• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • κοχλιας

Αποτελέσματα για

Κοχλιας

ΓερμανίαΣτουτγάρδη, Φράιμπουργκ και Μπάντεν-ΒίρτεμπεργκΚατασκευαστής/παραγωγός
  1. JACOB GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η Jacob είναι μια εξειδικευμένη επιχείρηση για διόδους καλωδίων. Διαθέτουμε μια ολοκληρωμένη γκάμα τυποποιημένων προϊόντων και μια ομάδα μηχανολογίας για λύσεις με βάση τις προδιαγραφές του πελάτη.

  2. KARL WIDENMANN ARMATURENFABRIK U. METALLGIESSEREI E.K.

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία KARL WIDENMANN ARMATURENFABRIK U. METALLGIESSEREI E.K., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Υδραυλικά, είδη Βιομηχανίας. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους τεμάχια από χυτοσίδηρο, Βάνες διακοπής, κιβωτιο μειωτηρα, και Κοχλίας. Έχει έδρα σε Heidenheim, Γερμανία.

  3. HAFNER-PNEUMATIK KRÄMER KG

    Γερμανία

    Η εταιρεία HAFNER-PNEUMATIK KRÄMER KG, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Πεπιεσμένος αέρας - εγκαταστάσεις και εργαλεία. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Βαλβίδες πεπιεσμένου αέρα, Βαλβίδες πεπιεσμένου αέρα, Βαλβίδες, Κύλινδροι πεπιεσμένου αέρα, και Κοχλίας. Έχει έδρα σε Kornwestheim, Γερμανία.

  4. KEBA FASTENINGS

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία KEBA FASTENINGS, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Είδη στερέωσης- Μεταλλική κιγκαλερία. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Σπείρωμα - χάλυβες και μέταλλα, Κοχλίες και περικόχλια, Βίδες για πλαστικά, Σπείρωμα - χάλυβες και μέταλλα, Εξαρτήματα τόρνου CNC, μηχανηματα αυτοματου κλειδωματος, τεχνική βιδοποϊία, μεταλλικα συστηματα στερεωσης, και κοχλιες αυτοκοχλιοτομησης. Έχει έδρα σε Stuttgart, Γερμανία.

  5. GERHARD STOLL GMBH & CO. KG

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Ως οικογενειακή επιχείρηση παράγουμε και διαθέτουμε στις εγκαταστάσεις μας στο Pforzheim τορναριστά εξαρτήματα, τυποποιημένα εξαρτήματα και ημιτελή προϊόντα συστήματα σύνδεσης, ρευστών υλικών, συναρμολόγησης και παραγωγής. Η κύρια εξειδίκευσή μας συνίσταται στην παραγωγή τορναριστών εξαρτημάτων, μεταξύ άλλων, για τη βιομηχανία αυτοκινήτων , την ηλεκτρική βιομηχανία και τη βιομηχανία επεξεργασίας πλαστικών. Με την τεχνογνωσία μας από πέντε δεκαετίες είμαστε αξιόπιστος συνεργάτης για εξαρτήματα DIN και εξατομικευμένες λύσεις. Στόχος μας είναι η καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση των πελατών μας. Αυτή διασφαλίζεται με συνεπή και ολοκληρωμένη διαχείριση της ποιότητας με τη βασική αρχή της συνεχούς βελτίωσης. Τα προϊόντα, οι διεργασίες και οι διαδικασίες εργασίας μας ελέγχονται συνεχώς στο πλαίσιο αυτό. Σύμφωνα με το σύνθημά μας «Ποιότητα από το 1961» στηριζόμαστε όχι μόνο στη δική μας τεχνογνωσία, π.χ., με εσωτερική κατάρτιση και μετεκπαίδευση και εσωτερικές προτάσεις, αλλά δραστηριοποιούμαστε και εξωτερικά στον τομέα Total-Quality-Management.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
  1. AWS M. SCHAUBER GMBH PRÄZISIONSTEILE

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Χαιρετίσματα από την PRECISION VALLEY - Wellendingen. Είμαστε ο κορυφαίος κατασκευαστής για την παραγωγή των δικών σας σετ τροχών ατέρμονα κοχλία και εξαρτημάτων μηχανισμών μετάδοσης με οικονομική παραγωγή και μέγιστη ποικιλία παραλλαγών! Χάρη στη μοναδική σουηβική κατανόηση της ποιότητας υλοποιούμε για λογαριασμό σας προσαρμοσμένο έργο ακριβείας κορυφαίας γερμανικής ποιότητας. Και αυτό το χαρακτηρίζουμε ως German Precisioneering®. Η ΠΡΟΕΚΤΑΣΗ ΤΟΥ ΔΙΚΟΥ ΣΑΣ ΠΑΓΚΟΥ ΕΡΓΑΣΙΑΣ. Κυλινδρικό ρεκτιφιέ και λείανση σπειρωμάτων, τορνάρισμα, φρεζάρισμα, βαθιά διάτρηση. Οι άριστα εκπαιδευμένοι συνεργάτες μας υλοποιούν αυτήν την απαίτηση ποιότητας με μια σύγχρονη συλλογή μηχανημάτων και τις δυνατότητες ελέγχου και μετρήσεων σε καθημερινή βάση. Ζητήστε μας το φεγγάρι. ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΔΕΑ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΠΡΟΪΟΝ. Ως αξιόπιστος συνεργάτης δημιουργίας προστιθέμενης αξίας της κατηγορίας PREMIUM-A παρέχουμε συμβουλές και υποστηρίζουμε τους κατασκευαστές του πελάτη κατά το στάδιο της ανάπτυξης και παρέχουμε την τεχνογνωσία και την μακρόχρονη εμπειρία μας στη διαδικασία παραγωγής. Υλοποιούμε τις δικές σας ιδέες με μέγιστη ακρίβεια.

  2. HIRT METALL-UND KUNSTSTOFFTECHNIK

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία HIRT METALL-UND KUNSTSTOFFTECHNIK, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χάλυβες και μέταλλα - μορφοποίηση και κοπή. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Τόρνευση - χάλυβες και μέταλλα, Φρεζάρισμα - χάλυβες και μέταλλα, Χάραξη μετάλλων - εργαλειομηχανές, Πρεσαριστά εξαρτήματα, Μηχανικοί κοχλίες, ελατηριωτά εξαρτήματα πίεσης, Τόρνευση - χάλυβες και μέταλλα, Φρεζάρισμα - χάλυβες και μέταλλα, και Τρυπάνια και φρέζες. Έχει έδρα σε Triberg, Γερμανία.

  3. INDEN GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία INDEN GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κοχλίες και περικόχλια. Έχει έδρα σε Flein, Γερμανία.

  4. AXXATRONIC GMBH

    Γερμανία

    Η AXXATRONIC GmbH συγκαταλέγεται μεταξύ των κορυφαίων προμηθευτών στον τομέα των ηλεκτρομηχανικών κατασκευαστικών στοιχείων. Εδώ και περισσότερες από τρεις δεκαετίες, η επιχείρηση διακρίνεται για το καινοτομικό φάσμα υπηρεσιών. Η ολοκληρωμένη γκάμα προϊόντων μας περιλαμβάνει πείρους αποστάτη δικής μας παραγωγής, τα περιβλήματα ηλεκτρονικών στοιχείων, τα δεματικά καλωδίων και τα παρελκόμενα της φημισμένη εταιρείας κατασκευής καλωδίων PANDUIT από τις ΗΠΑ, τα βύσματα σύνδεσης και άλλα κατασκευαστικά στοιχεία, όπως, π.χ., ασφαλειοδιακόπτες, διακόπτες τερματικής θέσης, ασφάλειες και ασφαλειοδιακόπτες, ετικέτες, προφυλακτήρες ακμών κλπ. Εκτός αυτού συνεργαζόμαστε στενά με τον κατασκευαστή περιβλημάτων και κατασκευαστικών στοιχείων CamdenBoss της Αγγλίας. Η AXXATRONIC είναι ο ενδεδειγμένος συνεργάτης σας για πολύ μικρά και για μεγάλα έργα: εκτός από τη γκάμα τυποποιημένων προϊόντων παράγουμε τους δικούς μας πείρους αποστάτη και βάσει σχεδίου. Για τα περιβλήματα ηλεκτρονικών στοιχείων διαθέτουμε επεξεργασία σύμφωνα με τις απαιτήσεις του πελάτη και/ή εκτύπωση ή περιβλήματα πλήρως προσαρμοσμένα στις δικές σας προδιαγραφές εφαρμογής.

  5. TRINON TITANIUM GMBH

    Γερμανία

    Η Trinon Titanium δραστηριοποιείται από το 1993 στον τομέα της αποκοπής μετάλλων και ειδικότερα τιτανίου και κραμάτων τιτανίου, με έδρα την Καρλσρούη. Με περισσότερους από 200 συνεργάτες στην παραγωγή παρέχουμε άριστη ποιότητα και μικρές προθεσμίες παράδοσης. Διαθέτουμε πιστοποίηση κατά το πρότυπο DIN EN ISO 13485 και την οδηγία της ΕΕ 93/42 EΟΚ. Χάρη στη μεγάλη αποθήκη υλικού που βρίσκεται στις εγκαταστάσεις παραγωγής, είμαστε σε θέση να παραδίδουμε γρήγορα προϊόντα από διάφορα κράματα τιτανίου.

  1. ARNOLD UMFORMTECHNIK GMBH & CO. KG

    Γερμανία

    ARNOLD – αυτή η επωνυμία σημαίνει διεθνώς αποδοτικά και ανθεκτικά συστήματα σύνδεσης ανώτατου επιπέδου.

  2. BOLZENSCHWEISSTECHNIK BSK + BTV GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία BOLZENSCHWEISSTECHNIK BSK + BTV GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κοχλίες και περικόχλια. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Συσκευές συγκόλλησης πείρων, σπειροτομημενα αγκυστρα, και Κοχλίες από χάλυβα. Έχει έδρα σε Massenbachhausen, Γερμανία.

  1. SONDERSCHRAUBEN GÜLDNER GMBH & CO. KG

    Γερμανία

    Η εταιρεία SONDERSCHRAUBEN GÜLDNER GMBH & CO. KG, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κοχλίες κατά παραγγελία. Έχει έδρα σε Niederstetten, Γερμανία.

  2. THOR FRÄSWERKZEUGE

    Γερμανία

    Η εταιρεία THOR FRÄSWERKZEUGE, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χάλυβες και μέταλλα - μηχανική κατεργασία. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Κοχλίες και περικόχλια, Κρουνοποιΐα υγειονομικής χρήσης, Κιγκαλερία οικοδομών, Κιγκαλερίας είδη και υλικά, Κοχλίες και περικόχλια, Κρουνοποιΐα υγειονομικής χρήσης, Κιγκαλερία οικοδομών, και Κιγκαλερίας είδη και υλικά. Έχει έδρα σε Fridingen An Der Donau, Γερμανία.

  3. TOBSTEEL GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία TOBSTEEL GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κοχλίες και περικόχλια. Έχει έδρα σε Öhringen, Γερμανία.

  4. MERK + BERUFSKLEIDUNG GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία MERK + BERUFSKLEIDUNG GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κοχλίες και περικόχλια. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Κρουνοποιΐα υγειονομικής χρήσης, Κιγκαλερία οικοδομών, Κιγκαλερίας είδη και υλικά, Εξοπλισμοί ασφάλειας εργασίας, Κρουνοποιΐα υγειονομικής χρήσης, Κιγκαλερία οικοδομών, Κιγκαλερίας είδη και υλικά, και Εξοπλισμοί ασφάλειας εργασίας. Έχει έδρα σε Mössingen, Γερμανία.

  5. SRW-AMESTRA GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία SRW-AMESTRA GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εργαλεία χειρός μη μηχανοκίνητα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Εργαλεία φορητά, Κοχλίες και περικόχλια, Κρουνοποιΐα υγειονομικής χρήσης, Κιγκαλερία οικοδομών, Εργαλεία φορητά, Κοχλίες και περικόχλια, Κρουνοποιΐα υγειονομικής χρήσης, και Κιγκαλερία οικοδομών. Έχει έδρα σε Pforzheim, Γερμανία.

  6. DIATOOL PRÄZISIONSWERKZEUG GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία DIATOOL PRÄZISIONSWERKZEUG GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εργαλεία χειρός μη μηχανοκίνητα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Εργαλεία φορητά, Κοχλίες και περικόχλια, Κρουνοποιΐα υγειονομικής χρήσης, Κιγκαλερία οικοδομών, Εργαλεία φορητά, Κοχλίες και περικόχλια, Κρουνοποιΐα υγειονομικής χρήσης, και Κιγκαλερία οικοδομών. Έχει έδρα σε Rheinfelden, Γερμανία.

  7. MERKLE SCHWEISSTECHNIK GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία MERKLE SCHWEISSTECHNIK GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εργαλεία φορητά. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Κοχλίες και περικόχλια, Κρουνοποιΐα υγειονομικής χρήσης, Κιγκαλερία οικοδομών, Κιγκαλερίας είδη και υλικά, Κοχλίες και περικόχλια, Κρουνοποιΐα υγειονομικής χρήσης, Κιγκαλερία οικοδομών, και Κιγκαλερίας είδη και υλικά. Έχει έδρα σε Donaueschingen, Γερμανία.

  8. ROBERT BOSCH GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία ROBERT BOSCH GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εργαλεία χειρός μη μηχανοκίνητα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Εργαλεία φορητά, Κοχλίες και περικόχλια, Κρουνοποιΐα υγειονομικής χρήσης, Κιγκαλερία οικοδομών, Εργαλεία φορητά, Κοχλίες και περικόχλια, Κρουνοποιΐα υγειονομικής χρήσης, και Κιγκαλερία οικοδομών. Έχει έδρα σε Leinfelden-Echterdingen, Γερμανία.

  1. MÜLLER ZYLINDERSCHLÖSSER GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία MÜLLER ZYLINDERSCHLÖSSER GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κοχλίες και περικόχλια. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Κρουνοποιΐα υγειονομικής χρήσης, Κιγκαλερία οικοδομών, Κιγκαλερίας είδη και υλικά, Κλειδαριές, σύρτες, και κλειδιά, Κρουνοποιΐα υγειονομικής χρήσης, Κιγκαλερία οικοδομών, Κιγκαλερίας είδη και υλικά, και Κλειδαριές, σύρτες, και κλειδιά. Έχει έδρα σε Weil Der Stadt, Γερμανία.

  2. ASM ALFRED SCHLÄGER METALLWAREN GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία ASM ALFRED SCHLÄGER METALLWAREN GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μεταλλικές κατασκευές ελαφριές  . Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Κοχλίες και περικόχλια, Κρουνοποιΐα υγειονομικής χρήσης, Κιγκαλερία οικοδομών, Γραμματοκιβώτια, Κοχλίες και περικόχλια, Κρουνοποιΐα υγειονομικής χρήσης, Κιγκαλερία οικοδομών, και Γραμματοκιβώτια. Έχει έδρα σε Gerabronn, Γερμανία.

  3. MPK SPECIAL TOOLS GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία MPK SPECIAL TOOLS GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χάλυβες και μέταλλα - μηχανική κατεργασία. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Εργαλεία χειρός μη μηχανοκίνητα, Εργαλεία φορητά, Κοχλίες και περικόχλια, Κιγκαλερίας είδη και υλικά, Εργαλεία χειρός μη μηχανοκίνητα, Εργαλεία φορητά, Κοχλίες και περικόχλια, και Κιγκαλερίας είδη και υλικά. Έχει έδρα σε Schwäbisch Gmünd, Γερμανία.

  4. STEFAN LACHMAIR UG (HAFTUNGSBESCHRÄNKT)

    Γερμανία

    Η εταιρεία STEFAN LACHMAIR UG (HAFTUNGSBESCHRÄNKT), είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φυσικό αέριο και πετρέλαιο - εκμετάλλευση. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Νερό - παραγωγή και διανομή, Κοχλίες και περικόχλια, Κρουνοποιΐα υγειονομικής χρήσης, Υδραυλικές εγκαταστάσεις, Νερό - παραγωγή και διανομή, Κοχλίες και περικόχλια, Κρουνοποιΐα υγειονομικής χρήσης, και Υδραυλικές εγκαταστάσεις. Έχει έδρα σε Ummendorf, Γερμανία.

  5. INVENTTECH PATENTMARKETING GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία INVENTTECH PATENTMARKETING GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φυσικό αέριο και πετρέλαιο - εκμετάλλευση. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Νερό - παραγωγή και διανομή, Κοχλίες και περικόχλια, Κρουνοποιΐα υγειονομικής χρήσης, Υδραυλικές εγκαταστάσεις, Νερό - παραγωγή και διανομή, Κοχλίες και περικόχλια, Κρουνοποιΐα υγειονομικής χρήσης, και Υδραυλικές εγκαταστάσεις. Έχει έδρα σε Mannheim, Γερμανία.

  6. HARTMANN TECHNOLOGY GMBH & CO. KG

    Γερμανία

    Η εταιρεία HARTMANN TECHNOLOGY GMBH & CO. KG, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μεταλλεύματα, σιδηρούχα και μη σιδηρούχα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Κατασκευή βιομηχανικών κτιρίων, Κοχλίες και περικόχλια, Κρουνοποιΐα υγειονομικής χρήσης, Υδραυλικά, είδη Βιομηχανίας, Κατασκευή βιομηχανικών κτιρίων, Κοχλίες και περικόχλια, Κρουνοποιΐα υγειονομικής χρήσης, και Υδραυλικά, είδη Βιομηχανίας. Έχει έδρα σε Ettlingen, Γερμανία.

  7. MARTIN WIDMANN

    Γερμανία

    Η εταιρεία MARTIN WIDMANN, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φυσικό αέριο και πετρέλαιο - εκμετάλλευση. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Νερό - παραγωγή και διανομή, Κοχλίες και περικόχλια, Κρουνοποιΐα υγειονομικής χρήσης, Υδραυλικές εγκαταστάσεις, Νερό - παραγωγή και διανομή, Κοχλίες και περικόχλια, Κρουνοποιΐα υγειονομικής χρήσης, και Υδραυλικές εγκαταστάσεις. Έχει έδρα σε Markdorf, Γερμανία.

  8. HE-VAL WÄRMETECHISCHE KOMPONENTEN GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία HE-VAL WÄRMETECHISCHE KOMPONENTEN GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φυσικό αέριο και πετρέλαιο - εκμετάλλευση. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Νερό - παραγωγή και διανομή, Κοχλίες και περικόχλια, Κρουνοποιΐα υγειονομικής χρήσης, Υδραυλικά, είδη Βιομηχανίας, Νερό - παραγωγή και διανομή, Κοχλίες και περικόχλια, Κρουνοποιΐα υγειονομικής χρήσης, και Υδραυλικά, είδη Βιομηχανίας. Έχει έδρα σε Elztal, Γερμανία.

  9. JÜRGEN STEHLE

    Γερμανία

    Η εταιρεία JÜRGEN STEHLE, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φυσικό αέριο και πετρέλαιο - εκμετάλλευση. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Νερό - παραγωγή και διανομή, Κοχλίες και περικόχλια, Κρουνοποιΐα υγειονομικής χρήσης, Υδραυλικές εγκαταστάσεις, Νερό - παραγωγή και διανομή, Κοχλίες και περικόχλια, Κρουνοποιΐα υγειονομικής χρήσης, και Υδραυλικές εγκαταστάσεις. Έχει έδρα σε Altbach, Γερμανία.

  10. GUNTER MARTIN

    Γερμανία

    Η εταιρεία GUNTER MARTIN, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χάλυβες και μέταλλα - μηχανική κατεργασία. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Τόρνευση - χάλυβες και μέταλλα, Χάλυβες και μέταλλα - επεξεργασία επιφανειών και επικαλύψεις, Εξαρτήματα στερέωσης, Κοχλίες και περικόχλια, Τόρνευση - χάλυβες και μέταλλα, Χάλυβες και μέταλλα - επεξεργασία επιφανειών και επικαλύψεις, Εξαρτήματα στερέωσης, και Κοχλίες και περικόχλια. Έχει έδρα σε Hausen, Γερμανία.

Αίτημα για υποβολή προσφορών

Δημιουργήστε ένα αίτημα και λάβετε πολλαπλές προσφορές από επαληθευμένους προμηθευτές

  • Μόνο σχετικοί προμηθευτές
  • Συμβατότητα με το απόρρητο των δεδομένων
  • 100% δωρεάν
Φίλτρα

Αποτελέσματα για

Κοχλιας

Αριθμός αποτελεσμάτων.

351 Επιχειρήσεις