• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • κονσερβοποιημένα κρέατα και αλλαντικά

Αποτελέσματα για

Κονσερβοποιημένα κρέατα και αλλαντικά

ΓερμανίαΣτουτγάρδη, Φράιμπουργκ και Μπάντεν-ΒίρτεμπεργκΚατασκευαστής/παραγωγός
  1. FLAMMKUCHEN-SEPP

    Γερμανία

    Η εταιρεία FLAMMKUCHEN-SEPP, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κρέας και προϊόντα κρέατος. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Αλλαντικά και παστά κρέατα, Προϊόντα αρτοποιΐας και ζαχαροπλαστικής, Κονσερβοποιημένα κρέατα και αλλαντικά, Τρόφιμα, προμαγειρευμένα και γκουρμέ, Αλλαντικά και παστά κρέατα, Προϊόντα αρτοποιΐας και ζαχαροπλαστικής, Κονσερβοποιημένα κρέατα και αλλαντικά, και Τρόφιμα, προμαγειρευμένα και γκουρμέ. Έχει έδρα σε Stutensee, Γερμανία.

  2. WVT VERANSTALTUNGSTECHNIK INH. JÜRGEN WUSSLER

    Γερμανία

    Η εταιρεία WVT VERANSTALTUNGSTECHNIK INH. JÜRGEN WUSSLER, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κρέας και προϊόντα κρέατος. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Κονσερβοποιημένα κρέατα και αλλαντικά, Ταξίδια και τουρισμός, Ξενοδοχείο, Θεάματα - διοργάνωση, Κονσερβοποιημένα κρέατα και αλλαντικά, Ταξίδια και τουρισμός, Ξενοδοχείο, και Θεάματα - διοργάνωση. Έχει έδρα σε Haslach, Γερμανία.

  3. JOCHEN KECK UND TORSTEN KECK

    Γερμανία

    Η εταιρεία JOCHEN KECK UND TORSTEN KECK, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κρέας και προϊόντα κρέατος. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Εντόσθια, Αλλαντικά και παστά κρέατα, Κονσερβοποιημένα κρέατα και αλλαντικά, Τρόφιμα, προμαγειρευμένα και γκουρμέ, Εντόσθια, Αλλαντικά και παστά κρέατα, Κονσερβοποιημένα κρέατα και αλλαντικά, και Τρόφιμα, προμαγειρευμένα και γκουρμέ. Έχει έδρα σε Kehl, Γερμανία.

  4. GRUNER'S BACKSTUBE GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία GRUNER'S BACKSTUBE GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κρέας και προϊόντα κρέατος. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Αλλαντικά και παστά κρέατα, Προϊόντα αρτοποιΐας και ζαχαροπλαστικής, Ζαχαροπλαστική, Κονσερβοποιημένα κρέατα και αλλαντικά, Αλλαντικά και παστά κρέατα, Προϊόντα αρτοποιΐας και ζαχαροπλαστικής, Ζαχαροπλαστική, και Κονσερβοποιημένα κρέατα και αλλαντικά. Έχει έδρα σε Heilbronn, Γερμανία.

  5. METZGEREI PETER VOGEL

    Γερμανία

    Η εταιρεία METZGEREI PETER VOGEL, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κρέας και προϊόντα κρέατος. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Εντόσθια, Αλλαντικά και παστά κρέατα, Κατεψυγμένα προϊόντα, Κονσερβοποιημένα κρέατα και αλλαντικά, Εντόσθια, Αλλαντικά και παστά κρέατα, Κατεψυγμένα προϊόντα, και Κονσερβοποιημένα κρέατα και αλλαντικά. Έχει έδρα σε Königsbronn, Γερμανία.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
  1. BÄCKEREI HAUG

    Γερμανία

    Η εταιρεία BÄCKEREI HAUG, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κρέας και προϊόντα κρέατος. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Αλλαντικά και παστά κρέατα, Προϊόντα αρτοποιΐας και ζαχαροπλαστικής, Ζαχαροπλαστική, Κονσερβοποιημένα κρέατα και αλλαντικά, Αλλαντικά και παστά κρέατα, Προϊόντα αρτοποιΐας και ζαχαροπλαστικής, Ζαχαροπλαστική, και Κονσερβοποιημένα κρέατα και αλλαντικά. Έχει έδρα σε Sonnenbühl, Γερμανία.

  2. METZGEREI JÜRGEN VETTER

    Γερμανία

    Η εταιρεία METZGEREI JÜRGEN VETTER, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κρέας και προϊόντα κρέατος. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Εντόσθια, Αλλαντικά και παστά κρέατα, Κονσερβοποιημένα κρέατα και αλλαντικά, Τρόφιμα, προμαγειρευμένα και γκουρμέ, Εντόσθια, Αλλαντικά και παστά κρέατα, Κονσερβοποιημένα κρέατα και αλλαντικά, και Τρόφιμα, προμαγειρευμένα και γκουρμέ. Έχει έδρα σε Aalen, Γερμανία.

  3. BÄCKEREI HANS WUCHERER

    Γερμανία

    Η εταιρεία BÄCKEREI HANS WUCHERER, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κρέας και προϊόντα κρέατος. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Αλλαντικά και παστά κρέατα, Προϊόντα αρτοποιΐας και ζαχαροπλαστικής, Κονσερβοποιημένα κρέατα και αλλαντικά, Ξενοδοχείο, Αλλαντικά και παστά κρέατα, Προϊόντα αρτοποιΐας και ζαχαροπλαστικής, Κονσερβοποιημένα κρέατα και αλλαντικά, και Ξενοδοχείο. Έχει έδρα σε Reutlingen, Γερμανία.

  4. LANDHOTEL GÜNZBURG - KARL ESCHENWECK GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία LANDHOTEL GÜNZBURG - KARL ESCHENWECK GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κρέας και προϊόντα κρέατος. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Προϊόντα αρτοποιΐας και ζαχαροπλαστικής, Ζαχαροπλαστική, Κονσερβοποιημένα κρέατα και αλλαντικά, Τρόφιμα, προμαγειρευμένα και γκουρμέ, Προϊόντα αρτοποιΐας και ζαχαροπλαστικής, Ζαχαροπλαστική, Κονσερβοποιημένα κρέατα και αλλαντικά, και Τρόφιμα, προμαγειρευμένα και γκουρμέ. Έχει έδρα σε Kupferzell, Γερμανία.

  5. METZGEREI KNAPP

    Γερμανία

    Η εταιρεία METZGEREI KNAPP, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κρέας και προϊόντα κρέατος. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Αλλαντικά και παστά κρέατα, Κονσερβοποιημένα κρέατα και αλλαντικά, Τρόφιμα, προμαγειρευμένα και γκουρμέ, Ξενοδοχείο, Αλλαντικά και παστά κρέατα, Κονσερβοποιημένα κρέατα και αλλαντικά, Τρόφιμα, προμαγειρευμένα και γκουρμέ, και Ξενοδοχείο. Έχει έδρα σε Wolfschlugen, Γερμανία.

  1. HÄCKER & MESSERLE GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία HÄCKER & MESSERLE GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ψάρια. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Κρέας και προϊόντα κρέατος, Αλλαντικά και παστά κρέατα, Κονσερβοποιημένα κρέατα και αλλαντικά, Τρόφιμα, προμαγειρευμένα και γκουρμέ, Κρέας και προϊόντα κρέατος, Αλλαντικά και παστά κρέατα, Κονσερβοποιημένα κρέατα και αλλαντικά, και Τρόφιμα, προμαγειρευμένα και γκουρμέ. Έχει έδρα σε Geislingen, Γερμανία.

  2. METZGEREI SCHÄFER GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία METZGEREI SCHÄFER GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κρέας και προϊόντα κρέατος. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Εντόσθια, Αλλαντικά και παστά κρέατα, Κονσερβοποιημένα κρέατα και αλλαντικά, Τρόφιμα, προμαγειρευμένα και γκουρμέ, Εντόσθια, Αλλαντικά και παστά κρέατα, Κονσερβοποιημένα κρέατα και αλλαντικά, και Τρόφιμα, προμαγειρευμένα και γκουρμέ. Έχει έδρα σε Weinstadt, Γερμανία.

  1. BÄCKEREI ENGELHARDT GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία BÄCKEREI ENGELHARDT GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κρέας και προϊόντα κρέατος. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Αλλαντικά και παστά κρέατα, Προϊόντα αρτοποιΐας και ζαχαροπλαστικής, Ζαχαροπλαστική, Κονσερβοποιημένα κρέατα και αλλαντικά, Αλλαντικά και παστά κρέατα, Προϊόντα αρτοποιΐας και ζαχαροπλαστικής, Ζαχαροπλαστική, και Κονσερβοποιημένα κρέατα και αλλαντικά. Έχει έδρα σε Radolfzell, Γερμανία.

  2. JENS MEEH

    Γερμανία

    Η εταιρεία JENS MEEH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κρέας και προϊόντα κρέατος. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Προϊόντα αρτοποιΐας και ζαχαροπλαστικής, Ζαχαροπλαστική, Αρτοποιία, βιομηχανίας, Κονσερβοποιημένα κρέατα και αλλαντικά, Προϊόντα αρτοποιΐας και ζαχαροπλαστικής, Ζαχαροπλαστική, Αρτοποιία, βιομηχανίας, και Κονσερβοποιημένα κρέατα και αλλαντικά. Έχει έδρα σε Wiernsheim, Γερμανία.

  3. ALEXANDER MÜLHAUPT

    Γερμανία

    Η εταιρεία ALEXANDER MÜLHAUPT, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κρέας και προϊόντα κρέατος. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Εντόσθια, Αλλαντικά και παστά κρέατα, Κονσερβοποιημένα κρέατα και αλλαντικά, Τρόφιμα, προμαγειρευμένα και γκουρμέ, Εντόσθια, Αλλαντικά και παστά κρέατα, Κονσερβοποιημένα κρέατα και αλλαντικά, και Τρόφιμα, προμαγειρευμένα και γκουρμέ. Έχει έδρα σε Waldshut-Tiengen, Γερμανία.

  4. METZGEREI KNOLL OHG

    Γερμανία

    Η εταιρεία METZGEREI KNOLL OHG, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κρέας και προϊόντα κρέατος. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Εντόσθια, Αλλαντικά και παστά κρέατα, Κονσερβοποιημένα κρέατα και αλλαντικά, Τρόφιμα, προμαγειρευμένα και γκουρμέ, Εντόσθια, Αλλαντικά και παστά κρέατα, Κονσερβοποιημένα κρέατα και αλλαντικά, και Τρόφιμα, προμαγειρευμένα και γκουρμέ. Έχει έδρα σε Meßkirch, Γερμανία.

  5. DIKTA GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία DIKTA GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κρέας και προϊόντα κρέατος. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Αλλαντικά και παστά κρέατα, Κονσερβοποιημένα κρέατα και αλλαντικά, Τρόφιμα, προμαγειρευμένα και γκουρμέ, Ξενοδοχείο, Αλλαντικά και παστά κρέατα, Κονσερβοποιημένα κρέατα και αλλαντικά, Τρόφιμα, προμαγειρευμένα και γκουρμέ, και Ξενοδοχείο. Έχει έδρα σε Schwaigern, Γερμανία.

  6. ROLAND GLATZ

    Γερμανία

    Η εταιρεία ROLAND GLATZ, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κρέας και προϊόντα κρέατος. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Προϊόντα αρτοποιΐας και ζαχαροπλαστικής, Κονσερβοποιημένα κρέατα και αλλαντικά, Επιπλώσεις κουζίνας, Οικιακά έπιπλα, Προϊόντα αρτοποιΐας και ζαχαροπλαστικής, Κονσερβοποιημένα κρέατα και αλλαντικά, Επιπλώσεις κουζίνας, και Οικιακά έπιπλα. Έχει έδρα σε Seelbach, Γερμανία.

  7. GASTHAUS ZUM OCHSEN - EUGEN SCHMID EUGEN SCHMID E.K.

    Γερμανία

    Η εταιρεία GASTHAUS ZUM OCHSEN - EUGEN SCHMID EUGEN SCHMID E.K., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κρέας και προϊόντα κρέατος. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Αλλαντικά και παστά κρέατα, Κονσερβοποιημένα κρέατα και αλλαντικά, Ταξίδια και τουρισμός, Ξενοδοχείο, Αλλαντικά και παστά κρέατα, Κονσερβοποιημένα κρέατα και αλλαντικά, Ταξίδια και τουρισμός, και Ξενοδοχείο. Έχει έδρα σε Fischerbach, Γερμανία.

  8. REINER HEGER

    Γερμανία

    Η εταιρεία REINER HEGER, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κρέας και προϊόντα κρέατος. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Εντόσθια, Αλλαντικά και παστά κρέατα, Κονσερβοποιημένα κρέατα και αλλαντικά, Τρόφιμα, προμαγειρευμένα και γκουρμέ, Εντόσθια, Αλλαντικά και παστά κρέατα, Κονσερβοποιημένα κρέατα και αλλαντικά, και Τρόφιμα, προμαγειρευμένα και γκουρμέ. Έχει έδρα σε Eislingen, Γερμανία.

  1. ANDREAS BAADER

    Γερμανία

    Η εταιρεία ANDREAS BAADER, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κρέας και προϊόντα κρέατος. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Εντόσθια, Αλλαντικά και παστά κρέατα, Κονσερβοποιημένα κρέατα και αλλαντικά, Γαστρονομικές σπεσιαλιτέ, Εντόσθια, Αλλαντικά και παστά κρέατα, Κονσερβοποιημένα κρέατα και αλλαντικά, και Γαστρονομικές σπεσιαλιτέ. Έχει έδρα σε Waghäusel, Γερμανία.

  2. HAUSGEMACHT BIO-CATERING E.K.

    Γερμανία

    Η εταιρεία HAUSGEMACHT BIO-CATERING E.K., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κρέας και προϊόντα κρέατος. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Αλλαντικά και παστά κρέατα, Κονσερβοποιημένα κρέατα και αλλαντικά, Τρόφιμα, προμαγειρευμένα και γκουρμέ, Ξενοδοχείο, Αλλαντικά και παστά κρέατα, Κονσερβοποιημένα κρέατα και αλλαντικά, Τρόφιμα, προμαγειρευμένα και γκουρμέ, και Ξενοδοχείο. Έχει έδρα σε Sulzfeld, Γερμανία.

  3. LANDMETZGEREI & PARTYSERVICE HÄUSSLER E.K.

    Γερμανία

    Η εταιρεία LANDMETZGEREI & PARTYSERVICE HÄUSSLER E.K., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κρέας και προϊόντα κρέατος. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Εντόσθια, Αλλαντικά και παστά κρέατα, Κονσερβοποιημένα κρέατα και αλλαντικά, Τρόφιμα, προμαγειρευμένα και γκουρμέ, Εντόσθια, Αλλαντικά και παστά κρέατα, Κονσερβοποιημένα κρέατα και αλλαντικά, και Τρόφιμα, προμαγειρευμένα και γκουρμέ. Έχει έδρα σε Erbach, Γερμανία.

  4. LADNER'S OCHSENBECK GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία LADNER'S OCHSENBECK GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κρέας και προϊόντα κρέατος. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Αλλαντικά και παστά κρέατα, Προϊόντα αρτοποιΐας και ζαχαροπλαστικής, Ζαχαροπλαστική, Κονσερβοποιημένα κρέατα και αλλαντικά, Αλλαντικά και παστά κρέατα, Προϊόντα αρτοποιΐας και ζαχαροπλαστικής, Ζαχαροπλαστική, και Κονσερβοποιημένα κρέατα και αλλαντικά. Έχει έδρα σε Grabenstetten, Γερμανία.

  5. HELMUT EHRMANN GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία HELMUT EHRMANN GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κρέας και προϊόντα κρέατος. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Προϊόντα αρτοποιΐας και ζαχαροπλαστικής, Ζαχαροπλαστική, Αρτοποιία, βιομηχανίας, Κονσερβοποιημένα κρέατα και αλλαντικά, Προϊόντα αρτοποιΐας και ζαχαροπλαστικής, Ζαχαροπλαστική, Αρτοποιία, βιομηχανίας, και Κονσερβοποιημένα κρέατα και αλλαντικά. Έχει έδρα σε Bad Mergentheim, Γερμανία.

  6. METZGEREI HERMANN

    Γερμανία

    Η εταιρεία METZGEREI HERMANN, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κρέας και προϊόντα κρέατος. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Εντόσθια, Αλλαντικά και παστά κρέατα, Κονσερβοποιημένα κρέατα και αλλαντικά, Τρόφιμα, προμαγειρευμένα και γκουρμέ, Εντόσθια, Αλλαντικά και παστά κρέατα, Κονσερβοποιημένα κρέατα και αλλαντικά, και Τρόφιμα, προμαγειρευμένα και γκουρμέ. Έχει έδρα σε Böblingen, Γερμανία.

  7. BÄCKEREI CNOSSEN GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία BÄCKEREI CNOSSEN GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κρέας και προϊόντα κρέατος. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Προϊόντα αρτοποιΐας και ζαχαροπλαστικής, Ζαχαροπλαστική, Αρτοποιία, βιομηχανίας, Κονσερβοποιημένα κρέατα και αλλαντικά, Προϊόντα αρτοποιΐας και ζαχαροπλαστικής, Ζαχαροπλαστική, Αρτοποιία, βιομηχανίας, και Κονσερβοποιημένα κρέατα και αλλαντικά. Έχει έδρα σε Esslingen, Γερμανία.

  8. METZGEREI WOLZ GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία METZGEREI WOLZ GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κρέας και προϊόντα κρέατος. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Εντόσθια, Αλλαντικά και παστά κρέατα, Προϊόντα αρτοποιΐας και ζαχαροπλαστικής, Κονσερβοποιημένα κρέατα και αλλαντικά, Εντόσθια, Αλλαντικά και παστά κρέατα, Προϊόντα αρτοποιΐας και ζαχαροπλαστικής, και Κονσερβοποιημένα κρέατα και αλλαντικά. Έχει έδρα σε Schorndorf, Γερμανία.

  9. BÄCKEREI & KONDITOREI MONTAGNESE

    Γερμανία

    Η εταιρεία BÄCKEREI & KONDITOREI MONTAGNESE, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κρέας και προϊόντα κρέατος. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Αλλαντικά και παστά κρέατα, Προϊόντα αρτοποιΐας και ζαχαροπλαστικής, Ζαχαροπλαστική, Κονσερβοποιημένα κρέατα και αλλαντικά, Αλλαντικά και παστά κρέατα, Προϊόντα αρτοποιΐας και ζαχαροπλαστικής, Ζαχαροπλαστική, και Κονσερβοποιημένα κρέατα και αλλαντικά. Έχει έδρα σε Ditzingen, Γερμανία.

  10. THOMAS KIENZLE

    Γερμανία

    Η εταιρεία THOMAS KIENZLE, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κρέας και προϊόντα κρέατος. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Αλλαντικά και παστά κρέατα, Προϊόντα αρτοποιΐας και ζαχαροπλαστικής, Ζαχαροπλαστική, Κονσερβοποιημένα κρέατα και αλλαντικά, Αλλαντικά και παστά κρέατα, Προϊόντα αρτοποιΐας και ζαχαροπλαστικής, Ζαχαροπλαστική, και Κονσερβοποιημένα κρέατα και αλλαντικά. Έχει έδρα σε Allmendingen, Γερμανία.

Αίτημα για υποβολή προσφορών

Δημιουργήστε ένα αίτημα και λάβετε πολλαπλές προσφορές από επαληθευμένους προμηθευτές

  • Μόνο σχετικοί προμηθευτές
  • Συμβατότητα με το απόρρητο των δεδομένων
  • 100% δωρεάν