• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • καλώδια αγωγοί

Αποτελέσματα για

Καλώδια αγωγοί

ΓερμανίαΣτουτγάρδη, Φράιμπουργκ και Μπάντεν-ΒίρτεμπεργκΚατασκευαστής/παραγωγός
  1. HAUFE GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία HAUFE GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ηλεκτρικά εξαρτήματα και ανταλλακτικά. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Αυτοκίνητα, εξοπλισμός και αξεσουάρ, Αγωγός καλωδίων, Αυτοκίνητα, εξοπλισμός και αξεσουάρ, και Αγωγός καλωδίων. Έχει έδρα σε Weinheim, Γερμανία.

  2. WEINGARTEN GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία WEINGARTEN GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ηλεκτρικά εξαρτήματα και ανταλλακτικά. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Καλώδια ηλεκτρικά καλωδιώσεις και τηλεφώνου, Αγωγός καλωδίων, Καλώδια ηλεκτρικά καλωδιώσεις και τηλεφώνου, και Αγωγός καλωδίων. Έχει έδρα σε Gutach, Γερμανία.

  3. NEUMATIC ELEKTRONIK + KABELTECHNIK GMBH & CO. KG

    Γερμανία

    Η εταιρεία NEUMATIC ELEKTRONIK + KABELTECHNIK GMBH & CO. KG, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αγωγός καλωδίων. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ενώσεις γεμισμένοι, και Ενώσεις γεμισμένοι. Έχει έδρα σε Ulm, Γερμανία.

  4. U.I. LAPP GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Ο όμιλος Lapp είναι ένας από τους κορυφαίους κατασκευαστές συστημάτων σύνδεσης: καλώδια, αγωγοί, βιομηχανικά βύσματα σύνδεσης και συστήματα βιδωτών συνδέσμων, συναρμολογήσεις, συστήματα αυτοματισμού και παρελκόμενα.

  5. PARTEX MARKING SYSTEMS GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία Partex Marking Systems είναι μια από τις παγκοσμίως κορυφαίες επιχειρήσεις στον τομέα των συστημάτων σήμανσης. Παράγουμε προϊόντα για την επισήμανση κλώνων, καλωδίων, αγωγών και πολλών άλλων εξαρτημάτων. Με τα δικά μας συστήματα σήμανσης συμβάλλουμε στην αύξηση της αποδοτικότητας και της ασφάλειας μικρών βιοτεχνιών όσο και των μεγαλύτερων επιχειρήσεων. Η Partex είναι μια οικογενειακή επιχείρηση στην τρίτη γενιά. Διαθέτουμε περισσότερα από 60 χρόνια εμπειρίας στον τομέα των συστημάτων σήμανσης. Αυτή η εμπειρία, σε συνδυασμό με τους πλέον σύγχρονους μηχανισμούς παραγωγής, με παρέχει τη δυνατότητα να υλοποιούμε τέλειες λύσεις για τις πλέον απαιτητικές απαιτήσεις σήμανσης. Η διαρκής μετεξέλιξη των υλικών και των τεχνικών παραγωγής μας εγγυάται ότι είμαστε στην ιδανική θέση να αντιμετωπίζουμε και μελλοντικές απαιτήσεις.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
  1. KABELMAT WICKELTECHNIK GMBH

    Γερμανία

    Η γκάμα προϊόντων περιλαμβάνει όλες σχεδόν τις συσκευές και μηχανές για την αποθήκευση, την τύλιξη και την κοπή καλωδίων, αγωγών, συρματόσχοινων, σωλήνων, εύκαμπτων σωλήνων και προφίλ.