• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • οργανικες πρωτες υλες

Αποτελέσματα για

Οργανικες πρωτες υλες

ΓερμανίαΣτουτγάρδη, Φράιμπουργκ και Μπάντεν-ΒίρτεμπεργκΚατασκευαστής/παραγωγός
  1. DIAFOOD GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η Diafood GmbH είναι μια κορυφαία επιχείρηση στον τομέα της επεξεργασίας φυτικών πρώτων υλών που ειδικεύεται σε υψηλής ποιότητας αποξηραμένα λαχανικά, αρωματικά φυτά και βιολογικά προϊόντα. Με εμπειρία άνω των 35 ετών, η Diafood έχει αποκτήσει εξαιρετική φήμη για την ποιότητα και την αειφορία. Η επιχείριση συνεργάζεται αποκλειστικά με πιστοποιημένους προμηθευτές που πληρούν αυστηρά πρότυπα ποιότητας βιολογικών προϊόντων. Ένας ιδιαίτερος τομέας εστίασης είναι η παραγωγή βιολογικών μανιταριών και άλλων φυτικών συστατικών με πολυδιάστατες χρήσεις στη βιομηχανία τροφίμων. Οι τακτικοί έλεγχοι των προμηθευτών διασφαλίζουν την τήρηση υψηλών προτύπων ποιότητας. Η γκάμα των προϊόντων διευρύνθηκε με τη συνεργασία με την Colin Ingrédients για την προσφορά μια ακόμη μεγαλύτερης ποικιλίας φυτικών πρώτων υλών. Η αειφορία και η προστασία του περιβάλλοντος βρίσκονται στο επίκεντρο στην Diafood. Το γεγονός αυτό αντανακλάται στην επιλογή των περιοχών καλλιέργειας, στις οικολογικές μεθόδους επεξεργασίας και στην οικολογική συσκευασία. Η επιχείρηση δραστηριοποιείται επίσης σε πρωτοβουλίες για την προαγωγή της βιολογικής γεωργίας και της διατήρησης των φυσικών πόρων. Με μια ομάδα εμπειρογνωμόνων που συνδυάζει τη βαθιά κατανόηση του κλάδου και την εξειδικευμένη γνώση, η Diafood είναι ο ιδανικός συνεργάτης για επιχειρήσεις που επενδύουν σε αειφόρα, υψηλής ποιότητας συστατικά. Η Diafood διαθέτει προσαρμοσμένες λύσεις για την παραγωγή τροφίμων, οι οποίες καλύπτουν τις απαιτήσεις γεύσης και υγείας των σύγχρονων καταναλωτών.

  2. GOSA HANDELSGESELLSCHAFT MBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία GOSA HANDELSGESELLSCHAFT MBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Καρυκεύματα εκχυλίσματα και μπαχαρικά. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Πρώτες ύλες για οικοδομές και δημόσια έργα, Αλάτι βιομηχανικής χρήσης, Ανόργανη χημεία - βασικά προϊόντα και παράγωγα, Οργανική χημεία - βασικά προϊόντα και παράγωγα, Πρώτες ύλες για οικοδομές και δημόσια έργα, Αλάτι βιομηχανικής χρήσης, Ανόργανη χημεία - βασικά προϊόντα και παράγωγα, και Οργανική χημεία - βασικά προϊόντα και παράγωγα. Έχει έδρα σε Eislingen, Γερμανία.

  3. SOLVAY P&S GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία SOLVAY P&S GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ανόργανη χημεία - βασικά προϊόντα και παράγωγα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Οργανική χημεία - βασικά προϊόντα και παράγωγα, Πολυμερή, Πρώτες ύλες για την βιομηχανία πλαστικών, Κόκκοι για πλαστικές ύλες, Οργανική χημεία - βασικά προϊόντα και παράγωγα, Πολυμερή, Πρώτες ύλες για την βιομηχανία πλαστικών, και Κόκκοι για πλαστικές ύλες. Έχει έδρα σε Freiburg Im Breisgau, Γερμανία.

  4. PRESTAMO GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία PRESTAMO GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ανόργανη χημεία - βασικά προϊόντα και παράγωγα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Οργανική χημεία - βασικά προϊόντα και παράγωγα, Πρώτες ύλες για την βιομηχανία πλαστικών, Πλαστικά - για την οικοδομή, Πλαστικές ύλες - προϊόντα γιά τη βιομηχανία, Οργανική χημεία - βασικά προϊόντα και παράγωγα, Πρώτες ύλες για την βιομηχανία πλαστικών, Πλαστικά - για την οικοδομή, και Πλαστικές ύλες - προϊόντα γιά τη βιομηχανία. Έχει έδρα σε Walldürn, Γερμανία.

  5. LÜSEBRINK KUNSTSTOFF INDUSTRIE SERVICE INHABER RAIMOND KROHMER E. K

    Γερμανία

    Η εταιρεία LÜSEBRINK KUNSTSTOFF INDUSTRIE SERVICE INHABER RAIMOND KROHMER E. K, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Πλαστικές ύλες - βιομηχανικά μηχανήματα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ανόργανη χημεία - βασικά προϊόντα και παράγωγα, Οργανική χημεία - βασικά προϊόντα και παράγωγα, Πρώτες ύλες για την βιομηχανία πλαστικών, Πλαστικά - για την οικοδομή, Ανόργανη χημεία - βασικά προϊόντα και παράγωγα, Οργανική χημεία - βασικά προϊόντα και παράγωγα, Πρώτες ύλες για την βιομηχανία πλαστικών, και Πλαστικά - για την οικοδομή. Έχει έδρα σε Reutlingen, Γερμανία.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
  1. KIRCHMANN GMBH & CO. KG

    Γερμανία

    Η εταιρεία KIRCHMANN GMBH & CO. KG, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μεταλλεύματα, σιδηρούχα και μη σιδηρούχα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Πλαστικές ύλες - βιομηχανικά μηχανήματα, Ανόργανη χημεία - βασικά προϊόντα και παράγωγα, Οργανική χημεία - βασικά προϊόντα και παράγωγα, Πρώτες ύλες για την βιομηχανία πλαστικών, Πλαστικές ύλες - βιομηχανικά μηχανήματα, Ανόργανη χημεία - βασικά προϊόντα και παράγωγα, Οργανική χημεία - βασικά προϊόντα και παράγωγα, και Πρώτες ύλες για την βιομηχανία πλαστικών. Έχει έδρα σε Steinheim, Γερμανία.

  2. FUXRAD SYSTEMKUNSTSTOFFE GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία FUXRAD SYSTEMKUNSTSTOFFE GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Πρώτες ύλες για οικοδομές και δημόσια έργα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Άμμος και χαλίκι, Ανόργανη χημεία - βασικά προϊόντα και παράγωγα, Οργανική χημεία - βασικά προϊόντα και παράγωγα, Ρητίνες, Άμμος και χαλίκι, Ανόργανη χημεία - βασικά προϊόντα και παράγωγα, Οργανική χημεία - βασικά προϊόντα και παράγωγα, και Ρητίνες. Έχει έδρα σε Renningen, Γερμανία.

  3. KROCKOW GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία KROCKOW GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Πρώτες ύλες για οικοδομές και δημόσια έργα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Μάρμαρα και φυσικά πετρώματα, Ανόργανη χημεία - βασικά προϊόντα και παράγωγα, Οργανική χημεία - βασικά προϊόντα και παράγωγα, Λιπαντικά βιομηχανικά, Μάρμαρα και φυσικά πετρώματα, Ανόργανη χημεία - βασικά προϊόντα και παράγωγα, Οργανική χημεία - βασικά προϊόντα και παράγωγα, και Λιπαντικά βιομηχανικά. Έχει έδρα σε Knittlingen, Γερμανία.

  4. TRICOSAL BAUABDICHTUNGS-GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία TRICOSAL BAUABDICHTUNGS-GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Πρώτες ύλες για οικοδομές και δημόσια έργα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Άκαμπτα υλικά για κατασκευές, Ανόργανη χημεία - βασικά προϊόντα και παράγωγα, Οργανική χημεία - βασικά προϊόντα και παράγωγα, Ξυλεία ακατέργαστη, Άκαμπτα υλικά για κατασκευές, Ανόργανη χημεία - βασικά προϊόντα και παράγωγα, Οργανική χημεία - βασικά προϊόντα και παράγωγα, και Ξυλεία ακατέργαστη. Έχει έδρα σε Stuttgart, Γερμανία.

  5. POLYFEA POLYMER- UND PRODUKTENTWICKLUNG ALBRECHT DINKELAKER

    Γερμανία

    Η εταιρεία POLYFEA POLYMER- UND PRODUKTENTWICKLUNG ALBRECHT DINKELAKER, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ανόργανη χημεία - βασικά προϊόντα και παράγωγα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Οργανική χημεία - βασικά προϊόντα και παράγωγα, Πρώτες ύλες για την βιομηχανία πλαστικών, Κόκκοι για πλαστικές ύλες, Πλαστικά - για την οικοδομή, Οργανική χημεία - βασικά προϊόντα και παράγωγα, Πρώτες ύλες για την βιομηχανία πλαστικών, Κόκκοι για πλαστικές ύλες, και Πλαστικά - για την οικοδομή. Έχει έδρα σε Zell, Γερμανία.

  1. FREILACKE EMIL FREI GMBH & CO. KG

    Γερμανία

    Λύσεις με σύστημα. Προμηθευτής συστημάτων βαφών και λύσεων εφαρμογών στους τομείς των βιομηχανικών βαφών, σκονών ηλεκτροστατικής βαφής, βαφών ηλεκτρικής εμβάπτισης και Composite.

Φίλτρα

Αποτελέσματα για

Οργανικες πρωτες υλες

Αριθμός αποτελεσμάτων.

11 Επιχειρήσεις