• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • λαμαρινες απο κραματα νικελιου

Αποτελέσματα για

Λαμαρινες απο κραματα νικελιου

ΓερμανίαΣτουτγάρδη, Φράιμπουργκ και Μπάντεν-ΒίρτεμπεργκΚατασκευαστής/παραγωγός
  1. EWG E. WAGENER GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η EWG στο Heimsheim, στην καρδιά της Βάδης-Βυρτεμβέργης είναι ο δικός πιστοποιημένος κατά ISO κορυφαίος προμηθευτής, έμπορος και συνεργάτης. Η γκάμα των προϊόντων μας περιλαμβάνει: ράβδους, σωλήνες, βέργες, σύρματα, πρότυπα εξαρτήματα (όπως π. χ., βίδες, παξιμάδια και ακέφαλες βίδες), πλάκες, ελάσματα και μεμβράνες από διάφορα ειδικά μέταλλα, δύστηκτα μέταλλα και σπάνιες γαίες. Στον τομέα εξειδίκευσής μας περιλαμβάνονται πρότυπα εξαρτήματα – όπως π.χ., βίδες, παξιμάδια και ακέφαλες βίδες – ημιτελή προϊόντα πολύτιμων μετάλλων, καθώς και εξαρτήματα βάσεις σχεδίου από μολυβδαίνιο, ταντάλιο, βολφράμιο, τιτάνιο και τα κράματά τους (TZM, Alloys Invar, Alloys Kovar, Inconel). Οι δυνατότητες επεξεργασίας των διαφόρων υλικών, ανάλογα με τις ιδιότητές τους, είναι πολλές και μεταξύ αυτών συγκαταλέγονται οι εξής: πυράκτωση, ψυχρή εξέλαση, τορνάρισμα, φρεζάρισμα, λείανση, διάβρωση, συγκόλληση, bonding (σκλήρυνση), αποσκωρίαση, σπειροτόμηση, διάτρηση, σήμανση και διάτρηση λέιζερ.

  2. LUPBERGER GMBH & CO. KG

    Γερμανία

    Η εταιρεία LUPBERGER GMBH & CO. KG, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μεταλλεύματα, σιδηρούχα και μη σιδηρούχα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Χάλυβες, Αλουμίνιο και κράματα αλουμινίου, Λαμαρίνες και ταινίες από αλουμίνιο, Προφίλ και ράβδοι - μη σιδηρούχα μέταλλα, Χάλυβες, Αλουμίνιο και κράματα αλουμινίου, Λαμαρίνες και ταινίες από αλουμίνιο, και Προφίλ και ράβδοι - μη σιδηρούχα μέταλλα. Έχει έδρα σε Teningen, Γερμανία.

  3. CONSTELLIUM SINGEN GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία CONSTELLIUM SINGEN GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μεταλλεύματα, σιδηρούχα και μη σιδηρούχα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Χάλυβες, Αλουμίνιο και κράματα αλουμινίου, Λαμαρίνες και ταινίες από αλουμίνιο, Προφίλ και ράβδοι - μη σιδηρούχα μέταλλα, Χάλυβες, Αλουμίνιο και κράματα αλουμινίου, Λαμαρίνες και ταινίες από αλουμίνιο, και Προφίλ και ράβδοι - μη σιδηρούχα μέταλλα. Έχει έδρα σε Singen (hohentwiel), Γερμανία.

  4. RASTEDTER GERTFRIED KM EUROPA METAL AG TREFIMETAUX S A

    Γερμανία

    Η εταιρεία RASTEDTER GERTFRIED KM EUROPA METAL AG TREFIMETAUX S A, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μεταλλεύματα, σιδηρούχα και μη σιδηρούχα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Αλουμίνιο και κράματα αλουμινίου, Χαλκός και κράματα χαλκού, Πολύτιμα μέταλλα και ειδικά, Λαμαρίνες και ταινίες από αλουμίνιο, Αλουμίνιο και κράματα αλουμινίου, Χαλκός και κράματα χαλκού, Πολύτιμα μέταλλα και ειδικά, και Λαμαρίνες και ταινίες από αλουμίνιο. Έχει έδρα σε Renningen, Γερμανία.