• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • λεπίδες εργαλείων ισχύος

Αποτελέσματα για

Λεπίδες εργαλείων ισχύος

ΓερμανίαΣτουτγάρδη, Φράιμπουργκ και Μπάντεν-ΒίρτεμπεργκΚατασκευαστής/παραγωγός
  1. LESYK GMBH

    Γερμανία

    Ως ολοκληρωμένος προμηθευτής αναπτύσσουμε και παράγουμε άριστης ποιότητας μαχαίρια κοπής για όλους τους διαδεδομένους στην αγορά σχεδιογράφους κοπής. Δεν σάς παρέχουμε αντίγραφα, αλλά το γνήσιο προϊόν! Made in Germany! Η τεχνογνωσία μας βασίζεται σε εμπειρία δεκαετιών στη χρήση τεχνολογιών κοπής σε σχεδιογράφους κοπής και φρεζαρίσματος όλων των επώνυμων κατασκευαστών. Είμαστε η κορυφαία εταιρεία στον τομέα της ανάπτυξης και της χρήσης εργαλείων κοπής High-End. Παράγουμε εργαλεία κοπής και φρεζαρίσματος κατά παραγγελία, εξατομικευμένα προσαρμοσμένα στο δικό σας συγκεκριμένο πρόβλημα. Χρησιμοποιούνται καινοτομικά υλικά κοπής. Η παροχή συμβουλών και η υποστήριξη των πελατών αποτελούν τα πλεονεκτήματά μας και σάς παρέχουμε μη συμβατική βοήθεια.

  2. WITTMANN-KOMET METALL CUTTING SAWS GMBH & CO. KG

    Γερμανία

    Η εξειδίκευση της εταιρείας Komet που βρίσκεται στο Weil am Rhein είναι οι λεπίδες σιδηροπρίονων HSS που διαθέτουν δόντια με ιδιαίτερο σχήμα και γεωμετρία. Έτσι προτείνουμε μια εξορθολογισμένη και οικονομική κοπή των διαφόρων υλικών. Η μεταβλητή γεωμετρία των δοντιών, π.χ. για τις λεπίδες σιδηροπρίονων, παρουσιάζει θετική γωνία κοπής για την κοπή σκληρού ανοξείδωτου χάλυβα. Αυτό μειώνει τη δύναμη κοπής, βελτιώνει την απομάκρυνση των ρινισμάτων και αυξάνει τη διάρκεια ζωής. Μια πρόσφατα αναπτυγμένη λεπίδα σιδηροπρίονου, πριν εξέλθει από το συνεργείο μας, υποβάλλεται πραγματική εξέταση, διότι εφαρμόζουμε πάντοτε το σύνθημα «Η ποιότητα είναι η καλύτερη διαφήμισή μας».

  3. PR-TECHNIK GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία PR-TECHNIK GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εργαλεία χειρός μη μηχανοκίνητα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Εργαλεία φορητά, Λεπίδες και μαχαίρια βιομηχανικής χρήσης, Μαχαίρια βιομηχανικής χρήσης, Λεπίδες εργαλειομηχανών, Εργαλεία φορητά, Λεπίδες και μαχαίρια βιομηχανικής χρήσης, Μαχαίρια βιομηχανικής χρήσης, και Λεπίδες εργαλειομηχανών. Έχει έδρα σε Wertheim, Γερμανία.

  4. TINA-MESSERFABRIK FRIEDRICH SCHWILLE INH. DIPL.-KFM. SIEGHARD SCHWILLE E.K.

    Γερμανία

    Η εταιρεία TINA-MESSERFABRIK FRIEDRICH SCHWILLE INH. DIPL.-KFM. SIEGHARD SCHWILLE E.K., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εργαλεία χειρός μη μηχανοκίνητα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Εργαλεία φορητά, Λεπίδες και μαχαίρια βιομηχανικής χρήσης, Μαχαίρια και ψαλίδια για οικιακή και επαγγελματική χρήση, Αφαιρετικά χρωμάτων - διαβρωτικά και λειαντικά χημικά προϊόντα, Εργαλεία φορητά, Λεπίδες και μαχαίρια βιομηχανικής χρήσης, Μαχαίρια και ψαλίδια για οικιακή και επαγγελματική χρήση, και Αφαιρετικά χρωμάτων - διαβρωτικά και λειαντικά χημικά προϊόντα. Έχει έδρα σε Reutlingen, Γερμανία.

  5. J. SCHNEIDER SPEZIALSCHLEIFEREI

    Γερμανία

    Η εταιρεία J. SCHNEIDER SPEZIALSCHLEIFEREI, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χάλυβες και μέταλλα - μηχανική κατεργασία. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Χάλυβες και μέταλλα - επεξεργασία επιφανειών και επικαλύψεις, Εργαλεία χειρός μη μηχανοκίνητα, Εργαλεία φορητά, Λεπίδες και μαχαίρια βιομηχανικής χρήσης, Χάλυβες και μέταλλα - επεξεργασία επιφανειών και επικαλύψεις, Εργαλεία χειρός μη μηχανοκίνητα, Εργαλεία φορητά, και Λεπίδες και μαχαίρια βιομηχανικής χρήσης. Έχει έδρα σε Westhausen, Γερμανία.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
  1. SCHOBERTECHNOLOGIES GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία SCHOBERTECHNOLOGIES GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εργαλεία χειρός μη μηχανοκίνητα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Εργαλεία φορητά, Λεπίδες και μαχαίρια βιομηχανικής χρήσης, Χαρτί και χαρτόνι - μηχανήματα και εξοπλισμός για τη βιομηχανία, Διατρητικά μηχανήματα για χαρτί και χαρτόνι, Εργαλεία φορητά, Λεπίδες και μαχαίρια βιομηχανικής χρήσης, Χαρτί και χαρτόνι - μηχανήματα και εξοπλισμός για τη βιομηχανία, και Διατρητικά μηχανήματα για χαρτί και χαρτόνι. Έχει έδρα σε Eberdingen, Γερμανία.

  2. JÜRGEN REICHLE

    Γερμανία

    Η εταιρεία JÜRGEN REICHLE, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εργαλεία χειρός μη μηχανοκίνητα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Εργαλεία φορητά, Λεπίδες και μαχαίρια βιομηχανικής χρήσης, Εργαλεία φορητά, και Λεπίδες και μαχαίρια βιομηχανικής χρήσης. Έχει έδρα σε Ravensburg, Γερμανία.

  3. JAKOB KNOLL E.K.

    Γερμανία

    Η εταιρεία JAKOB KNOLL E.K., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εργαλεία χειρός μη μηχανοκίνητα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Εργαλεία φορητά, Λεπίδες και μαχαίρια βιομηχανικής χρήσης, Μαχαίρια βιομηχανικής χρήσης, Κοχλίες και περικόχλια, Εργαλεία φορητά, Λεπίδες και μαχαίρια βιομηχανικής χρήσης, Μαχαίρια βιομηχανικής χρήσης, και Κοχλίες και περικόχλια. Έχει έδρα σε Winnenden, Γερμανία.