• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • καλώδια συστημάτων

Αποτελέσματα για

Καλώδια συστημάτων

ΓερμανίαΣτουτγάρδη, Φράιμπουργκ και Μπάντεν-ΒίρτεμπεργκΚατασκευαστής/παραγωγός
  1. U.I. LAPP GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Ο όμιλος Lapp είναι ένας από τους κορυφαίους κατασκευαστές συστημάτων σύνδεσης: καλώδια, αγωγοί, βιομηχανικά βύσματα σύνδεσης και συστήματα βιδωτών συνδέσμων, συναρμολογήσεις, συστήματα αυτοματισμού και παρελκόμενα.

  2. ERA - CONTACT GMBH

    Γερμανία

    Η era-contact GmbH, εταιρεία του ομίλου aichele GROUP, δραστηριοποιείται διεθνώς, και αποτελεί επιχειρηματικά διοικούμενη εταιρεία 2ης. γενιάς, με περισσότερα από 90 χρόνια εμπειρίας. Δραστηριοποιείται με επιτυχία στους τομείς των σιδηροδρόμων, αυτοκινήτων, επαγγελματικών οχημάτων, μηχανημάτων κατασκευής, καθώς και σε τομείς μετρήσεων και ιατρικής τεχνολογίας, μηχανικής και μηχανικής εγκαταστάσεων. Ως ηγέτης της παγκόσμιας αγοράς για ηλεκτρικές ζεύξεις σιδηροδρόμων και ως καινοτόμος προμηθευτής συστημάτων για προϊόντα υψηλής τεχνολογίας και λύσεων στον τομέα της συναρμολόγησης καλωδίων, των συστημάτων συνδετήρων UIC και των συστημάτων επαφής, αναπτύσσουμε και σχεδιάζουμε για κορυφαίους κατασκευαστές αυτοκινήτων και κορυφαίες εταιρίες στην αγορά. Οι πελάτες μας επωφελούνται από την εμπειρία και τις γνώσεις της αγοράς που διαθέτουμε, από την οργάνωση των διαδικασιών που είναι προσανατολισμένη στους πελάτες μας και από τη συνεχή βελτίωση της ποιότητάς μας. Σας στηρίζουμε στους τομείς της ανάπτυξης ιδεών, δημιουργίας σχεδίων, σχεδιασμού, τρισδιάστατης μοντελοποίησης και παραγωγής σχεδίων, υπολογισμών FEM, καθώς και στην παραγωγή πρωτοτύπων και τη σειριακή παραγωγή.

  3. GEISSEL

    Γερμανία

    Geissel - από το 1920 ο ισχυρός συνεργάτης σας για συστήματα βιδωτών συνδέσμων καλωδίων της εταιρείας Geissel. Προϊόντα διαθέσιμα από την αποθήκη από ορείχαλκο, πολυαμίδιο και ανοξείδωτο χάλυβα με διάφορους τύπους σπειρώματος και προστασίας. Τυποποιημένα, εξωτερικού χώρου, ΗΜΣ ή ειδικές εφαρμογές - ανταποκρινόμαστε στις απαιτήσεις σας.

  4. CONDUCTIX-WAMPFLER GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η κύρια δραστηριότητα της Conductix-Wampfler συνίσταται στην ανάπτυξη, στην παραγωγή, στην εγκατάσταση και στη συντήρηση συστημάτων που αποτελούν την προσαρμοσμένη λύση για τη μεταφορά ενέργειας και δεδομένων σε κινητά μηχανήματα και συστήματα. Εκτός από την αναμφισβήτητη εξειδίκευση στον τομέα, η εταιρεία διακρίνεται επίσης για την τεχνική εξειδίκευση και την καινοτομικότητά της: Έτσι συνδυάζονται όλες οι διαδεδομένες σήμερα τεχνικές για την μεταφορά ενέργειας και δεδομένων, όπως συστήματα φορείων αγωγών, αγωγοί συλλέκτη, ελατηριωτά και μηχανοκίνητα τύμπανα αγωγών, σώματα δακτυλίων συλλέκτη με τροφοδοσία ενέργειας χωρίς επαφή, λύσεις φόρτισης μπαταριών και συστήματα διαχείρισης μπαταριών έως ραδιοτηλεχειριστήρια ασφαλείας και κινητά συστήματα ελέγχου από τον ίδιο κατασκευαστή. Για τον πελάτη, αυτό συνεπάγεται την ανεξάρτητη από το προϊόν παροχή συμβουλών και τη βέλτιστη τεχνική υλοποίηση από τον ίδιο κατασκευαστή για πολλές εφαρμογές στη βιομηχανία, στα συστήματα διασκέδασης ή στη μεταφορά ατόμων.

  5. SCHNEIDER & GEMSA GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η Schneider & Gemsa διαθέτει ειδικές και επαγγελματικές λύσεις για πελάτες από τους κλάδους των αυτοκινήτων, της βιομηχανίας, των τηλεπικοινωνιών, των συστημάτων διαχείρισης μεταφορών, της ιατρικής και της ηλεκτρονικής. Η παραγωγή εκτείνεται από μεμονωμένη παραγωγή, παραγωγή συγκροτημάτων έως την ολοκληρωμένη παραγωγή τελικών συσκευών και ολοκληρωμένων λύσεων συστήματος. Μετακινούμε και λειτουργούμε ολόκληρους „επιχειρηματικούς τομείς“, ολοκληρωμένες και ημιτελείς γραμμές παραγωγής σε τοποθεσίες χαμηλού κόστους. Με τις μονάδες μας στη Γερμανία, στην Τσεχία και στη Μολδαβία είμαστε σε θέση να διαθέτουμε βελτιστοποιημένες ως προς το κόστος λύσεις και υπηρεσίες. Η Schneider & Gemsa διαθέτει εξειδίκευση δεκαετιών στους τομείς της συναρμολόγησης καλωδίων, της μηχανικής, της μηχατρονικής, της ηλεκτρονικής, των αισθητήρων και των ενεργοποιητών. Από την ίδρυσή της έχουν παραχθεί πολλά εκατομμύρια ηλεκτρικών ενεργοποιητών, μηχανικών και ηλεκτροτεχνικών συγκροτημάτων και τελικών συσκευών. Στο δικό μας τμήμα συναρμολόγησης καλωδίων παράγονται κλώνοι, καλώδια δεδομένων, αισθητήρων και ελέγχου, πλεξούδες καλωδίων και πίνακες ελέγχου με καινοτομικές τεχνολογίες και υπερσύγχρονα μηχανήματα και εργαλεία. Στο δικό μας τμήμα κατασκευής λειτουργικών μέσων παράγουμε εξατομικευμένες διατάξεις συναρμολόγησης, παραγωγής και ελέγχου. Θεωρούμε την ποιότητα, την προστασία του περιβάλλοντός μας και την προσεκτική χρήση των πόρων ως ουσιαστικό στοιχείο αυτών των δραστηριοτήτων. Η επιχείρηση λειτουργεί σε όλες τις μονάδες με βάση τα πρότυπα DIN EN ISO 9001: 2015, IATF 16949: 2016 (αυτοκίνητα) και DIN EN ISO 14001: 2009 (περιβάλλον).

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
  1. FLEXTEC GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η flextec GmbH είναι μια μικρομεσαία επιχείρηση που ιδρύθηκε το 2005 από το σημερινό ιδιοκτήτη και διευθύνοντα σύμβουλο Alexander Fritz. Προέκυψε ως η λογική μετεξέλιξη από την επιτυχία της Fritz Elektronik e.K. που υπήρχε από το 1996. Στον τομέα της ηλεκτροτεχνίας και της ηλεκτρονικής έχουμε ειδικευτεί στην ανάπτυξη και στην παραγωγή προϊόντων με βάση τις προδιαγραφές του πελάτη ως μεμονωμένες κατασκευές/πρωτότυπα ή μικρές σειρές που συμπληρώνονται με τις σχετικές υπηρεσίες. Η γκάμα των προϊόντων της flextec περιλαμβάνει συγκεκριμένα επί του παρόντος: συναρμολόγηση καλωδίων και πλεξούδων καλωδίων σύμφωνα με τις προδιαγραφές του πελάτη, διάταξη και εξοπλισμός πλακετών τυπωμένων κυκλωμάτων (SMD, συμβατικές), ανάπτυξη υλισμικού και λογισμικού ηλεκτροτεχνικών ή ηλεκτρονικών συστημάτων ελέγχου, κατασκευή και παραγωγή μηχανικών διατάξεων συμπεριλαμβανομένων περιβλημάτων, κατασκευή ηλεκτροτεχνικών μέσω μέτρησης με βάση τις προδιαγραφές του πελάτη.

  2. PARTEX MARKING SYSTEMS GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία Partex Marking Systems είναι μια από τις παγκοσμίως κορυφαίες επιχειρήσεις στον τομέα των συστημάτων σήμανσης. Παράγουμε προϊόντα για την επισήμανση κλώνων, καλωδίων, αγωγών και πολλών άλλων εξαρτημάτων. Με τα δικά μας συστήματα σήμανσης συμβάλλουμε στην αύξηση της αποδοτικότητας και της ασφάλειας μικρών βιοτεχνιών όσο και των μεγαλύτερων επιχειρήσεων. Η Partex είναι μια οικογενειακή επιχείρηση στην τρίτη γενιά. Διαθέτουμε περισσότερα από 60 χρόνια εμπειρίας στον τομέα των συστημάτων σήμανσης. Αυτή η εμπειρία, σε συνδυασμό με τους πλέον σύγχρονους μηχανισμούς παραγωγής, με παρέχει τη δυνατότητα να υλοποιούμε τέλειες λύσεις για τις πλέον απαιτητικές απαιτήσεις σήμανσης. Η διαρκής μετεξέλιξη των υλικών και των τεχνικών παραγωγής μας εγγυάται ότι είμαστε στην ιδανική θέση να αντιμετωπίζουμε και μελλοντικές απαιτήσεις.

  3. ZEPPELIN SYSTEMS GMBH

    Γερμανία

    Παραγωγή πλαστικών και μεταφορικές εταιρείες: Η Zeppelin είναι η παγκοσμίως κορυφαία στην αγορά εταιρεία με ετοιμοπαράδοτες εγκαταστάσεις για το χειρισμό υψηλής ποιότητας υλικών χύδην. Επιχειρήσεις επεξεργασίας πλαστικών: Σε αυτόν τον απαιτητικό τομέα, η Zeppelin είναι κορυφαία στον τομέα της τεχνολογίας των εγκαταστάσεων επεξεργασίας PVC, εγκαταστάσεων μείξης και εγκαταστάσεων παραγωγής δικτυωμένων καλωδίων (VPE) της βιομηχανίας καλωδίων. Οι σύνθετες εργασίες απαιτούν ολοκληρωμένη τεχνογνωσία για την ανάπτυξη βέλτιστων λύσεων. Βιομηχανία καουτσούκ και ελαστικών: Από την παραλαβή της πρώτης ύλης, την αποθήκευση και την τεχνολογία μεταφοράς, τη ζύγιση και τη δοσιμέτρηση αιθάλης, διοξειδίου του πυριτίου, λαδιών και άλλων προσθέτων και μικροστοιχείων έως την ετοιμοπαράδοτη εγκατάσταση ανάμειξης, η Zeppelin διαθέτει ολοκληρωμένα συστήματα του ίδιου κατασκευαστή. Βιομηχανία τροφίμων: Παραλαβή πρώτης ύλης, αποθήκευση, εξαγωγή, μεταφορά, επεξεργασία, δοσιμέτρηση, ανάμειξη και έλεγχος. Σε όλους τους τομείς αναπτύσσουμε ιδιαίτερα συστήματα.