• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • κοπη ακριβειας

Αποτελέσματα για

Κοπη ακριβειας

ΓερμανίαΣτουτγάρδη, Φράιμπουργκ και Μπάντεν-ΒίρτεμπεργκΚατασκευαστής/παραγωγός
  1. SCHNORR GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Κατασκευαστής δισκοειδών ελατηρίων, ασφαλιστικών ροδελών και ροδελών σύσφιξης, κυματοειδών ελατηρίων, πρεσαριστών εξαρτημάτων από χάλυβα ελατηρίων. Τα προϊόντα SCHNORR® αποτελούν την πρώτη επιλογή παντού όπου το μέταλλο εξυπηρετεί με τη δύναμη και τη μορφή απαιτητικές λειτουργίες κίνησης, απόσβεσης, ασφάλισης. Ως πρωτοπόρος στον τομέα εφαρμογών των δισκοειδών ελατηρίων, ο Adolf Schnorr ίδρυσε το 1908 τη διευθυνόμενη από τον ιδιοκτήτη οικογενειακή επιχείρηση. Η SCHNORR® είναι σήμερα μια από τις παγκοσμίως κορυφαίες επιχειρήσεις λύσης προβλημάτων στον τομέα των δισκοειδών ελατηρίων και τις ασφάλισης βιδών με παγκοσμίως δικτυωμένα παραρτήματα διάθεσης. Εκτός από τη μακρόχρονη εμπειρία στον τομέα του πεσαρίσματος και του τορναρίσματος, η επιχείρηση διαθέτει επίσης την τεχνολογία της κοπής ακριβείας, την τεχνογνωσία της παραγωγής ευαίσθητων στη στρέβλωση δισκοειδών ελατηρίων και μια ακόμη ομάδα προϊόντων – το κυματοειδές ελατήριο ως εξάρτημα σχεδίασης.

  2. ZINSER GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    ZINSER GmbH: Ο συνεργάτης σας για την τεχνολογία κοπής και συγκόλλησης. Εδώ και περισσότερα από 120 χρόνια, η ZINSER GmbH διακρίνεται για την εξαιρετική ποιότητα και την καινοτομία „Made in Germany“. Η επιχείρησή μας παρέχει ένα ευρύ φάσμα προϊόντων, μεταξύ αυτών συσκευές αυτογενούς κοπής και συγκόλλησης, συστήματα κοπής πλάσματος και μηχανήματα κοπής CNC μέγιστης ακρίβειας. Οι κινητές συσκευές μας, όπως διατάξεις κοπής σωλήνων και μηχανήματα φλογοκοπής χειρός, παρέχουν μέγιστη ευελιξία και ακρίβεια. Κύρια εξειδίκευση στην τεχνολογία αυτογενούς κοπής: Αξιόπιστες συσκευές μακράς διάρκειας ζωής. Συστήματα κοπής πλάσματος: Αποδοτικές λύσεις για διάφορα μέταλλα. Μηχανήματα κοπής CNC: Υπερσύγχρονη τεχνολογία ελέγχου. Κινητές συσκευές: Ευελιξία και ακρίβεια παντού. Καινοτομία και τεχνολογία περιβάλλοντος Οι εξειδικευμένες λύσεις λογισμικού της εταιρείας μας, όπως το ZINSER MCC 20, βελτιστοποιούν τη δική σας διαδικασία κοπής. Οι λύσεις τεχνολογίας περιβάλλοντος παρέχουν αποτελεσματική διατήρηση της καθαρότητας του αέρα και αναρρόφηση σκόνης για ένα ασφαλές περιβάλλον εργασίας. Made in Germany Στο Albershausen παράγουμε με μέγιστη επιμέλεια και άριστη ποιότητα. Ανακαλύψτε τον κόσμο της ZINSER GmbH και τις δικές μας υψηλής ποιότητας λύσεις κοπής και συγκόλλησης. Επισκεφτείτε την ZINSER GmbH για περαιτέρω πληροφορίες και προσωπική παροχή συμβουλών. Εμπιστευτείτε την ZINSER – το συνεργάτη σας για προοδευτική τεχνολογία κοπής και συγκόλλησης.

  3. ÄTZTECHNIK HERZ GMBH & CO. KG

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Με τη Herz βασίζεστε στο μοναδικό εμπειρογνώμονα χαρακτικής στην Ευρώπη, ο οποίος παράγει τόσο μέρη δειγμάτων στην κοπή όσο και μεγάλες σειρές στην ταινία. Έτσι, από το πρώτο μέρος του δείγματος έως τη μαζική παραγωγή, προμηθεύεστε τα πάντα από μία πηγή και από την ίδια εγκατάσταση αιχμής. Για ομαλή μετάβαση στη σειρά παραγωγής, με εξοικονόμηση κόστους και χωρητικότητας. Το καλύτερο προϊόν δεν είναι αρκετό για τη Herz: Αναπτύσσουμε επίσης την καλύτερη εφαρμογή για εσάς. Υπάρχει, για παράδειγμα, η δημιουργία προσχεδίων, κατά την οποία το σύγχρονο σύστημα CAD μας υπολογίζει τη βέλτιστη λύση για εσάς. Είτε με τηλεφωνική συνεννόηση είτε με τους πελάτες μας επί τόπου: Με τη Herz μπορείτε να βασιστείτε στα περισσότερα από 40 χρόνια τεχνικής εμπειρίας στην τεχνολογία χάραξης. καθώς επίσης και στην απρόσκοπτη ολοκληρωμένη υποστήριξη, από το πρωτότυπο μέχρι τη σειρά. Καθοριστικός παράγοντας: Διαθέτουμε το χρόνο να κατανοήσουμε ολόκληρη τη διαδικασία και το προϊόν σας.

  4. PEKA STANZ- UND KLEBETECHNIK GMBH & CO. KG

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Επιχείρηση διάτρησης και κοπής για την παραγωγή διάτρητων εξαρτημάτων ακριβείας από κολλητικές ταινίες μίας και δύο όψεων όλων των επώνυμων κατασκευαστών. Συσκευασία αυτοκόλλητων ταινιών όλων των επώνυμων κατασκευαστών σε ρολά από 3 mm έως 1550 mm. Συσκευασία στρωματοποιημένων και σύνθετων υλικών όλων σχεδόν των εύκαμπτων υλικών σε ρολά και φύλλα. Μεταποίηση διατιθέμενων υλικών κατά παραγγελία σε διάτρητα εξαρτήματα ακριβείας, στρωματοποιημένα και σύνθετα υλικά, προϊόντα σε ρολά ή φύλλα. Παροχή συμβουλών και λύσεις για σύνθετα προβλήματα κόλλησης του πελάτη. Διαθέτουμε, μεταξύ άλλων, κολλητικές ταινίες του παρακάτω κατασκευαστών: Orafol, AFTC, Avery Dennison, Scapa, Tesa, 3M. Τα προϊόντα μας: αυτοκόλλητα αφρώδη υλικά πολυαιθυλενίου, αυτοκόλλητες βιομηχανικές ταινίες, τεχνικές κολλητικές ταινίες, αυτοκόλλητα πρεσαριστά εξαρτήματα, αυτοκόλλητες ταινίες διπλής όψης για τη βιομηχανική παραγωγή, αυτοκόλλητες μεμβράνες, αυτοκόλλητες ταινίες σιλικόνης, κολλητικές μεμβράνες για την αυτοκινητοβιομηχανία, σημεία κόλλησης κλπ.

  5. SCHWER PRÄZISION GMBH

    Γερμανία

    Η Schwer Präzision GmbH παράγει στο Denkingen της Σουηβίας και στο Rodeneck του Νότιου Τυρόλου τορναριστά εξαρτήματα ακριβείας και τεχνικά προϊόντα άριστης ποιότητας. Οι πελάτες μας από διάφορους κλάδους εμπιστεύονται την εμπειρία, της εξειδίκευση και τις υπερσύγχρονες τεχνολογίες παραγωγής της εταιρείας μας. Σύστημα διαχείρισης ποιότητας κατά DIN EN ISO 9001: 2015. Με υπερσύγχρονες αυτόματες μηχανές τόρνου μικρού και μεγάλου μήκους CNC παράγουμε τορναριστά εξαρτήματα από όλα σχεδόν τα υλικά με ολοκληρωμένη επεξεργασία. Υπερσύγχρονες μηχανές φρέζας 4 αξόνων. Για την περαιτέρω επεξεργασία διαθέτουμε πολυάριθμες συμβατικές μηχανές τόρνου. Διαθέτουμε όλες τις δυνατότητες μετεπεξεργασίας, όπως κυλίνδριση, κοπή, υγρή λείανση, λείανση, βούρτσισμα, σπειροτόμηση και διαμόρφωση. Παρέχουμε επεξεργασία, όπως, π. χ.: γαλβανιζέ επιφάνειες, θερμική επεξεργασία, ανοδίωση, βαφή, επιγραφή λέιζερ

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
  1. GWD-TECHNOLOGIEZENTRUM GMBH

    Γερμανία

    Η GWD GmbH είναι συνώνυμο της τεχνολογίας κατεργασίας ακριβείας. Κατασκευάζουμε τυποποιημένα και ειδικά εργαλεία για κάθε κλάδο: την αυτοκινητοβιομηχανία, την αεροναυτιλία και τη διαστημική, την κατασκευή παραθύρων, τους κλάδους ενέργειας, τη βιομηχανία οχημάτων σταθερής τροχιάς, τον ιατροτεχνολογικό κλάδο. Εμείς, η εταιρεία GWD Technologiezentrum GmbH, ειδικευόμαστε στην κατασκευή εργαλείων κατεργασίας ακριβείας κάθε είδους. Οι ολοένα και πιο σύνθετες διαδικασίες κατασκευής απαιτούν ολοένα και πιο εξειδικευμένα και ποιοτικά ειδικά και τυποποιημένα εργαλεία κάθε είδους από VHM και HSS. Φρέζες ενός δοντιού, φρέζες διαμόρφωσης, σφαιρικές φρέζες, εργαλεία φρεζαρίσματος ή διάτρησης από PKD-CBN, HPC ή HSC καθώς και ειδικά εργαλεία φρεζαρίσματος, όπως οι φρέζες GWD-ZR κατασκευής μας, για την κατεργασία αλουμινίου, έχουν καθιερωθεί εδώ και χρόνια για τις εφαρμογές των μακροχρόνιων πελατών μας και επιβεβαιώνουν την ποιότητα των εργαλείων μας. Προσφέρουμε στους πελάτες μας σέρβις επαναληπτικού ακονίσματος και επίστρωσης μέσω των οποίων τα εργαλεία αποκτούν και πάλι το 100% των δυνατοτήτων κοπής τους με σημαντικά χαμηλότερο κόστος

  2. MAPAL FABRIK FÜR PRÄZISIONSWERKZEUGE DR. KRESS KG

    Γερμανία

    Η MAPAL είναι συνεργάτης τεχνολογίας για εξατομικευμένες λύσεις επεξεργασίας μέγιστης ακρίβειας και οικονομικής αποδοτικότητας. Τα προϊόντα μας: • Συσκευές ρύθμισης εργαλείων • Εργαλεία από σκληρό μέταλλο • Εργαλεία PCD • Γλύφανα • Τεχνολογία σύσφιξης • Εργαλεία ακριβείας • Εργαλεία λεπτής διάτρησης • Περιστροφικά εργαλεία με πολυκρυσταλλικά διαμάντια και κοπή CBN • Φορείς εργαλείων για κέντρα επεξεργασίας • Ειδικά εργαλεία κατεργασίας

  3. DOLD MECHATRONIK

    Γερμανία

    Η εταιρεία DOLD MECHATRONIK, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Βίδες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους προφίλ αλουμινίου, κοπη κατα παραγγελια, γραμμικοι οδηγοι, και βραχίονες ακριβείας. Έχει έδρα σε Haslach, Γερμανία.