• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • κυψελωτές πλάκες από σκυρόδεμα

Αποτελέσματα για

Κυψελωτές πλάκες από σκυρόδεμα

ΓερμανίαΣτουτγάρδη, Φράιμπουργκ και Μπάντεν-ΒίρτεμπεργκΚατασκευαστής/παραγωγός
  1. ROCHOLL GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Τεχνικά δοκίμια για τις δικές σας απαιτήσεις. Πριν από 40 χρόνια, η Rocholl GmbH ξεκίνησε να εξειδικεύεται στην παραγωγή & στη διάθεση δοκιμίων. Με τις διάφορες επιθυμίες των πελατών, η γκάμα αναπτυσσόταν συνεχώς: διαθέτουμε δοκίμια για όλα σχεδόν τα ελεγχόμενα υλικά. Οι ειδικές κατασκευές για ιδρύματα ελέγχου και έρευνας αποτελούν για εμάς πρόκληση που αντιμετωπίζουμε ευχαρίστως. Περισσότεροι από 25 συνεργάτες απασχολούνται στην επιχείρηση και καθένας από αυτούς είναι ένας επιλεγμένος εμπειρογνώμονας στον τομέα του, διότι κατά την παραγωγή δοκιμίων, η γνώση του υλικού και των ιδιοτήτων του διαδραματίζουν σημαντικό ρόλο. Από κοινού με τους συνεργαζόμενους εταίρους μας ανταποκρινόμαστε στον τομέα της παραγωγής δοκιμίων στις μέγιστες απαιτήσεις υλικού και κατασκευής. Συγκαταλεγόμαστε μεταξύ των κορυφαίων στην Ευρώπη: Η ικανοποίηση των πελατών μας αποτελεί απόδειξη & και επιβεβαίωση για εμάς. Μας εμπιστεύονται φημισμένες επιχειρήσεις και απολαμβάνουν τη συνεργασία & την εγγύτητα προς τον πελάτη.

  2. BETON-FERTIGTEIL-UNION GMBH & CO. KG

    Γερμανία

    Η εταιρεία BETON-FERTIGTEIL-UNION GMBH & CO. KG, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Δοκοί από σκυρόδεμα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Τσιμεντόλιθοι, Τσιμέντο, σκυρόδεμα και προϊόντα προσμείξεις, Πλάκες σκυροδέματος, Τσιμεντόλιθοι, Τσιμέντο, σκυρόδεμα και προϊόντα προσμείξεις, και Πλάκες σκυροδέματος. Έχει έδρα σε Schramberg, Γερμανία.

  3. FORM IN FUNKTION GÜNTER PETERHOFF

    Γερμανία

    Η εταιρεία FORM IN FUNKTION GÜNTER PETERHOFF, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κατασκευές από σκυρόδεμα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Τσιμέντο, σκυρόδεμα και προϊόντα προσμείξεις, Πλάκες σκυροδέματος, Τσιμέντο, σκυρόδεμα και προϊόντα προσμείξεις, και Πλάκες σκυροδέματος. Έχει έδρα σε Reichenbach, Γερμανία.

  4. BRAUN-STEINE GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία BRAUN-STEINE GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Τσιμέντο, σκυρόδεμα και προϊόντα προσμείξεις. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Τσιμεντόλιθοι, Πατώματα και δάπεδα βιομηχανικά, Πλάκες σκυροδέματος, Τσιμεντόλιθοι, Πατώματα και δάπεδα βιομηχανικά, λιθοστρωτα απο πετρα, και Πλάκες σκυροδέματος. Έχει έδρα σε Amstetten, Γερμανία.

  5. NIEMANN LEICHTBETON GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία NIEMANN LEICHTBETON GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Τσιμέντο, σκυρόδεμα και προϊόντα προσμείξεις. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Δάπεδα - προκατασκευασμένα στοιχεία, Πλάκες σκυροδέματος, Δάπεδα - προκατασκευασμένα στοιχεία, και Πλάκες σκυροδέματος. Έχει έδρα σε Stutensee, Γερμανία.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
  1. GEWIE TECHNOLOGIE GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία GEWIE TECHNOLOGIE GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Τσιμέντο, σκυρόδεμα και προϊόντα προσμείξεις. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Πλάκες σκυροδέματος, και Πλάκες σκυροδέματος. Έχει έδρα σε Malsch, Γερμανία.