• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • λογισμικα εφαρμογων αναπτυξης λογισμικου

Αποτελέσματα για

Λογισμικα εφαρμογων αναπτυξης λογισμικου

ΓερμανίαΣτουτγάρδη, Φράιμπουργκ και Μπάντεν-ΒίρτεμπεργκΚατασκευαστής/παραγωγός
  1. STOPA ANLAGENBAU GMBH

    Γερμανία

    Η STOPA είναι κορυφαίος ολόκληρη την Ευρώπη κατασκευαστής για αυτόματα συστήματα αποθήκευσης λαμαρίνας, προϊόντα μεγάλου μήκους και αυτόματη συστήματα πολυώροφων χώρων στάθμευσης. Η γκάμα των προϊόντων εκτείνεται από αυτόνομες εφαρμογές έως ολοκληρωμένες μονάδες αυτοματισμού. 40 χρόνια πρακτικής εμπειρίας με σύνθετες κατασκευές και περισσότερα από 1.900 εγκαταστημένα συστήματα σε ολόκληρο τον κόσμο. Από όλα αυτά, η ανεξάρτητη επιχείρηση αντλεί μοναδική τεχνογνωσία όσον αφορά στην παραγωγικότητα και στην ασφάλεια των διαδικασιών, στον αυτοματισμό των διαδικασιών και στην ανάπτυξη λογισμικού.. Τα προϊόντα μας: Αυτοματοποίηση συστημάτων αποθήκευσης και μεταφοράς, Περιβλήματα μηχανημάτων από μέταλλο, Αποθηκευτικός και λειτουργικός εξοπλισμός, Εγκαταστάσεις αποθήκευσης για λαμαρίνες, Συστήματα αποθήκευσης, Εγκαταστάσεις αποθήκευσης, Κατασκευές συγκόλλησης, Εξοπλισμός από χάλυβα, Κατασκευές χάλυβα, Μεταφορικές ταινίες με αλυσίδες

  2. EMTRION GMBH

    Γερμανία

    emtrion - your partner for embedded systems! Η emtrion GmbH από την Καρλσρούη της Γερμανίας υποστηρίζει πελάτες βήμα προς βήμα σε όλα τα επίπεδα της διαδικασία ανάπτυξης και κατά την συνακόλουθη ενσωμάτωση. Το φάσμα των παρεχόμενων υπηρεσιών εκτείνεται από τη σχεδίαση του υλισμικού και του υλικολογισμικού έως την ανάπτυξη λογισμικού και τη μαζική παραγωγή, Made in Germany. Όλες οι τυποποιημένες μονάδες είναι μεταξύ τους συμβατές, με αποτέλεσμα ο χρήστης να μπορεί να αλλάζει εύκολα τις διάφορες μονάδες. Η υψηλή μακροπρόθεσμη διαθεσιμότητα έως 15 ετών καθιστά δυνατή τη χρήση σε σιδηροδρομικά συστήματα και συστήματα ιατρικής τεχνολογίας επιπλέον των βιομηχανικών εφαρμογών.

  3. SHINING 3D TECHNOLOGY GMBH

    Γερμανία

    Η SHINING 3D ιδρύθηκε το 2004 και επικεντρώνεται στην έρευνα και στην ανάπτυξη, στην παραγωγή και στην εφαρμογή ψηφιακών τρισδιάστατων προϊόντων μέγιστης ακρίβειας. Η επιχείρηση έχει θέσει ως στόχο να εξελιχθεί σε μια επιχείρηση τρισδιάστατης ψηφιακής τεχνολογίας με παγκόσμια επίδραση που προάγει τη διάδοση και τη χρήση τρισδιάστατων ψηφιακών τεχνολογιών από την τρισδιάστατη σάρωση έως την τρισδιάστατη εκτύπωση και διαθέτει προσβάσιμες, αποδοτικές και εύχρηστες λύσεις υψηλής τεχνολογίας. Η SHINING 3D εδρεύει στο Hangzhou, Κίνα και διατηρεί διεθνή παραρτήματα στο Χονγκ Κονγκ, στη Γερμανία (Στουτγάρδη) και στις ΗΠΑ (San Francisco, Καλιφόρνια και Tampa, Φλόριντα). Η SHINING 3D είναι μια επιστημονική τεχνική επιχείρηση καινοτομίας που επικεντρώνεται σε ψηφιακό τρισδιάστατο λογισμικό και τεχνολογία υλισμικού υψηλής ακρίβειας. Η SHINING 3D ασχολείται κυρίως με την έρευνα και την ανάπτυξη, την παραγωγή και τη διάθεση οδοντιατρικού και επαγγελματικού ψηφιακού τρισδιάστατου εξοπλισμού σάρωσης, λογισμικού και τρισδιάστατων εκτυπωτών για τελικούς καταναλωτές, τη βιομηχανία και την οδοντιατρική.

  4. STOPA ANLAGENBAU GMBH

    Γερμανία

    Η STOPA είναι ένας κορυφαίος σε ολόκληρη την Ευρώπη κατασκευαστής αυτόματων συστημάτων αποθήκευσης λαμαρίνας, προϊόντων μεγάλου μήκους και αυτόματων συστημάτων πολυώροφων χώρων στάθμευσης. Η γκάμα των προϊόντων εκτείνεται από αυτόνομες εφαρμογές έως ολοκληρωμένες μονάδες αυτοματισμού. 40 χρόνια πρακτικής εμπειρίας με σύνθετες κατασκευές και περισσότερα από 1.900 εγκαταστημένα συστήματα σε ολόκληρο τον κόσμο. Από όλα αυτά, η ανεξάρτητη επιχείρηση αντλεί μοναδική τεχνογνωσία όσον αφορά στην παραγωγικότητα και στην ασφάλεια των διαδικασιών, στον αυτοματισμό των διαδικασιών και στην ανάπτυξη λογισμικού. Επικεντρωμένη ανάπτυξη αυτόματων συστημάτων στάθμευσης για πολυώροφους χώρους στάθμευσης, οικονομική και οικολογική σύμπτυξη χώρου στάθμευσης. Τα προϊόντα μας: συστήματα διεκπεραίωσης πολυώροφων χώρων στάθμευσης, πολυώροφοι χώροι στάθμευσης, σχεδιασμός και εξυγίανση πολυώροφων χώρων στάθμευσης.

  5. TEQNEERS GMBH & CO. KG

    Γερμανία

    Η εταιρεία TEQNEERS GMBH & CO. KG, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Δημιουργία και ανάπτυξη λογισμικού. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Πληροφορική - λογισμικά, Λογισμικά - σύμβουλοι, Δημιουργία εφαρμογών για κινητά, Πληροφορική - λογισμικά, Ανοιχτό λογισμικό, Λογισμικά - σύμβουλοι, και Δημιουργία εφαρμογών για κινητά. Έχει έδρα σε Stuttgart, Γερμανία.