• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • λειτουργικά συστήματα

Αποτελέσματα για

Λειτουργικά συστήματα

ΓερμανίαΣτουτγάρδη, Φράιμπουργκ και Μπάντεν-ΒίρτεμπεργκΚατασκευαστής/παραγωγός
  1. SCHNEIDER & GEMSA GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η Schneider & Gemsa διαθέτει ειδικές και επαγγελματικές λύσεις για πελάτες από τους κλάδους των αυτοκινήτων, της βιομηχανίας, των τηλεπικοινωνιών, των συστημάτων διαχείρισης μεταφορών, της ιατρικής και της ηλεκτρονικής. Η παραγωγή εκτείνεται από μεμονωμένη παραγωγή, παραγωγή συγκροτημάτων έως την ολοκληρωμένη παραγωγή τελικών συσκευών και ολοκληρωμένων λύσεων συστήματος. Μετακινούμε και λειτουργούμε ολόκληρους „επιχειρηματικούς τομείς“, ολοκληρωμένες και ημιτελείς γραμμές παραγωγής σε τοποθεσίες χαμηλού κόστους. Με τις μονάδες μας στη Γερμανία, στην Τσεχία και στη Μολδαβία είμαστε σε θέση να διαθέτουμε βελτιστοποιημένες ως προς το κόστος λύσεις και υπηρεσίες. Η Schneider & Gemsa διαθέτει εξειδίκευση δεκαετιών στους τομείς της συναρμολόγησης καλωδίων, της μηχανικής, της μηχατρονικής, της ηλεκτρονικής, των αισθητήρων και των ενεργοποιητών. Από την ίδρυσή της έχουν παραχθεί πολλά εκατομμύρια ηλεκτρικών ενεργοποιητών, μηχανικών και ηλεκτροτεχνικών συγκροτημάτων και τελικών συσκευών. Στο δικό μας τμήμα συναρμολόγησης καλωδίων παράγονται κλώνοι, καλώδια δεδομένων, αισθητήρων και ελέγχου, πλεξούδες καλωδίων και πίνακες ελέγχου με καινοτομικές τεχνολογίες και υπερσύγχρονα μηχανήματα και εργαλεία. Στο δικό μας τμήμα κατασκευής λειτουργικών μέσων παράγουμε εξατομικευμένες διατάξεις συναρμολόγησης, παραγωγής και ελέγχου. Θεωρούμε την ποιότητα, την προστασία του περιβάλλοντός μας και την προσεκτική χρήση των πόρων ως ουσιαστικό στοιχείο αυτών των δραστηριοτήτων. Η επιχείρηση λειτουργεί σε όλες τις μονάδες με βάση τα πρότυπα DIN EN ISO 9001: 2015, IATF 16949: 2016 (αυτοκίνητα) και DIN EN ISO 14001: 2009 (περιβάλλον).

  2. ARCOTEC GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η Arcotec GmbH με εμπειρία σχεδόν 50 ετών είναι επιτυχημένη εταιρεία ως μοναδικός κατασκευαστής και των τριών μεθόδων φυσικής προεπεξεργασίας υπό ατμοσφαιρική πίεση (Corona, πλάσμα, φλόγα). 2019 - Η Arcotec GmbH με εμπειρία άνω των 45 ετών εξακολουθεί να είναι σήμερα επιτυχημένη εταιρεία ως μοναδικός κατασκευαστής και των τριών μεθόδων φυσικής προεπεξεργασίας υπό ατμοσφαιρική πίεση (Corona, πλάσμα, φλόγα. Τα άνω των 15.000 συστήματα προεπεξεργασίας Arcotec που χρησιμοποιούνται παγκοσμίως αποτελούν μια διάκριση για την σταθερά υψηλή ποιότητα και τη μοναδική τεχνογνωσία μας στον τομέα της προεπεξεργασίας επιφανειών. 1997 - Κυκλοφορία της συσκευής πλάσματος ατμοσφαιρικής πίεσης (Arcospot®), η οποία παράγει υψηλής ενέργειας εκκένωση σπινθήρων. Με την κυκλοφορία των συσκευών πλάσματος ατμοσφαιρικής πίεσης συμπεριλήφθηκε ειδικά η αγορά για δύσκολα κατεργαζόμενα υλικά με υψηλές ταχύτητες προώθησης. 1991 - Εισαγωγή μιας άλλης φυσικής αρχής επεξεργασίας, της “επεξεργασίας φλόγας”. 1985 - Ίδρυση της Arcotec GmbH. Συστήματα προεπεξεργασίας 1976 - Ανάπτυξη και χρήση της παγκοσμίως πρώτης συσκευής πλάσματος με ηλεκτρόδια ελεύθερης ακτινοβολίας (Arcojet®) για την επεξεργασία πλαστικών διαμορφωμένων εξαρτημάτων. Αυτή λειτουργεί με ηλεκτρικό πλάσμα. Συστήματα προεπεξεργασίας 1975 - έναρξη της παραγωγής συσκευών προεπεξεργασίας με βάση τη μέθοδο Corona υψηλής συχνότητας. Συστήματα προεπεξεργασίας 1974 - Ο Fritz Bloss ίδρυσε το 1974 μια ανεξάρτητη εμπορική αντιπροσωπεία.

  3. BENNINGER ZELL GMBH

    Γερμανία

    Η Benninger αναπτύσσει και παράγει μηχανήματα και συστήματα για την επιβελτίωση κλωστοϋφαντουργικών προϊόντων και την παραγωγή λινών ελαστικών. Τα μηχανήματα και τα συστήματα αποτελούν σημαντικό σκέλος της κλωστοϋφαντουργικής αλυσίδας προστιθέμενης αξίας και λειτουργούν ως ολοκληρωμένες λύσεις συστήματος. Στον τομέα του αυτοματισμού μηχανημάτων και συστημάτων, η Benninger διαθέτει μακρόχρονη εμπειρία που αξιοποιείται και σε άλλους βιομηχανικούς τομείς. Η Jakob Müller AG εξαγόρασε την Benninger το 2016. Με την ένταξη στον όμιλο Müller, η Benninger μπορεί να εκμεταλλευτεί τις στιβαρές δομές και την κοινή χρήση σε ό, τι αφορά στην τεχνολογία, στην παραγωγή και στη διάθεση διευρύνοντας έτσι περαιτέρω το επιχειρηματικό της πεδίο. Ο άνθρωπος δεν χρειάζεται προϊόντα, αλλά λύσεις. Όλες οι προσπάθειες της Benninger επικεντρώνονται στην ωφέλεια και στις ανάγκες του πελάτη. Διαθέτουμε ολοκληρωμένες λύσεις για όλες τις σημαντικές διαδικασίες της επιβελτίωσης κλωστοϋφαντουργικών προϊόντων, ενώ ο τομέας εξειδίκευσής μας είναι η συνεχής επεξεργασία ανοικτού πλάτους υφασμάτων και πλεγμάτων.

  4. TOBY SCHAUM GMBH POLYURETHANVERARBEITUNG

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η TOBY Schaum που ιδρύθηκε το 1960, συμμετείχε εξ αρχής στην ανάπτυξη διαμορφωμένων προϊόντων πολυουρεθάνης για μαζική παραγωγή και διαθέτει εμπειρία 50 ετών. Η επιχείρησή μας διαθέτει συνεπώς μακροχρόνια τεχνογνωσία στην υλοποίηση απαιτητικών έργων των πελατών από όλους σχεδόν τους τομείς της βιομηχανίας. Ενδιαφερόμαστε ιδιαίτερα να συμμετέχουμε ήδη κατά το στάδιο του σχεδιασμού για την ανάπτυξη των διαμορφωμένων προϊόντων. Ρωτήστε μας – παρέχουμε ευχαρίστως συμβουλές! Η TOBY Schaum παράγει διαμορφωμένα προϊόντα από διογκωμένο υλικό πολυουρεθάνης με συμπαγή επιφάνεια (ηλίσκληρο) με ειδική σκληρότητα περίπου 20 Shore 00 έως περίπου 90 Shore A και διαμορφωμένα προϊόντα από σκληρό αφρώδες υλικό (διογκωμένο υλικό με συμπαγή επιφάνεια και συμπαγές υλικό) με πυκνότητα διαμορφωμένου προϊόντος της τάξης των 200 kg/m3 έως 1100 kg/m3.

  5. IMM MASCHINENBAU GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η IMM είναι γνωστή για τους ταινιολειαντήρες, της στιλβωτικές μηχανές, τα ταινιοπρίονα και την τεχνογνωσία Made in Germany. Η IMM είναι εδώ και περισσότερα από 60 χρόνια κορυφαία στον τομέα της επαγγελματικής επεξεργασίας επιφανειών. Η γκάμα των προϊόντων μας εκτείνεται από τα χειροκίνητα μηχανήματα για τη λείανση και τη στίλβωση έως τις αυτόματες εγκαταστάσεις. Διαθέτουμε ολοκληρωμένες λύσεις για χρήστες από τους τομείς της αεροπορίας, των αυτοκινήτων, της ενέργειας και της ιατρικής τεχνολογίας. Στη μονάδα του Riederich αναπτύσσονται και παράγονται τα συστήματά μας και σχεδιάζονται καινοτομικά νέα προϊόντα προς όφελος των πελατών μας σε ολόκληρο τον κόσμο. Τα μηχανήματά μας είναι σχεδιασμένα για συνεχή λειτουργία. Ο βαρύς και στιβαρός τύπος κατασκευής διασφαλίζει τον περιορισμό των κραδασμών κατά την επεξεργασία. Η διάθεση στη Γερμανία διεκπεραιώνεται κατά κύριο λόγο απευθείας. Οι πελάτες μας σε ολόκληρο τον κόσμο εξυπηρετούνται από περισσότερους από 25 εξουσιοδοτημένους αντιπροσώπους. IMM Maschinenbau - η λύση για τη δική σας επιτυχία!

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
  1. NIDEC GRAESSNER GMBH & CO. KG THE GEAR COMPANY

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Οι εξατομικευμένες λύσεις είναι η βασική μας δραστηριότητα. Και αντί της εξειδίκευσης σε επιμέρους τομείς, π.χ., απλώς στην ανάπτυξη, διαθέτουμε ολοκληρωμένη τεχνογνωσία σε όλους τους σχετικούς τομείς. Από το μητρώο φορτίων και το πρώτο σκίτσο έως την παραγωγή της σειράς 0 με εντατική δοκιμαστική λειτουργία. Επώνυμοι πελάτες από τον τομέα της κατασκευής μηχανημάτων και εγκαταστάσεων δεν αξιοποιούν μόνο την καινοτομική τεχνολογία κίνησης της εταιρείας μας, αλλά και την αφοσίωσή μας σε παραδοσιακές αξίες, όπως ποιότητα, αξιοπιστία και τήρηση των προθεσμιών. Κατά την εργασία δίδουμε πάντοτε έμφαση στην αποδοτικότητα και συνυπολογίζουμε τον προϋπολογισμό σας. Όποιος θέλει να συνδυάσει την απόδοση με την ακρίβεια, πρέπει να είναι εξοικειωμένος με τους διάφορους τομείς και τις εφαρμογές. Ο συνεργάτης συστημάτων της βιομηχανίας διαθέτουμε εντελώς ιδιαίτερες λύσεις από τις προδιαγραφές έως τη μαζική παραγωγή: αναπτύσσουμε την καλύτερη δυνατή απόδοση Engineering για περισσότερη ροπή, λιγότερο θόρυβο, μεγαλύτερο βαθμό απόδοσης και μεγαλύτερη ακρίβεια.

  2. MOTT MOBILE SYSTEM GMBH & CO. KG

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η Mott Mobile Systeme είναι εξειδικευμένη επιχείρηση για κινητές εξέδρες & συστήματα. Εδώ και πολλά χρόνια, η επωνυμία Mott είναι συνώνυμη με τα κινητά βάθρα, τις κερκίδες και τις εξέδρες στους τομείς του αθλητισμού, των εκδηλώσεων, των συναυλιών και των παραστάσεων. Καθώς και με πτυσσόμενα τραπέζια και καθίσματα, ιδανικά για συμβούλια, για τη γαστρονομία και για κάθε είδους εκδηλώσεις. Τα προϊόντα μας είναι γνωστά για την υψηλή ποιότητα Made in Germany, την απλή λειτουργία και τις πολύπλευρες δυνατότητες εφαρμογής. Στο δικό μας τμήμα ανάπτυξης προϊόντων δημιουργούμε σε σύγχρονους σταθμούς εργασίας CAD τρισδιάστατα τα προϊόντα μας. Εδώ πραγματοποιούνται σε μόνιμη βάση βελτιώσεις και βελτιστοποιήσεις προϊόντων χάρη στην εμπειρία μας δεκαετιών ως κατασκευαστές εξεδρών καθώς και τις πολλές εξατομικευμένες επιθυμίες των πελατών που έχουμε αντιμετωπίσει από την ίδρυση της εταιρείας μας. Όλα τα προϊόντα στη Mott ελέγχονται συνεχώς και οι λειτουργίες μετεξελίσσονται με μελετημένο τρόπο και κατά περίπτωση.

  3. KOTHE DESTILLATIONSTECHNIK GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Στον τομέα της παραγωγής οινοπνεύματος και της απόσταξης τα πάντα οδηγούν εδώ και περισσότερα από 40 χρόνια στην εταιρεία Kothe. Παράγουμε από την πρώτη ιδέα έως την τελευταία βίδα μελετημένα συστήματα απόσταξης κορυφαίου τεχνικού επιπέδου – πάντοτε εξατομικευμένα προσαρμοσμένα στις ανάγκες των διεθνών πελατών μας. Ποιότητα σε κάθε λεπτομέρεια. Από το μικρό ερασιτεχνικό αποστακτήριο, τα μικρά αποστακτήρια, τα σφραγισμένα αποστακτήρια έως τα αποστακτήρια για βότκα και ουίσκι, καθεμιά από τις δικές μας εγκαταστάσεις απόσταξης είναι εξατομικευμένη και είναι ό, τι καλύτερο μπορεί να περιμένει κανείς όσον αφορά στην τεχνολογία των αποστακτηρίων. Όλα τα αποστακτήριά μας παράγονται κατόπιν στενής συνεννόησης με βάση τις επιθυμίες του πελάτη. Στο πλαίσιο αυτό λαμβάνουμε ιδίως υπόψη τις προς επεξεργασία πρώτες ύλες και καταρτίζουμε εκτός από την εγκατάσταση απόσταξης και ολοκληρωμένα σχέδια επεξεργασίας. Για το σκοπό αυτό σας παρέχουμε μια ολοκληρωμένη γκάμα παρελκομένων, από το μικρό αλκοολόμετρα έως το σύστημα εμφιάλωσης και τοποθέτησης ετικετών. Σχεδιάζουμε έτοιμα προς λειτουργία αποστακτήρια σιτηρών ή μελάσας, καθώς και αποστακτήρια φρούτων από τα συνιστώμενα δένδρα, την έκθλιψη και την απόσταξη έως την παραγωγή και την αποθήκευση. Ευχαρίστως παρέχουμε επίσης ανάλυση των αποσταγμάτων σας. Στείλτε μα δείγματα, όταν δεν είστε βέβαιοι αν αυτά μπορούν να επιτύχουν τη βράβευσή τους ή απλώς για να λάβετε μια ανεξάρτητη γνωμοδότηση για την ποιότητα. Μια ομάδα εμπειρογνωμόνων θα σας εξυπηρετήσει ευχαρίστως!

  4. INDUCTOHEAT EUROPE GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Καλώς ορίσατε. 6 δεκαετίες εξειδίκευση στον τομέα της επαγωγής! Inductoheat Europe - Ο συνεργάτης σας για κάθε ζήτημα σχετικό με την επαγωγική θέρμανση και τη θερμική επεξεργασία! Ως μέλος του δραστηριοποιούμενο σε παγκόσμιο επίπεδο ομίλου Inductotherm, είμαστε μια τεχνολογικά κορυφαία στην Ευρώπη επιχείρηση στον τομέα της επαγωγικής θέρμανσης. Αναπτύσσουμε, παράγουμε και διαθέτουμε στην έδρα μας στο Reichenbach επαγωγικά συστήματα θέρμανσης για διάφορες βιομηχανικές εφαρμογές. Παράγουμε τόσο τυποποιημένες όσο και ειδικές εγκαταστάσεις θερμικής επεξεργασίας, καθώς και μεγάλη γκάμα μετατροπέων. Επιπλέον, η Inductoheat Europe λειτουργεί δύο εγκαταστάσεις θερμικής επεξεργασίας κατά παραγγελία στο Reichenbach και στο Darmstadt, όπου πραγματοποιείται θερμική επεξεργασία μικρών και μεγάλων σειρών προϊόντων των πελατών μας. Το τμήμα παραγωγής επαγωγέων της εταιρείας μας παράγει αυτά τα ειδικά για κάθε εφαρμογή αναλώσιμα σε ποιότητα κατασκευαστή αρχικού εξοπλισμού και, κατά παραγγελία και με «ταχύτητα Express»!

  5. MIB GMBH

    Γερμανία

    Η MIB GmbH Messtechnik und Industrieberatung είναι ο συνεργάτης σας για μακροχρόνια δοκιμασμένα συστήματα μέτρησης παροχής - Μέτρηση, ρύθμιση, επιτήρηση παροχής υγρών. Εδώ και περισσότερα από 15 χρόνια αναπτύσσουμε συστήματα μέτρησης ανωτάτου επιπέδου. Εστιάζοντας στις απαιτήσεις της αγοράς διαθέτουμε σε ολόκληρο τον κόσμο λύσεις για τους πελάτες μας. Βασικοί κλάδοι είναι η βιομηχανία τροφίμων, η χημικής βιομηχανία, η βιομηχανία ημιαγωγών και ηλιακών συστημάτων, η φαρμακοβιομηχανία και η ιατρική τεχνολογία, καθώς και η κατασκευή μηχανημάτων και εγκαταστάσεων. Υποστηρίζουμε τους πελάτες μας πριν από την αγορά για το βέλτιστο αποτέλεσμα μέτρησης, τους βοηθούμε κατά το σχεδιασμό του προβλήματος μέτρησης και είμαστε φυσικά στη διάθεσή τους και μετά την αγορά για ερωτήματα. Στο δικό μας κέντρο κατάρτισης πραγματοποιούμε σεμινάρια για τους πελάτες και τους αντιπροσώπους μας. Το καταρτισμένο ειδικευμένο προσωπικό μας σάς υποστηρίζει κατόπιν αιτήματος κατά τη θέση σε λειτουργία. Αναπτύσσουμε λύσεις με βάση τις προδιαγραφές του πελάτη. Flowmax: υπερσύγχρονη μέτρηση παροχής με υπερήχους - η λύση για πολλές εφαρμογές

  1. BEHA INNOVATION GMBH

    Γερμανία

    Με το εμπορικό σήμα „BEHAbelt“, η BEHA Innovation GmbH αναπτύσσει, παράγει και διαθέτει από το 1974 στρογγυλούς και τραπεζοειδείς ιμάντες, προφίλ T, ελαστικούς ταινιομεταφορείς και συστήματα συγκόλλησης για εφαρμογές κίνησης και μεταφοράς. Τα προφίλ ιμάντων (PU/TPE) BEHAbelt παρέχουν μια από τις μεγαλύτερες γκάμες προϊόντων στην αγορά. Αυτό αφορά στον αριθμό των γεωμετριών, ιδιοτήτων και βαθμών σκληρότητας. Εκτός αυτού, χάρη στο δικό μας τμήμα ανάπτυξης, είμαστε σε θέση να υλοποιήσουμε το δικό σας εξατομικευμένο προφίλ. Ελαστικοί ταινιομεταφορείς (PU/TPE) Μεγάλη ποικιλία συνδυασμών των ταινιομεταφορέων ως προς την επιφανειακή υφή, τις ιδιότητες του υλικού, τη σκληρότητα και τα χρώματα. Συστήματα συγκόλλησης Το πρόγραμμά μας περιλαμβάνει ειδικά σχεδιασμένα συστήματα συγκόλλησης για προφίλ και ιμάντες. Επιστρώσεις πολυουρεθάνης για οδοντωτούς και τραπεζοειδείς ιμάντες Υλικά επίστρωσης, π.χ., για καλή πρόσφυση, λειτουργία με σκόνη ή πιο εύκολη αποκόλληση του προϊόντος. Συγκολλητά προφίλ από πολυουρεθάνη, όπως π.χ., εμπλοκείς, περιθώρια άκρων ή προφίλ οδήγησης για ταινιομεταφορείς.

  2. EKATO SYSTEMS GMBH

    Γερμανία

    Από την ανάμειξη και την ομογενοποίηση υγρών υλικών έως υλικών υψηλού ιξώδους (UNIMIX) έως την ανάμειξη και την ξήρανση στερεών υλικών (SOLIDMIX): Τα συστήματα μεταποίησης κενού της EKATO SYSTEMS καλύπτουν ένα ευρύ φάσμα εφαρμογών. Ομάδες πεπειραμένων ειδικών τεχνικών χρησιμοποιούν την τεχνογνωσία τους για καινοτομικές λύσεις των πλέον σύνθετων προβλημάτων της βιομηχανίας μεταποίησης. Ως ένας από τους παγκοσμίως κορυφαίους κατασκευαστές συστημάτων μεταποίησης κενού στον εργαστηριακό, τεχνικό και παραγωγικό τομέα, η EKATO SYSTEMS διαθέτει ολοκληρωμένες λύσεις για το συνολικό κύκλο ζωής των συστημάτων: από το στάδιο Engineering έως τα τεχνικά πειράματα και τη θέση σε λειτουργία, τη συντήρηση και την επισκευή. Για τη μεμονωμένη εγκατάσταση ή για εγκαταστάσεις Turn-Key σε έκδοση ΓΤΟ με ολοκληρωμένο σύστημα αυτοματισμού – τα συστήματα EKATO μετεξελίσσονται συνεχώς. Το τεχνικό τμήμα της EKATO SYSTEMS στο Schopfheim παρέχει τις ιδανικές προϋποθέσεις για πειράματα Scale-up , καθώς και για την ανάπτυξη διαδικασιών και τη βελτιστοποίηση υφιστάμενων διαδικασιών παραγωγής.

  1. SERAFIMA GMBH & CO. KG

    Γερμανία

    Ως πρώην σταθμός εξυπηρέτησης της εταιρείας Maschinenbau GmbH, είμαστε πολύ καλά εξοικειωμένοι με την τεχνολογία γύρω από τους ανεμιστήρες και τους συμπιεστές. Η Serafima, ως πάροχος υπηρεσιών παγκόσμιας εμβέλειας, σας προσφέρει πάνω απ' όλα ένα πράγμα: ολοκληρωμένο σέρβις σε ολόκληρο τον κύκλο ζωής του συστήματός σας - ανεξάρτητα από τον κλάδο. Οι μηχανικοί σέρβις μας σας υποστηρίζουν στο χώρο σας με ευέλικτο, γρήγορο και επαγγελματικό σέρβις. Πέραν από την τοποθέτηση και τη θέση σε λειτουργία, φροντίζουν επίσης για την τροποποίηση, την αναβάθμιση, την αύξηση της απόδοσης, τη μέτρηση των κραδασμών, τη συναρμολόγηση και την αντιμετώπιση προβλημάτων στο μηχάνημά σας, καθώς και την επιθεώρηση, συντήρηση και επισκευή (στη Serafima ή στο χώρο σας). Επιπλέον, η Serafima σας προσφέρει επίσης μια μεγάλη γκάμα ανεμιστήρων, ανεξάρτητα από το αν πρόκειται για την αντικατάσταση υφιστάμενου μηχανήματος, για νέο έργο ή για την αναβάθμιση ενός συστήματος. Απλά επικοινωνήστε μαζί μας, θα σας δώσουμε ευχαρίστως συμβουλές για τις επιλογές που υπάρχουν

  2. ALBERT FEZER MASCHINENFABRIK GMBH

    Γερμανία

    Η FEZER που διευθύνεται από την οικογένεια στην τρίτη γενιά συγκαταλέγεται μεταξύ των κορυφαίων επιχειρήσεων στον τομέα των συστημάτων χειρισμού κενού και έχει εξαιρετική φήμη σε ολόκληρο τον κόσμο. Εγγυόμαστε την υψηλού βαθμού υποστήριξη πελατών με ένα σύστημα διαχείρισης ποιότητας κατά DIN ISO 9001. Έτσι μπορούμε να αναλύουμε συνεχώς τις επιχειρηματικές μας διαδικασίες και να τις προσαρμόζουμε στις σταθερά αυξανόμενες απαιτήσεις των πελατών. Επιλέξτε κι εσείς τον απλούστατο χειρισμό αποδοτικών, οικονομικών διαδικασιών παραγωγής και τη μέγιστη ασφάλεια λειτουργία με τη βασική αρχή: simply move more. Παραγωγή και διάθεση: μηχανήματα και συστήματα συγκράτησης φορτίων κενού, τεχνολογία και συστήματα σύσφιξης κενού, απορροφητήρες κενού, πλάκες αναρρόφησης κενού, γεννήτριες κενού, βαλβίδες ελέγχου, φίλτρα κενού, αρπάγες ελασμάτων, γερανοί οροφής, κυλιόμενες γερανογέφυρες, μηχανήματα και συστήματα χειρισμού, ανυψωτικά μέσα, τροχιές γερανού από αλουμίνιο, συστήματα κενού, κλίνες εργασίας κενού, εκβολείς κενού, φίλτρα κενού, ανυψωτικά μηχανήματα κενού, εξαρτήματα κενού, αναρροφητήρες κενού και πολλά άλλα.

  3. PLOG ANLAGENBAU

    Γερμανία

    Διαθέτουμε οικολογικά συστήματα υψηλής απόδοσης για τον κλιματισμό και την ψύξη επεξεργασίας τεχνολογίας αιχμής. Ειδικά στον τομέα των φυσικών ψυκτικών μέσων διαθέτουμε μεγάλη εμπειρία και τεχνογνωσία. Ως συνεργάτης πωλήσεων της Secon GmbH είμαστε σε θέση να σάς παρέχουμε αποδοτικά και οικολογικά συστήματα με φυσικά ψυκτικά μέσα από τη γκάμα προϊόντων της εταιρείας συστημάτων της Βάδης-Βυρτεμβέργης. Επίσης παράγουμε μέρη συστημάτων και στοιχεία ειδικά με βάση τις απαιτήσεις σας. Στο πλαίσιο αυτό συνδυάζουμε τη γνώση μας στον τομέα της τεχνολογίας ψύξης με την τεχνογνωσία στον τομέα της κατασκευής εγκαταστάσεων. Κατασκευή εγκαταστάσεων, σέρβις & συντήρηση έως τη θεωρητική τεχνολογία ψύξης. Χάρη στο ευρύ φάσμα των υπηρεσιών μας και τον εξοπλισμό της επιχείρησής μας είμαστε σε θέση να υλοποιούμε έργα από το σχεδιασμό έως την ολοκλήρωση. Κατασκευάζουμε εγκαταστάσεις ψύξης μεγάλης κλίμακας που λειτουργούν κατά κύριο λόγο με φυσικά ψυκτικά μέσα, όπως προπάνιο και αμμωνία.

  4. BETONBAU GMBH UND CO. KG

    Γερμανία

    Ένα φάσμα προϊόντων για τεχνικά κτίρια που καλύπτει απόλυτα τις απαιτήσεις των πελατών μας. Προϊόντα δομημένα δομοστοιχειωτά που λειτουργούν εξίσου καλά σε μεμονωμένη βάση όπως και σε ένα σύστημα. Εξυπηρέτηση που αρχίζει από το σχεδιασμό και δεν σταματά σε καμία περίπτωση με την εμπρόθεσμη παράδοση. Ικανοποιημένοι πελάτες που υποστηρίζονται με την εξειδικευμένη γνώση της εταιρείας μας στον κλάδο. Η ποιότητα έχει μέλλον. Αυτό είναι το όραμά μας. Σάς προσκαλούμε να το μοιραστείτε μαζί μας! Οι εγκαταστάτες μας – όλοι τους πεπειραμένοι ειδικοί τεχνικοί στον τομέα των πολυώροφων, υπόγειων και χαλύβδινων κατασκευών – είναι ικανότατοι επαγγελματίες σε ό, τι αφορά στο θέμα της συναρμολόγησης κυψελωτών μονάδων. Στόχος μας είναι να συζητούμε στο ίδιο επίπεδο με τους πελάτες μας για τις τεχνικές εφαρμογές. Για το λόγο αυτό απασχολούμε στους τομείς της διάθεσης, της κατασκευής και της παραγωγής πεπειραμένους μηχανικούς, αρχιεργάτες και τεχνικούς με ειδίκευση στους τομείς των ενεργειακών συστημάτων, της κατασκευής εγκαταστάσεων, μηχανημάτων και των κλασικών πολυώροφων και υπόγειων κατασκευών.

  5. CONCEPT-S LADENBAU & OBJEKTDESIGN GMBH

    Γερμανία

    Η επωνυμία concept-s σημαίνει εξελιγμένα συστήματα παρουσίασης, προθήκες εμπορικού σήματος και κατασκευαστικές λύσεις καταστημάτων για οπτικούς, καταστήματα ακουστικών βαρηκοΐας, καταστήματα λιανικής, μόδα, ρολόγια, κοσμήματα, κομμωτήρια και κάβες. Βασικός τομέας εξειδίκευσης είναι η ανάπτυξη συστημάτων παρουσίασης για τους κλάδους των οπτικών και των ακουστικών βαρηκοΐας. Αλλά και άλλοι κλάδοι, όπως της ωρολογοποιίας και των κοσμηματοπωλείων θα βρουν σ' εμάς καινοτομικές ιδέες παρουσίασης. Κατά την ανάπτυξη των συστημάτων παρουσίασης λαμβάνονται υπόψη εκτός από τα λειτουργικά ζητήματα και τις πτυχές εσωτερικής αρχιτεκτονικής και ζητήματα μάρκετινγκ. Εκτός από τη μαζική παραγωγή και την παγκόσμια διάθεση, η concept-s σχεδιάζει και υλοποιεί επίσης ολοκληρωμένα αντικείμενα από την ιδέα έως την ολοκλήρωση. Στο πλαίσιο αυτό, οι αρχιτέκτονες εσωτερικών χώρων της concept-s παρέχουν υποστήριξη στον πελάτη καθ' όλα τα στάδια του σχεδιασμού και της κατασκευής. Εκτός αυτού διατίθενται υψηλής ποιότητας καθιστικά έπιπλα και επαγγελματικοί σχεδιασμοί φωτισμού για ένα προσαρμοσμένο στη διαρρύθμιση του καταστήματος σύστημα φωτισμού.

  6. ALLWEIER PRÄZISIONSTEILE GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία Allweier δραστηριοποιείται εδώ και περισσότερα από 50 χρόνια ως επιχείρηση προμήθειας και προμηθευτής συστημάτων για πελάτες από διαφορετικούς τομείς. Στους βασικούς τομείς εξειδίκευσής μας στον τομέα της Allweier Präzisionsteile GmbH περιλαμβάνονται το τορνάρισμα, το φρεζάρισμα, η λείανση CNC (κυκλική, πολυγωνική και έκκεντρη λείανση), καθώς και η συναρμολόγηση συγκροτημάτων και εξαρτημάτων. Στην Allweier Systeme GmbH είμαστε για εσάς ένας εξειδικευμένος συνεργάτης στον τομέα της τεχνολογίας μηχανισμών μετάδοσης, ιδίως για ηλεκτρικούς μηχανισμούς κίνησης υψηλής απόδοσης. Προϊόντα, όπως προστατευτικά τοιχώματα υγιεινής και το όχημα πολλαπλών λειτουργιών «Move 360» της εταιρείας μας, είναι ιδιοκατασκευές και συμπληρώνουν τη γκάμα. Χάρη στην ποικιλία των κλάδων έχουμε δημιουργήσει ένα μεγάλο φάσμα υπηρεσιών και πληρούμε τις εκάστοτε απαιτήσεις ποιότητας των προτύπων IATF 16949 και ISO 9001: 2015. Οι βασικοί τομείς εξειδίκευσής μας διευρύνονται με υπηρεσίες όπως η επιγραφή λέιζερ, οι έλεγχοι στεγανότητας πίεσης, η ζυγοστάθμιση και πολλές άλλες, που περιλαμβάνονται περιοδικά στις βασικές απαιτήσεις των πελατών μας

  7. WERMA SIGNALTECHNIK GMBH + CO. KG

    Γερμανία

    Η WERMA Signaltechnik GmbH + Co. KG είναι μια παγκοσμίως αναπτυσσόμενη επιχείρησης με περισσότερους από 370 συνεργάτες σε 8 μονάδες. Έξυπνες λύσεις, που λειτουργούν με απλό τρόπο – αυτό το στοιχείο διακρίνει την WERMA εδώ και πολλές δεκαετίες. Πελάτες από ολόκληρο τον κόσμο το επιβεβαιώνουν σε καθημερινή βάση. Θέτουμε τα πρότυπα για τη σύγχρονη τεχνολογία σηματοδότησης και ορίζουμε το μέλλον τους: εδώ και περισσότερα από είκοσι χρόνια με τη δομοστοιχειωτή στήλη σηματοδότησης ως βιομηχανικό πρότυπο και σήμερα με δικτυωμένες, έξυπνες λύσεις συστήματος. Το στοιχείο "Made in Germany“ εγγυάται ότι μπορούμε σήμερα να χαρακτηρίζουμε την εταιρεία μας ως το "κορυφαίο σήμα της Ευρώπης“.

  8. ILLIG MASCHINENBAU GMBH & CO. KG

    Γερμανία

    Η ILLIG είναι ένας παγκοσμίως κορυφαίος προμηθευτής συστημάτων θερμοδιαμόρφωσης και εργαλείων για πλαστικά. Το φάσμα των υπηρεσιών περιλαμβάνει ανάπτυξη, κατασκευή, παραγωγή, συναρμολόγηση και θέση σε λειτουργία σύνθετων γραμμών παραγωγής και επιμέρους στοιχείων. Η ILLIG παρέχει στους πελάτες της με την ανάπτυξη συσκευασιών 360° Pactivity® και υψηλής απόδοσης συστήματα συσκευασίας αποδοτικές ως προς τους πόρους και αειφόρες λύσεις. Με τα παραρτήματα και της αντιπροσωπείες της σε περισσότερες από 80 χώρες, η ILLIG είναι παρούσα σε όλες τις αγορές του κόσμου. Εδώ και περισσότερα από 70 χρόνια, η ιδιόκτητη οικογενειακή επιχείρηση υποστηρίζει τους πελάτες της σε παγκόσμιο επίπεδο ως αξιόπιστος συνεργάτης. Αυτόματα μηχανήματα διαμόρφωσης με κυλίνδρους, αυτόματα μηχανήματα διαμόρφωσης πεπιεσμένου αέρα, μονάδες διακόσμησης, αυτόματα μηχανήματα θερμής σφράγισης, συστήματα διαμόρφωσης, πλήρωσης και σφράγισης, συστήματα κλεισίματος καλουπιών, συστήματα πλήρωσης κλεισίματος, αυτόματα μηχανήματα ραφής με αναδίπλωση, αυτόματα μηχανήματα σφράγισης Blister, αυτόματα μηχανήματα Blister, αυτόματα μηχανήματα σφράγισης.