• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • επιπλωση

Αποτελέσματα για

Επιπλωση

ΓερμανίαΣτουτγάρδη, Φράιμπουργκ και Μπάντεν-ΒίρτεμπεργκΚατασκευαστής/παραγωγός
  1. FRIDOLIN MÜLLER

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Παραγωγή βουρτσών απογρέζωσης, κυλινδρικών βουρτσών, βουρτσών σωλήνων, τεχνικών βουρτσών, συρμάτινων βουρτσών, βουρτσών νάιλον, τορναριστών βουρτσών, βουρτσών για πλυντήρια, βουρτσών πλυντηρίων φορτηγών, βουρτσών πλυντηρίων αυτοκινήτων. Η εταιρεία Fridolin Müller ιδρύθηκε το 1952 με την επωνυμία Tierhaarwertung Fridolin Müller. Επεξεργαζόταν τρίχες βοοειδών που προέρχονταν εν μέρει από γερμανικά βοοειδή, αλλά εισάγονταν κατά κύριο λόγο από την Αμερική. Αυτές οι τρίχες υποβάλλονταν σε επεξεργασία τεσσάρων σταδίων στις λεγόμενες δέσμες. Τα στάδια εργασίας περιλάμβαναν: Χαλάρωση των τριχών σε θυσάνους, χτένισμα των τριχών, δηλ., τακτοποίηση των τριχών σε μία κατεύθυνση, "τράβηγμα" των τριχών σε διάφορα μήκη και μετά δέσιμο των επιμέρους μηκών σε δέσμες. Αυτές οι δέσμες παραδίδονταν σε εργοστάσια πινέλων. Στο πλαίσιο των επιμέρους σταδίων εργασίας χρησιμοποιούνταν εν μέρει μηχανήματα. Γύρω στο 1969 προστέθηκε σε αυτόν τον τομέα η παραγωγή βουρτσών πλύσης αυτοκινήτων. Το 1972 ξεκίνησε η παραγωγή τεχνικών βουρτσών. Το έτος αυτό εξαγοράστηκε μια εταιρεία που κατασκεύαζε κατά κύριο λόγο "μηχανήματα επίπασης" για ζαχαροπλαστεία. Αυτή η εταιρεία παρήγαγε σε μεμονωμένη βάση και τεχνικές βούρτσες. Με την πάροδο των ετών περιορίστηκε η διάθεση των μηχανημάτων επίπασης και η εταιρεία επικεντρώθηκε στην παραγωγή και στη διάθεση των τεχνικών βουρτσών, καθώς και των βουρτσών πλύσης αυτοκινήτων και κυλίνδρων για μηχανήματα καθαρισμού. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει ένα ευρύ φάσμα κυλινδρικών βουρτσών.

  2. AFM RAUMKONZEPTE GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία AFM RAUMKONZEPTE GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ξύλινα αντικείμενα επίπλωσης. Έχει έδρα σε Cleebronn, Γερμανία.

  3. BOARDIT E.K.

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία BOARDIT E.K., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Επιπλώσεις και ράφια γραφείου. Έχει έδρα σε Weissach, Γερμανία.

  4. AGUTI PRODUKTENTWICKLUNG & DESIGN GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία AGUTI PRODUKTENTWICKLUNG & DESIGN GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ξύλινα αντικείμενα επίπλωσης. Έχει έδρα σε Langenargen, Γερμανία.

  5. ALUTECX-VORHANGSCHIENEN

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία ALUTECX-VORHANGSCHIENEN, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Επιπλώσεις - αξεσουάρ και διακοσμητικά αντικείμενα. Έχει έδρα σε Filderstadt, Γερμανία.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
  1. MÜLLER MANUFAKTUR MÖBELBAU GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία MÜLLER MANUFAKTUR MÖBELBAU GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Επιπλώσεις κουζίνας. Έχει έδρα σε Bad Rippoldsau-Schapbach, Γερμανία.

  2. TOO-DESIGN GMBH

    Γερμανία

    Έπιπλα βεράντας από Polyrattan από το κατάστημα μόδας κήπου Rattan. Κομψά έπιπλα Rattan μπορεί να βρει κανείς σε χαμηλές τιμές στο κατάστημα επίπλων κήπου απευθείας από τον κατασκευαστή TOO-Design. Το χρησιμοποιούμενο Polyrattan διακρίνεται για την υψηλή αντοχή του στο σχίσιμο, διαθέτει ελεγμένη αντοχή στην υπεριώδη ακτινοβολία SGS και για το λόγο αυτό είναι εξαιρετικά ανθεκτικό και με μακρά διάρκεια ζωής. Και το πλαίσιο αλουμινίου είναι σταθερά συγκολλημένο και φέρει ηλεκτροστατική βαφή, οπότε είναι και εξαιρετικά σταθερό. Τα έπιπλα κήπου Rattan διατίθενται σε διάφορες σειρές σχεδίασης με επίπεδο και στρογγυλό πλέγμα, από ρουστίκ έως μοντέρνα σχεδίαση. Τα καλύμματα των μεγάλου πάχους επιφανειών διατίθενται σε πολλά χρώματα και με σχέδιο ανθέων λωτού, ενώ το νερό και οι ρύποι δεν απορροφούνται. Καθιστικά σετ αιθουσών αναμονής Rattan, σετ τραπεζαρίας Rattan ή ξαπλώστρες και σετ ηλιοθεραπείας από πλέγμα Polyrattan. Όλα τα έπιπλα κήπου Polyrattan συναρμολογούνται και παραδίδονται χωρίς έξοδα αποστολής στη Γερμανία. Έτσι μπορεί κανείς να απολαύσει αμέσως μετά την παραλαβή τα μοναδικά έπιπλα βεράντας και να περάσει πολλές χαλαρωτικές ημέρες στο ύπαιθρο.

  3. STEMA SEYFRIED GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία STEMA SEYFRIED GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Επιπλώσεις για αυτοκινούμενα τροχόσπιτα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους μορφοποίηση με ψηφιακό έλεγχο. Έχει έδρα σε Wertheim/mondfeld, Γερμανία.

  4. MOSER GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία MOSER GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ξύλινα αντικείμενα επίπλωσης. Έχει έδρα σε Haslach, Γερμανία.

  5. PAN + ARMBRUSTER GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία PAN + ARMBRUSTER GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ξύλινα αντικείμενα επίπλωσης. Έχει έδρα σε Oberkirch, Γερμανία.

  1. BÜROMÖBELONLINE GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία BÜROMÖBELONLINE GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Επιπλώσεις και ράφια γραφείου. Έχει έδρα σε Stuttgart, Γερμανία.

  2. SANIERUNGSPROFI24 GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία SANIERUNGSPROFI24 GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ξύλινα αντικείμενα επίπλωσης. Έχει έδρα σε Rastatt, Γερμανία.

  1. T & B TISCHLEREI GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία T & B TISCHLEREI GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ξύλινα αντικείμενα επίπλωσης. Έχει έδρα σε Malsch, Γερμανία.

  2. LORENZ UND SCHINDLER

    Γερμανία

    Η εταιρεία LORENZ UND SCHINDLER, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ξυλεία και επίπλωση – επεξεργασία και προστασία. Έχει έδρα σε Wolfschlugen, Γερμανία.

  3. HAUSER HOLZBEARBEITUNG GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία HAUSER HOLZBEARBEITUNG GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ξυλεία και επίπλωση – επεξεργασία και προστασία. Έχει έδρα σε Bad Krozingen, Γερμανία.

  4. RUCK GMBH & CO.KG

    Γερμανία

    Η εταιρεία RUCK GMBH & CO.KG, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Επιπλώσεις και ράφια γραφείου. Έχει έδρα σε Unterensingen, Γερμανία.

  5. GAUB GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία GAUB GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Επίπλωση εργοστασίων. Έχει έδρα σε Affalterbach, Γερμανία.

  6. BLA BÜRO-LIEBT-AUSSTATTUNG GERD PENZEL E.K.

    Γερμανία

    Η εταιρεία BLA BÜRO-LIEBT-AUSSTATTUNG GERD PENZEL E.K., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Επιπλώσεις και ράφια γραφείου. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους ψηλα σκαμπο για παγκους, Έπιπλα γραφείου, τραπεζια για συνεδρια, και συστηματα ραφιων. Έχει έδρα σε Ulm, Γερμανία.

  7. AKUSTIK-SOLUTIONS

    Γερμανία

    Η εταιρεία AKUSTIK-SOLUTIONS, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Επιπλώσεις και ράφια γραφείου. Έχει έδρα σε Filderstadt, Γερμανία.

  8. RENOPLAN MOBILWÄNDE GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία RENOPLAN MOBILWÄNDE GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ξύλινα αντικείμενα επίπλωσης. Έχει έδρα σε Obersulm, Γερμανία.

  1. 3A-LABORSYSTEME GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία 3A-LABORSYSTEME GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Επίπλωση εργοστασίων. Έχει έδρα σε Remchingen, Γερμανία.

  2. LAMBERT GMBH.

    Γερμανία

    Η εταιρεία LAMBERT GMBH., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ομπρέλα ηλίου για κήπους. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Επιπλώσεις και διακοσμήσεις κήπων, Επιπλώσεις και διακοσμήσεις κήπων, ομπρελες και ομπρελες ηλιου, ομπρελες ηλιου για μπαρ, και διαφημιστικες ομπρελες ηλιου. Έχει έδρα σε Göppingen, Γερμανία.

  3. LM LAMPEN E.K.

    Γερμανία

    Η εταιρεία LM LAMPEN E.K., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ξύλινα αντικείμενα επίπλωσης. Έχει έδρα σε Karlsruhe, Γερμανία.

  4. MARTIN SCHREINEREI INH. KLAUS MARTIN

    Γερμανία

    Η εταιρεία MARTIN SCHREINEREI INH. KLAUS MARTIN, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ξύλινα αντικείμενα επίπλωσης. Έχει έδρα σε Schwetzingen, Γερμανία.

  5. QUANTUM INTERIOR BY MAXLAND

    Γερμανία

    Η εταιρεία QUANTUM INTERIOR BY MAXLAND, είναι Multi-Category, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φτερά, πούπουλα και διάφορα υλικά πλήρωσης. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Κουβέρτες, καλύμματα και παπλώματα, Κουβέρτες, καλύμματα και παπλώματα, Μαξιλαροθήκες, δίσκος για καρέκλα, και υφασματα επιπλωσεων. Έχει έδρα σε Grünsfeld, Γερμανία.

  6. NATUREHOME GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία NATUREHOME GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ξύλινα αντικείμενα επίπλωσης. Έχει έδρα σε Althütte, Γερμανία.

  7. INTERSTUHL BÜROMÖBEL GMBH & CO. KG

    Γερμανία

    Η εταιρεία INTERSTUHL BÜROMÖBEL GMBH & CO. KG, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Επιπλώσεις και ράφια γραφείου. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Οικιακά έπιπλα, Παιδικά έπιπλα, Σχολικά έπιπλα, Επίπλωση εργοστασίων, Οικιακά έπιπλα, Παιδικά έπιπλα, Σχολικά έπιπλα, και Επίπλωση εργοστασίων. Έχει έδρα σε Meßstetten-Tieringen, Γερμανία.

  8. BRUGGER GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία BRUGGER GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Οικιακά έπιπλα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Επιπλώσεις και ράφια γραφείου, Επίπλωση εργοστασίων, Παράθυρα, Επιπλώσεις και ράφια γραφείου, Επίπλωση εργοστασίων, Παράθυρα, και ξυλουργικη. Έχει έδρα σε Tettnang, Γερμανία.

  9. HÄRLE INNENAUSBAU GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία HÄRLE INNENAUSBAU GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Επιπλώσεις κουζίνας. Έχει έδρα σε Ummendorf, Γερμανία.

  10. VS VEREINIGTE SPEZIALMÖBELFABRIKEN GMBH & CO. KG

    Γερμανία

    Η εταιρεία VS VEREINIGTE SPEZIALMÖBELFABRIKEN GMBH & CO. KG, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Επίπλωση σχολείων. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Έπιπλα γραφείου, κονσολες, τραπεζια για συνεδρια, και Διαδραστικός πίνακας. Έχει έδρα σε Tauberbischofsheim, Γερμανία.

Αίτημα για υποβολή προσφορών

Δημιουργήστε ένα αίτημα και λάβετε πολλαπλές προσφορές από επαληθευμένους προμηθευτές

  • Μόνο σχετικοί προμηθευτές
  • Συμβατότητα με το απόρρητο των δεδομένων
  • 100% δωρεάν