• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • εργαζομενοι

Αποτελέσματα για

Εργαζομενοι

ΓερμανίαΣτουτγάρδη, Φράιμπουργκ και Μπάντεν-ΒίρτεμπεργκΚατασκευαστής/παραγωγός
  1. BEDRUNKA+HIRTH GERÄTEBAU GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Είμαστε ένας από τους κορυφαίους κατασκευαστές εξοπλισμού επιχειρήσεων και συστημάτων χώρου εργασίας. Στους τομείς της επεξεργασίας μετάλλων υπάρχει ένα ευρύ φάσμα διαθέσιμων τεχνικών παραγωγής. Παράγουμε ερμάρια με συρτάρια, πάγκους εργασίας, συστήματα αποθήκευσης CNC και τράπεζες εργασίας ρυθμιζόμενου ύψους. Το εκπαιδευμένο προσωπικό, ένα δημιουργικό τμήμα σχεδιασμού με υπερσύγχρονα τρισδιάστατα συστήματα, η άριστη τεχνογνωσία στην εργονομική και οικονομικά αποδοτική διαμόρφωση του χώρου εργασίας, καθώς και η άριστη κατάρτιση των συνεργατών μας διασφαλίζουν την υποστήριξη των τελικών πελατών σας. Τα δομοστοιχειωτά συστήματα χώρου εργασίας της Bedrunka+Hirth παρέχουν τις ιδανικές προϋποθέσεις για την ευχάριστη και αποδοτική εργασία – διαμορφωμένα με γνώμονα την εργονομία με επικέντρωση στον άνθρωπο και στην τεχνολογία. Η Bedrunka+Hirth εφαρμόζει για τη διαμόρφωση του χώρου εργασίας νέα στοιχεία από τον τομέα της εργονομίας προκειμένου να διασφαλίζει την ασφαλή, απρόσκοπτη εκτέλεση της εργασίας και να βελτιστοποιεί το καθημερινό περιβάλλον εργασίας των εργαζομένων.

  2. LUTZ PUMPEN GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Από την ίδρυση της επιχείρησης το 1954 από τον Karl Lutz και τη δημιουργία σχεδόν ιδανικών δυνατοτήτων παραγωγής στο Wertheim, κατέστη τα τελευταία χρόνια εφικτό αυτή τη μάρκα να γίνει συνώνυμο ολοκληρωμένων συστημάτων σχετικά με τη μετάγγιση και την πλήρωση υγρών. Στον όμιλο Lutz συγκαταλέγονται σήμερα ισχυρές μεσαίες επιχειρήσεις από διάφορους κλάδους με εγκαταστάσεις στη Γερμανία και το εξωτερικό. Με τη συγκέντρωση επιλεγμένων επιχειρήσεων ήταν δυνατή η σημαντική διεύρυνση της γκάμας των προϊόντων. Στον όμιλο απασχολούνται σήμερα πάνω από 350 εργαζόμενοι παγκοσμίως.

  3. HBC-RADIOMATIC GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Προκειμένου να ανταποκριθεί στις επιθυμίες των πελατών παγκοσμίως στο υψηλότερο επίπεδο, η HBC δεσμεύεται σταθερά στην ανάπτυξη, το σχεδιασμό και την παραγωγή εσωτερικά. Το εμπορικό μας σήμα: Κορυφαία ποιότητα "made by HBC": Η τεχνογνωσία των εργαζομένων μας είναι το σημαντικότερο πλεονέκτημά μας. Το υποστηρίζουμε μέσω της κατάρτισης των εργαζομένων μας και της επαγγελματικής κατάρτισης των νέων. Κάθε χρόνο περίπου 40 ασκούμενοι και φοιτητές μαθαίνουν μαζί μας τι περιλαμβάνει η ειδική ποιότητα της HBC. Επενδύουμε συνεχώς στην ανάπτυξη των προϊόντων μας. Με έξυπνες ιδέες και πρωτοποριακές τεχνολογίες, θεσπίζουμε πρότυπα στη βιομηχανία μας εδώ και δεκαετίες. Με αυτόν τον τρόπο, προσαρμόζουμε τις εξελίξεις μας ακριβώς στις ανάγκες των πολυάριθμων εφαρμογών των πελατών μας, προσφέροντάς τους έτσι αποφασιστικά ανταγωνιστικά πλεονεκτήματα. Είτε πρόκειται για ασφάλεια, άνεση ή οικονομία: Με την HBC είστε πάντα ένα βήμα μπροστά από την αγορά!

  4. WALDKRAFT GMBH - BÜRSTEN- UND KUNSTSTOFFTECHNIK

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η Waldkraft GmbH, ιδρυθείσα από την Knotz Bürsten GmbH, παράγει ξύλινες και πλαστικές βούρτσες και προϊόντα χύτευσης όλων των ειδών για πάνω από εξήντα χρόνια, προς ικανοποίηση των πελατών της. Ως ανεξάρτητη οικογενειακή επιχείρηση, χαρακτηριζόμαστε από την αλληλεγγύη μας προς τους επιχειρηματικούς μας συνεργάτες και τους εργαζομένους μας. Τα υψηλά πρότυπα ποιότητας των προϊόντων μας αποτελούν το επίκεντρο της δουλειάς μας. Χαρακτηριζόμαστε από την ευελιξία των προϊόντων μας. Σημείο αναφοράς για αυτό είναι οι απαιτήσεις των πελατών μας. Ο πελάτης είναι για εμάς βασιλιάς. Τα κίνητρα, τα προσόντα και η ικανοποίηση των εργαζομένων μας συνιστούν ουσιαστικές προϋποθέσεις για την επίτευξη αυτών των στόχων. Αισθανόμαστε υπεύθυνοι για το περιβάλλον. Για αυτό χρησιμοποιούμε τα υπολείμματα κατεργασίας ξύλου ως μέσο θέρμανσης για το εργοστάσιό μας. Επιπλέον, χρησιμοποιούμε 100% φυσική ενέργεια για την παραγωγή.

  5. HERMANN BANTLEON GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Είμαστε η Hermann Bantleon GmbH. Ο ειδικός στα λιπαντικά από την Ουλμ. Μια μεσαίου μεγέθους επιχείρηση με περίπου 250 υπαλλήλους. Συμβουλεύουμε τους πελάτες μας επί τόπου και δημιουργούμε εξατομικευμένες ιδέες. Η προσφορά μας καλύπτει ολόκληρη την αλυσίδα επεξεργασίας της μεταλλουργικής βιομηχανίας: από την κατεργασία του τεμαχίου επεξεργασίας έως τον καθαρισμό και τη συσκευασία. Στον τομέα της αυτοκινητοβιομηχανίας, υποστηρίζουμε κατασκευαστές εξοπλισμού και μηχανημάτων ήδη από τη φάση σχεδιασμού. Η βιωσιμότητα είναι ο στόχος της επιχείρησής μας. Για τον λόγο αυτό κάνουμε τη δική μας έρευνα και αναπτύσσουμε προϊόντα μακράς διάρκειας. Επιπλέον, συμμετέχουμε σε διάφορα έργα όπως η διατήρηση των μελισσών ή η αποζημίωση του CO2 μέσω της αναδάσωσης. Στο FORUM της BANTLEON, οι εργαζόμενοι, οι πελάτες και οι εμπορικοί εταίροι μας μπορούν να αποκτούν νέες γνώσεις. Αναλαμβάνουμε κοινωνική και κοινωνιακή ευθύνη. Για παράδειγμα, υποστηρίζουμε κοινωνικά ιδρύματα και εκδηλώσεις στον τομέα της υγείας, του πολιτισμού και του αθλητισμού.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
  1. GÜNTHART & CO. KG

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    70 έτη εμπειρίας. Η Günthart ανήκει στις ηγετικές εταιρείες παγκοσμίως στον τομέα της διακοσμητικής ζαχαροπλαστικής. Περισσότεροι από 1.500 εργαζόμενοι απασχολούνται σε 10 χώρες σύμφωνα με τα πρότυπα ποιότητας IFS και BRC. Η άνω των 70 ετών εμπειρία μας στον τομέα της διακόσμησης για τούρτες και στα είδη δώρων, καθώς και ο ενθουσιασμός μας για νέες ιδέες μάς καθιστούν στον ιδανικό συνεργάτη για γλυκούς διάκοσμους για τούρτες και καινοτομικά δώρα. Στο πλαίσιο αυτό υποστηρίζετε του διεθνείς συνεργάτες και αντιπροσώπους Günthart με εξειδικευμένες συμβουλές και υποστήριξη. Χρησιμοποιώντας τα καλύτερα υλικά και ακολουθώντας χρονοβόρες διαδικασίες παραγωγής κατά το διάκοσμο της τούρτας, προσφέρουμε σε αρτοποιεία, ζαχαροπλαστεία και το εξειδικευμένο εμπόριο προϊόντα υψηλής ποιότητας για κάθε περίσταση και εποχή. Το αποτέλεσμα; Ονειρεμένοι στολισμοί σε τούρτες και γλυκά για επετείους, γενέθλια και άλλες περιστάσεις.

  2. LESER GMBH

    Γερμανία

    Η Haus Leser αναπτύχθηκε κατά τη διάρκεια της παραδοσιακής ιστορίας της εταιρείας στο σημερινό της μέγεθος και σπουδαιότητα. Η Leser GmbH ιδρύθηκε στο Lahr το 1937 και κατέχει σήμερα ηγετική θέση στην αγορά συσκευασιών υψηλής ποιότητας. Ήδη η τέταρτη γενιά θέτει τις γνώσεις και τις δεξιότητές της εταιρείας στο επίκεντρο, με στόχο τη διατήρηση και τη συνεχή βελτίωση της απόδοσης. Για την εδραίωση και την περαιτέρω διεύρυνση της θέση στην εγχώρια και ξένη αγορά και το άνοιγμα νέων επιχειρηματικών ζωνών, απαιτείται η αντίστοιχη αποδοτικότητα. Αποτελεί προϋπόθεση για την εξασφάλιση επενδύσεων στους εργαζομένους και την τεχνολογία, τη διατήρηση των εργαζομένων στο χώρο εργασίας και τη διατήρηση της ανεξαρτησίας ως οικογενειακή επιχείρηση. Σε ένα συνεχώς μεταβαλλόμενο περιβάλλον, αντιμετωπίζουμε νέες προκλήσεις με υψηλό επίπεδο δέσμευσης.

  3. ISMET GMBH

    Γερμανία

    Ξεκινώντας από την ηλεκτρική και τη μηχανική κατασκευή και φτάνοντας σε έτοιμους για χρήση μετασχηματιστές, θεωρούμε πολύ σημαντική την υψηλή καθετοποίηση. Με τους ικανούς εργαζομένους και τις αξιόπιστες διαδικασίες μας εγγυόμαστε ποιότητα σε κάθε λεπτομέρεια. Οι μετασχηματιστές και τα πηνία Ismet χρησιμοποιούνται παγκοσμίως στις πιο απαιτητικές εφαρμογές. Οι κλάδοι της αιολικής και ηλιακής ενέργειας, της κατασκευής σιδηροδρόμων και του εξοπλισμού πλοίων θέτουν τις υψηλότερες απαιτήσεις σε αξιοπιστία και μεγάλη διάρκεια ζωής στους μετασχηματιστές μας. Λόγω της σχολαστικής επεξεργασίας συστημάτων μόνωσης υψηλής ποιότητας διασφαλίζονται η ασφάλεια και η ετοιμότητα χρήσης ακόμα και στις δυσκολότερες περιβαλλοντικές συνθήκες. Τα τμήματα αγοράς μας: κατασκευή μηχανών και συστημάτων, ενέργεια από ανανεώσιμες πηγές, συστήματα κίνησης, υποδομές της τροφοδοσίας ενέργειας, αυτοματισμοί κτιρίων

  4. MEIERLING VENTILATOREN GMBH

    Γερμανία

    Από την ίδρυσή της το 1919 η MEIERLING Ventilatoren GmbH δραστηριοποιείται στην ανάπτυξη και την κατασκευή ανεμιστήρων. Μέσα σε αυτό το διάστημα η MEIERLING έχει αποκτήσει εκτεταμένη εμπειρία σε σχεδιαστικές λύσεις και διπλώματα ευρεσιτεχνίας, χάρη στην οποία μπορεί σήμερα αλλά και στο μέλλον να επιτύχει ακόμα και στις πιο δύσκολες τεχνικές προκλήσεις. Οι προσαρμοσμένες λύσεις και τα ειδικά σχεδιασμένα προϊόντα δεν απαιτούν απλώς εξειδικευμένη γνώση σχεδιασμού και κατασκευής, αλλά και ικανότητες παραγωγής. Έτσι, η MEIERLING εφαρμόζει διαδικασίες πολλών βημάτων, συμπεριλαμβανομένων χειροκίνητων εργασιών, που απαιτούν ειδικές δεξιότητες από τους εργαζόμενους. Επιπλέον, η MEIERLING διαθέτει υψηλό επίπεδο καθετοποίησης παραγωγής, προκειμένου να διασφαλίσει τα υψηλά πρότυπα ποιότητας. Όπου είναι εφικτό και εύλογο, τα ανταλλακτικά και τα εξαρτήματα κατασκευάζονται με υψηλής ποιότητας και ορθολογικό τρόπο σύμφωνα με τα βιομηχανικά πρότυπα τόσο στις εγκαταστάσεις μας όσο και από την συνεργαζόμενη εταιρεία μας. Η γκάμα μας εκτείνεται από μεμονωμένα ανταλλακτικά μέχρι ολόκληρες σειρές.

  5. ADITECH FLÜSSIGKRISTALLANZEIGEN GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία ADITECH ιδρύθηκε το 1993 από δύο ειδικούς στον τομέα LCD στο Heidenheim της Σουηβίας. Μόλις ένα χρόνο αργότερα, η νέα επιχείρηση εδραιώθηκε με επιτυχία στην αγορά. Σήμερα η ADITECH απασχολεί 30 εργαζομένους, οι οποίοι εργάζονται σε μια ιδιόκτητη εγκατάσταση επιφάνειας 1.200 τετραγωνικών μέτρων, και συνεργάζεται με πολλές φημισμένες εταιρείες. Τα προϊόντα μας: • Συστήματα πληροφόρησης επιβατών • Συστήματα σηματοδότησης χώρων στάθμευσης • Προσαρμοσμένες οθόνες LCD • Οπίσθιος φωτισμός CFL/LED για οθόνες LCD • Επίπεδες οθόνες TFT • Οθόνες LCD • και πολλά άλλα.