εδραιωθείτε έτσι στην αγορά. Κατά παραγγελία παραγωγή μικρών ποσοτήτων ήδη από 2.000 τεμάχια. Επικοινωνήστε μαζί μας για τις απαιτήσεις του προϊόντος σας. Θα σας παράσχουμε ευχαρίστως συμβουλές!

  2. PEGASUS PRO GMBH

    Γερμανία

    Από το 1996, η Pegasus Pro GmbH παράγει προϊόντα για τη συντήρηση και την περιποίηση τατουάζ, Piercing και μόνιμου μέικ απ. Τα δικά μας προϊόντα περιποίησης παράγονται από πιστοποιημένη εταιρεία στη Γερμανία σύμφωνα με τον ευρωπαϊκό κανονισμό για τα καλλυντικά. Τα πρότυπα παραγωγής πληρούν τις απαιτήσεις του ιατρικού κλάδου και υπερκαλύπτουν τις νομικές προδιαγραφές. Με περισσότερες από 5 εκατομμύρια διατεθείσες μονάδες διαθέτουμε την κρέμα τατουάζ με τις περισσότερες πωλήσεις στην Ευρώπη. Εξυπακούεται ότι διαθέτουμε επίσης προϊόντα άλλων προμηθευτών.

  3. YSTRAL GMBH MASCHINENBAU + PROCESSTECHNIK

    Γερμανία

    Με την ολοκληρωμένη γνώση και την μακρόχρονη εμπειρία μας ως κατασκευαστής μηχανημάτων και εγκαταστάσεων επεξεργαζόμαστε μαζί με τους πελάτες λύσεις για τις εφαρμογές τους, οι οποίες παρέχουν άμεσα υλοποιούμενη και ποσοτικά προσδιοριζόμενη προστιθέμενη αξία. Για τη χημική ή τη φαρμακευτική βιομηχανία, για χρώματα και βερνίκια, για τη βιομηχανία καλλυντικών ή την παραγωγή τροφίμων – στην ystral θα βρείτε τη λύση για τη δική σας ειδική εφαρμογή.

  4. BBS GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η BBS GmbH με έδρα το Freiberg στο Neckar διαθέτει εμπειρία άνω των 75 ετών στον τομέα των βιομηχανικών συστημάτων θέρμανσης, της θερμικής μετάκαυσης και της κατασκευής λεβήτων. Η BBS GmbH που προέκυψε το 2004 από τη συγχώνευση των εταιρειών BAY Wärme-technik GmbH και Bay Engineering und Consulting, συνδυάζει την παραγωγή των βιομηχανικών εγκαταστάσεων λεβήτων με την τεχνογνωσία της μηχανολογίας των σύγχρονων ενεργειακών συστημάτων και της τεχνολογίας περιβάλλοντος. Εκτός από την παραγωγή τυποποιημένων προϊόντων αναπτύσσουμε και παράγουμε λέβητες και συσκευές για ειδικές εφαρμογές που χρησιμοποιούνται στη βιομηχανία καλλυντικών, στη χημική και στην πετροχημική βιομηχανία. Σε αυτούς τους τομείς δραστηριοποιούμαστε, μ.ά., ως κατασκευαστές ατμολεβήτων, λεβήτων ζεστού νερού και θερμικού ελαίου. Η γεννήτριες καθαρού ατμού και οι λέβητες αποβαλλόμενης θερμότητας για εντελώς διαφορετικές εφαρμογές περιλαμβάνονται επίσης στη γκάμα των προϊόντων μας.

  5. GÜPO GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Στις 17 Σεπτεμβρίου 1959 καταχωρίστηκε η Aerosol-Betrieb Günter Hermann Pohls με την εταιρική επωνυμία Güpo στο εμπορικό μητρώο. Παρήγαγε καλλυντικά και τεχνικά σπρέι, μ.ά., με την αναπτυγμένη από τον ίδιο τεχνολογία πλήρωσης και παροχής αερίου. Το 1975 ιδρύθηκε η εταιρεία GmbH, ενώ το 1978 κατασκευάστηκαν νέες εγκαταστάσεις στο Kehl-Sundheim. Στο επίκεντρο εκεί ήταν η παραγωγή σπρέι με βάση το νερό, κυρίως αφριστικών μέσων για τον εντοπισμό διαρροών σε εγκαταστάσεις που είναι υπό πίεση αερίου ή αέρα. Η γκάμα των προϊόντων διευρύνθηκε στο μεταξύ υπό τη νέα διεύθυνση της επιχείρησης με σταθερό αναπτυξιακό έργο. Το 1998 προστέθηκε η εμπορία αποξεστικών μέσων (πρώτες ύλες για τη στίλβωση και τον καθαρισμό) ως νέο επιχειρηματικό πεδίο. Αρχικά, η δραστηριότητα επικεντρώθηκε σε αλουμίνες στίλβωσης (οξείδια αργιλίου, Al2O3). Επειδή αυτά παρέχουν λύσεις μόνο σε περιορισμένο τμήμα εφαρμογών της αγοράς, το πρόγραμμα διευρύνθηκε σύντομα με πυριτικά άλατα και υδροξείδια αργιλίου, καθώς και άλλα αποξεστικά μέσα, συνθετικά και ορυκτά.