• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • ους

Αποτελέσματα για

Ους

ΓερμανίαΣτουτγάρδη, Φράιμπουργκ και Μπάντεν-ΒίρτεμπεργκΚατασκευαστής/παραγωγός
  1. DIAFOOD GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η Diafood GmbH είναι μια κορυφαία επιχείρηση στον τομέα της επεξεργασίας φυτικών πρώτων υλών που ειδικεύεται σε υψηλής ποιότητας αποξηραμένα λαχανικά, αρωματικά φυτά και βιολογικά προϊόντα. Με εμπειρία άνω των 35 ετών, η Diafood έχει αποκτήσει εξαιρετική φήμη για την ποιότητα και την αειφορία. Η επιχείριση συνεργάζεται αποκλειστικά με πιστοποιημένους προμηθευτές που πληρούν αυστηρά πρότυπα ποιότητας βιολογικών προϊόντων. Ένας ιδιαίτερος τομέας εστίασης είναι η παραγωγή βιολογικών μανιταριών και άλλων φυτικών συστατικών με πολυδιάστατες χρήσεις στη βιομηχανία τροφίμων. Οι τακτικοί έλεγχοι των προμηθευτών διασφαλίζουν την τήρηση υψηλών προτύπων ποιότητας. Η γκάμα των προϊόντων διευρύνθηκε με τη συνεργασία με την Colin Ingrédients για την προσφορά μια ακόμη μεγαλύτερης ποικιλίας φυτικών πρώτων υλών. Η αειφορία και η προστασία του περιβάλλοντος βρίσκονται στο επίκεντρο στην Diafood. Το γεγονός αυτό αντανακλάται στην επιλογή των περιοχών καλλιέργειας, στις οικολογικές μεθόδους επεξεργασίας και στην οικολογική συσκευασία. Η επιχείρηση δραστηριοποιείται επίσης σε πρωτοβουλίες για την προαγωγή της βιολογικής γεωργίας και της διατήρησης των φυσικών πόρων. Με μια ομάδα εμπειρογνωμόνων που συνδυάζει τη βαθιά κατανόηση του κλάδου και την εξειδικευμένη γνώση, η Diafood είναι ο ιδανικός συνεργάτης για επιχειρήσεις που επενδύουν σε αειφόρα, υψηλής ποιότητας συστατικά. Η Diafood διαθέτει προσαρμοσμένες λύσεις για την παραγωγή τροφίμων, οι οποίες καλύπτουν τις απαιτήσεις γεύσης και υγείας των σύγχρονων καταναλωτών.

  2. ACT AEROSOL CHEMIE TECHNIK GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η ACT Aerosol Chemie Technik GmbH ασχολείται με την παρασκευή και εμφιάλωση τεχνικών χημικών προϊόντων στον τομέα της αυτοκινητοβιομηχανίας. Από προϊόντα, όπως το κλασικό καθαριστικό φρένων, μέχρι προϊόντα φροντίδας οχημάτων και πολύ απαιτητικά πρόσθετα καυσίμων και λαδιών, η γκάμα των προϊόντων μας καλύπτει όλες τις ανάγκες της αυτοκινητοβιομηχανίας και της βιομηχανίας εξαρτημάτων αυτοκινήτων. Συγχρόνως, πολλά από τα προϊόντα μας είναι δικής μας παρασκευής και προέρχονται από σκευάσματα που έχουμε αναπτύξει και ελέγξει οι ίδιοι. Παράλληλα με την παρασκευή και εμφιάλωση προϊόντων από δικά μας σκευάσματα, προσφέρουμε στους πελάτες μας τη δυνατότητα παρασκευής μιγμάτων δραστικών ουσιών σύμφωνα με τις δικές τους προδιαγραφές ή τη δυνατότητα εμφιάλωσης υγρών που μας παραδίδει ο πελάτης. Ωστόσο, στην αγορά δεν εκπροσωπούμαστε με δικό μας εμπορικό σήμα, αλλά δραστηριοποιούμαστε αποκλειστικά στο χώρο της εμφιάλωσης και παρασκευής προϊόντων κατά παραγγελία με ιδιωτική ετικέτα, δηλ. πάνω στα προϊόντα υπάρχουν οι ετικέτες των πελατών μας, ενώ δεν εμφανίζεται το δικό μας όνομα ή η δική μας συμμετοχή στην παραγωγή.

  3. MOBITEC - KOTTMANN UND BERGER GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Οι σωστές καμπύλες στις σωστές θέσεις, σε αυτό εξειδικεύεται η Mobitec. Από τη μονάδα χειροκίνητης κάμψης έως τα αυτοματοποιημένα κύτταρα παραγωγής: Η τεχνολογία κάμψης στα καλύτερα της, κατασκευάζεται στην έδρα της εταιρείας στη Σουηδία. Και μάλιστα, σε αρθρωτό σχεδιασμό. Στην ουσία, τα πάντα περιστρέφονται γύρω από τις ατομικές ανάγκες των πελατών μας. Προσφέρουμε εξατομικευμένες έννοιες μηχανημάτων υψηλής τεχνολογίας, ώστε να μην χρειάζεται να ταλαιπωρήστε για να επιτύχετε τα βέλτιστα αποτελέσματα. Οι απλές απ' άκρη σ' άκρη στρογγυλές λύσεις εκτιμώνται σε όλο τον κόσμο. Η κατανόηση των πελατών μας είναι ολιστική: Στη Mobitec θέλουμε να νιώσετε απόλυτα άνετα. Για αυτό το λόγο, λαμβάνετε φυσικά όχι μόνο εξελιγμένη τεχνολογία, αλλά και ακριβή πρωτόκολλα μέτρησης, εργαλεία υψηλής ποιότητας, καλά τεκμηριωμένες και προσωπικές συμβουλές και ικανή 24ωρη εξυπηρέτηση. Φυσικά, αυτό δεν είναι τυχαίο. Είναι η φιλοσοφία της Mobitec.

  4. KIMIDO KINDLER GMBH

    Γερμανία

    Δοσιμέτρηση – Ζύγιση – Μεταφορά - Ανάμειξη – αυτός είναι ο κόσμος μας! Τα πάντα ξεκίνησαν με την ανάπτυξη ενός ζυγού υγρών για τη ζύγιση και τη δοσιμέτρηση υγρών προσθέτων. Στο μεταξύ διαθέτουμε λύσεις δοσιμέτρησης εντελώς διαφορετικών υλικών. Σκόνες, χρωστικές, κοκκώδη υλικά, πλαστικές ίνες ή υαλονήματα - σχεδόν πάντοτε έχουμε έτοιμη μια λύση δοσιμέτρησης! Βασικό μηχάνημα ή ειδική λύση – σάς παρέχουμε ευχαρίστως συμβουλές για τη δική σας περίπτωση. Η γκάμα των προϊόντων μας: δοσιμετρικά μηχανήματα σκόνης, δοσιμετρικό μηχάνημα για χρωστικές Compact, δοσιμετρικά μηχανήματα κοκκώδους υλικού, δοσιμετρικά μηχανήματα για αιθάλη, διαχωριστές και συστήματα εξαερισμού αναμεικτήρων με αναρρόφηση, δοσιμετρικά μηχανήματα ινών για πλαστικές ίνες, φυσικές ίνες και υαλονήματα, ζυγοί υγρών, προσθέτων, χημικών ουσιών, καθώς και ζυγοί για διαλύματα χρωμάτων, αναμεικτήρες μικρών ποσοτήτων και εργαστηρίων EASYMIX, ημιαυτόματοι τροφοδότες κατακόρυφου σωλήνα, μηχάνημα απευθείας έκπλυσης DAW System Ecker για την επιφανειακή επεξεργασία κυβόλιθων και πλακών σκυροδέματος.