• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • εργαστήρια - συσκευές και όργανα

Αποτελέσματα για

Εργαστήρια - συσκευές και όργανα

ΓερμανίαΣτουτγάρδη, Φράιμπουργκ και Μπάντεν-ΒίρτεμπεργκΚατασκευαστής/παραγωγός
  1. BINDER GMBH

    Γερμανία

    Η BINDER GmbH είναι ο παγκοσμίως μεγαλύτερος κατασκευαστής θαλάμων προσομοίωσης περιβάλλοντος μαζικής παραγωγής για επιστημονικά και βιομηχανικά εργαστήρια. Έχουμε ειδικευθεί στην τέλεια προσομοίωση βιολογικών, χημικών και φυσικών περιβαλλοντικών επιδράσεων σε θάλαμο κλίματος ή επωαστήρα. Η BINDER GmbH είναι η διεθνώς κορυφαία στην αγορά επιχείρηση στους τομείς των θαλάμων κλίματος και επωαστήρων με παραρτήματα στη Νέα Υόρκη, τη Μόσχα, το Χονγκ Κονγκ και τη Σαγκάη.

  2. LATEK LABORTECHNIK - GERAETE GMBH & CO. ANALYSEN - SYSTEME KG

    Γερμανία

    Η εταιρεία LATEK LABORTECHNIK - GERAETE GMBH & CO. ANALYSEN - SYSTEME KG, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εργαστήρια - συσκευές και όργανα. Έχει έδρα σε Eppelheim, Γερμανία.

  3. DATAPHYSICS INSTRUMENTS GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία DATAPHYSICS INSTRUMENTS GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εργαστήρια - συσκευές και όργανα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Επιστημονική έρευνα - συσκευές, Μέτρηση - συσκευές και όργανα, Επιστημονικά όργανα και εξοπλισμοί, Επιστημονική έρευνα - συσκευές, Μέτρηση - συσκευές και όργανα, οργανα μετρησης υγρασιας, βαρυτητας, ph, αγωγιμοτητας και ιξωδους, και Επιστημονικά όργανα και εξοπλισμοί. Έχει έδρα σε Filderstadt, Γερμανία.

  4. HIRSCHMANN LABORGERÄTE GMBH & CO. KG

    Γερμανία

    Η εταιρεία HIRSCHMANN LABORGERÄTE GMBH & CO. KG, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εργαστήρια - συσκευές και όργανα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους αντλίες με εύκαμπτο σωλήνα. Έχει έδρα σε Eberstadt, Γερμανία.

  5. SCE STIRLING CRYOGENIC ENGINEERING GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία SCE STIRLING CRYOGENIC ENGINEERING GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εργαστήρια - συσκευές και όργανα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ραντάρ και ραδιοπλοήγηση, Ηλεκτρισμός - εξοπλισμός διανομής, Εξοπλισμένα γραφεία και βιομηχανικοί χώροι - υπηρεσίες, Μηχανικοί - βιομηχανικοί εργολάβοι, Ραντάρ και ραδιοπλοήγηση, Ηλεκτρισμός - εξοπλισμός διανομής, Εξοπλισμένα γραφεία και βιομηχανικοί χώροι - υπηρεσίες, και Μηχανικοί - βιομηχανικοί εργολάβοι. Έχει έδρα σε Karlsruhe, Γερμανία.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
  1. GLASBAR

    Γερμανία

    Η εταιρεία GLASBAR, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κοίλο γυαλί. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Γυαλί βιομηχανικής χρήσης, Κοίλο γυαλί για εργαστήρια και τεχνικές χρήσεις, Επιστημονικά όργανα και εξοπλισμοί, Εργαστήρια - συσκευές και όργανα, Γυαλί βιομηχανικής χρήσης, Κοίλο γυαλί για εργαστήρια και τεχνικές χρήσεις, Επιστημονικά όργανα και εξοπλισμοί, και Εργαστήρια - συσκευές και όργανα. Έχει έδρα σε Kraichtal, Γερμανία.

  2. BERTHOLD DETECTION SYSTEMS GMBH (TITERTEK-BERTHOLD)

    Γερμανία

    Η εταιρεία BERTHOLD DETECTION SYSTEMS GMBH (TITERTEK-BERTHOLD), είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εργαστήρια - συσκευές και όργανα. Έχει έδρα σε Pforzheim, Γερμανία.

  3. ART MODERNE LABORTECHNIK KUMANOVA E.K.

    Γερμανία

    Η εταιρεία ART MODERNE LABORTECHNIK KUMANOVA E.K., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Επιστημονικά όργανα και εξοπλισμοί. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Εργαστήρια - συσκευές και όργανα, Επιστημονική έρευνα - κέντρα και εργαστήρια, Εργαστήρια - συσκευές και όργανα, και Επιστημονική έρευνα - κέντρα και εργαστήρια. Έχει έδρα σε Müllheim, Γερμανία.

  4. DESAGA GESELLSCHAFT MIT BESCHRÄNKTER HAFTUNG

    Γερμανία

    Η εταιρεία DESAGA GESELLSCHAFT MIT BESCHRÄNKTER HAFTUNG, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Επιστημονικά όργανα και εξοπλισμοί. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Εργαστήρια - συσκευές και όργανα, και Εργαστήρια - συσκευές και όργανα. Έχει έδρα σε Wiesloch, Γερμανία.

  5. MOHR + CO LABORHANDELSGESELLSCHAFT MBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία MOHR + CO LABORHANDELSGESELLSCHAFT MBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Επιστημονικά όργανα και εξοπλισμοί. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Εργαστήρια - συσκευές και όργανα, και Εργαστήρια - συσκευές και όργανα. Έχει έδρα σε Leimen, Γερμανία.

  1. STEFFENS BIOTECHNISCHE ANALYSEN GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία STEFFENS BIOTECHNISCHE ANALYSEN GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Επιστημονικά όργανα και εξοπλισμοί. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Εργαστήρια - συσκευές και όργανα, και Εργαστήρια - συσκευές και όργανα. Έχει έδρα σε Ebringen, Γερμανία.

  2. BIOTEK INSTRUMENTS GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία BIOTEK INSTRUMENTS GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Επιστημονικά όργανα και εξοπλισμοί. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Εργαστήρια - συσκευές και όργανα, και Εργαστήρια - συσκευές και όργανα. Έχει έδρα σε Bad Friedrichshall, Γερμανία.

  1. FORMAT MESSTECHNIK GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία FORMAT MESSTECHNIK GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Επιστημονικά όργανα και εξοπλισμοί. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Εργαστήρια - συσκευές και όργανα, και Εργαστήρια - συσκευές και όργανα. Έχει έδρα σε Karlsruhe, Γερμανία.

  2. LABTEC GESELLSCHAFT FÜR LABORTECHNIK MBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία LABTEC GESELLSCHAFT FÜR LABORTECHNIK MBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Επιστημονικά όργανα και εξοπλισμοί. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Εργαστήρια - συσκευές και όργανα, και Εργαστήρια - συσκευές και όργανα. Έχει έδρα σε Eschelbronn, Γερμανία.

  3. EDMUND BÜHLER GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία EDMUND BÜHLER GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Επιστημονικά όργανα και εξοπλισμοί. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Εργαστήρια - συσκευές και όργανα, και Εργαστήρια - συσκευές και όργανα. Έχει έδρα σε Tübingen, Γερμανία.

  4. BRAND GMBH + CO. KG

    Γερμανία

    Η εταιρεία BRAND GMBH + CO. KG, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Επιστημονικά όργανα και εξοπλισμοί. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Εργαστήρια - συσκευές και όργανα, και Εργαστήρια - συσκευές και όργανα. Έχει έδρα σε Wertheim, Γερμανία.

  5. MAXX MESS- UND PROBENAHMETECHNIK GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία MAXX MESS- UND PROBENAHMETECHNIK GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Επιστημονικά όργανα και εξοπλισμοί. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Εργαστήρια - συσκευές και όργανα, και Εργαστήρια - συσκευές και όργανα. Έχει έδρα σε Rangendingen, Γερμανία.

  6. HAPA HANNELORE PANTHER E.K.

    Γερμανία

    Η εταιρεία HAPA HANNELORE PANTHER E.K., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Επιστημονικά όργανα και εξοπλισμοί. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Εργαστήρια - συσκευές και όργανα, και Εργαστήρια - συσκευές και όργανα. Έχει έδρα σε Achern, Γερμανία.

  7. HESS GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία HESS GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Επιστημονικά όργανα και εξοπλισμοί. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Εργαστήρια - συσκευές και όργανα, και Εργαστήρια - συσκευές και όργανα. Έχει έδρα σε Schopfheim, Γερμανία.

  8. SELUTEC GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία SELUTEC GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Επιστημονικά όργανα και εξοπλισμοί. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Εργαστήρια - συσκευές και όργανα, και Εργαστήρια - συσκευές και όργανα. Έχει έδρα σε Mössingen, Γερμανία.

  1. HERA LABORSYSTEME GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία HERA LABORSYSTEME GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Επιστημονικά όργανα και εξοπλισμοί. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Εργαστήρια - συσκευές και όργανα, και Εργαστήρια - συσκευές και όργανα. Έχει έδρα σε Blaufelden, Γερμανία.

  2. PVT PROBENVERTEILTECHNIK GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία PVT PROBENVERTEILTECHNIK GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Επιστημονικά όργανα και εξοπλισμοί. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Εργαστήρια - συσκευές και όργανα, και Εργαστήρια - συσκευές και όργανα. Έχει έδρα σε Waiblingen, Γερμανία.

  3. HEROLAB GMBH LABORGERÄTE

    Γερμανία

    Η εταιρεία HEROLAB GMBH LABORGERÄTE, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Επιστημονικά όργανα και εξοπλισμοί. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Εργαστήρια - συσκευές και όργανα, και Εργαστήρια - συσκευές και όργανα. Έχει έδρα σε Wiesloch, Γερμανία.

  4. EUZOLA LABOREINRICHTUNGEN GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία EUZOLA LABOREINRICHTUNGEN GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Επιστημονικά όργανα και εξοπλισμοί. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Εργαστήρια - συσκευές και όργανα, και Εργαστήρια - συσκευές και όργανα. Έχει έδρα σε Gerabronn, Γερμανία.

  5. KLEISER GMBH & CO.KG APPARATEBAU

    Γερμανία

  6. LEICA BIOSYSTEMS NUSSLOCH GMBH( VORMALS LEICA MICROSYSTEMS NUSSLOCH GMBH )

    Γερμανία

  7. OLYMPUS DIAGNOSTICA LAB-AUTOMATION GMBH

    Γερμανία

  8. GEMÜ GEBRÜDER MÜLLER APPARATEBAU GMBH & CO. KG

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η GEMÜ είναι ένας παγκοσμίως κορυφαίος κατασκευαστής συστημάτων βαλβίδων, μέτρησης και ρύθμισης. Η ανεξάρτητη οικογενειακή επιχείρηση με παγκόσμιο προσανατολισμό έχει εδραιωθεί εδώ και περισσότερα από 50 χρόνια χάρη σε καινοτομικά προϊόντα και εξειδικευμένες λύσεις για τον πελάτη για έλεγχο μέσων επεξεργασίας σε πολλούς τομείς. Για αποστειρωμένες εφαρμογές για τη φαρμακευτική βιομηχανία και τη βιοτεχνολογία, η GEMÜ είναι η κορυφαία επιχείρησης στην παγκόσμια αγορά. Ο όμιλος επιχειρήσεων απασχολεί σήμερα στη Γερμανία 900 συνεργάτες, ενώ παγκοσμίως αυτοί υπερβαίνουν τους 1.600. Η παραγωγή γίνεται σε έξι μονάδες παραγωγής στη Γερμανία, στην Ελβετία, στην Κίνα, στη Βραζιλία, στη Γαλλία και στις ΗΠΑ. Η παγκόσμια διάθεση συντονίζεται από τη Γερμανία με 27 θυγατρικές εταιρείες. Ο όμιλος επιχειρήσεων δραστηριοποιείται σε όλες τις ηπείρους μέσω ενός πυκνού δικτύου εμπορικών εταίρων σε περισσότερες από 50 χώρες. Με μια διεθνή στρατηγική ανάπτυξης, η GEMÜ θα εξακολουθήσει να εδραιώνεται σε μελλοντικές αγορές.

  9. HÖNTZSCH GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία HÖNTZSCH GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μέτρηση και ρύθμιση ροής και παροχής - συσκευές και όργανα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Αντιεκπυρσοκρότηση - εξοπλισμός, Μέτρηση και ρύθμιση πίεσης - συσκευές και όργανα, Μετρητές μάζας αέρα (LMM), Υπηρεσίες βαθμονόμησης, βαθμονόμηση, Ανάπτυξη συσκευών μέτρησης παροχής, Μετρητής ροής, Αισθητήρες για τον τομέα αντιεκρηκτικής προστασίας, και αισθητηρες. Έχει έδρα σε Waiblingen, Γερμανία.

  10. MAGNESCALE EUROPE GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία MAGNESCALE EUROPE GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μέτρηση - συσκευές και όργανα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Αισθητήρες, Αισθητήρες, επαγωγικοι αισθητηρες προσεγγισης, Αισθητήρες σύμφωνα με τις προδιαγραφές του πελάτη, οπτικα οργανα με λεϊζερ, συμβολομετρια, μετατροπεις θεσης, αξεσουαρ για εργαλειομηχανες, και μετρητες λεϊζερ. Έχει έδρα σε Wernau, Γερμανία.

Αίτημα για υποβολή προσφορών

Δημιουργήστε ένα αίτημα και λάβετε πολλαπλές προσφορές από επαληθευμένους προμηθευτές

  • Μόνο σχετικοί προμηθευτές
  • Συμβατότητα με το απόρρητο των δεδομένων
  • 100% δωρεάν
Φίλτρα

Αποτελέσματα για

Εργαστήρια - συσκευές και όργανα

Αριθμός αποτελεσμάτων.

176 Επιχειρήσεις

Kατηγορια