• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • εργα τεχνης

Αποτελέσματα για

Εργα τεχνης

ΓερμανίαΣτουτγάρδη, Φράιμπουργκ και Μπάντεν-ΒίρτεμπεργκΚατασκευαστής/παραγωγός
  1. THOMAS RÖSLER

    Γερμανία

    Η εταιρεία THOMAS RÖSLER, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μάρμαρα και φυσικά πετρώματα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ξύλινα γλυπτά αντικείμενα, Δομικά έργα, εργολάβοι τελικής επεξεργασίας, Γκαλερί, έργα τέχνης, Σύγχρονη τέχνη, Ξύλινα γλυπτά αντικείμενα, Δομικά έργα, εργολάβοι τελικής επεξεργασίας, Γκαλερί, έργα τέχνης, και Σύγχρονη τέχνη. Έχει έδρα σε Markdorf, Γερμανία.

  2. KUNSTGIESSEREI STRASSACKER GMBH & CO. KG

    Γερμανία

    Η εταιρεία KUNSTGIESSEREI STRASSACKER GMBH & CO. KG, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χυτεύσεις καλλιτεχνικών έργων. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Μπρούντζος, αλουμινιο, χυτηρια για εργα τεχνης, Μπρούντζος, και ιερα αντικειμενα. Έχει έδρα σε Süssen, Γερμανία.

  3. GMÜNDER KUNST- & SCHMUCKAUKTIONSHAUS MICHAEL SCHWARZ KG

    Γερμανία

    Η εταιρεία GMÜNDER KUNST- & SCHMUCKAUKTIONSHAUS MICHAEL SCHWARZ KG, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κοσμηματοποιΐα, ωρολογοποιία και χρυσοχοΐα - μηχανήματα και εξοπλισμοί. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ωρολογοποιΐα, Χαρτικά και είδη γραφείου, Γραφείο - αναλώσιμα, Γκαλερί, έργα τέχνης, Ωρολογοποιΐα, Χαρτικά και είδη γραφείου, Γραφείο - αναλώσιμα, και Γκαλερί, έργα τέχνης. Έχει έδρα σε Schwäbisch Gmünd, Γερμανία.

  4. INGO KOBLISCHEK

    Γερμανία

    Η εταιρεία INGO KOBLISCHEK, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μάρμαρα και φυσικά πετρώματα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Σύνθεση, φωτοσύνθεση και φωτοχαρακτική, Εκτύπωση, Εκδόσεις γενικής φύσεως, Γκαλερί, έργα τέχνης, Σύνθεση, φωτοσύνθεση και φωτοχαρακτική, Εκτύπωση, Εκδόσεις γενικής φύσεως, και Γκαλερί, έργα τέχνης. Έχει έδρα σε Friedrichshafen, Γερμανία.

  5. SAXONIA-FRANKE GMBH & CO. KG

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Ως οικογενειακή επιχείρηση με επίγνωση την ποιότητα, η SAXONIA-FRANKE υποστηρίζει τους πελάτες της σε όλους τους τομείς της τεχνολογίας πρεσαρίσματος και πλαστικής παραμόρφωσης, της τεχνολογίας χύτευσης πλαστικών υπό πίεση και της συναρμολόγησης συγκροτημάτων. Η επιχείριση ιδρύθηκε το 1981 από τον Jörg Franke στο Göppingen. Το 1987 κατέστη ήδη δυνατή η μετακόμιση σε ένα νέο, μεγαλύτερο κτίριο παραγωγής. Κατά τα επόμενα χρόνια προέκυψαν και πάλι κτίρια επέκτασης για την κάλυψη της συνεχώς αυξανόμενης ανάπτυξης των παραγγελιών στην επιχείρηση. Το 2016 εγκαινιάστηκε ένα νέο κέντρο διοικητικής μέριμνας. Με αυτό το μέτρο ήταν δυνατή η επέκταση των χώρων παραγωγής. Ήδη το 2011 ξεκίνησε η αλλαγή γενιών και ο Felix Franke ανέλαβε τη διεύθυνση της επιχείρησης. Η επιτυχία μας βασίζεται στην καινοτομία και στη δραστηριότητα, καθώς και στη συνεχή δέσμευση για την ποιότητα και την αξιόπιστη παράδοση. Αυτά διασφαλίζονται με εκπαιδευμένους συνεργάτες, τη χρήση τεχνικά σύγχρονων μηχανημάτων και με ένα ολοκληρωμένο και διαχρονικό σύστημα για την υλοποίηση των παραγγελιών των πελατών. Στο πλαίσιο αυτό είναι σημαντική για εμάς η σύνδεση της ποιότητας και της οικονομίας του έργου και των προϊόντων μας με την υπευθυνότητα για το περιβάλλον και την κοινωνία. Το δικό μας ολοκληρωμένο σύστημα διαχείρισης περιλαμβάνει τη διαχείριση της ποιότητας, του περιβάλλοντος, της εργασίας και της υγείας. Διαθέτουμε πιστοποίηση ISO TS 16949, ISO 9001, ISO 14001, EMAS III και OSHAS και εφαρμόζουμε το γερμανικό κώδικα αειφορίας.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
  1. FORM + TEST SEIDNER & CO. GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Εδώ και περισσότερα από 55 χρόνια αναπτύσσουμε και παράγουμε μηχανήματα ελέγχου στο Riedlingen της Άνω Σουηβίας. Ένα από τα πλεονεκτήματά μας είναι η κατασκευή και η παραγωγή υψηλής ποιότητας ειδικών μηχανημάτων ελέγχου με βάση τις εξατομικευμένες προδιαγραφές του πελάτη. Από το πιο μικρό μηχάνημα με δύναμη λίγων Newton έως το μηχάνημα ελέγχου με συμπίεση 10000 kN βάρους άνω των τριάντα τόνων, η ομάδα των πεπειραμένων μηχανικών και τεχνικών μας είναι σε θέση να υλοποιεί ακόμη και τις πλέον απαιτητικές κατασκευές. Χάρη στη στενή επαφή με τα κορυφαία ινστιτούτα και πανεπιστήμια βρισκόμαστε πάντοτε στο πλέον επίκαιρο επίπεδο της τεχνολογίας ελέγχου. Η συμμετοχή μας στο γερμανικό σύνδεσμο κατασκευαστών μηχανημάτων και εγκαταστάσεων (VDMA), ειδικός τομέας μηχανημάτων ελέγχου συνεπάγεται για εσάς την εγγύηση για καινοτομικές τεχνολογίες, εξαιρετική ποιότητα και αξιόπιστο σέρβις. Ένα ξεχωριστό τμήμα ασχολείται με την ανάπτυξη και την προσαρμογή των ηλεκτρονικών δομοστοιχείων στα δικά μας μηχανήματα ελέγχου. Στο πλαίσιο αυτό επικεντρωνόμαστε στο σχεδιασμό έργων και στην ανάπτυξη με βάση τις προδιαγραφές του πελάτη. Η παραγωγή του υλισμικού πραγματοποιείται από μια θυγατρική επιχείρηση στην Ελβετία.

  2. GÜPO GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Στις 17 Σεπτεμβρίου 1959 καταχωρίστηκε η Aerosol-Betrieb Günter Hermann Pohls με την εταιρική επωνυμία Güpo στο εμπορικό μητρώο. Παρήγαγε καλλυντικά και τεχνικά σπρέι, μ.ά., με την αναπτυγμένη από τον ίδιο τεχνολογία πλήρωσης και παροχής αερίου. Το 1975 ιδρύθηκε η εταιρεία GmbH, ενώ το 1978 κατασκευάστηκαν νέες εγκαταστάσεις στο Kehl-Sundheim. Στο επίκεντρο εκεί ήταν η παραγωγή σπρέι με βάση το νερό, κυρίως αφριστικών μέσων για τον εντοπισμό διαρροών σε εγκαταστάσεις που είναι υπό πίεση αερίου ή αέρα. Η γκάμα των προϊόντων διευρύνθηκε στο μεταξύ υπό τη νέα διεύθυνση της επιχείρησης με σταθερό αναπτυξιακό έργο. Το 1998 προστέθηκε η εμπορία αποξεστικών μέσων (πρώτες ύλες για τη στίλβωση και τον καθαρισμό) ως νέο επιχειρηματικό πεδίο. Αρχικά, η δραστηριότητα επικεντρώθηκε σε αλουμίνες στίλβωσης (οξείδια αργιλίου, Al2O3). Επειδή αυτά παρέχουν λύσεις μόνο σε περιορισμένο τμήμα εφαρμογών της αγοράς, το πρόγραμμα διευρύνθηκε σύντομα με πυριτικά άλατα και υδροξείδια αργιλίου, καθώς και άλλα αποξεστικά μέσα, συνθετικά και ορυκτά.

  3. ASCENTEC GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η μακρόχρονη εμπειρία μας στη σχεδίαση και στην κατασκευή πολλών χιλιάδων θερμαντήρων διασφαλίζουν την ασφάλεια και τη ρουτίνα στο έργο μας. Στην περιοχή γύρω από τη μικρή πόλη της Βάδης Wiesloch έχει αναπτυχθεί κατά τις περασμένες δεκαετίες μια παράδοση στην κατασκευή εγκαταστάσεων λαδιού μεταφοράς θερμότητας. Η σχεδίαση „Wiesloch“ αυτών των εγκαταστάσεων έχει εξελιχθεί σε παγκόσμια εμπορική ονομασία και έννοια ποιότητας. Ξ συνεργάτες της Ascentec GmbH είναι όλοι αναγνωρισμένοι εξειδικευμένοι στον τομέα τεχνικοί με μακρόχρονη πρακτική επαγγελματική εμπειρία. Σε μεγάλο ποσοστό προέρχονται από την πρώην „Apparatebau Wiesloch“, έναν πρωτοπόρο με μακρά παράδοση στον τομέα των εγκαταστάσεων λαδιού μεταφοράς θερμότητας. Για το λόγο αυτό δεν προκαλεί έκπληξη ότι εμείς, παρ' όλο που είμαστε μια νέα εταιρεία, διαθέτουμε εμπειρία δεκαετιών στη σχεδίαση, στην κατασκευή και στην παραγωγή τεχνικών εγκαταστάσεων θερμότητας. Και η επιλογή της έδρας της εταιρείας Ascentec στη βιομηχανική περιοχή St. Leon-Rot, κοντά στο Wiesloch, δεν είναι τυχαία, καθώς έχουμε συναίσθηση της εδραιωμένης εκεί παράδοσης στην κατασκευή λεβήτων. Οι δικές μας κατασκευές θερμαντήρων λαδιού μεταφοράς θερμότητας βασίζονται στον παγκοσμίως γνωστό για την αξιοπιστία και την υψηλή ποιότητά του τρόπο κατασκευής „Wiesloch“ συνδυάζοντάς τον με σύγχρονες μεθόδους και γνώσεις κατασκευής. Η μηχανολογική μας τεχνογνωσία σε συνδυασμό με τη στενή συνεργασία με επιλεγμένους προμηθευτές και αξιολογημένους συνεργάτες παραγωγής και συναρμολόγησης, διασφαλίζει τη σταθερά υψηλή ποιότητα και την αξιοπιστία των προϊόντων.

  4. CIC - KLAUS CZERWONKA

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Ως πάροχος υπηρεσιών και προμηθευτής σε στενή συνεργασία με τον πελάτη παρέχουμε ένα ολοκληρωμένη και αποδοτικό φάσμα υπηρεσιών. Στους επιχειρηματικούς μας τομείς λειτουργούμε ως σημείο διασύνδεσης μεταξύ των απαιτήσεων της αγοράς και των δυνατοτήτων σύγχρονων μεθόδων παραγωγής. Παροχή συμβουλών, ενοικίαση, εμπόριο ή και εξ ιδίων παραγωγή – στόχος μας είναι να σάς παρέχουμε τη βέλτιστη λύση για τα εξατομικευμένα ζητήματά σας. Στο πλαίσιο αυτό βασιζόμαστε σε απαράβατες αρχές, όπως η συνεργασία, η αμεροληψία, η ευθύτητα και η ειλικρίνεια, η επιμέλεια και η ασφάλεια, η προστασία του περιβάλλοντος, καθώς και η ήπια χρήση των πόρων. Επίσης έχουμε επίγνωση της κοινωνικής μας ευθύνης και δραστηριοποιούμαστε, ιδίως σε τοπικό επίπεδο, για την τέχνη, τον πολιτισμό και την κοινότητα. Εμπνευστείτε από το ευρύ φάσμα κυλίνδρων πεπιεσμένου αέρα - διπλής ενέργειας, απλής ενέργειας και τυποποιημένοι κύλινδροι. Η γκάμα των προϊόντων μας περιλαμβάνει επίσης τηλεσκοπικούς κυλίνδρους και γραμμικούς κυλίνδρους χωρίς βάκτρο. Χρειάζεστε ειδικές λύσεις; Διαθέτουμε επίσης ηλεκτρομαγνητικούς κυλίνδρους, τηλεσκοπικούς κυλίνδρους πεπιεσμένου αέρα και κυλίνδρους με ασφάλεια συστροφής. Είτε πρόκειται για κυλίνδρους έργου, κυλίνδρους μηχανισμών διάτρησης, ειδικούς κυλίνδρους ανοξείδωτου χάλυβα ή δίδυμους κυλίνδρους πεπιεσμένου αέρα – σ' εμάς θα βρείτε την κατάλληλη λύση. Στους τομείς της αυτοκινητοβιομηχανίας, της κατασκευής μηχανημάτων ή της ιατρικής τεχνολογίας είμαστε στο πλευρό σας ως εξειδικευμένη επιχείρηση διαχείρισης έργων. Με εξειδίκευση και εμπειρία σάς παρέχουμε υποστήριξη για τη διαχείριση έναρξης, τη διασφάλιση ποιότητας και τη διαχείριση της αλυσίδας εφοδιασμού.