• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • επιφάνειες από χάλυβα

Αποτελέσματα για

Επιφάνειες από χάλυβα

ΓερμανίαΣτουτγάρδη, Φράιμπουργκ και Μπάντεν-ΒίρτεμπεργκΚατασκευαστής/παραγωγός
  1. SCHWARZ SYSTEMS GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Schwarz Systems GmbH – Schwarz Apparate- und Behälterbau GmbH – AMP GmbH. Τρεις εταιρείες με κοινή φιλοσοφία. Ο όμιλος "Schwarzarbeiter" είναι μια παραδοσιακή μεσαίου μεγέθους βιοτεχνία, η οποία ιδρύθηκε το 1921 και εξειδικεύεται για 30 χρόνια στην επεξεργασία ανοξείδωτου χάλυβα και ειδικών υλικών. Σήμερα, η Schwarz Apparate- und Behälterbau GmbH δεν έχει απλώς εξελιχθεί σε διεθνώς αναγνωρισμένο ειδικός στα δοχεία, τις εγκαταστάσεις και τον εξοπλισμό, αλλά επίσης αποτελεί αναγνωρισμένο κατασκευαστή εξοπλισμού για την παραγωγή πυριτίου. Η Schwarz Systems GmbH είναι ο εξειδικευμένος προμηθευτής σας για την επεξεργασία επιφανειών από ανοξείδωτο χάλυβα, την παραγωγή εμπορευματοκιβωτίων, την τεχνολογία διαμόρφωσης, την τεχνολογία ρομποτικής συγκόλλησης και τη μηχανική κατεργασία μεγάλων επιφανειών. Ως το νεότερο μέλος της ομάδας, η AMP GmbH παρουσιάζεται ως προμηθευτής και εταιρεία παροχής υπηρεσιών στους τομείς της μη καταστρεπτικής δοκιμής υλικών, της μέτρησης και των υπηρεσιών με λέιζερ.

  2. WALTER GMBH

    Γερμανία

    Δίσκοι σκληρού μετάλλου δισκοπρίονων ακριβείας Από το 1985, η επωνυμία WALTER είναι συνώνυμη με υψηλής ποιότητας δίσκους δισκοπρίονων ακριβείας – made in Germany. Το φάσμα των προϊόντων περιλαμβάνει ένα ολοκληρωμένο βασικό πρόγραμμα έως κυκλικές δίσκους δισκοπρίονων σύμφωνα με τις προδιαγραφές του πελάτη σε κάθε δυνατή έκδοση. Το εύρος διαμέτρων είναι μεταξύ 80 και 550 mm. Οι πριονολάμες της εταιρείας μας χρησιμοποιούνται στη βιομηχανία επεξεργασίας ξυλείας, πλαστικού, αλουμινίου και χάλυβα. Σε ετήσια βάση επεξεργαζόμαστε δόντια σκληρού μετάλλου σε διψήφιο αριθμό εκατομμυρίων. Η παραγωγή προστιθέμενης αξίας WALTER χαλύβδινων λαμών υψηλής ποιότητας: Η WALTER επεξεργάζεται αποκλειστικά γερμανικό ταινιοχάλυβα ψυχρής έλασης υψηλής ποιότητας 75Cr1, με αριθμό υλικού 1.2003 Υπερσύγχρονη τεχνολογία λέιζερ αζώτου για επιφάνειες χωρίς οξείδια χάλυβα Λείανση Bombastic για διαφανείς τομές σε πλεξιγκλάς Παραγωγή δίσκων δισκοπρίονων ακριβείας: υπερσύγχρονη, υπεραυτόματη τεχνολογία συγκόλλησης με χρήση δοντιών σκληρού μετάλλου υψηλής ποιότητας

  3. DESIGNFACTORY GMBH INNOVATIVE METALLOBERFLÄCHEN AUF EDELSTAHL, ALUMINIUM UND ANDEREN METALLEN

    Γερμανία

    Καινοτομική επεξεργασία επιφανειών ελασμάτων ανοξείδωτου χάλυβα και σωλήνων. Κατασκευαστής στιλβωμένων, αμμοβολημένων, επιστρωμένων με PVD επιφανειών από ανοξείδωτο χάλυβα. Επιπλέον, ειδικές στιλβώσεις και επίστρωση για την αποφυγή δακτυλικών αποτυπωμάτων.

  4. STAIGER PRÄZISIONSTECHNIK GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία STAIGER PRÄZISIONSTECHNIK GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χάλυβες και μέταλλα - επεξεργασία επιφανειών και επικαλύψεις. Έχει έδρα σε Bösingen, Γερμανία.

  5. NANOGATE GFO SYSTEMS GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία NANOGATE GFO SYSTEMS GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χάλυβες και μέταλλα - επεξεργασία επιφανειών και επικαλύψεις. Έχει έδρα σε Schwäbisch Gmünd, Γερμανία.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
  1. ESC GMBH INGENIEURGESELLSCHAFT FÜR OBERFLÄCHEN-REINIGUNGSTECHNIK

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία ESC GMBH INGENIEURGESELLSCHAFT FÜR OBERFLÄCHEN-REINIGUNGSTECHNIK, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χάλυβες και μέταλλα - επεξεργασία επιφανειών και επικαλύψεις. Έχει έδρα σε Geislingen, Γερμανία.

  2. PRIMUS OBERFLÄCHENTECHNIK GMBH & CO. KG

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία PRIMUS OBERFLÄCHENTECHNIK GMBH & CO. KG, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χάλυβες και μέταλλα - επεξεργασία επιφανειών και επικαλύψεις. Έχει έδρα σε Schwäbisch Hall, Γερμανία.

  3. BÖHMLER DREHTEILE GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία BÖHMLER DREHTEILE GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χάλυβες και μέταλλα - επεξεργασία επιφανειών και επικαλύψεις. Έχει έδρα σε Pforzheim, Γερμανία.

  4. HILL GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία HILL GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χάλυβες και μέταλλα - επεξεργασία επιφανειών και επικαλύψεις. Έχει έδρα σε Pforzheim, Γερμανία.

  5. SCHNEIDER METALL BESCHICHTUNGS TECHNIK GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία SCHNEIDER METALL BESCHICHTUNGS TECHNIK GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χάλυβες και μέταλλα - επεξεργασία επιφανειών και επικαλύψεις. Έχει έδρα σε Birkenfeld, Γερμανία.

  1. BRUNO METALLBEARBEITUNG

    Γερμανία

    Bruno Metallbearbeitung - Ο συνεργάτης σας για την επεξεργασία CNC. Τορνάρισμα CNC, φρεζάρισμα CNC, διάτρηση CNC και λείανση ακριβείας CNC, επίπεδη λείανση CNC, λείανση ολίσθησης και υγρή λείανση. Πρώτα δείγματα, προκαταρκτικές σειρές και πρωτότυπα, μικρές, μεσαίες έως μεγάλες σειρές, εμείς καλύπτουμε τα πάντα και υποβάλλουμε όλα σχεδόν τα υλικά σε επεξεργασία αφαίρεσης υλικού. Οφείλουμε τη σημερινή θέση της επιχείρησής μας στην εμπιστοσύνη των πελατών μας. Εμπιστοσύνη που μπορεί να καλλιεργηθεί μόνο με την εμπρόθεσμη παράδοση, την ποιότητα και την καλή προσωπική επαφή με τον πελάτη. Σε αυτές ακριβώς τις σχέσης συνεργασίας βασίζονται η δέσμευση και τα κίνητρα για την εξεύρεση ακόμη καλύτερων λύσεων. Αυτόν τον προσωπικό διάλογο θέλουμε να τον συνεχίσουμε με συνέπεια. Συζητήστε μαζί μας το επόμενο έργο σας.

  2. MENZERNA POLISHING COMPOUNDS GMBH & CO. KG

    Γερμανία

    Perfection in Polishing. Made in Germany. Since 1888. Η Menzerna αναπτύσσει και κατασκευάζει βερνίκια, καθαριστικά και προϊόντα συντήρησης για επιφάνειες gelcoat, βαφές αυτοκινήτων και βιομηχανικά υλικά γυαλίσματος υψηλής ποιότητας. Λαμπερές προοπτικές: Για πάνω από 125 χρόνια συντηρούμε και φροντίζουμε τις ευαίσθητες επιφάνειες των πελατών μας. Προσφέρουμε συστήματα στίλβωσης για όλες τις εφαρμογές στη βιομηχανία και τη βιοτεχνία.

  1. HEGE GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία HEGE GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χάλυβες και μέταλλα - επεξεργασία επιφανειών και επικαλύψεις. Έχει έδρα σε Lichtenstein, Γερμανία.

  2. DODUCO HOLDING GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία DODUCO HOLDING GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χάλυβες και μέταλλα - επεξεργασία επιφανειών και επικαλύψεις. Έχει έδρα σε Pforzheim, Γερμανία.

  3. MICRO + HEGA SURFACES GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία MICRO + HEGA SURFACES GMBH, είναι Multi-Category, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χάλυβες και μέταλλα - μηχανική κατεργασία. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Θερμική επεξεργασία χάλυβα και μετάλλων, Χάλυβες και μέταλλα - επεξεργασία επιφανειών και επικαλύψεις, Γαλβανισμός χάλυβα και μέταλλων, Εργαλειομηχανές μορφοποίησης μετάλλων, Θερμική επεξεργασία χάλυβα και μετάλλων, Χάλυβες και μέταλλα - επεξεργασία επιφανειών και επικαλύψεις, Γαλβανισμός χάλυβα και μέταλλων, και Εργαλειομηχανές μορφοποίησης μετάλλων. Έχει έδρα σε Freiberg Am Neckar, Γερμανία.

  4. MULTI-VEREDELUNG GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία MULTI-VEREDELUNG GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χάλυβες και μέταλλα - επεξεργασία επιφανειών και επικαλύψεις. Έχει έδρα σε Schliengen, Γερμανία.

  5. IQM OBERFLÄCHENTECHNIK GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία IQM OBERFLÄCHENTECHNIK GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χάλυβες και μέταλλα - μηχανική κατεργασία. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Χάλυβες και μέταλλα - επεξεργασία επιφανειών και επικαλύψεις, Κατασκευή βιομηχανικών κτιρίων, Μεταλλικές κατασκευές ελαφριές  , Εργαλεία χειρός μη μηχανοκίνητα, Χάλυβες και μέταλλα - επεξεργασία επιφανειών και επικαλύψεις, Κατασκευή βιομηχανικών κτιρίων, Μεταλλικές κατασκευές ελαφριές  , και Εργαλεία χειρός μη μηχανοκίνητα. Έχει έδρα σε Mietingen, Γερμανία.

  6. HUMMEL-LÖFFLER DREHPRÄZISION E.K. INH. OLIVER HUMMEL

    Γερμανία

    Η εταιρεία HUMMEL-LÖFFLER DREHPRÄZISION E.K. INH. OLIVER HUMMEL, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χάλυβες και μέταλλα - μηχανική κατεργασία. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Τόρνευση - χάλυβες και μέταλλα, Χάλυβες και μέταλλα - επεξεργασία επιφανειών και επικαλύψεις, Εργαλεία χειρός μη μηχανοκίνητα, Εργαλεία φορητά, Τόρνευση - χάλυβες και μέταλλα, Χάλυβες και μέταλλα - επεξεργασία επιφανειών και επικαλύψεις, Εργαλεία χειρός μη μηχανοκίνητα, και Εργαλεία φορητά. Έχει έδρα σε Triberg, Γερμανία.

  7. EIFELER SÜD-COATING GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία EIFELER SÜD-COATING GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χάλυβες και μέταλλα - επεξεργασία επιφανειών και επικαλύψεις. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Θερμική επεξεργασία χάλυβα και μετάλλων, και Θερμική επεξεργασία χάλυβα και μετάλλων. Έχει έδρα σε Ettlingen, Γερμανία.

  8. PLANSEE SE

    Γερμανία

    Η εταιρεία PLANSEE SE, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χάλυβες και μέταλλα - επεξεργασία επιφανειών και επικαλύψεις. Έχει έδρα σε Metzingen, Γερμανία.

  1. BODYCOTE WÄRMEBEHANDLUNG GMBH - EBERSBACH

    Γερμανία

    Η εταιρεία BODYCOTE WÄRMEBEHANDLUNG GMBH - EBERSBACH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χάλυβες και μέταλλα - επεξεργασία επιφανειών και επικαλύψεις. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Θερμική επεξεργασία χάλυβα και μετάλλων, και Θερμική επεξεργασία χάλυβα και μετάλλων. Έχει έδρα σε Ebersbach, Γερμανία.

  2. HMF-FORMTEILE

    Γερμανία

    Η εταιρεία HMF-FORMTEILE, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χάλυβες και μέταλλα - μορφοποίηση και κοπή. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Κοπή - χάλυβες και μέταλλα, Χάλυβες και μέταλλα - μηχανική κατεργασία, Χάλυβες και μέταλλα - επεξεργασία επιφανειών και επικαλύψεις, Κατασκευή βιομηχανικών κτιρίων, Κοπή - χάλυβες και μέταλλα, Χάλυβες και μέταλλα - μηχανική κατεργασία, Χάλυβες και μέταλλα - επεξεργασία επιφανειών και επικαλύψεις, και Κατασκευή βιομηχανικών κτιρίων. Έχει έδρα σε Isny, Γερμανία.

  3. RIEGER BEHÄLTERBAU GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία RIEGER BEHÄLTERBAU GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χάλυβες και μέταλλα - μηχανική κατεργασία. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Χάλυβες και μέταλλα - επεξεργασία επιφανειών και επικαλύψεις, Κατασκευή βιομηχανικών κτιρίων, Μεταλλικές κατασκευές ελαφριές  , Λεβητοποιΐα, Χάλυβες και μέταλλα - επεξεργασία επιφανειών και επικαλύψεις, Κατασκευή βιομηχανικών κτιρίων, Μεταλλικές κατασκευές ελαφριές  , και Λεβητοποιΐα. Έχει έδρα σε Bietigheim-Bissingen, Γερμανία.

  4. GÜNTHER KERNER

    Γερμανία

    Η εταιρεία GÜNTHER KERNER, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χάλυβες και μέταλλα - μηχανική κατεργασία. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Χάλυβες και μέταλλα - επεξεργασία επιφανειών και επικαλύψεις, Κατασκευή βιομηχανικών κτιρίων, Μεταλλικές κατασκευές ελαφριές  , Μεταλλικά πλέγματα, μεταλλικές σχάρες, συρματοπλέγματα, Χάλυβες και μέταλλα - επεξεργασία επιφανειών και επικαλύψεις, Κατασκευή βιομηχανικών κτιρίων, Μεταλλικές κατασκευές ελαφριές  , και Μεταλλικά πλέγματα, μεταλλικές σχάρες, συρματοπλέγματα. Έχει έδρα σε Beuren, Γερμανία.

  5. GM FERTIGUNGSTECHNIK MARTIN GUTEKUNST

    Γερμανία

    Η εταιρεία GM FERTIGUNGSTECHNIK MARTIN GUTEKUNST, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χάλυβες και μέταλλα - μηχανική κατεργασία. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Χάλυβες και μέταλλα - επεξεργασία επιφανειών και επικαλύψεις, Εργαλεία χειρός μη μηχανοκίνητα, Εργαλεία φορητά, Εργαλειομηχανές μορφοποίησης μετάλλων, Χάλυβες και μέταλλα - επεξεργασία επιφανειών και επικαλύψεις, Εργαλεία χειρός μη μηχανοκίνητα, Εργαλεία φορητά, και Εργαλειομηχανές μορφοποίησης μετάλλων. Έχει έδρα σε Gottenheim, Γερμανία.

  6. SIEGFRIED HEIM GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία SIEGFRIED HEIM GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χάλυβες και μέταλλα - μηχανική κατεργασία. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Χάλυβες και μέταλλα - επεξεργασία επιφανειών και επικαλύψεις, Κατασκευή βιομηχανικών κτιρίων, Μεταλλικές κατασκευές ελαφριές  , Μεταλλικά πλέγματα, μεταλλικές σχάρες, συρματοπλέγματα, Χάλυβες και μέταλλα - επεξεργασία επιφανειών και επικαλύψεις, Κατασκευή βιομηχανικών κτιρίων, Μεταλλικές κατασκευές ελαφριές  , και Μεταλλικά πλέγματα, μεταλλικές σχάρες, συρματοπλέγματα. Έχει έδρα σε Reilingen, Γερμανία.

  7. KLAUS BECK PRÄZISIONSDREHEREI GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία KLAUS BECK PRÄZISIONSDREHEREI GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χάλυβες και μέταλλα - μηχανική κατεργασία. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Τόρνευση - χάλυβες και μέταλλα, Χάλυβες και μέταλλα - επεξεργασία επιφανειών και επικαλύψεις, Εργαλεία χειρός μη μηχανοκίνητα, Εργαλεία φορητά, Τόρνευση - χάλυβες και μέταλλα, Χάλυβες και μέταλλα - επεξεργασία επιφανειών και επικαλύψεις, Εργαλεία χειρός μη μηχανοκίνητα, και Εργαλεία φορητά. Έχει έδρα σε Zell, Γερμανία.

  8. RETZIP ZERSPANUNGSTECHNIK GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία RETZIP ZERSPANUNGSTECHNIK GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χάλυβες και μέταλλα - μηχανική κατεργασία. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Τόρνευση - χάλυβες και μέταλλα, Χάλυβες και μέταλλα - επεξεργασία επιφανειών και επικαλύψεις, Εργαλεία χειρός μη μηχανοκίνητα, Εργαλεία φορητά, Τόρνευση - χάλυβες και μέταλλα, Χάλυβες και μέταλλα - επεξεργασία επιφανειών και επικαλύψεις, Εργαλεία χειρός μη μηχανοκίνητα, και Εργαλεία φορητά. Έχει έδρα σε Rheinhausen, Γερμανία.

  9. METALLBAU RECK

    Γερμανία

    Η εταιρεία METALLBAU RECK, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μεταλλεύματα, σιδηρούχα και μη σιδηρούχα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Χάλυβες και μέταλλα - μηχανική κατεργασία, Χάλυβες και μέταλλα - επεξεργασία επιφανειών και επικαλύψεις, Κατασκευή βιομηχανικών κτιρίων, Μεταλλικές κατασκευές ελαφριές  , Χάλυβες και μέταλλα - μηχανική κατεργασία, Χάλυβες και μέταλλα - επεξεργασία επιφανειών και επικαλύψεις, Κατασκευή βιομηχανικών κτιρίων, και Μεταλλικές κατασκευές ελαφριές  . Έχει έδρα σε Riegel, Γερμανία.

  10. VICINUS GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία VICINUS GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χάλυβες και μέταλλα - μηχανική κατεργασία. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Τόρνευση - χάλυβες και μέταλλα, Χάλυβες και μέταλλα - επεξεργασία επιφανειών και επικαλύψεις, Εργαλεία χειρός μη μηχανοκίνητα, Εργαλεία φορητά, Τόρνευση - χάλυβες και μέταλλα, Χάλυβες και μέταλλα - επεξεργασία επιφανειών και επικαλύψεις, Εργαλεία χειρός μη μηχανοκίνητα, και Εργαλεία φορητά. Έχει έδρα σε Hohentengen, Γερμανία.

Αίτημα για υποβολή προσφορών

Δημιουργήστε ένα αίτημα και λάβετε πολλαπλές προσφορές από επαληθευμένους προμηθευτές

  • Μόνο σχετικοί προμηθευτές
  • Συμβατότητα με το απόρρητο των δεδομένων
  • 100% δωρεάν
Φίλτρα

Αποτελέσματα για

Επιφάνειες από χάλυβα

Αριθμός αποτελεσμάτων.

1.825 Επιχειρήσεις