• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • καδοι

Αποτελέσματα για

Καδοι

ΓερμανίαΣτουτγάρδη, Φράιμπουργκ και Μπάντεν-ΒίρτεμπεργκΚατασκευαστής/παραγωγός
  1. RIXIUS AG

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η Rixius AG είναι ένας κορυφαίος κατασκευαστής & προμηθευτής συσκευασιών από γυαλί, πλαστικό & λευκοσίδηρο στη Γερμανία. Εδώ θα βρείτε γυάλινες φιάλες, πλαστικές φιάλες, κουτιά και πολλά άλλα. Οι φιάλες, τα κάνιστρα και οι κάδοι συμπληρώνονται σύμφωνα με τις επιθυμίες του πελάτη με κατάλληλα παρελκόμενα, όπως καπάκια, πώματα, ψεκαστήρες, αντλίες, διανομείς κλπ. Στις εγκαταστάσεις μας έχουμε τη δυνατότητα εκτύπωσης και τοποθέτησης εξατομικευμένων ετικετών σε φιάλες και κάνιστρα. Ως κατασκευαστής και εμπορικός εταίρος μπορούμε να παράγουμε χάρη στη μεγάλη γνώση της αγοράς προϊόντα βέλτιστης ποιότητας και τιμής για τον πελάτη.

  2. BERGMANN & HILLEBRAND GMBH & CO KG

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Εκτός από την παραγωγή ελασμάτων ακριβείας, η Bergmann & Hillebrand παρέχει τη μετεπεξεργασία τους για την παραγωγή πρεσαριστών, ελατών και κυρτωμένων εξαρτημάτων. Η επιχείρηση ειδικεύεται σε διάτρητα ελάσματα με μικρός εύρος οπής, υψηλής διαπερατότητας και υψηλών απαιτήσεων ως προς την οπτική και λειτουργική ποιότητα. Για απαιτητικά λειτουργικά εξαρτήματα τεχνικών εφαρμογών, εφαρμογές πολυμέσων High-End, ειδικά προσαρμοσμένα διαμορφωμένα εξαρτήματα για προσανατολισμένα στη σχεδίαση προϊόντα ή πρωτότυπα, ειδικές και μικρές σειρές, ορισμένες φορές κατορθώνουμε να ξεπεράσουμε τις προσδοκίες των πελατών μας. Ρωτήστε μας. Φροντίζουμε προσωπικά για τα ζητήματά σας και βρίσκουμε τη σωστή λύση και για το δικό σας προϊόν. Προκειμένου από την παράδοση επιτυχιών τριών γενιών η Bergmann & Hillebrand να αντλεί συνεχώς ποιότητα, καινοτομία και συνεπώς πρόοδο, για το σκοπό αυτό φροντίζουν η ιδιοκτήτρια οικογένεια, η διεύθυνση της επιχείρησης και το προσωπικό περίπου 40 ατόμων με αυτοπεποίθηση, καθώς και οι καλά εκπαιδευμένοι και δραστήριοι συνεργάτες.

  3. ENVASES ÖHRINGEN GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Ο όμιλος HUBER Packaging Group ανήκει εδώ και λίγο καιρό στην παγκοσμίως φημισμένο όμιλο επιχειρήσεων Envases Group και εκεί αποτελεί μέλος της Envases Europe A/S με έδρα τη Δανία. Ως μέλος του ομίλου επιχειρήσεων Envases έχουμε εδραιώσει τη συμμετοχή μας με την αλλαγή της επωνυμίας και του λογότυπου και εμφανιζόμαστε με την ενιαία ταυτότητα του ομίλου. Την 1η Απριλίου 2021, όλες οι έως τώρα επιχειρήσεις HUBER Packaging έχουν αλλάξει επωνυμία σε "Envases". Η επιχείρηση παράγει συσκευασίες από λευκοσίδηρο για χρώματα και βερνίκια, χημικά προϊόντα και τρόφιμα. Στον τομέα των ΑΝΑΨΥΚΤΙΚΩΝ, η Envases Öhringen ειδικεύεται στην παραγωγή βαρελιών άρτι 5 λίτρων από λευκοσίδηρο και είναι η κορυφαία στην παγκόσμια αγορά σε αυτό το τμήμα της αγοράς. Η Envases είναι κορυφαίος προμηθευτής και στον τομέα των συσκευασιών επικίνδυνων προϊόντων για τη μεταφορά επικίνδυνων εμπορευμάτων. Στη μονάδα Aesch της Ελβετίας παράγονται επιπλέον φυσητές πλαστικές συσκευασίες. Οι ηλεκτρονικές αγορές είναι δυνατές μόνο εντός της Γερμανίας.

  4. CAST-SOLUT GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η CAST SOLUT GmbH ιδρύθηκε το 2007 και δραστηριοποιείται παγκοσμίως στον τομέα πωλήσεων. Στο τομέα Rapid Tooling & Prototyping διαθέτουμε ολοκληρωμένες υπηρεσίες από την ανάπτυξη ιδεών έως τα πρώτα πρωτότυπα και το έτοιμο για μαζική παραγωγή εξάρτημα. Το φάσμα των υπηρεσιών μας εκτείνεται από τις προσθετικές μεθόδους παραγωγής, όπως SLA, SLS, εκτύπωση μετάλλων κλπ. έως τις συμβατικές μεθόδους παραγωγής, όπως χύτευση σε κενό, RIM, χύτευση υπό πίεση και εργαλεία, χύτευση ακριβείας, εξαρτήματα CNC, χύτευση υπό πίεση, καθώς και επιφανειακές επεξεργασίες. Στον τομέα Technology Solution Service δραστηριοποιούμαστε στους κλάδους Consulting για συστήματα παραγωγής έως τη διάθεση και την κατάρτιση. Μέσω του δικού μας τμήματος κατασκευής μηχανημάτων KLM που έχει εδραιωθεί στην παγκόσμια αγορά χάρη στην καινοτομία, στην ποιότητα και στο σέρβις, είμαστε σε θέση να παρέχουμε ένα ευρύ φάσμα μηχανημάτων και ειδικών λύσεων. Η βασική επιχειρηματική μας δραστηριότητα είναι στον τομέα των θαλάμων κενού, το συστημάτων χύτευσης/δοσιμέτρησης και των συστημάτων πήξης. Επίσης διαθέτουμε προσθετικά συστήματα παραγωγής των εταίρων μας.

  5. HEINZ THUMM ÖLHYDRAULISCHE ANTRIEBE GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία HEINZ THUMM ÖLHYDRAULISCHE ANTRIEBE GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Υδραυλική - εξοπλισμοί και εγκαταστάσεις. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Υδραυλικές εγκαταστάσεις και υδραυλικοί εξοπλισμοί, εξαρτήματα για εκσκαφείς, Υδραυλικές εγκαταστάσεις και υδραυλικοί εξοπλισμοί, ανταλλακτικά για μίνι εκσκαφείς, ανταλλακτικά για εκσκαφείς, ελαιοδυναμικα εξαρτηματα, λαβιδες για γερανους ανυψωσης εμπορευματων, κινητηρες και συστηματα ενεργοποιησης, και καδοι για οικοδομες. Έχει έδρα σε Fellbach, Γερμανία.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
  1. BO-INNO GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία BO-INNO GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μεταλλικά και δικτυωτά πλέγματα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Κάδοι διακίνησης αγαθών, Κεκαμμένα τμήματα σύρματος, και Κάδοι διακίνησης αγαθών. Έχει έδρα σε Mittelbiberach, Γερμανία.

  2. MÜLLER GMBH

    Γερμανία

    Κατασκευαστής βαρελιών και δοχείων από ανοξείδωτο χάλυβα, σταθερών και κινητών συσκευών χειρισμού, όπως ανυψωτικές στήλες, αναμείκτες και μηχανήματα αλλαγής παλετών, σύστημα διπλού κλαπέτου και περιβλήματα από ανοξείδωτο χάλυβα.

  3. NOVOPLAST VERPACKUNG GMBH & CO KG

    Γερμανία

    Η εταιρεία NOVOPLAST VERPACKUNG GMBH & CO KG, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Πλαστικές συσκευασίες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Σχεδιασμός προγραμμάτων - εξωτερίκευση, Σχεδιασμός προγραμμάτων - εξωτερίκευση, Κάδοι διανομής, χαρτοδεσια, και cad. Έχει έδρα σε Leutkirch, Γερμανία.

  4. PROBST GREIFTECHNIK VERLEGESYSTEME GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία PROBST GREIFTECHNIK VERLEGESYSTEME GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Δομικά υλικά - μηχανήματα και εξοπλισμός για τη βιομηχανία. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Εργοτάξια - εξοπλισμός εγκαταστάσεων, Γερανοί και γερανογέφυρες, Ανατρεπόμενοι κάδοι και αρπάγες, Ανυψωτικά συστήματα, Εργοτάξια - εξοπλισμός εγκαταστάσεων, Γερανοί και γερανογέφυρες, Ανατρεπόμενοι κάδοι και αρπάγες, και Ανυψωτικά συστήματα. Έχει έδρα σε Erdmannhausen, Γερμανία.

  5. KING SERVICE GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία KING SERVICE GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κατασκευή βιομηχανικών κτιρίων. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Θυρίδες και κάδοι αποθήκευσης, Αφρολέξ από καουτσούκ και πλαστικά, Πλαστικές ύλες - προϊόντα γιά τη βιομηχανία, Πλαστικές συσκευασίες, Θυρίδες και κάδοι αποθήκευσης, Αφρολέξ από καουτσούκ και πλαστικά, Πλαστικές ύλες - προϊόντα γιά τη βιομηχανία, και Πλαστικές συσκευασίες. Έχει έδρα σε Malsch, Γερμανία.

  1. SLT-BAUER

    Γερμανία

    Η εταιρεία SLT-BAUER, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Θυρίδες και κάδοι αποθήκευσης. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Μεταχειρισμένα και επισκευασμένα μηχανήματα και εξοπλισμοί, Αφρολέξ από καουτσούκ και πλαστικά, Πλαστικές ύλες - προϊόντα γιά τη βιομηχανία, Πλαστικές συσκευασίες, Μεταχειρισμένα και επισκευασμένα μηχανήματα και εξοπλισμοί, Αφρολέξ από καουτσούκ και πλαστικά, Πλαστικές ύλες - προϊόντα γιά τη βιομηχανία, και Πλαστικές συσκευασίες. Έχει έδρα σε Karlsruhe, Γερμανία.

  2. RÖSSEL TRANSPORTLOGISTIK AG

    Γερμανία

    Η εταιρεία RÖSSEL TRANSPORTLOGISTIK AG, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Καμπίνες για γερανούς και γερανογέφυρες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Σκουπιδοτενεκέδες, Ρυμούλκες, ανατρεπόμενες και μη, οχημάτων βιομηχανικής χρήσης, Κάδοι για οχήματα βιομηχανικής χρήσης, Οχήματα βιομηχανικής χρήσης, Σκουπιδοτενεκέδες, Ρυμούλκες, ανατρεπόμενες και μη, οχημάτων βιομηχανικής χρήσης, Κάδοι για οχήματα βιομηχανικής χρήσης, και Οχήματα βιομηχανικής χρήσης. Έχει έδρα σε Emmendingen, Γερμανία.

  1. VOGT SILO & ANLAGENBAU GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία VOGT SILO & ANLAGENBAU GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Θυρίδες και κάδοι αποθήκευσης. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Μεταλλικά σιλό, και Μεταλλικά σιλό. Έχει έδρα σε Rosenberg, Γερμανία.

  2. I H L E GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία I H L E GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Διακίνηση - κυλιόμενος εξοπλισμός. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Κάδοι διακίνησης αγαθών, και Κάδοι διακίνησης αγαθών. Έχει έδρα σε Ingersheim, Γερμανία.

  3. ERICH SCHULTIS BEHÄLTERBAU UND HANDEL E. K.

    Γερμανία

Φίλτρα

Αποτελέσματα για

Καδοι

Αριθμός αποτελεσμάτων.

15 Επιχειρήσεις