• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • ιδιωτική ετικέτα

Αποτελέσματα για

Ιδιωτική ετικέτα

ΓερμανίαΣτουτγάρδη, Φράιμπουργκ και Μπάντεν-ΒίρτεμπεργκΚατασκευαστής/παραγωγός
  1. ACT AEROSOL CHEMIE TECHNIK GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η ACT Aerosol Chemie Technik GmbH ασχολείται με την παρασκευή και εμφιάλωση τεχνικών χημικών προϊόντων στον τομέα της αυτοκινητοβιομηχανίας. Από προϊόντα, όπως το κλασικό καθαριστικό φρένων, μέχρι προϊόντα φροντίδας οχημάτων και πολύ απαιτητικά πρόσθετα καυσίμων και λαδιών, η γκάμα των προϊόντων μας καλύπτει όλες τις ανάγκες της αυτοκινητοβιομηχανίας και της βιομηχανίας εξαρτημάτων αυτοκινήτων. Συγχρόνως, πολλά από τα προϊόντα μας είναι δικής μας παρασκευής και προέρχονται από σκευάσματα που έχουμε αναπτύξει και ελέγξει οι ίδιοι. Παράλληλα με την παρασκευή και εμφιάλωση προϊόντων από δικά μας σκευάσματα, προσφέρουμε στους πελάτες μας τη δυνατότητα παρασκευής μιγμάτων δραστικών ουσιών σύμφωνα με τις δικές τους προδιαγραφές ή τη δυνατότητα εμφιάλωσης υγρών που μας παραδίδει ο πελάτης. Ωστόσο, στην αγορά δεν εκπροσωπούμαστε με δικό μας εμπορικό σήμα, αλλά δραστηριοποιούμαστε αποκλειστικά στο χώρο της εμφιάλωσης και παρασκευής προϊόντων κατά παραγγελία με ιδιωτική ετικέτα, δηλ. πάνω στα προϊόντα υπάρχουν οι ετικέτες των πελατών μας, ενώ δεν εμφανίζεται το δικό μας όνομα ή η δική μας συμμετοχή στην παραγωγή.

  2. KRÄUTERHAUS SANCT BERNHARD KG

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Είμαστε συνεργάτες για προϊόντα ιδιωτικής ετικέτας, ανάπτυξη και κατά παραγγελία παραγωγή συμπληρωμάτων διατροφής! Από το 1903, η επωνυμία Sanct Bernhard δεν διακρίνεται μόνο για τα υψηλής ποιότητας, αποτελεσματικά φυσικά θεραπευτικά μέσα, συμπληρώματα διατροφής και προϊόντα περιποίησης σώματος που διαθέτουμε στην αγορά με τα εμπορικά σήματα „Sanct Bernhard“, „Sanct Bernhard Sport“ και „Sanct Bernhard tierlieb“. Παραγωγή κατά παραγγελία Made in Germany - Η επωνυμία Sanct Bernhard συνεπάγεται ποιότητα Made in Germany - Αυτό τεκμηριώνουν χιλιάδες ικανοποιημένων πελατών στα ηλεκτρονικά μας καταστήματα. Πιστοποιημένη διαχείριση ποιότητας για ανώτερης κατηγορίας πρώτες ύλες. Η μεγάλη εμπειρία, οι εκπαιδευμένοι συνεργάτες, οι υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις παραγωγής της εταιρείας μας σε συνδυασμό με την πιστοποιημένη διαχείριση ποιότητας για την ολοκληρωμένη ασφάλεια των τροφίμων, καθώς και οι ανώτερης κατηγορίας πρώτες ύλες μάς παρέχουν τη δυνατότητα να παράγουμε πρώτης τάξεως προϊόντα και με τη δική σας ετικέτα! Κατά παραγγελία παραγωγή και μικρών ποσοτήτων - Τι είναι αυτό που μας διακρίνει από όλους τους άλλους κατά παραγγελία παραγωγούς συμπληρωμάτων διατροφής, καλλυντικών και ζωοτροφών; Διαθέτουμε επίσης κατά παραγγελία παραγωγή μικρών ποσοτήτων και για νέες επιχειρήσεις. Αξιοποιήστε την ευκαιρία να ξεκινήσετε με μικρές ποσότητες χαμηλού κόστους για να παρουσιαστείτε και να εδραιωθείτε έτσι στην αγορά. Κατά παραγγελία παραγωγή μικρών ποσοτήτων ήδη από 2.000 τεμάχια. Επικοινωνήστε μαζί μας για τις απαιτήσεις του προϊόντος σας. Θα σας παράσχουμε ευχαρίστως συμβουλές!

  3. KERONA GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Για τις κορυφαίες τεχνολογίες μας έχουν λάβει ήδη πολλές διακρίσεις, όπως, π.χ., το ΓΕΡΜΑΝΙΚΟ ΒΡΑΒΕΙΟ ΑΠΟΔΟΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΠΡΩΤΩΝ ΥΛΩΝ ή τη βραβείο περιβαλλοντικής τεχνολογίας του κρατιδίου της Βάδης-Βυρτεμβέργης. Καινοτομικά, αλλά εύχρηστα προϊόντα με υψηλής αξία χρήσης – Smart Chemicals – είναι το εμπορικό μας σήμα. Στο συνεργείο, στο εξειδικευμένο κατάστημα ή στη βιομηχανία: με τα χημικά προϊόντα ιδιωτικού σήματος της KERONA αποκτάτε προϊόντα με πολλαπλές διακρίσεις στον τομέα των τεχνικών αερολυμάτων. Η κατασκευαστική εξειδίκευση και η μακρόχρονη εμπειρία στον κλάδο των τεχνικών και του συνεργείου μας διακρίνουν. Είμαστε στο πλευρό της αγοράς και των χρηστών. Μιλάμε τη δική σας γλώσσα. Στο δικό μας εργαστήριο ανάπτυξης εργαζόμαστε με τα προϊόντα του αύριο και διασφαλίζουμε το δικό σας προβάδισμα στην αγορά και την καινοτομία.