• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • νηματα απο συνθετικες ινες

Αποτελέσματα για

Νηματα απο συνθετικες ινες

ΓερμανίαΣτουτγάρδη, Φράιμπουργκ και Μπάντεν-ΒίρτεμπεργκΚατασκευαστής/παραγωγός
  1. STW KAUTZMANN GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η οικογενειακή επιχείρηση Schwarzwälder Textil-Werke Heinrich Kautzmann GmbH (STW) αναπτύσσει και παράγει με περισσότερους από 90 συνεργάτες ίνες άριστης ποιότητας για το δικός κλάδο και τις δικές σας εφαρμογές. Ως κορυφαία εξειδικευμένη επιχείρηση για ινώδη πληρωτικά υλικά, ίνες κομμένες σε μικρό μήκος, Fibride & Pulp, καθώς και ειδικές λύσεις, επεξεργαζόμαστε όλα τα ινώδη υλικά που χρειάζεστε - από φυσικές και ορυκτές ίνες, έως συνθετικές ίνες και ίνες υψηλής τεχνολογίας. Χάρη στην εμπειρία δεκαετιών, στη συνεχή έρευνα και στον έντονο προσανατολισμό στον πελάτη είμαστε σε θέση να ανταποκρινόμαστε ευέλικτα με τις δικές μας λύσεις ινών σε νέες απαιτήσεις. Και επειδή δραστηριοποιούμαστε σε περισσότερες από 70 χώρες, θα βρείτε πάντοτε στην περιοχή σας έναν εξειδικευμένο ειδικό σε ό, τι αφορά στις ίνες.

  2. DEUTSCHES METALLFASERWERK DR. SCHWABBAUER GMBH & CO. KG

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Εμείς, η DEUTSCHES METALLFASERWERK είμαστε μια επιτυχημένη οικογενειακή επιχείρηση που ιδρύθηκε το 1951 και βρίσκεται ήδη στην τρίτη γενιά. Η εμπειρία μας στους τομείς της ανάπτυξης και της παραγωγής μεταλλικών ινών STAX εκτείνεται σε εντελώς διαφορετικά υλικά και μορφές παράδοσης, καθώς και συνεχείς ίνες, κοντές ίνες ή μη υφαντά υφάσματα. Ως εξειδικευμένος κατασκευαστής συγκαταλεγόμαστε σήμερα μεταξύ των κορυφαίων επιχειρήσεων του κλάδου. Στις εγκαταστάσεις μας στο Neidenstein της Γερμανίας και στο Dasnice της Τσεχίας παράγουμε μεταλλικές ίνες STAX από μη κραματοποιημένο χάλυβα, ανοξείδωτο χάλυβα 1.4113 και 1.4841, χαλκό Cu99, ορείχαλκο MS67 και αλουμίνιο AlMg5. Ένα νέο υλικό για τη δική σας εφαρμογή θα μπορούσε να περιλαμβάνεται σε αυτά τα υλικά.

  3. SCHOPPEL SPINNEREI UND ZWIRNEREI GESELLSCHAFT MIT BESCHRÄNKTER HAFTUNG

    Γερμανία

  4. HEINRICH REIBEL GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία HEINRICH REIBEL GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κλωστές και νήματα υφαντουργίας. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους χοντρότριχες αλόγου, τσοχες απο καρυδα, (γεωυφασματα) απο κοκοφοινικα, και φυσικες ινες. Έχει έδρα σε Eberbach, Γερμανία.