• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • μελαμινη

Αποτελέσματα για

Μελαμινη

ΓερμανίαΣτουτγάρδη, Φράιμπουργκ και Μπάντεν-ΒίρτεμπεργκΚατασκευαστής/παραγωγός
  1. W. DIMER GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η W. Η Dimer GmbH είναι μια καινοτομική μικρομεσαία επιχείρηση με εμπειρία άνω των 80 ετών στον τομέα της επεξεργασίας του χαρτοβάμβακα και των αφρωδών υλικών. Ο αναγνωρισμένος συνεργάτης των πελατών μας αναπτύσσουμε και παράγουμε προσαρμοσμένες λύσεις προϊόντων και συσκευασίας από χαρτοβάμβακα/Tissue, αφρώδη υλικά PUR, αφρώδη υλικά PE, αφρώδη υλικά δικτυωμένου PE, αφρώδη υλικά PA και σπογγώδες καουτσούκ. Εκτός αυτού είμαστε κατασκευαστής σύνθετων αφρωδών υλικών, διαμορφωμένων τεμαχίων από σύνθετο αφρώδες υλικό, οδοντιατρικών πετσετών και απορροφητικών ενθέτων για τρόφιμα. Ως εξειδικευμένη επιχείρηση στον τομέα του χαρτοβάμβακα και των αφρωδών υλικών εργαζόμαστε για πελάτες από εντελώς διαφορετικούς κλάδους: μεταξύ αυτών επιχειρήσεις από τους τομείς της φαρμακοβιομηχανίας, των τροφίμων, της ιατρικής και της ιατρικής τεχνολογίας, της κατασκευής μηχανημάτων και εργαλείων, της βιομηχανίας οχημάτων, της ηλεκτρονικής βιομηχανίας, της τεχνολογίας φίλτρων, της προστασίας μεταφορών και της επιπλοποιίας. Διαθέτουμε πιστοποίηση ISO 9001 (διαχείριση ποιότητας), ISO 14001 (διαχείριση περιβάλλοντος), ISO 15593 (συσκευασία τροφίμων - διαχείριση υγιεινής).

  2. ARCOTEST GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία arcotest GmbH είναι κατασκευαστής δοκιμαστικών μελανιών. Με δοκιμαστικά μελάνια μπορεί να υπολογιστεί η επιφανειακή ενέργεια (OFE) / επιφανειακή τάση (OFS) στερεών σωμάτων από πλαστικό, μέταλλο, γυαλί και κεραμικό υλικό. Ιδιαίτερα πρέπει να προσδιορίζεται με τον τρόπο αυτό και η ικανότητα πρόσφυσης των επιφανειών για εκτύπωση, κόλληση και βαφή με βάση την εικόνα διαβροχής. Η παροχή εξειδικευμένων συμβουλών, η εγγύηση των αναφερόμενων τιμών, η αξιόπιστη και έγκαιρη παράδοση και η συνεργασία με τους πελάτες μας στο εσωτερικό και το εξωτερικό έχουν για εμάς απόλυτη προτεραιότητα εδώ και 40 χρόνια. Για τη διασφάλιση της ποιότητας, τα μελάνια ελέγχονται με μια συσκευή μέτρησης γωνίας επαφής νεότερης κατασκευής, λαμβάνοντας υπόψη τη θερμοκρασία και την πυκνότητα. Τα φύλλα τεχνικών δεδομένων ασφαλείας παρέχουν στοιχεία για το χειρισμό, την αποθήκευση και τις προδιαγραφές μεταφοράς.

  3. DP SOLUTIONS GMBH CO. KG

    Γερμανία

    Η εταιρεία DP SOLUTIONS GMBH CO. KG, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μελάνια. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Εκτύπωση σε υφάσματα - μηχανήματα και εξοπλισμός, Άμεση εκτύπωση Flexo, Συστήματα εκτύπωσης ετικετών, Εκτύπωση σε υφάσματα - μηχανήματα και εξοπλισμός, και γραμμές έλασης. Έχει έδρα σε Renchen, Γερμανία.

  4. KARL-PETER ESSER LACKFABRIK E.K.

    Γερμανία

    Η εταιρεία KARL-PETER ESSER LACKFABRIK E.K., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χάλυβες και μέταλλα - επεξεργασία επιφανειών και επικαλύψεις. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Μηχανές και εξοπλισμός της χημικής βιομηχανίας, Αντιδιαβρωτικά χημικά προϊόντα, Χρώματα και βερνίκια, Μελάνια, Μηχανές και εξοπλισμός της χημικής βιομηχανίας, Αντιδιαβρωτικά χημικά προϊόντα, Χρώματα και βερνίκια, και Μελάνια. Έχει έδρα σε Schopfheim, Γερμανία.

  5. ABRE TECHNIK PULVERLACKE GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία ABRE TECHNIK PULVERLACKE GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μηχανές και εξοπλισμός της χημικής βιομηχανίας. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Οργανική χημεία - βασικά προϊόντα και παράγωγα, Αντιδιαβρωτικά χημικά προϊόντα, Χρώματα και βερνίκια, Μελάνια, Οργανική χημεία - βασικά προϊόντα και παράγωγα, Αντιδιαβρωτικά χημικά προϊόντα, Χρώματα και βερνίκια, και Μελάνια. Έχει έδρα σε Michelbach An Der Bilz, Γερμανία.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
  1. RALA E. K.

    Γερμανία

    Η εταιρεία RALA E. K., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χάλυβες και μέταλλα - επεξεργασία επιφανειών και επικαλύψεις. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Μηχανές και εξοπλισμός της χημικής βιομηχανίας, Αντιδιαβρωτικά χημικά προϊόντα, Χρώματα και βερνίκια, Μελάνια, Μηχανές και εξοπλισμός της χημικής βιομηχανίας, Αντιδιαβρωτικά χημικά προϊόντα, Χρώματα και βερνίκια, και Μελάνια. Έχει έδρα σε Rastatt, Γερμανία.

  2. FARBEN SENNER E.K.

    Γερμανία

    Η εταιρεία FARBEN SENNER E.K., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χάλυβες και μέταλλα - επεξεργασία επιφανειών και επικαλύψεις. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Μηχανές και εξοπλισμός της χημικής βιομηχανίας, Χρώματα και βερνίκια, Μελάνια, Κόλλες συγκολλητικές ουσίες και εργαλεία επάλειψης, Μηχανές και εξοπλισμός της χημικής βιομηχανίας, Χρώματα και βερνίκια, Μελάνια, και Κόλλες συγκολλητικές ουσίες και εργαλεία επάλειψης. Έχει έδρα σε Reutlingen, Γερμανία.

  3. PPG INDUSTRIES GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία PPG INDUSTRIES GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χάλυβες και μέταλλα - επεξεργασία επιφανειών και επικαλύψεις. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Μηχανές και εξοπλισμός της χημικής βιομηχανίας, Αντιδιαβρωτικά χημικά προϊόντα, Χρώματα και βερνίκια, Μελάνια, Μηχανές και εξοπλισμός της χημικής βιομηχανίας, Αντιδιαβρωτικά χημικά προϊόντα, Χρώματα και βερνίκια, και Μελάνια. Έχει έδρα σε Stuttgart, Γερμανία.

  4. BAUFIX HOLZ- UND BAUTENTECHNIK GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία BAUFIX HOLZ- UND BAUTENTECHNIK GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μηχανές και εξοπλισμός της χημικής βιομηχανίας. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Χρώματα και βερνίκια, Μελάνια, Κόλλες συγκολλητικές ουσίες και εργαλεία επάλειψης, Ξυλεία ακατέργαστη, Χρώματα και βερνίκια, Μελάνια, Κόλλες συγκολλητικές ουσίες και εργαλεία επάλειψης, και Ξυλεία ακατέργαστη. Έχει έδρα σε Heidelberg, Γερμανία.

  5. LIQMET-EUROPE HEAD OFFICE

    Γερμανία

    Η εταιρεία LIQMET-EUROPE HEAD OFFICE, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χάλυβες και μέταλλα - επεξεργασία επιφανειών και επικαλύψεις. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Μηχανές και εξοπλισμός της χημικής βιομηχανίας, Χρώματα και βερνίκια, Μελάνια, Πρώτες ύλες για την βιομηχανία πλαστικών, Μηχανές και εξοπλισμός της χημικής βιομηχανίας, Χρώματα και βερνίκια, Μελάνια, και Πρώτες ύλες για την βιομηχανία πλαστικών. Έχει έδρα σε Bad Waldsee, Γερμανία.

  1. IVM CHEMICALS GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία IVM CHEMICALS GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Λιπαντικά βιομηχανικά. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Χρώματα και βερνίκια, Μελάνια, Επεξεργασία υδάτων - προϊόντα, Αφαιρετικά χρωμάτων - διαβρωτικά και λειαντικά χημικά προϊόντα, Χρώματα και βερνίκια, Μελάνια, Επεξεργασία υδάτων - προϊόντα, και Αφαιρετικά χρωμάτων - διαβρωτικά και λειαντικά χημικά προϊόντα. Έχει έδρα σε Herrenberg, Γερμανία.

  2. ARICI INKJET

    Γερμανία

    Η εταιρεία ARICI INKJET, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μελάνια. Έχει έδρα σε Köngen, Γερμανία.

  1. F&L

    Γερμανία

    Η εταιρεία F&L, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μελάνια. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Γραφείο - αναλώσιμα, και Γραφείο - αναλώσιμα. Έχει έδρα σε Oberderdingen, Γερμανία.

  2. MARABU GMBH & CO. KG

    Γερμανία

    Η εταιρεία MARABU GMBH & CO. KG, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μελάνια. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Μελάνια τυπογραφίας, και Μελάνια τυπογραφίας. Έχει έδρα σε Tamm, Γερμανία.