• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • καρεκλες και καθισματα για κοινοτητες

Αποτελέσματα για

Καρεκλες και καθισματα για κοινοτητες

ΓερμανίαΣτουτγάρδη, Φράιμπουργκ και Μπάντεν-ΒίρτεμπεργκΚατασκευαστής/παραγωγός
  1. BEGASIT GAUGER & SÖHNE GMBH UND CO. KG

    Γερμανία

    Η εταιρεία BEGASIT GAUGER & SÖHNE GMBH UND CO. KG, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Καθίσματα για οχήματα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Οικιακά έπιπλα, Παιδικά έπιπλα, Τραπέζια και καρέκλες, Πολυθρόνες και καθιστικά, Οικιακά έπιπλα, Παιδικά έπιπλα, Τραπέζια και καρέκλες, και Πολυθρόνες και καθιστικά. Έχει έδρα σε Mössingen, Γερμανία.

  2. VEDERA GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία VEDERA GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Καθίσματα για οχήματα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Οικιακά έπιπλα, Τραπέζια και καρέκλες, Πολυθρόνες και καθιστικά, Κρεβάτια, σομιέδες και στρώματα, Οικιακά έπιπλα, Τραπέζια και καρέκλες, Πολυθρόνες και καθιστικά, και Κρεβάτια, σομιέδες και στρώματα. Έχει έδρα σε Mannheim, Γερμανία.

  3. BRUNNER GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία BRUNNER GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Πολυθρόνες και καθιστικά. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Καθίσματα για οχήματα, Τραπέζια και καρέκλες, Καθίσματα για οχήματα, και Τραπέζια και καρέκλες. Έχει έδρα σε Rheinau, Γερμανία.

  4. LADENBAU SCHRADE GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία LADENBAU SCHRADE GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Πολυθρόνες και καθιστικά. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Τραπέζια και καρέκλες, Καθίσματα για οχήματα, Τραπέζια και καρέκλες, και Καθίσματα για οχήματα. Έχει έδρα σε Heroldstatt, Γερμανία.

  5. AHRNDT GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία AHRNDT GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Καθίσματα για οχήματα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Οικιακά έπιπλα, Παιδικά έπιπλα, Τραπέζια και καρέκλες, Πολυθρόνες και καθιστικά, Οικιακά έπιπλα, Παιδικά έπιπλα, Τραπέζια και καρέκλες, και Πολυθρόνες και καθιστικά. Έχει έδρα σε Großbottwar, Γερμανία.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
  1. WOHNOBJEKTE RAINER KILLINGER

    Γερμανία

    Η εταιρεία WOHNOBJEKTE RAINER KILLINGER, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μάρμαρα και φυσικά πετρώματα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Καθίσματα για οχήματα, Οικιακά έπιπλα, Παιδικά έπιπλα, Τραπέζια και καρέκλες, Καθίσματα για οχήματα, Οικιακά έπιπλα, Παιδικά έπιπλα, και Τραπέζια και καρέκλες. Έχει έδρα σε Althengstett, Γερμανία.

  2. STRIBIK RAUMAUSSTATTUNG

    Γερμανία

    Η εταιρεία STRIBIK RAUMAUSSTATTUNG, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Καθίσματα για οχήματα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Παρκέ δάπεδα, Οικιακά έπιπλα, Τραπέζια και καρέκλες, Πολυθρόνες και καθιστικά, Παρκέ δάπεδα, Οικιακά έπιπλα, Τραπέζια και καρέκλες, και Πολυθρόνες και καθιστικά. Έχει έδρα σε Kreßberg, Γερμανία.

  3. COMPANY POLSTEREI

    Γερμανία

    Η εταιρεία COMPANY POLSTEREI, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Καθίσματα για οχήματα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Οικιακά έπιπλα, Παιδικά έπιπλα, Τραπέζια και καρέκλες, Πολυθρόνες και καθιστικά, Οικιακά έπιπλα, Παιδικά έπιπλα, Τραπέζια και καρέκλες, και Πολυθρόνες και καθιστικά. Έχει έδρα σε Waiblingen, Γερμανία.

  4. EHEIM MÖBEL GMBH ÖHRINGEN

    Γερμανία

    Η εταιρεία EHEIM MÖBEL GMBH ÖHRINGEN, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Τραπέζια και καρέκλες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Εξοπλισμός για την αίθουσα θεάτρου, Καθίσματα θεαμάτων, Εξοπλισμός για την αίθουσα θεάτρου, και Καθίσματα θεαμάτων. Έχει έδρα σε Öhringen, Γερμανία.

  5. LAY DOWN WASSERBETTEN FLORIAN GRÜNEWALD E.K.

    Γερμανία

    Η εταιρεία LAY DOWN WASSERBETTEN FLORIAN GRÜNEWALD E.K., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Καθίσματα για οχήματα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Οικιακά έπιπλα, Τραπέζια και καρέκλες, Πολυθρόνες και καθιστικά, Κρεβάτια, σομιέδες και στρώματα, Οικιακά έπιπλα, Τραπέζια και καρέκλες, Πολυθρόνες και καθιστικά, και Κρεβάτια, σομιέδες και στρώματα. Έχει έδρα σε Sindelfingen, Γερμανία.

  1. ALLNATURA VERTRIEBS GMBH & CO. KG

    Γερμανία

    Η εταιρεία ALLNATURA VERTRIEBS GMBH & CO. KG, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Καθίσματα για οχήματα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Οικιακά έπιπλα, Παιδικά έπιπλα, Τραπέζια και καρέκλες, Πολυθρόνες και καθιστικά, Οικιακά έπιπλα, Παιδικά έπιπλα, Τραπέζια και καρέκλες, και Πολυθρόνες και καθιστικά. Έχει έδρα σε Heubach, Γερμανία.

  2. HERMANN KARL WAHL

    Γερμανία

    Η εταιρεία HERMANN KARL WAHL, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Καθίσματα για οχήματα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Οικιακά έπιπλα, Παιδικά έπιπλα, Τραπέζια και καρέκλες, Πολυθρόνες και καθιστικά, Οικιακά έπιπλα, Παιδικά έπιπλα, Τραπέζια και καρέκλες, και Πολυθρόνες και καθιστικά. Έχει έδρα σε Sulzbach, Γερμανία.

  1. HILLER OBJEKTMÖBEL GMBH & CO. KG

    Γερμανία

    Η εταιρεία HILLER OBJEKTMÖBEL GMBH & CO. KG, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Πολυθρόνες και καθιστικά. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Καθίσματα για οχήματα, Τραπέζια και καρέκλες, Καθίσματα για οχήματα, και Τραπέζια και καρέκλες. Έχει έδρα σε Kippenheim, Γερμανία.

  2. JAUS POLSTERMÖBEL DESIGN GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία JAUS POLSTERMÖBEL DESIGN GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Καθίσματα για οχήματα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Παρκέ δάπεδα, Οικιακά έπιπλα, Παιδικά έπιπλα, Τραπέζια και καρέκλες, Παρκέ δάπεδα, Οικιακά έπιπλα, Παιδικά έπιπλα, και Τραπέζια και καρέκλες. Έχει έδρα σε Bietigheim-Bissingen, Γερμανία.

  3. FRANZ FERTIG, SITZ + LIEGEMÖBELFABRIK GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία FRANZ FERTIG, SITZ + LIEGEMÖBELFABRIK GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Τραπέζια και καρέκλες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Καθίσματα για οχήματα, Πολυθρόνες και καθιστικά, Καθίσματα για οχήματα, και Πολυθρόνες και καθιστικά. Έχει έδρα σε Buchen, Γερμανία.

  4. MÖSLANG

    Γερμανία

    Η εταιρεία MÖSLANG, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Καθίσματα για οχήματα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Οικιακά έπιπλα, Παιδικά έπιπλα, Τραπέζια και καρέκλες, Πολυθρόνες και καθιστικά, Οικιακά έπιπλα, Παιδικά έπιπλα, Τραπέζια και καρέκλες, και Πολυθρόνες και καθιστικά. Έχει έδρα σε Leutkirch, Γερμανία.

  5. KOMODO-DESIGN

    Γερμανία

    Η εταιρεία KOMODO-DESIGN, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Καθίσματα για οχήματα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Οικιακά έπιπλα, Ντιζάιν έπιπλα, Παιδικά έπιπλα, Τραπέζια και καρέκλες, Οικιακά έπιπλα, Ντιζάιν έπιπλα, Παιδικά έπιπλα, και Τραπέζια και καρέκλες. Έχει έδρα σε Ravensburg, Γερμανία.

  6. KOBE GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία KOBE GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Καθίσματα για οχήματα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Οικιακά έπιπλα, Παιδικά έπιπλα, Τραπέζια και καρέκλες, Πολυθρόνες και καθιστικά, Οικιακά έπιπλα, Παιδικά έπιπλα, Τραπέζια και καρέκλες, και Πολυθρόνες και καθιστικά. Έχει έδρα σε Böblingen, Γερμανία.

  7. HOTELYS (TRECA-SIMMONS-DUNLOPILLO)

    Γερμανία

    Η εταιρεία HOTELYS (TRECA-SIMMONS-DUNLOPILLO), είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Καθίσματα για οχήματα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Οικιακά έπιπλα, Τραπέζια και καρέκλες, Πολυθρόνες και καθιστικά, Κρεβάτια, σομιέδες και στρώματα, Οικιακά έπιπλα, Τραπέζια και καρέκλες, Πολυθρόνες και καθιστικά, και Κρεβάτια, σομιέδες και στρώματα. Έχει έδρα σε Mannheim, Γερμανία.

  8. CHRISTIAN HLUCHNIK

    Γερμανία

    Η εταιρεία CHRISTIAN HLUCHNIK, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Καθίσματα για οχήματα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Οικιακά έπιπλα, Παιδικά έπιπλα, Τραπέζια και καρέκλες, Πολυθρόνες και καθιστικά, Οικιακά έπιπλα, Παιδικά έπιπλα, Τραπέζια και καρέκλες, και Πολυθρόνες και καθιστικά. Έχει έδρα σε Dußlingen, Γερμανία.

  1. SCHWARZWALD HN8 SCHLAFSYSTEME GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία SCHWARZWALD HN8 SCHLAFSYSTEME GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Καθίσματα για οχήματα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Φαρμακευτικά είδη - βασικά και βοηθητικά προϊόντα, Φαρμακευτικά προϊόντα, Τραπέζια και καρέκλες, Πολυθρόνες και καθιστικά, Φαρμακευτικά είδη - βασικά και βοηθητικά προϊόντα, Φαρμακευτικά προϊόντα, Τραπέζια και καρέκλες, και Πολυθρόνες και καθιστικά. Έχει έδρα σε Haslach Im Kinzigtal, Γερμανία.

  2. GIROFLEX GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία GIROFLEX GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Τραπέζια και καρέκλες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Πολυθρόνες και καθιστικά, Καθίσματα για οχήματα, Πολυθρόνες και καθιστικά, και Καθίσματα για οχήματα. Έχει έδρα σε Trossingen, Γερμανία.

  3. SEAM-TEC

    Γερμανία

    Η εταιρεία SEAM-TEC, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Καθίσματα για οχήματα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Οικιακά έπιπλα, Παιδικά έπιπλα, Τραπέζια και καρέκλες, Πολυθρόνες και καθιστικά, Οικιακά έπιπλα, Παιδικά έπιπλα, Τραπέζια και καρέκλες, και Πολυθρόνες και καθιστικά. Έχει έδρα σε Bodnegg, Γερμανία.

  4. ROLF BENZ AG

    Γερμανία

    Η εταιρεία ROLF BENZ AG, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Τραπέζια και καρέκλες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Καθίσματα για οχήματα, Πολυθρόνες και καθιστικά, Καθίσματα για οχήματα, και Πολυθρόνες και καθιστικά. Έχει έδρα σε Nagold, Γερμανία.

  5. WALTER KNOLL AG & CO KG

    Γερμανία

    Η εταιρεία WALTER KNOLL AG & CO KG, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Πολυθρόνες και καθιστικά. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Καθίσματα για οχήματα, Τραπέζια και καρέκλες, Καθίσματα για οχήματα, και Τραπέζια και καρέκλες. Έχει έδρα σε Herrenberg, Γερμανία.