• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • ζάντες οχημάτων

Αποτελέσματα για

Ζάντες οχημάτων

ΓερμανίαΣτουτγάρδη, Φράιμπουργκ και Μπάντεν-ΒίρτεμπεργκΚατασκευαστής/παραγωγός
  1. RONAL GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία RONAL GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αυτοκίνητα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Οχήματα- μηχανικά εξαρτήματα και ανταλλακτικά, Ζάντες οχημάτων, Οχήματα - ηλεκτρικά και ηλεκτρονικά εξαρτήματα και ανταλλακτικά, Αυτοκίνητα, εξοπλισμός και αξεσουάρ, Οχήματα- μηχανικά εξαρτήματα και ανταλλακτικά, Ζάντες οχημάτων, Οχήματα - ηλεκτρικά και ηλεκτρονικά εξαρτήματα και ανταλλακτικά, και Αυτοκίνητα, εξοπλισμός και αξεσουάρ. Έχει έδρα σε Forst, Γερμανία.

  2. GRAF LEICHTMETALLRÄDER UG (HAFTUNGSBESCHRÄNKT)

    Γερμανία

    Η εταιρεία GRAF LEICHTMETALLRÄDER UG (HAFTUNGSBESCHRÄNKT), είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αυτοκίνητα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Οχήματα- μηχανικά εξαρτήματα και ανταλλακτικά, Ζάντες οχημάτων, Οχήματα - ηλεκτρικά και ηλεκτρονικά εξαρτήματα και ανταλλακτικά, Αυτοκίνητα, εξοπλισμός και αξεσουάρ, Οχήματα- μηχανικά εξαρτήματα και ανταλλακτικά, Ζάντες οχημάτων, Οχήματα - ηλεκτρικά και ηλεκτρονικά εξαρτήματα και ανταλλακτικά, και Αυτοκίνητα, εξοπλισμός και αξεσουάρ. Έχει έδρα σε Stuttgart, Γερμανία.

  3. SPORTSERVICE LORINSER SPORTLICHE AUTOAUSRÜSTUNG GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία SPORTSERVICE LORINSER SPORTLICHE AUTOAUSRÜSTUNG GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Συνεργεία αυτοκινήτων και πρατήρια καυσίμων - εξοπλισμός και εγκαταστάσεις. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Αυτοκίνητα, Οχήματα- μηχανικά εξαρτήματα και ανταλλακτικά, Ζάντες οχημάτων, Οχήματα - ηλεκτρικά και ηλεκτρονικά εξαρτήματα και ανταλλακτικά, Αυτοκίνητα, Οχήματα- μηχανικά εξαρτήματα και ανταλλακτικά, Ζάντες οχημάτων, και Οχήματα - ηλεκτρικά και ηλεκτρονικά εξαρτήματα και ανταλλακτικά. Έχει έδρα σε Winnenden, Γερμανία.

  4. WUST & PILAWA GBR

    Γερμανία

    Η εταιρεία WUST & PILAWA GBR, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αυτοκίνητα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Αυτοκίνητα μεταχειρισμένα, Οχήματα- μηχανικά εξαρτήματα και ανταλλακτικά, Ζάντες οχημάτων, Οχήματα - ηλεκτρικά και ηλεκτρονικά εξαρτήματα και ανταλλακτικά, Αυτοκίνητα μεταχειρισμένα, Οχήματα- μηχανικά εξαρτήματα και ανταλλακτικά, Ζάντες οχημάτων, και Οχήματα - ηλεκτρικά και ηλεκτρονικά εξαρτήματα και ανταλλακτικά. Έχει έδρα σε Walzbachtal, Γερμανία.

  5. MORHARD GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία MORHARD GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Οχήματα- μηχανικά εξαρτήματα και ανταλλακτικά. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ζάντες οχημάτων, και Ζάντες οχημάτων. Έχει έδρα σε Remseck, Γερμανία.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
  1. BBS-AUTOTEILE GMBH

    Γερμανία

  2. ACT AEROSOL CHEMIE TECHNIK GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η ACT Aerosol Chemie Technik GmbH ασχολείται με την παρασκευή και εμφιάλωση τεχνικών χημικών προϊόντων στον τομέα της αυτοκινητοβιομηχανίας. Από προϊόντα, όπως το κλασικό καθαριστικό φρένων, μέχρι προϊόντα φροντίδας οχημάτων και πολύ απαιτητικά πρόσθετα καυσίμων και λαδιών, η γκάμα των προϊόντων μας καλύπτει όλες τις ανάγκες της αυτοκινητοβιομηχανίας και της βιομηχανίας εξαρτημάτων αυτοκινήτων. Συγχρόνως, πολλά από τα προϊόντα μας είναι δικής μας παρασκευής και προέρχονται από σκευάσματα που έχουμε αναπτύξει και ελέγξει οι ίδιοι. Παράλληλα με την παρασκευή και εμφιάλωση προϊόντων από δικά μας σκευάσματα, προσφέρουμε στους πελάτες μας τη δυνατότητα παρασκευής μιγμάτων δραστικών ουσιών σύμφωνα με τις δικές τους προδιαγραφές ή τη δυνατότητα εμφιάλωσης υγρών που μας παραδίδει ο πελάτης. Ωστόσο, στην αγορά δεν εκπροσωπούμαστε με δικό μας εμπορικό σήμα, αλλά δραστηριοποιούμαστε αποκλειστικά στο χώρο της εμφιάλωσης και παρασκευής προϊόντων κατά παραγγελία με ιδιωτική ετικέτα, δηλ. πάνω στα προϊόντα υπάρχουν οι ετικέτες των πελατών μας, ενώ δεν εμφανίζεται το δικό μας όνομα ή η δική μας συμμετοχή στην παραγωγή.

  3. KNOLL MASCHINENBAU GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η KNOLL Maschinenbau είναι ο κορυφαίος προμηθευτής για συστήματα μεταφοράς και φίλτρων, καθώς και αντλίες για ρινίσματα και ψυκτικά λιπαντικά στην επεξεργασία μετάλλων. Με ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα προϊόντων υλοποιούνται ολοκληρωμένα συστήματα και λύσεις συστημάτων με κεντρικές και αποκεντρωμένες λειτουργίες. Έχουμε εξελίξει μια γκάμα προϊόντων που καθιστούν αποδοτικότερες τις εργαλειομηχανές και καθαρότερες και αποδοτικότερες τις διαδικασίες παραγωγής. Όλοι οι τομείς στους οποίους εργαλειομηχανές τορνάρουν, φρεζάρουν, τρυπούν ή λειαίνουν, χρησιμοποιούν προϊόντα KNOLL. Παραδείγματα είναι η κατασκευή μηχανημάτων, η ηλεκτροτεχνία, η κατασκευή οχημάτων, καθώς και η αεροπορική και διαστημική βιομηχανία. Για επιβατικά αυτοκίνητα, ξυράφια, ζάντες αυτοκινήτων, μαχαίρια ή κινητά τηλέφωνα – ι κατάλογος των τελικών προϊόντων στην παραγωγή των οποίων συμβάλλει η KNOLL, είναι πολυδιάστατος. Τα ευέλικτα συστήματα συναρμολόγησης και μεταφοράς λύνουν απαιτητικά ζητήματα διοικητικής μέριμνας και συμπληρώνουν τη γκάμα των προϊόντων. Η KNOLL εκπροσωπείται παγκοσμίως – με τις δικές της θυγατρικές εταιρείες στις ΗΠΑ, στην Κίνα, στην Πολωνία και στην Ιταλία, καθώς και με αντιπροσώπους σε ολόκληρο τον κόσμο.