• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • κωνοι

Αποτελέσματα για

Κωνοι

ΓερμανίαΣτουτγάρδη, Φράιμπουργκ και Μπάντεν-ΒίρτεμπεργκΚατασκευαστής/παραγωγός
  1. NIDEC GRAESSNER GMBH & CO. KG THE GEAR COMPANY

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Οι εξατομικευμένες λύσεις είναι η βασική μας δραστηριότητα. Και αντί της εξειδίκευσης σε επιμέρους τομείς, π.χ., απλώς στην ανάπτυξη, διαθέτουμε ολοκληρωμένη τεχνογνωσία σε όλους τους σχετικούς τομείς. Από το μητρώο φορτίων και το πρώτο σκίτσο έως την παραγωγή της σειράς 0 με εντατική δοκιμαστική λειτουργία. Επώνυμοι πελάτες από τον τομέα της κατασκευής μηχανημάτων και εγκαταστάσεων δεν αξιοποιούν μόνο την καινοτομική τεχνολογία κίνησης της εταιρείας μας, αλλά και την αφοσίωσή μας σε παραδοσιακές αξίες, όπως ποιότητα, αξιοπιστία και τήρηση των προθεσμιών. Κατά την εργασία δίδουμε πάντοτε έμφαση στην αποδοτικότητα και συνυπολογίζουμε τον προϋπολογισμό σας. Όποιος θέλει να συνδυάσει την απόδοση με την ακρίβεια, πρέπει να είναι εξοικειωμένος με τους διάφορους τομείς και τις εφαρμογές. Ο συνεργάτης συστημάτων της βιομηχανίας διαθέτουμε εντελώς ιδιαίτερες λύσεις από τις προδιαγραφές έως τη μαζική παραγωγή: αναπτύσσουμε την καλύτερη δυνατή απόδοση Engineering για περισσότερη ροπή, λιγότερο θόρυβο, μεγαλύτερο βαθμό απόδοσης και μεγαλύτερη ακρίβεια.

  2. MÄDLER GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία MÄDLER GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Οδοντωτοί τροχοί. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Συμπλέκτες, Βέργες με σπείρωμα, Γρανάζια οδοντωτού ιμάντα, οδοντωτες ραβδοι, δακτυλιοι, κωνικα γραναζια, Συμπλέκτες, οδοντωτοι ιμαντες, και κεφαλες με αρθρωσεις. Έχει έδρα σε Stuttgart, Γερμανία.

  3. KLEEMANN GMBH

    Γερμανία

    Η KLEEMANN GmbH αναπτύσσει και κατασκευάζει εδώ και περίπου 100 χρόνια συστήματα θραυστήρων και κόσκινων για τη βιομηχανία φυσικών πετρωμάτων και ανακύκλωσης. Η εδώ και δεκαετίες διαθέσιμη εξειδίκευση στις διαδικασίες του τομέα κατασκευής σταθερών εγκαταστάσεων παρέχει στην KLEEMANN μια κορυφαία θέση στην αγορά των κινητών συστημάτων. Η KLEEMANN διακρίνεται για την καινοτομία της και εντυπωσιάζει με την υψηλή ποιότητα, τις υπερσύγχρονες τεχνολογίες και την εξαιρετική τεχνογνωσία εφαρμογών με τους θραυστήρες με σιαγόνες, τους θραυστήρες με κώνο, τους θρυμματιστές κρούσης και τα συστήματα κόσκινου. Στο προσκήνιο βρίσκεται η υποχρεωτική οικονομική ωφέλεια για τον επαγγελματία χρήστη. Η KLEEMANN GmbH είναι μέλος του ΟΜΙΛΟΥ WIRTGEN, ενός διεθνώς δραστηριοποιούμενου ομίλου επιχειρήσεων της βιομηχανίας οικοδομικών μηχανημάτων. Σε αυτόν συμμετέχουν οι πέντε φημισμένες εταιρείες WIRTGEN, VÖGELE, HAMM, KLEEMANN και BENNINGHOVEN. Μέσω του δικτύου πωλήσεων του ΟΜΙΛΟΥ WIRTGEN καθίσταται δυνατή η σε παγκόσμιο επίπεδο υποστήριξη πελατών μέσω 55 εταιρειών πωλήσεων και σέρβις.

  4. WELTER ZAHNRAD GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία WELTER ZAHNRAD GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Οδοντωτοί τροχοί. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους κωνικα γραναζια, κυλινδρικα γραναζια, και μειωτηρες με ατερμονα κοχλια. Έχει έδρα σε Lahr, Γερμανία.

  5. CASPAR GLEITLAGER GMBH

    Γερμανία

    Η Caspar Gleitlager είναι ο κορυφαίος κατασκευαστής της Γερμανίας για ειδικά ρουλεμάν. Είμαστε σε θέση να παράγουμε σε ελάχιστο διάστημα παραγωγής ρουλεμάν με βάση τις προδιαγραφές του πελάτη από όλα τα συνήθη υλικά. Πάντοτε όταν ένα βασικό προϊόν ή είδος καταλόγου δεν πληροί τις απαιτήσεις, είμαστε ευχαρίστως στο πλευρό σας. Μεγάλο πλεονέκτημα για εσάς ως πελάτης: -Δραστήρια ομάδα – Είμαστε στη διάθεσή σας.-Ίδια παραγωγή – Μόνο έτσι είμαστε σε θέση να παρέχουμε υψηλή ποιότητα σε σύντομο διάστημα -Σύγχρονη συλλογή μηχανημάτων – Άριστα εκπαιδευμένοι συνεργάτες σε σύγχρονα μηχανήματα για λογαριασμό σας- Διατίθενται τυποποιημένα εξαρτήματα καθώς και είδη αποθήκης Αξιοποίηση συνεργιών – Συνδυασμός ειδικοτήτων. Για να συμπληρώνουμε άψογα τη γκάμα των προϊόντων μας, συνεργαζόμαστε με την Poggi transmissioni meccaniche της Ιταλίας. Διαθέτουμε οδοντωτούς ιμάντες και τροχαλίες, τραπεζοειδείς ιμάντες και τροχαλίες, μηχανισμούς μετάδοσης κωνικών τροχών και άλλα στοιχεία κίνησης. Ειδικά εξαρτήματα, όπως τροχαλίες οδοντωτών ιμάντων, είναι επίσης διαθέσιμα και προσφέρονται.