• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • εργασιες σε ηλεκτρικες εγκαταστασεις

Αποτελέσματα για

Εργασιες σε ηλεκτρικες εγκαταστασεις

ΓερμανίαΣτουτγάρδη, Φράιμπουργκ και Μπάντεν-ΒίρτεμπεργκΚατασκευαστής/παραγωγός
  1. GERHARD STOLL GMBH & CO. KG

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Ως οικογενειακή επιχείρηση παράγουμε και διαθέτουμε στις εγκαταστάσεις μας στο Pforzheim τορναριστά εξαρτήματα, τυποποιημένα εξαρτήματα και ημιτελή προϊόντα συστήματα σύνδεσης, ρευστών υλικών, συναρμολόγησης και παραγωγής. Η κύρια εξειδίκευσή μας συνίσταται στην παραγωγή τορναριστών εξαρτημάτων, μεταξύ άλλων, για τη βιομηχανία αυτοκινήτων , την ηλεκτρική βιομηχανία και τη βιομηχανία επεξεργασίας πλαστικών. Με την τεχνογνωσία μας από πέντε δεκαετίες είμαστε αξιόπιστος συνεργάτης για εξαρτήματα DIN και εξατομικευμένες λύσεις. Στόχος μας είναι η καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση των πελατών μας. Αυτή διασφαλίζεται με συνεπή και ολοκληρωμένη διαχείριση της ποιότητας με τη βασική αρχή της συνεχούς βελτίωσης. Τα προϊόντα, οι διεργασίες και οι διαδικασίες εργασίας μας ελέγχονται συνεχώς στο πλαίσιο αυτό. Σύμφωνα με το σύνθημά μας «Ποιότητα από το 1961» στηριζόμαστε όχι μόνο στη δική μας τεχνογνωσία, π.χ., με εσωτερική κατάρτιση και μετεκπαίδευση και εσωτερικές προτάσεις, αλλά δραστηριοποιούμαστε και εξωτερικά στον τομέα Total-Quality-Management.

  2. MOSER SYSTEMELEKTRIK GMBH

    Γερμανία

    Ο συνεργάτης σας για σύγχρονα και προσανατολισμένα στο μέλλον συστήματα σύνδεσης εσωτερικών και εξωτερικών χώρων. Εδώ και περισσότερα από 40 χρόνια, η Moser Systemelektrik συγκαταλέγεται μεταξύ των κορυφαίων επιχειρήσεων στον τομέα των υπόγειων συστημάτων (βυθιζόμενοι διανομείς ρεύματος) και ειδικών στηλών συνδέσεων. Η γκάμα των προϊόντων έχει διευρυνθεί με τη συνεχή σχεδίαση νέων προϊόντων. Σήμερα αυτή περιλαμβάνει ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα συστημάτων σύνδεσης υψηλής ποιότητας που καλύπτουν απόλυτα τις απαιτήσεις του απαιτητικού χώρου εργασίας γραφείου και τις απαιτήσεις της βιομηχανίας. Μετά του 1967 και του 1975, η MOSER διεύρυνε τον επιχειρηματικό της τομέα με ηλεκτρικές εγκαταστάσεις και συναρμολογήσεις και ανέπτυξε τις πρώτες στήλες συνδέσεων. Το 1985 ακολούθησαν οι βυθιζόμενες μονάδες σύνδεσης. Αυτή η τεχνολογία βελτιώθηκε έως το 1988 και ως αποτέλεσμα, η MOSER παρουσίασε ως πρώτη στον κόσμο εταιρεία βυθιζόμενους ηλεκτρικούς διανομείς, οι οποίοι ενδείκνυνται απόλυτα για κοινοτικές χρήσεις, αλλά και για εφαρμογές στην αεροπορική βιομηχανία.

  3. STRECKFUSS SYSTEMS GMBH & CO. KG

    Γερμανία

    Καινοτομικά συστήματα κασσιτεροκόλλησης και μηχανές και διατάξεις για την προετοιμασία των εξαρτημάτων για την ηλεκτρική βιομηχανία. Η STRECKFUSS SYSTEMS αναπτύσσει, παράγει και συντηρεί συστήματα κασσιτεροκόλλησης, καθώς και μηχανές και διατάξεις για την προετοιμασία των εξαρτημάτων για την ηλεκτρική βιομηχανία. Ως κατασκευαστής συστημάτων με εμπειρία άνω των 50 ετών γνωρίζουμε: το μόνο που μετρά είναι το επίπεδο–σε συνεργασία με τους πελάτες μας, αλλά και ως πρωτοπόρος σε προϊόντα που διακρίνονται για την υψηλή ποιότητα και την ικανότητα προσαρμογής αλλά και σε αυτόνομα συστήματα. Ως κατασκευαστής εγκαταστάσεων, η STRECKFUSS SYSTEMS αναλαμβάνει όλες τις εργασίες σέρβις και συντήρησης για τις δικές της εγκαταστάσεις και εγκαταστάσεις άλλων κατασκευαστών. Στον κύριο τομέα μας της κατασκευής συστημάτων κασσιτεροκόλλησης για παραγωγή πλακετών τυπωμένου κυκλώματος, διαθέτουμε τους παρακάτω τύπους: - συστήματα κυματικής συγκόλλησης - επιλεκτικά συστήματα κασσιτεροκόλλησης - συστήματα ανακύκλωσης κασσιτέρου συγκόλλησης - βούρτσες πιτσιλιών συγκόλλησης Εκτός αυτού υποστηρίζουμε τους πελάτες μας και στην προετοιμασία του κατασκευαστικού στοιχείου και με ειδικές εφαρμογές παραγωγής.

  4. FLUID SYSTEMS & AUTOMATION GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία FLUID SYSTEMS & AUTOMATION GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μαγνητικοί εξοπλισμοί. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Υδραυλικές βαλβίδες, Ηλεκτροβάννες, ρυθμιστες πιεσης αεριου, απλες βαλβιδες, Ηλεκτρικές βάνες, βανες ηλεκτρικου ελεγχου και ελεγχου με πεπιεσμενο αερα, Υδραυλικές βαλβίδες, βαλβιδες πεπιεσμενου αερα και ηλεκτρικες, και βαλβιδες για συσκευες υπο πιεση. Έχει έδρα σε Sasbach, Γερμανία.

  5. RAUSCH KONTAKTNIETHERSTELLUNG

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία RAUSCH KONTAKTNIETHERSTELLUNG, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ηλεκτρικές εγκαταστάσεις. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους ηλεκτροεπικάλυψη, ηλεκτρικές επαφές, Επαφές από ευγενή μέταλλα, και Πρεσαριστά εξαρτήματα ακριβείας. Έχει έδρα σε Sinsheim, Γερμανία.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
  1. WARM-ON GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία WARM-ON GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ηλεκτρικές εγκαταστάσεις. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους ηλεκτρικη θερμανση, ενδοδαπεδια θερμανση, σωλήνες από ανοξείδωτο χάλυβα, και Ανοξείδωτοι σύνδεσμοι. Έχει έδρα σε Lauda-Königshofen, Γερμανία.