• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • οδοντώσεις υψηλής ακρίβειας

Αποτελέσματα για

Οδοντώσεις υψηλής ακρίβειας

ΓερμανίαΣτουτγάρδη, Φράιμπουργκ και Μπάντεν-ΒίρτεμπεργκΚατασκευαστής/παραγωγός
  1. GRIMM AG

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Εξατομικευμένες λύσεις και λύσεις με βάση τις προδιαγραφές του πελάτη στον τομέα: άξονες-εξαρτήματα οδόντωσης-συνδυασμοί τροχών-συγκροτήματα. Ως επιχείρηση υψηλής τεχνολογίας της βιομηχανίας αφαίρεσης υλικού έχουμε ξεπεράσει εδώ και πολύ καιρό τα όρια του ρόλου του αμιγούς προμηθευτή. Θεωρούμε ότι είμαστε λειτουργικό γρανάζι ενός ολοένα και πιο σύνθετου, δικτυωμένου παραγωγικού περιβάλλοντος. Η Grimm δεν επικεντρώνεται εδώ και πολύ καιρό απλώς στο εκάστοτε εξάρτημα. Όλες οι υπηρεσίες πρέπει να συνδυάζονται, από την παραγωγή δειγμάτων έως την παράδοση στους πελάτες μας. Και αυτή ακριβώς η προσαρμοσμένη συνολική υπηρεσία συνεπάγεται για εσάς προστιθέμενη αξία, την οποία διακρίνετε σαφώς – σε κάθε έργο που υλοποιούμε από κοινού. Καθαρή παραγωγή. Σχολαστικό φινίρισμα. Και παροχή κορυφαίας ποιότητας. Προστιθέμενη αξία από την Grimm σημαίνει κυρίως και βάθος παραγωγής. Διότι παρέχουμε την ολοκληρωμένη επεξεργασία από την ίδια εταιρεία – με τεχνολογία τόρνου, τεχνολογία οδόντωσης και τεχνολογία λείανσης στις δικές μας εγκαταστάσεις.

  2. GERHARD STOLL GMBH & CO. KG

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Ως οικογενειακή επιχείρηση παράγουμε και διαθέτουμε στις εγκαταστάσεις μας στο Pforzheim τορναριστά εξαρτήματα, τυποποιημένα εξαρτήματα και ημιτελή προϊόντα συστήματα σύνδεσης, ρευστών υλικών, συναρμολόγησης και παραγωγής. Η κύρια εξειδίκευσή μας συνίσταται στην παραγωγή τορναριστών εξαρτημάτων, μεταξύ άλλων, για τη βιομηχανία αυτοκινήτων , την ηλεκτρική βιομηχανία και τη βιομηχανία επεξεργασίας πλαστικών. Με την τεχνογνωσία μας από πέντε δεκαετίες είμαστε αξιόπιστος συνεργάτης για εξαρτήματα DIN και εξατομικευμένες λύσεις. Στόχος μας είναι η καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση των πελατών μας. Αυτή διασφαλίζεται με συνεπή και ολοκληρωμένη διαχείριση της ποιότητας με τη βασική αρχή της συνεχούς βελτίωσης. Τα προϊόντα, οι διεργασίες και οι διαδικασίες εργασίας μας ελέγχονται συνεχώς στο πλαίσιο αυτό. Σύμφωνα με το σύνθημά μας «Ποιότητα από το 1961» στηριζόμαστε όχι μόνο στη δική μας τεχνογνωσία, π.χ., με εσωτερική κατάρτιση και μετεκπαίδευση και εσωτερικές προτάσεις, αλλά δραστηριοποιούμαστε και εξωτερικά στον τομέα Total-Quality-Management.

  3. HAKOS PRÄZISIONSWERKZEUGE HAKENJOS GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία HAKOS PRÄZISIONSWERKZEUGE HAKENJOS GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εργαλειομηχανές - μηχανική κατεργασία μετάλλων. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Έγχυση πλαστικών - μηχανήματα, Έγχυση πλαστικών - μηχανήματα, ειδικες εργαλειομηχανες για μηχανουργικες εργασιες ακριβειας και υψηλης ακριβειας, Εργαλεία ακριβείας, και μηχανηματα για την παραγωγη και την κατεργασια διχτυων, βιδων, μπουλονιων, περικοχλιων και πριτσινιων. Έχει έδρα σε Villingen-Schwenningen, Γερμανία.