• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • εργασίες φρεζαρίσματος cnc

Αποτελέσματα για

Εργασίες φρεζαρίσματος cnc

ΓερμανίαΣτουτγάρδη, Φράιμπουργκ και Μπάντεν-ΒίρτεμπεργκΚατασκευαστής/παραγωγός
  1. ASG ALLWEIER SYSTEME GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η επωνυμία Allweier διακρίνεται από το 1970 για τα υψηλής ποιότητας στοιχεία συστήματος, τορναριστά και φρεζαριστά εξαρτήματα, καθώς και τα συστήματα μετάδοσης κίνησης στην περιοχή υψηλής τεχνολογίας της Bodensee. Από το 2002, η Allweier Systeme GmbH (ASG) συνδυάζει τους βασικούς τομείς εξειδίκευσης της κατασκευής μηχανισμών μετάδοσης και της τεχνολογίας κίνησης. Η εταιρεία έγινε σύντομα γνωστή στην αγορά ως προμηθευτής καινοτομικών προϊόντων πρώτης τάξεως: Οι μηχανισμοί μετάδοσης κίνησης πλήμνης τροχού της ASG χρησιμοποιούνται παντού όπου χρειάζονται και εκτιμούνται υψηλή απόδοση, δύναμη, αντοχή και 100% Made in Germany. Με βάση αυτούς τους τομείς υψηλής απόδοσης έχουμε αναπτύξει σε συνεργασία με ισχυρούς εταίρους ολοκληρωμένα, υψηλής απόδοσης συστήματα κίνησης. Έτσι έχουν προκύψει δομοστοιχειωτά, συμπαγή συστήματα κίνησης με βάση τις προδιαγραφές του πελάτη που πληρούν τις μέγιστες απαιτήσεις ποιότητας. Keep on rolling – Είστε και παραμένετε σε κίνηση. Θέτουμε ως στόχο αυτήν την απαίτηση των πελατών μας για τα δικά τους και τα δικά μας προϊόντα. Keep on rolling.

  2. GRIMM AG

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Εξατομικευμένες λύσεις και λύσεις με βάση τις προδιαγραφές του πελάτη στον τομέα: άξονες-εξαρτήματα οδόντωσης-συνδυασμοί τροχών-συγκροτήματα. Ως επιχείρηση υψηλής τεχνολογίας της βιομηχανίας αφαίρεσης υλικού έχουμε ξεπεράσει εδώ και πολύ καιρό τα όρια του ρόλου του αμιγούς προμηθευτή. Θεωρούμε ότι είμαστε λειτουργικό γρανάζι ενός ολοένα και πιο σύνθετου, δικτυωμένου παραγωγικού περιβάλλοντος. Η Grimm δεν επικεντρώνεται εδώ και πολύ καιρό απλώς στο εκάστοτε εξάρτημα. Όλες οι υπηρεσίες πρέπει να συνδυάζονται, από την παραγωγή δειγμάτων έως την παράδοση στους πελάτες μας. Και αυτή ακριβώς η προσαρμοσμένη συνολική υπηρεσία συνεπάγεται για εσάς προστιθέμενη αξία, την οποία διακρίνετε σαφώς – σε κάθε έργο που υλοποιούμε από κοινού. Καθαρή παραγωγή. Σχολαστικό φινίρισμα. Και παροχή κορυφαίας ποιότητας. Προστιθέμενη αξία από την Grimm σημαίνει κυρίως και βάθος παραγωγής. Διότι παρέχουμε την ολοκληρωμένη επεξεργασία από την ίδια εταιρεία – με τεχνολογία τόρνου, τεχνολογία οδόντωσης και τεχνολογία λείανσης στις δικές μας εγκαταστάσεις.

  3. HFM MODELL- UND FORMENBAU GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία HFM Modell- & Formenbau GmbH είναι μια σύγχρονη μικρομεσαία επιχείρηση. Το 1998, ο Horst Fularczyk, με επαγγελματική και κλαδική εμπειρία άνω των 25 ετών, έκανε το βήμα προς την αυτονομία ιδρύοντας μαζί με το γιο του Jürgen Fularczyk την HFM GmbH. Από τη βιοτεχνική αρχή της εταιρείας μας με χώρους παραγωγής 200 m² και τέσσερις συνεργάτες, η εταιρεία μας εξελίχθηκε γρήγορα σε αξιόπιστο συνεργάτη παγκόσμιων εταιρειών. Σήμερα, 75 συνεργάτες υλοποιούν τις επιθυμίες των πελατών σε όλους τους τομείς της κατασκευής μοντέλων και καλουπιών σε χώρους παραγωγής άνω των 4000 m². Δραστηριοποιούμαστε κυρίως στον τομέα της αυτοκινητοβιομηχανίας και των προμηθευτών της. Αλλά και φημισμένες εταιρείες από τους τομείς της κατασκευής εργαλείων και μηχανημάτων περιλαμβάνονται στο γρήγορα αναπτυσσόμενο πελατολόγιό μας. Στους τομείς της παραγωγής μας περιλαμβάνονται, εκτός από τις μεθόδους CAD/CAM/CAQ, την κατασκευή και την παραγωγή μοντέλων εξαγωγής και η χύτευση και η μετέπειτα επεξεργασία, καθώς και η κατασκευή μοντέλων και γνωμόνων.

  4. H. P. KAYSSER GMBH + CO. KG

    Γερμανία

    Η εταιρεία H. P. KAYSSER GMBH + CO. KG, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εργαλειομηχανές μορφοποίησης μετάλλων. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Εργασίες φρεζαρίσματος CNC, Επεξεργασία ανοξείδωτου χάλυβα, συγκολληση λεϊζερ, και συγκολληση με χρηση ρομποτ. Έχει έδρα σε Leutenbach, Γερμανία.

  5. SÄLINGER CNC-TECHNIK GMBH MASCHINEN UND APPARATEBAU

    Γερμανία

    Η εταιρεία SÄLINGER CNC-TECHNIK GMBH MASCHINEN UND APPARATEBAU, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χυτήρια αλουμινίου. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους χυτευση αλουμινιου, τηξη αλουμινιου, και Εργασίες φρεζαρίσματος CNC. Έχει έδρα σε Offenburg, Γερμανία.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
  1. GEBR. HELLER MASCHINENFABRIK GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Στο πεδίο ανταγωνισμού μεταξύ της παραδοσιακής μικρομεσαίας επιχείρησης και των παγκοσμίως δραστηριοποιούμενων προμηθευτών καινοτομικών λύσεων για τη μηχανική επεξεργασία, ο όμιλος HELLER αναπτύσσει μια μοναδική παγκόσμια νοοτροπία επιχείρησης. Η HELLER είναι εδώ και 120 χρόνια μια επιτυχημένη μικρομεσαία οικογενειακή επιχείρηση, αυτόνομη και στην ιδιοκτησία της οικογένειας. Η συνέχεια σε εταιρικό επίπεδο και στη διεύθυνση αποτελεί και θα εξακολουθήσει να αποτελεί πρόγραμμα. Στα μέσα του 2013, τέσσερις δισέγγονοι του ιδρυτή της εταιρείας και συνεπώς η τέταρτη γενιά της οικογένειας εντάχθηκαν στην επιχείρηση για προπαίδευση στην αλλαγή γενιάς. Ο Berndt Heller εξακολουθεί να είναι πρόεδρος του εποπτικού συμβουλίου. Ό, τι άρχισε πριν από 120 χρόνια με επτά ειδικευμένους και τρεις μαθητευόμενους εργάτες, έχει εξελιχθεί σήμερα σε μια παγκοσμίως δραστηριοποιούμενη επιχείρηση με περισσότερους από 2.500 εκπαιδευμένους συνεργάτες που μπορεί να είναι υπερήφανη για το ιστορικό επιτυχιών της και να ατενίζει με αυτοπεποίθηση το μέλλον.

  2. KRATZER GMBH & CO. KG

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Το όνομα Kratzer αντιπροσωπεύει ακριβείς ανοχές, υψηλή καθετοποίηση της παραγωγής και σύνθετες δομές μερών. Έτσι, σας παρέχουμε την υψηλή ποιότητα που αναμένουν οι πελάτες σας από τα προϊόντα σας. Στην επιχείρηση μας, οι συνεργάτες νιώθουν μέλη μιας οικογένειας. Καταβάλουμε από κοινού προσπάθεια ώστε να παρέχουμε στους πελάτες μας όχι μόνο άρτια εξαρτήματα, αλλά κυρίως προσωπική εξυπηρέτηση. Απλά πείτε μας τι χρειάζεστε και θα σας συμβουλεύσουμε λεπτομερώς σχετικά με τη λύση που μπορεί να εφαρμοστεί στο εκάστοτε ρεαλιστικό χρονοδιάγραμμα. Επειδή υποσχόμαστε μόνο ό, τι μπορούμε να τηρήσουμε. Με αυτόν τον τρόπο, έχετε τη δυνατότητα να σχεδιάσετε συγκεκριμένα. Μπορείτε να υπολογίζετε σε εμάς! Εκτός από τους εξειδικευμένους και ενθουσιώδεις συνεργάτες μας, στηριζόμαστε σε σύγχρονα μηχανήματα, τεχνολογίες και μεθόδους παραγωγής στις οποίες επενδύουμε συνεχώς. Έτσι, έχετε την υψηλότερη ποιότητα σε μια βέλτιστη σχέση τιμής-απόδοσης.

  3. ROBERT WEBER GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία ROBERT WEBER GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Τόρνευση - χάλυβες και μέταλλα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Βιομηχανικά πρότυπα, Φρεζάρισμα - χάλυβες και μέταλλα, Εξαρτήματα τόρνου CNC, επεξεργασία με ψηφιακό έλεγχο, τορνευτα ειδη κιγκαλεριας, Εξαρτήματα τόρνευσης από ορείχαλκο, Τορνευτά εξαρτήματα από ανοξείδωτο χάλυβα, Μικρά μηχανικά τορνεμένα εξαρτήματα, και πρότυπα ψηφιακού ελέγχου. Έχει έδρα σε Gosheim, Γερμανία.

  4. FLEXTEC GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η flextec GmbH είναι μια μικρομεσαία επιχείρηση που ιδρύθηκε το 2005 από το σημερινό ιδιοκτήτη και διευθύνοντα σύμβουλο Alexander Fritz. Προέκυψε ως η λογική μετεξέλιξη από την επιτυχία της Fritz Elektronik e.K. που υπήρχε από το 1996. Στον τομέα της ηλεκτροτεχνίας και της ηλεκτρονικής έχουμε ειδικευτεί στην ανάπτυξη και στην παραγωγή προϊόντων με βάση τις προδιαγραφές του πελάτη ως μεμονωμένες κατασκευές/πρωτότυπα ή μικρές σειρές που συμπληρώνονται με τις σχετικές υπηρεσίες. Η γκάμα των προϊόντων της flextec περιλαμβάνει συγκεκριμένα επί του παρόντος: συναρμολόγηση καλωδίων και πλεξούδων καλωδίων σύμφωνα με τις προδιαγραφές του πελάτη, διάταξη και εξοπλισμός πλακετών τυπωμένων κυκλωμάτων (SMD, συμβατικές), ανάπτυξη υλισμικού και λογισμικού ηλεκτροτεχνικών ή ηλεκτρονικών συστημάτων ελέγχου, κατασκευή και παραγωγή μηχανικών διατάξεων συμπεριλαμβανομένων περιβλημάτων, κατασκευή ηλεκτροτεχνικών μέσω μέτρησης με βάση τις προδιαγραφές του πελάτη.

  5. ÄTZTECHNIK HERZ GMBH & CO. KG

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Με τη Herz βασίζεστε στο μοναδικό εμπειρογνώμονα χαρακτικής στην Ευρώπη, ο οποίος παράγει τόσο μέρη δειγμάτων στην κοπή όσο και μεγάλες σειρές στην ταινία. Έτσι, από το πρώτο μέρος του δείγματος έως τη μαζική παραγωγή, προμηθεύεστε τα πάντα από μία πηγή και από την ίδια εγκατάσταση αιχμής. Για ομαλή μετάβαση στη σειρά παραγωγής, με εξοικονόμηση κόστους και χωρητικότητας. Το καλύτερο προϊόν δεν είναι αρκετό για τη Herz: Αναπτύσσουμε επίσης την καλύτερη εφαρμογή για εσάς. Υπάρχει, για παράδειγμα, η δημιουργία προσχεδίων, κατά την οποία το σύγχρονο σύστημα CAD μας υπολογίζει τη βέλτιστη λύση για εσάς. Είτε με τηλεφωνική συνεννόηση είτε με τους πελάτες μας επί τόπου: Με τη Herz μπορείτε να βασιστείτε στα περισσότερα από 40 χρόνια τεχνικής εμπειρίας στην τεχνολογία χάραξης. καθώς επίσης και στην απρόσκοπτη ολοκληρωμένη υποστήριξη, από το πρωτότυπο μέχρι τη σειρά. Καθοριστικός παράγοντας: Διαθέτουμε το χρόνο να κατανοήσουμε ολόκληρη τη διαδικασία και το προϊόν σας.

  1. BUTH CNC GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία BUTH CNC GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φρεζάρισμα - χάλυβες και μέταλλα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους φρεζαρισμα με ψηφιακο ελεγχο, Παραγωγή και επεξεργασία φασόν προϊόντων CNC, και Επεξεργασία φρεζαρίσματος CNC. Έχει έδρα σε Auggen, Γερμανία.