• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • εξατομικευμενες λυσεις

Αποτελέσματα για

Εξατομικευμενες λυσεις

ΓερμανίαΣτουτγάρδη, Φράιμπουργκ και Μπάντεν-ΒίρτεμπεργκΚατασκευαστής/παραγωγός
  1. NEOFOL GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η NEOFOL GmbH είναι μια επιχείρηση που δραστηριοποιείται σε ολόκληρη την Ευρώπη και ειδικεύεται στην ανάπτυξη, στην παραγωγή και στη διάθεση συσκευασιών υψηλής ποιότητας για πολυάριθμους σκοπούς χρήσης. Η μεγάλη γκάμα προϊόντων της αποθήκης μας περιλαμβάνει διάφορες προκατασκευασμένες σειρές προϊόντων με ποικιλία μεγεθών, υλικών και χρωμάτων. Από μεγάλες έως πολύ μικρές συσκευασίες διαθέτουμε ευέλικτες & στιβαρές λύσεις συσκευασίας υψηλού φραγμού, οι οποίες διατηρούν τη φρεσκάδα των προϊόντων ακόμη και κατά την αποθήκευση μακράς διάρκειας. Εκτός από τη διάθεση των τυποποιημένων σακουλών μας, πλεονέκτημά μας αποτελεί επίσης η ανάπτυξη και η εκτύπωση εξατομικευμένων ειδικών λύσεων με βάση τις επιθυμίες του πελάτη. Κατά την παραγωγή των σακουλών μας δίδουμε ιδιαίτερη έμφαση στη λειτουργικότητα, στην επίγνωση της ποιότητας και στη μοναδικότητα. Αξιοποιήστε κι εσείς τη μακρόχρονη εμπειρία μας ως προμηθευτής λύσεων συσκευασίας υψηλής ποιότητας και εμπνευστείτε από την ολοκληρωμένη γκάμα των προϊόντων και των δυνατοτήτων μας.

  2. GRIMM AG

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Εξατομικευμένες λύσεις και λύσεις με βάση τις προδιαγραφές του πελάτη στον τομέα: άξονες-εξαρτήματα οδόντωσης-συνδυασμοί τροχών-συγκροτήματα. Ως επιχείρηση υψηλής τεχνολογίας της βιομηχανίας αφαίρεσης υλικού έχουμε ξεπεράσει εδώ και πολύ καιρό τα όρια του ρόλου του αμιγούς προμηθευτή. Θεωρούμε ότι είμαστε λειτουργικό γρανάζι ενός ολοένα και πιο σύνθετου, δικτυωμένου παραγωγικού περιβάλλοντος. Η Grimm δεν επικεντρώνεται εδώ και πολύ καιρό απλώς στο εκάστοτε εξάρτημα. Όλες οι υπηρεσίες πρέπει να συνδυάζονται, από την παραγωγή δειγμάτων έως την παράδοση στους πελάτες μας. Και αυτή ακριβώς η προσαρμοσμένη συνολική υπηρεσία συνεπάγεται για εσάς προστιθέμενη αξία, την οποία διακρίνετε σαφώς – σε κάθε έργο που υλοποιούμε από κοινού. Καθαρή παραγωγή. Σχολαστικό φινίρισμα. Και παροχή κορυφαίας ποιότητας. Προστιθέμενη αξία από την Grimm σημαίνει κυρίως και βάθος παραγωγής. Διότι παρέχουμε την ολοκληρωμένη επεξεργασία από την ίδια εταιρεία – με τεχνολογία τόρνου, τεχνολογία οδόντωσης και τεχνολογία λείανσης στις δικές μας εγκαταστάσεις.

  3. KEIPER GMBH & CO. KG ANTRIEBS- U. TRANSPORTTECHNIK

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η ολοκληρωμένη γκάμα προϊόντων μας περιλαμβάνει την εξατομικευμένη λύση κίνησης και μεταφοράς για όλους τους κλάδους. Από τη βιομηχανία τροφίμων και την κατασκευή μηχανημάτων, τη βιομηχανία συσκευασίας, την επεξεργασία μετάλλων, την αυτοκινητοβιομηχανία, τη γεωργία και τη γεωργική οικονομία, την επεξεργασία ξυλείας, την ανακύκλωση και τη διαχείριση αποβλήτων, τη βιομηχανία αφρωδών υλικών, την επεξεργασία πετρωμάτων, την επιπλοποιία, τη διοικητική μέριμνα, τα ταχυδρομικά κέντρα διανομής, τα κέντρα πακέτων, τη βιομηχανία εκτύπωσης και τη χαρτοβιομηχανία και διατομεακά για όλους τους βιομηχανικούς κλάδους. Διαθέτουμε μεταφορικούς ιμάντες, οδοντωτούς ιμάντες για μεταφορά και κίνηση και με την ανάλογη επιβελτίωση, όπως διαφορετικές επιστρώσεις και προφίλ, τροχαλίες οδοντωτών ιμάντων, επίπεδους ιμάντες, στρογγυλούς ιμάντες, τραπεζοειδείς ιμάντες και ιμάντες δύναμης προσαρμοσμένους στη συγκεκριμένη εφαρμογή ή απαίτησή σας. Ως σύγχρονος συνεργάτης ολοκληρωμένων υπηρεσιών διαθέτουμε σήμερα μελετημένες λύσεις για τις πολλές και συνεχώς αυξανόμενες απαιτήσεις της τεχνολογίας κίνησης και μεταφοράς. Η ΑΠΟΔΟΣΗ ΤΗΣ KEIPER ΠΑΡΕΧΕΙ ΚΙΝΗΣΗ!

  4. GERHARD STOLL GMBH & CO. KG

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Ως οικογενειακή επιχείρηση παράγουμε και διαθέτουμε στις εγκαταστάσεις μας στο Pforzheim τορναριστά εξαρτήματα, τυποποιημένα εξαρτήματα και ημιτελή προϊόντα συστήματα σύνδεσης, ρευστών υλικών, συναρμολόγησης και παραγωγής. Η κύρια εξειδίκευσή μας συνίσταται στην παραγωγή τορναριστών εξαρτημάτων, μεταξύ άλλων, για τη βιομηχανία αυτοκινήτων , την ηλεκτρική βιομηχανία και τη βιομηχανία επεξεργασίας πλαστικών. Με την τεχνογνωσία μας από πέντε δεκαετίες είμαστε αξιόπιστος συνεργάτης για εξαρτήματα DIN και εξατομικευμένες λύσεις. Στόχος μας είναι η καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση των πελατών μας. Αυτή διασφαλίζεται με συνεπή και ολοκληρωμένη διαχείριση της ποιότητας με τη βασική αρχή της συνεχούς βελτίωσης. Τα προϊόντα, οι διεργασίες και οι διαδικασίες εργασίας μας ελέγχονται συνεχώς στο πλαίσιο αυτό. Σύμφωνα με το σύνθημά μας «Ποιότητα από το 1961» στηριζόμαστε όχι μόνο στη δική μας τεχνογνωσία, π.χ., με εσωτερική κατάρτιση και μετεκπαίδευση και εσωτερικές προτάσεις, αλλά δραστηριοποιούμαστε και εξωτερικά στον τομέα Total-Quality-Management.

  5. SCHWEIZER GMBH & CO. KG

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Ψυγεία εξατομικευμένης κατασκευής και ειδικά εξαρτήματα για ακραίες απαιτήσεις. Οι αγώνες αυτοκινήτου, ο συντονισμός, αλλά και οι βιομηχανικές εφαρμογές απαιτούν μέγιστη απόδοση σε ελάχιστο χώρο. Για μεγαλύτερη απόδοση χρειάζεστε εξαρτήματα που πληρούν υψηλές απαιτήσεις και πρέπει να μπορούν να εγκαθίστανται και να αφαιρούνται χωρίς προβλήματα. Η Schweizer GmbH & Co. KG είναι η δική σας εξειδικευμένη επιχείρηση για εξατομικευμένες ψυγεία ειδικής κατασκευής στους τομείς των αγώνων αυτοκινήτου και της βιομηχανίας. Επιπλέον διαθέτουμε τορναριστά και φρεζαριστά εξαρτήματα που παράγονται σε υπερσύγχρονα μηχανήματα CNC. Ανακαλύψτε πολυάριθμα ελκυστικά εξαρτήματα συντονισμού στο ηλεκτρονικό μας κατάσταση! Αντιμετωπίζετε θερμικά προβλήματα; Μήπως η θερμοπροστασία σας δεν είναι επαρκής; Λείπουν κατάλληλοι βιδωτοί σύνδεσμοι; Ή μήπως χρειάζεστε εξαρτήματα που δεν παράγονται μαζικά; Στην s-r-p.com θα βρείτε μια μεγάλη γκάμα παρελκομένων άριστης ποιότητας! Επειδή αυτά υφίστανται συχνά μεγάλη καταπόνηση και απαιτούν εξατομικευμένες λύσεις, βασιζόμαστε στην άριστη επώνυμη ποιότητα

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
  1. BATTERIE TECHNIK VRI GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Energy performes our life! Στην ιατρική τεχνολογία, σε επαγγελματικές βιομηχανικές εφαρμογές, ηλεκτρικά εργαλεία, E-Mobility, ρομποτική έως στην αεροναυτιλία και στη διαστημική: τα πεδία εφαρμογής των αυτόνομων και κινητών φορέων ενέργειας είναι σχεδόν απεριόριστα και αποτελούν σημαντικό στοιχείο της τρέχουσας και της μελλοντικής ανάπτυξης προϊόντων. Η ειδική για κάθε εφαρμογή σχεδίαση και μηχανολογική κατασκευή, καθώς και η ειδική για κάθε έργο και προϊόν υλοποίηση αποτελούν σημαντικό παράγοντα επιτυχίας προϊόντων και λύσεων υψηλής ποιότητας. Στην VRI παρέχουμε υποστήριξη σε όλους τους τομείς του κύκλου ζωής των προϊόντων. Από τη σχεδίαση, την ανάπτυξη και την παραγωγή έως το σέρβις. Όσον αφορά στην ανάπτυξη και στην παραγωγή εξατομικευμένων λύσεων ή στην προσαρμογή των ευέλικτων και δοκιμασμένων συστημάτων μας: είμαστε ο συνεργάτης σας στον τομέα των έξυπνων συστημάτων μπαταριών, επειδή η επιτυχία σας είναι το δικό μας πάθος. Αυτό πρεσβεύουμε εδώ και περισσότερα από 25 χρόνια.

  2. NIDEC GRAESSNER GMBH & CO. KG THE GEAR COMPANY

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Οι εξατομικευμένες λύσεις είναι η βασική μας δραστηριότητα. Και αντί της εξειδίκευσης σε επιμέρους τομείς, π.χ., απλώς στην ανάπτυξη, διαθέτουμε ολοκληρωμένη τεχνογνωσία σε όλους τους σχετικούς τομείς. Από το μητρώο φορτίων και το πρώτο σκίτσο έως την παραγωγή της σειράς 0 με εντατική δοκιμαστική λειτουργία. Επώνυμοι πελάτες από τον τομέα της κατασκευής μηχανημάτων και εγκαταστάσεων δεν αξιοποιούν μόνο την καινοτομική τεχνολογία κίνησης της εταιρείας μας, αλλά και την αφοσίωσή μας σε παραδοσιακές αξίες, όπως ποιότητα, αξιοπιστία και τήρηση των προθεσμιών. Κατά την εργασία δίδουμε πάντοτε έμφαση στην αποδοτικότητα και συνυπολογίζουμε τον προϋπολογισμό σας. Όποιος θέλει να συνδυάσει την απόδοση με την ακρίβεια, πρέπει να είναι εξοικειωμένος με τους διάφορους τομείς και τις εφαρμογές. Ο συνεργάτης συστημάτων της βιομηχανίας διαθέτουμε εντελώς ιδιαίτερες λύσεις από τις προδιαγραφές έως τη μαζική παραγωγή: αναπτύσσουμε την καλύτερη δυνατή απόδοση Engineering για περισσότερη ροπή, λιγότερο θόρυβο, μεγαλύτερο βαθμό απόδοσης και μεγαλύτερη ακρίβεια.

  3. FUCHS UMWELTTECHNIK PRODUKTIONS- UND VERTRIEBS- GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία Fuchs Umwelttechnik διαθέτει περισσότερα από 25 χρόνια πείρας στην εξέλιξη, κατασκευή και εμπορία συστημάτων αναρρόφησης και φιλτραρίσματος για τη διαχείριση της ποιότητας του αέρα στο χώρο εργασίας. Η Fuchs Umwelttechnik αναπτύσσει καινοτομικά ολοκληρωμένα και αποδοτικά συστήματα αναρρόφησης και φίλτρων για την επίλυση προβλημάτων ατμοσφαιρικών ρύπων. Τα συστήματα αναρρόφησης της εταιρείας μας αναπτύσσονται ειδικά για όλους τους τομείς της καταγραφής και της διήθησης: άριοι ρύποι, σκόνες, καπνός, εκνεφώματα λαδιών και κολλοειδών διαλυμάτων, ατμοί, οσμές κλπ. Η Fuchs Umwelttechnik παρέχει λύσεις σύμφωνα με τις προδιαγραφές του πελάτη – προσαρμοζόμαστε στις απαιτήσεις – και όχι αντίστροφα. Στην Fuchs Umwelttechnik θα βρείτε το προσαρμοσμένο στις ανάγκες σας σύστημα. Όλα τα στοιχεία των συστημάτων αναρρόφησης και φίλτρων είναι μεταξύ τους προσαρμοσμένα. Το δομοστοιχειωτό σύστημά μας καθιστά δυνατή την ανάπτυξη εξατομικευμένων, οικονομικά προσιτών λύσεων σε συνδυασμό με δοκιμασμένα εξαρτήματα μαζικής παραγωγής, καθώς και μέγιστη ευελιξία.

  4. CIC - KLAUS CZERWONKA

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Ως πάροχος υπηρεσιών και προμηθευτής σε στενή συνεργασία με τον πελάτη παρέχουμε ένα ολοκληρωμένη και αποδοτικό φάσμα υπηρεσιών. Στους επιχειρηματικούς μας τομείς λειτουργούμε ως σημείο διασύνδεσης μεταξύ των απαιτήσεων της αγοράς και των δυνατοτήτων σύγχρονων μεθόδων παραγωγής. Παροχή συμβουλών, ενοικίαση, εμπόριο ή και εξ ιδίων παραγωγή – στόχος μας είναι να σάς παρέχουμε τη βέλτιστη λύση για τα εξατομικευμένα ζητήματά σας. Στο πλαίσιο αυτό βασιζόμαστε σε απαράβατες αρχές, όπως η συνεργασία, η αμεροληψία, η ευθύτητα και η ειλικρίνεια, η επιμέλεια και η ασφάλεια, η προστασία του περιβάλλοντος, καθώς και η ήπια χρήση των πόρων. Επίσης έχουμε επίγνωση της κοινωνικής μας ευθύνης και δραστηριοποιούμαστε, ιδίως σε τοπικό επίπεδο, για την τέχνη, τον πολιτισμό και την κοινότητα. Εμπνευστείτε από το ευρύ φάσμα κυλίνδρων πεπιεσμένου αέρα - διπλής ενέργειας, απλής ενέργειας και τυποποιημένοι κύλινδροι. Η γκάμα των προϊόντων μας περιλαμβάνει επίσης τηλεσκοπικούς κυλίνδρους και γραμμικούς κυλίνδρους χωρίς βάκτρο. Χρειάζεστε ειδικές λύσεις; Διαθέτουμε επίσης ηλεκτρομαγνητικούς κυλίνδρους, τηλεσκοπικούς κυλίνδρους πεπιεσμένου αέρα και κυλίνδρους με ασφάλεια συστροφής. Είτε πρόκειται για κυλίνδρους έργου, κυλίνδρους μηχανισμών διάτρησης, ειδικούς κυλίνδρους ανοξείδωτου χάλυβα ή δίδυμους κυλίνδρους πεπιεσμένου αέρα – σ' εμάς θα βρείτε την κατάλληλη λύση. Στους τομείς της αυτοκινητοβιομηχανίας, της κατασκευής μηχανημάτων ή της ιατρικής τεχνολογίας είμαστε στο πλευρό σας ως εξειδικευμένη επιχείρηση διαχείρισης έργων. Με εξειδίκευση και εμπειρία σάς παρέχουμε υποστήριξη για τη διαχείριση έναρξης, τη διασφάλιση ποιότητας και τη διαχείριση της αλυσίδας εφοδιασμού.

  5. DR.-ING. MAX SCHLÖTTER GMBH & CO. KG.

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Dr.-Ing. Max Schlötter GmbH & Co.KG - Πληροφορίες - Η επωνυμία Schlötter σημαίνει εξειδίκευση στη γαλβανοτεχνική. Άνω των 100 εμπειρία στην ανάπτυξη ηλεκτρολυτών για τη γαλβανική επίστρωση και της σχετικής τεχνολογίας εγκαταστάσεων αποτελούν τη βάση της επιτυχίας μας. Ως εξειδικευμένη εταιρεία γαλβανοτεχνικής διαθέτουμε ολοκληρωμένες λύσεις: για τη χημεία, την τεχνολογία εγκαταστάσεων και το σέρβις. Χημεία: Προσαρμοσμένες και καινοτομικές λύσεις σε όλους τους τομείς της τεχνολογίας εγκαταστάσεων · Τεχνολογία εγκαταστάσεων: Εξατομικευμένες εγκαταστάσεις για ολοκληρωμένες λύσεις προσαρμοσμένες μα απόλυτη ακρίβεια στις ανάγκες σας · Σέρβις: Ολοκληρωμένο σέρβις των εγκαταστάσεων και των χημικών προϊόντων σας. Στο πλαίσιο αυτό είμαστε πάντοτε ο συνεργάτης των πελατών μας: Στόχος μας είναι να καθιστούμε δυνατές καινοτομικές και αποδοτικές επιφάνειες και επιστρώσεις και να υποστηρίζουμε τους πελάτες μας κατά την ανάπτυξη νέων συστημάτων στρώσεων με τον καλύτερο δυνατό τρόπο: από τη σχεδίαση έως την υλοποίηση. Η Schlötter διακρίνεται για τις λύσεις προστασίας του περιβάλλοντος και των πόρων για τους πελάτες: Μέθοδοι εξοικονόμησης ενέργειας για τη βελτιστοποίησης και τον περιορισμό της δικής σας κατανάλωσης ενέργειας · Έξυπνη αξιοποίηση των πόρων μας – από την επανεπεξεργασία των λυμάτων έως την ολοκλήρωση κυκλωμάτων υλικών κατασκευής · Με τη βοήθεια βάσεων δεδομένων και ένα λογισμικό οικολογικού ισοζυγίου απεικονίζονται κυκλώματα υλικών και αναλύονται οι επιπτώσεις στο περιβάλλον.

  1. METALLUX AG

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η Metallux AG είναι ένας διεθνώς δραστηριοποιούμενος σχεδιαστής και κατασκευαστής αισθητήρων τεχνολογίας στοιβάδας μεγάλου πάχους. Η ολοκληρωμένη γκάμα προϊόντων εκτείνεται από αισθητήρες πίεσης, διαδρομής και γωνιών έως αντιστάσεις και βιομηχανικούς μοχλούς Joystick για τον έλεγχο οχημάτων και μηχανημάτων. Καινοτομικά προϊόντα και προσαρμοσμένες στις προδιαγραφές του πελάτη λύσεις – Made in Germany: αυτός είναι ένας συνδυασμός στον οποίο βασίζονται επώνυμοι πελάτες από τους τομείς της κατασκευής οχημάτων, της ιατρικής τεχνολογίας, της τεχνολογίας ενέργειας και περιβάλλοντος, της τεχνολογίας μεταφοράς και ανύψωσης και της κατασκευής μηχανημάτων εδώ και περισσότερα από 35 χρόνια. Το φάσμα των υπηρεσιών μας: Αντιστάσεις: Ολοκληρωμένη γκάμα αντιστάσεων υψηλής τάσης και ισχύος. Αντιστάσεις ισχύος τεχνολογίας στοιβάδας μεγάλου πάχους ή ως συρμάτινη αντίσταση. Μοχλοί Joystick: Μοχλοί Joystick αντίχειρα, δακτύλων και χειρός για τον έλεγχο μηχανισμών κίνησης και λειτουργιών οχημάτων, οικοδομικών μηχανημάτων και σκαφών, στους τομείς της τεχνολογίας μεταφοράς και της ιατρικής τεχνολογίας και για χρήση σε ασύρματα τηλεχειριστήρια. Αισθητήρες πίεσης: Από κυψέλες μέτρησης πίεσης σε κεραμικά υλικά και ανοξείδωτο χάλυβα έως πομπούς πίεσης. Αισθητήρες διαδρομής και γωνιών: Αισθητήρες μεμβράνης, ποτενσιόμετρα και στοιχεία ποτενσιομέτρων για τον προσδιορισμό θέσης σε μηχανισμούς κίνησης, εγκαταστάσεις και μηχανήματα. Προμηθεύουμε πολλούς κλάδους και διαθέτουμε ολοκληρωμένη τεχνογνωσία εφαρμογών. Ευχαρίστως αναπτύσσουμε προσαρμοσμένες λύσεις βάσει εξατομικευμένης και προσωπικής παροχής συμβουλών. Τα προϊόντα παράγονται αποκλειστικά στη Γερμανία: Από ποσότητες δείγματος έως μεγάλες σειρές πολλών εκατοντάδων χιλιάδων τεμαχίων.

  2. HERCHER METALLBAU GMBH

    Γερμανία

    Ο Jürgen Hercher ίδρυσε το 1987 στο Merdingen τη δική του επιχείρηση επεξεργασίας μετάλλων και επικεντρώθηκε ήδη εκεί στη κατεργασία και στην επεξεργασία του ελαφρού μετάλλου αλουμίνιο. Η γκάμα προφίλ και προϊόντων της οικογενειακής επιχείρησης διευρύνεται συνεχώς και για το λόγο αυτό, η Hercher Metallbau θεωρείται σήμερα – ύστερα από 30 χρόνια εμπειρίας – Η εξειδικευμένη επιχείρησης για συσκευές μεταφοράς αλουμινίου! Σε αυτές τις κύριες ομάδες προϊόντων συγκαταλέγονται τυποποιημένες παλέτες αλουμινίου, ειδικές παλέτες αλουμινίου, κλωβοί πλέγματος αλουμινίου και μικρά δοχεία αλουμινίου. Επιπλέον εξυπηρετούμε τον τομέα των επισκευών, του καθαρισμού και της μετασκευής. Επίχης, στο πλαίσιο ειδικών έργων, παρέχουμε ευχαρίστως υποστήριξη και βρίσκουμε από κοινού μια εξατομικευμένη λύση για τις απαιτήσεις σας. Πολλοί πελάτες σε ολόκληρο τον κόσμο αξιοποιούν ήδη την κορυφαία μας ποιότητα – Made in Germany, την αξιοπιστία και την πολυδιάστατη κατασκευή μας που είμαστε σε θέση να σας παρέχουμε ως κατασκευαστής. Πότε θέλετε να σας πείσει η Hercher;

  1. SEPA EUROPE GMBH

    Γερμανία

    Η SEPA EUROPE ιδρύθηκε το 1990 και διαθέτει συνεπώς εμπειρία 30 χρόνων στον τομέα της ψύξης στον τομέα της ηλεκτρονικής. Από αυτήν βγαίνουν κερδισμένοι οι πελάτες μας! Αντιμετωπίζουμε κάθε πρόκληση στον τομέα των εξατομικευμένων λύσεων ψύξης με ενθουσιασμό και τεχνογνωσία. Η γκάμα εκτείνεται από ανεμιστήρες ιδιοκατασκευής έτοιμους προς σύνδεση, με μήκη καλωδίων και βύσματα σύμφωνα με τις προδιαγραφές του πελάτη, σε συναρμολογημένες μονάδες ψυκτικών σωμάτων με ανεμιστήρες, ανεμιστήρες κατασκευασμένους σύμφωνα με τις προδιαγραφές του πελάτη, μέχρι και σε προϊόντα κατόπιν παραγγελίας σε συσκευασίες βελτιστοποιημένες για πώληση. Ως ειδικός στην ψύξη στον τομέα της ηλεκτρονικής, η SEPA EUROPE έχει δημιουργήσει τον όρο MagFix®. MagFix® σημαίνει η μαγνητική στερέωση του τροχού του ανεμιστήρα ή. του ρότορα σε ανεμιστήρες με έδρανα ολίσθησης. Με αυτήν την τεχνολογία ήταν δυνατή η ανάπτυξη ανεμιστήρων, οι οποίοι είναι κατάλληλοι για χρήση σε υψηλές θερμοκρασίες λειτουργίας και οι οποίοι διαθέτουν εξαιρετικά μεγάλη διάρκεια ζωής. Ικανοποιούμε επίσης τους πελάτες μας με το εκτεταμένο πρότυπο πρόγραμμά μας.

  2. KEK - KASCHIERUNGEN GMBH

    Γερμανία

    Ως επιχείριση επιβελτίωσης, η kek-Kaschierungen δραστηριοποιείται εδώ και έξι δεκαετίες στην ανάπτυξη, στην παραγωγή και στη διάθεση εξατομικευμένων λύσεων στρωματοποίησης και ανήκει από το 2017 στην Continental AG. Στη μονάδα Herbolzheim παρέχει στους τομείς της στρωματοποίησης, της διάτρησης, της κοπής και της επένδυσης ολοκληρωμένες λύσεις από έναν κατασκευαστή. Για στρωματοποιήσεις και επιστρώσεις είναι διαθέσιμες όλες οι συνήθεις τεχνολογίες. Εκτός από τις στρωματοποιήσεις για καθιστικές κατασκευές, επενδύσεις θυρών, οροφών, αλεξηλίων ή υποβραχιονίων, η γκάμα των προϊόντων περιλαμβάνει επίσης εξατομικευμένες λύσεις στρωματοποίησης και επιστρώσεων υλικών με βάση τις προδιαγραφές του πελάτη. Ως προμηθευτής της αυτοκινητοβιομηχανίας είναι αυτονόητη η πιστοποίηση ISO 9001: 2015, ISO 14001: 2015 και IATF 16949: 2016. Μια περαιτέρω αγορά είναι η παραγωγή συσκευών Wellness και Fitness, καθώς και εξατομικευμένων επενδύσεων. Εδώ, η προστιθέμενη αξία εκτείνεται από την κοπή ξυλείας της υποκατασκευής, τη στρωματοποίηση και τη ραφή έως και την επένδυση.

  3. JOST CHEMICALS GMBH

    Γερμανία

    Η JOST CHEMICALS είναι από το 1973 επώνυμος και πιστοποιημένος κατασκευαστής και συνεργάτης για τη χρήση υλικών αποχύτευσης, προϊόντων αντιδιαβρωτικής προστασίας, προϊόντων καθαρισμού και λιπαντικών. Διακρινόμαστε ιδίως για την πρακτική μας εμπειρία στη χρήση υλικών αποχύτευσης υψηλής απόδοσης και ειδικών υλικών αποχύτευσης. Σάς παρέχουμε ευχαρίστως υποστήριξη για την επιλογή του βέλτιστου για τη δική σας εφαρμογή ή μηχανή προϊόντος και κυρίως: για το πώς μπορείτε να εξοικονομήσετε πραγματικά κόστος. Τι μπορείτε να περιμένετε ειδικότερα από εμάς: μέγιστη ευελιξία, από το μικρότερο έως το μεγάλο δοχείο/την ποσότητα παραγγελίας, προσωπική υποστήριξη από έναν συγκεκριμένο για εσάς ειδικό τεχνικό, εις βάθος διατομεακή γνώση των διαδικασιών, ευέλικτους και προσανατολισμένους στην πράξη συνεργάτες, βραχυπρόθεσμες δυνατότητες εξυπηρέτησης χωρίς γραφειοκρατία, εξατομικευμένη ανάπτυξη λύσεων.

  4. CARSIG GMBH

    Γερμανία

    Η Carsig GmbH είναι προμηθευτής ηλεκτρονικών λύσεων για πελάτες προμηθευτές της αυτοκινητοβιομηχανίας, καθώς και κατασκευαστές ειδικών οχημάτων και οχημάτων επαγγελματικής χρήσης. Τα προϊόντα και οι κατασκευές μας διακρίνονται για την εξατομικευμένη και προσανατολισμένη σε λύσεις τεχνολογία και για το λόγο αυτό χρησιμοποιούνται σε επιβατικά/φορτηγά οχήματα, αλλά και σε οχήματα υπηρεσιών έκτακτης ανάγκης, γεωργικά μηχανήματα και τροχόσπιτα. Οι υπηρεσίες μας περιλαμβάνουν Engineering, κατασκευή και παραγωγή μεγάλων, αλλά και μικρότερων ποσοτήτων παραγγελίας. Ορισμένα παραδείγματα προϊόντων: παλμικά και χρονικά ρελέ με ρυθμιζόμενες χρονικές διαβαθμίσεις, πολυλειτουργικά ρελέ, ελεύθερα προγραμματιζόμενα μικροσυστήματα ελέγχου, συνδυασμοί διόδων, επιτηρητές ρεύματος και τάσης, τυποποιημένα ρελέ, μικρορελέ, ρελέ υψηλής τάσης και ρελέ ημιαγωγού, ενισχυτές και διανομείς παλμών, ρελέ απομόνωσης, ρελέ με δυνατότητα διαφορετικής σύνδεσης και αντιστοίχισης ακίδων, ειδικά ρελέ, όπως ρελέ ελέγχου λυχνιών και βηματικά ρελέ ή φλας

  5. IPS-WERKZEUGTECHNIK GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία ips - werkzeugtechnik GmbH έχει μία και μόνη προτεραιότητα: να ανταποκρίνεται στις ανάγκες των πελατών. Η πολιτική μας στοχεύει να προσφέρει εξατομικευμένες λύσεις εκτύπωσης με καλούπι, τις οποίες χρειάζονται οι πελάτες για να εκτελέσουν τις εργασίες τους. Από το σχεδιασμό έως την κατασκευή και, στη συνέχεια, τη διανομή και το σέρβις, παρέχουμε ευέλικτες απαντήσεις, προσαρμοσμένες στην ποικιλομορφία των απαιτήσεων. Σε στενή συνεργασία με τους πελάτες, προτείνουμε εξατομικευμένες λύσεις για κάθε εφαρμογή, ικανοποιώντας ταυτόχρονα υψηλά κριτήρια ποιότητας. Προϊόντα: Υδραυλικές πρέσες, υδροπνευματικές πρέσες, μηχανήματα κοπής, μονάδες διάτρησης για πρέσες, εργαλεία στεγανοποίησης, μηχανικές πρέσες, σταθμοί κοπής σωλήνων με λέιζερ, συσκευές διάτρησης, μηχανήματα και εγκαταστάσεις για την κοπή σωλήνων, μηχανήματα και εγκαταστάσεις για την κοπή προφίλ

  6. AQUATEC INFORM GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία aquatec inform GmbH είναι προμηθευτής στον τομέα της επεξεργασίας πλαστικών και μετάλλων. Παράγουμε βάσει σχεδίων του πελάτη και συνεπώς ανταποκρινόμαστε στις επιθυμίες και στις τροποποιήσεις των εντολέων μας με μέγιστη ευελιξία. Τεχνολογία μετάλλου: με μεγάλη εμπειρία και καταρτισμένους συνεργάτες παράγουμε για τους πελάτες μας εξατομικευμένες λύσεις από χάλυβα, ανοξείδωτο χάλυβα και αλουμίνιο. Οι δυνατότητες παραγωγής τους τμήματος μετάλλων της εταιρείας μας είναι: - Συγκόλληση - Τόρνος - Φρεζάρισμα - Λοξοτομή - Λέιζερ - Χάραξη - Χημική χάραξη και ηλεκτρική στίλβωση. Τεχνολογία πλαστικών: Οι δραστήριοι συνεργάτες μας επεξεργάζονται και κατεργάζονται βασικά υλικά, όπως PP, PE, PVC και PVDF, καθώς και υψηλής ποιότητας και πιο σύνθετα υλικά, όπως ECTFE και PFA. Οι δυνατότητες παραγωγής τους τμήματος πλαστικών της εταιρείας μας είναι: - Συγκόλληση - Φρεζάρισμα - Τόρνος - Φρεζάρισμα 5 αξόνων - Βαθιά κοίλανση - Κάμψη - Διαμόρφωση σωλήνων - Κατόπτριση

  7. AUERSWALD PRÄZISIONSTECHNIK GMBH

    Γερμανία

    Από το 1996 παράγουμε προϊόντα από μέταλλο και πλαστικό για τη βιομηχανία και τις κατασκευές. Το 1999 αναπτύχθηκε το κορυφαίο ως προς την ποιότητα και κατοχυρωμένο με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας σύστημα επαφών υψηλής τάσης της εταιρείας μας για τη βιομηχανία γαλβανισμού. Για την ασφαλή, χωρίς κόπο και ορθολογική εργασία σε μηχανήματα CNC, ο Uwe Auerswald ανέπτυξε ένα καινοτομικό υδραυλικό σύστημα σύσφιξης που αντικαθιστά τη συμβατική μηχανική μέγγενη! Η πρώτη προτεραιότητα της Auerswald Präzisionstechnik είναι η ικανοποίηση των πελατών μας. Αυτοί είναι σημαντικοί για εμάς. Οι πελάτες μας μπορούν να βασίζονται στο ότι θα καταβάλλουμε κάθε προσπάθεια όταν πρόκειται για την επιχείρησή τους. Είμαστε υπερήφανοι που εργαζόμαστε για λογαριασμό των πελατών μας! Επιδιώκουμε να ανταποκρινόμαστε στις ανάγκες των πελατών μας και να τους εντυπωσιάζουμε με τις επιδόσεις μας. Εδώ και δεκαετίες, η καινοτομική ανάπτυξη προϊόντων της εταιρείας μας βασίζεται σε μια ομάδα ατόμων που προβλέπουν, η οποία προγραμματίζει από την ιδέα, την κατασκευή πρωτοτύπων έως τη μαζική παραγωγή, σχεδιάζει και αναπτύσσει τεχνολογικά σύγχρονα προϊόντα και στο πλαίσιο αυτό δίδει έμφαση στην παραμικρή λεπτομέρεια για την τελειότητα. Σάς παρέχουμε εξατομικευμένες κατασκευαστικές λύσεις, ακόμη και για σύνθετες απαιτήσεις. Auerswald σημαίνει ποιότητα. Αυτό δεν το γνωρίζουν μόνο η πολυάριθμοι σταθεροί πελάτες μας. Καινοτομία αλλά και σταθερές αξίες. Καινοτομία και ταπεινότητα ταυτόχρονα. Αυτός είναι ο συνδυασμός που μάς διακρίνει.

  8. HALSTRUP-WALCHER GMBH

    Γερμανία

    Η halstrup-walcher παράγει και διαθέτει συστήματα τοποθέτησης για την αυτόματη αλλαγή μεγέθους, μηχανικές-ηλεκτρονικές λύσεις μηχανισμών κίνησης και συστήματα μέτρησης πίεσης – με εξατομικευμένες λύσεις για τους πελάτες.

  1. MAPAL FABRIK FÜR PRÄZISIONSWERKZEUGE DR. KRESS KG

    Γερμανία

    Η MAPAL είναι συνεργάτης τεχνολογίας για εξατομικευμένες λύσεις επεξεργασίας μέγιστης ακρίβειας και οικονομικής αποδοτικότητας. Τα προϊόντα μας: • Συσκευές ρύθμισης εργαλείων • Εργαλεία από σκληρό μέταλλο • Εργαλεία PCD • Γλύφανα • Τεχνολογία σύσφιξης • Εργαλεία ακριβείας • Εργαλεία λεπτής διάτρησης • Περιστροφικά εργαλεία με πολυκρυσταλλικά διαμάντια και κοπή CBN • Φορείς εργαλείων για κέντρα επεξεργασίας • Ειδικά εργαλεία κατεργασίας

  2. SCHMID GMBH MASCHINENBAU

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία Schmid έχει διαθέσεις εξαιρετικές λύσεις για διάφορες παραγγελίες επεξεργασίας. Εκτός από τον αμιγή σχεδιασμό και την παραγωγή του μηχανήματος επεξεργασίας αναλαμβάνουμε επίσης την ολοκληρωμένη λύση συμπεριλαμβανομένων των διατάξεων στερέωσης και του αυτοματισμού. Προσαρμοσμένες ολοκληρωμένες λύσεις με στρατηγικά στοιχεία. Το φάσμα των προϊόντων της εταιρείας Schmid είναι ευρύ και για το λόγο αυτό σας παρουσιάζουμε ορισμένες από τις λύσεις και τα μηχανήματα που έχουμε υλοποιήσεις για να προσελκύσουμε το ενδιαφέρον σας. Γνωρίζουμε ότι κάθε εφαρμογή είναι διαφορετική και συνεπώς πρέπει να ενσωματωθούν εξατομικευμένες απαιτήσεις. Για το λόγο αυτό είμαστε στο πλευρό σας από την πρώτη αρχή και αναζητούμε σε συνεργασία μαζί σας την κατάλληλη λύση για τη βέλτιστη επεξεργασία των προϊόντων σας. Η Schmid Maschinen Gmbh απέκτησε το 2013 το πιστοποιητικό DIN EN ISO 9001.

  3. SCHMID & WEZEL GMBH, WERK HILSBACH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Ανάπτυξη, κατασκευή, παραγωγή και διάθεση εύκαμπτων αξόνων για: κατασκευή μηχανημάτων, συστήματα αεροσκαφών, ιατρική τεχνολογία, κηπουρική, κατασκευή αυτοκινήτων. Παράδοση αποκλειστικά προϊόντων με βάση τις προδιαγραφές του πελάτη, από μεμονωμένο τεμάχιο έως μεγάλες σειρές. Η BIAX Flexwellen είναι η δική σας μάρκα όταν χρειάζεστε εύκαμπτους άξονες υψηλής απόδοσης για διάφορα πεδία εφαρμογής. Εξατομικευμένη κατασκευή και παραγωγή ακριβείας με βάση υψηλά πρότυπα ποιότητα – από εμάς θα λάβετε μια μακροπρόθεσμη λύση, απόλυτα προσαρμοσμένη στις ανάγκες σας. Με βάση την άνω των 90 ετών εμπειρία αξιοποιούμε πολλές παραλλαγές BIAX, με τις οποίες μπορούμε να υλοποιούμε σε βραχυπρόθεσμη βάση σχεδόν κάθε απαίτηση του πελάτη. Αξιοποιήστε έτοιμες προς εγκατάσταση ολοκληρωμένες λύσεις, στις οποίες οι πυρήνες των αξόνων είναι ήδη συναρμολογημένοι με συνδέσμους άξονα, εύκαμπτους προστατευτικούς σωλήνες και συνδέσμους εύκαμπτου σωλήνα!

  4. L.+ G. BECK GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η UNIOELER L.+G. Beck GmbH είναι κατασκευαστής λιπαντικών και γρασαδόρων. Η εταιρεία ιδρύθηκε το 1961 ως οικογενειακή επιχείρηση και έγινε πολύ άμεσα μία από τις "πρώτες" επιχειρήσεις για την "ανάπτυξη - παραγωγή - διανομή" λιπαντικών τεχνικών προϊόντων. Η γκάμα προϊόντων περιλαμβάνει αυτή τη στιγμή εξοπλισμό λίπανσης ελάχιστης ποσότητας (για πολλές εφαρμογές εκτός από τη συνήθη λίπανση με γαλακτώματα), χειροκίνητους και ηλεκτρικά ελεγχόμενους ελαιολιπαντές με σταγόνες, εξατομικευμένα προϊόντα, αντλίες με γρανάζια, εμβολοφόρες αντλίες, κεντρικά συστήματα λίπανσης, δοχεία λιπαντικού, δοχεία πίεσης V2A – V4A, ρυθμιστές στάθμης, δείκτης στάθμης λαδιού και ελαιοδείκτες. Έτσι, η UNIOELER είναι σε θέση να αναπτύσσει και να προσφέρει τις κατάλληλες λύσεις για ευρύ φάσμα εφαρμογών. Λύσεις που ανταποκρίνονται στις ανάγκες του χρήστη, αλλά συγχρόνως λαμβάνουν υπόψη τις περιβαλλοντικές απαιτήσεις και τις νομικές υποχρεώσεις.

  5. FLUX-GERÄTE GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Το όνομα FLUX θεωρείται σήμερα παγκοσμίως ως η εμπορική ονομασία για ανώτατα πρότυπα στην τεχνολογία αντλιών. Όλα ξεκίνησαν το 1950 με την εφεύρεση της πρώτης ηλεκτρικής αντλίας βαρελιών. Η FLUX διαθέτει σήμερα ένα ολοκληρωμένο, εξατομικευμένα διαμορφωνόμενο φάσμα προϊόντων. Οι αντλίες FLUX χρησιμοποιούνται, π.χ., στη χημική και στη φαρμακευτική βιομηχανία, στην κατασκευή μηχανημάτων και εγκαταστάσεων, καθώς και από επιχειρήσεις στον τομέα της τεχνολογίας γαλβανισμού, της επεξεργασίας λυμάτων και στον κλάδο των τροφίμων. Ως μεμονωμένη λύση ή λύση συστήματος, η ποιότητα FLUX συνεπάγεται μεγάλα διαστήματα λειτουργίας, εξαιρετική οικονομική αποδοτικότητα και μέγιστη ασφάλεια. Εκτός από την εξαιρετική ποιότητα των προϊόντων FLUX και την αξιοπιστία, οι πελάτες μας εκτιμούν την εξαιρετική εξειδίκευση και τον σαφή προσανατολισμό στον πελάτη των συνεργατών μας. Η FLUX-GERÄTE GMBH διαθέτει σήμερα αντλίες σε περίπου 100 χώρες του κόσμου.

  6. LIPP GMBH BEHÄLTER UND SYSTEMLÖSUNGEN

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    LIPP GmbH - ΔΟΧΕΙΑ ΚΑΙ ΛΥΣΕΙΣ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΓΙΑ ΣΤΕΡΕΑ, ΥΓΡΑ ΚΑΙ ΑΕΡΙΑ ΥΛΙΚΑ. Η LIPP GmbH στο Tannhausen είναι μια εξειδικευμένη επιχείρηση για την κατασκευή δοχείων με εμπειρία άνω των 60 ετών. Διαθέτουμε υψηλής ποιότητας δοχεία και λύσεις συστήματος από χάλυβα για τη βιομηχανία, τις δημοτικές υπηρεσίες και τη γεωργία. Ο μοναδικός τρόπος κατασκευής της εταιρείας μας στο σύστημα LIPP® εξασφαλίζει άριστη ποιότητα. Επικεντρωνόμαστε στη μακρά διάρκεια ζωής, στην ευελιξία και στην δυνατότητα εξατομικευμένης προσαρμογής υλοποιώντας το έργο σας, από τα επιμέρους δοχεία έως την ετοιμοπαράδοτη εγκατάσταση. Για τους πελάτες μας σε ολόκληρο τον κόσμο υλοποιούμε τα παρακάτω προϊόντα: δοχεία υγρών, βιοαντιδραστήρες, εγκαταστάσεις βιοαερίου, συσσωρευτές ενδιάμεσης αποθήκευσης και συσσωρευτές πόσιμου νερού. Από την πρώτη αρχή δίδεται έμφαση στην επιτυχία του συνολικού αποτελέσματος. Χρησιμοποιούνται κατάλληλα υλικά κατασκευής και υψηλής ποιότητας παρελκόμενα για την τήρηση των εκάστοτε ειδικών απαιτήσεων του προς αποθήκευση περιεχομένου. Με περισσότερα από 200 διπλώματα ευρεσιτεχνίας έχουμε ήδη υλοποιήσει περισσότερα από 30.000 έργα παγκοσμίως.

  7. HASPA GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία haspa GmbH είναι ένας από τους λίγους κατασκευαστές, ο οποίος διαθέτει ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα στον τομέα του εύκαμπτου άξονας συμβατό με όλα τα υφιστάμενα συστήματα. Οι ειδικές λύσεις με βάση τις προδιαγραφές του πελάτη και η εξατομικευμένη κατασκευή μάς θέτουν διαρκώς νέες προκλήσεις, τις οποίες αντιμετωπίζουμε ευχαρίστως. Εδώ και περισσότερες από τέσσερις δεκαετίες δραστηριοποιούμαστε σε αυτόν τον τομέα που διευρύνεται συνεχώς με την πάροδο του χρόνου. Έτσι προκύπτουν σ' εμάς τρεις τομείς: Τομέας I: OFT= Τεχνολογία επιφανειών: Περιλαμβάνει: μηχανισμούς κίνησης εργαλείων, εύκαμπτους άξονες και άλλα προϊόντα για την επιφανειακή επεξεργασία (π. χ., κινητήριες μηχανές για εύκαμπτους άξονες, μηχανισμοί κίνησης πεπιεσμένου αέρα, μικροκινητήρες, τανάλιες σύσφιξης, λειαντικά μέσα, φρέζες...). Τομέας II: VST= Στοιχεία ρύθμισης: στοιχεία τηλεχειρισμού και μετάδοσης δύναμης. Ρύθμιση και έλεγχος. Τομέας III: ειδικά σπιράλ και ειδικοί εύκαμπτοι σωλήνες. Ένας λόγος για την επιτυχία μας είναι η τήρηση των εξατομικευμένων επιθυμιών των πελατών.

  8. METO INTERNATIONAL GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η Checkpoint -Meto- είναι ένας πολυεθνικός κατασκευαστής και προμηθευτής στους τομείς της επισήμανσης, της ταυτοποίησης και της ασφάλισης προϊόντων για εμπόρους, παρόχους υπηρεσιών και για τη βιομηχανία. Με την ολοκληρωμένη τεχνογνωσία μας σε αυτούς τους τομείς παρέχουμε επίσης στους πελάτες μας ολοκληρωμένες λύσεις στο πλαίσιο ολόκληρης της αλυσίδας διοικητικής μέριμνας. Ως εφευρέτης της χειρωνακτικής επισήμανσης, η METO είναι συνώνυμη για περισσότερα από 45 χρόνια με τα καινοτομικά προϊόντα και την υψηλή ποιότητα. Στις απαιτήσεις της αγοράς αντιδρούμε γρήγορα και ευέλικτα. Στη γκάμα των προϊόντων μας θα βρείτε τις κατάλληλες λύσεις για τις ανάγκες και τις απαιτήσεις της σύγχρονης επισήμανσης προϊόντων. Διαθέτουμε συσκευές επισήμανσης χειρός για την επισήμανση τιμών και την κωδικοποίηση, καθώς και για την επισήμανση σύμφωνα με τη νομοθεσία για τα τρόφιμα. Ετικέτες σε πολλά μεγέθη, χρώματα και τύποι κόλλας προσαρμοσμένοι στην εκάστοτε επιφάνεια επικόλλησης, με τη δική σας εξατομικευμένη επιγραφή.

  9. ORTLIEB PRÄZISIONSSYSTEME GMBH & CO. KG

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Εδώ και περισσότερα από εκατό χρόνια είμαστε ένας προσανατολισμένος στον πελάτη συνεργάτης για οικονομικές λύσεις ακριβείας συστημάτων σύσφιξης και κίνησης. Η Ortlieb σάς παρέχει διαχρονικά αποτελέσματα συνέργιας χάρη στην εμπειρία δεκαετιών και στην διατομεακή εξειδικευμένη γνώση στον τομέα της σύσφιξης εργαλείων και κατεργαζόμενων τεμαχίων, καθώς και στα συστήματα κίνησης. Στο βασικό τομέα σάς παρέχεται μια εξαιρετικά ευρεία γκάμα προϊόντων. Για την ανάπτυξη λύσεων με βάση τις προδιαγραφές του πελάτη επενδύουμε χωρίς κανένα συμβιβασμό στην ασφάλεια των διαδικασιών και στην οικονομική αποδοτικότητα. Στις εξατομικευμένες σας απαιτήσεις ανταποκρινόμαστε με αξιόπιστο και γρήγορο τρόπο. Ολοκληρωμένες υπηρεσίες σέρβις συμπληρώνουν την προσφορά μας. Δείτε και μόνοι σας. Σουηβική εφευρετικότητα, εμπειρία άνω των 100 ετών σε συνδυασμό με αξιόπιστες, εδραιωμένες αξίες. Έτσι διακρίνεται η Ortlieb, έτσι αποκομίζεται οφέλη ως πελάτης. Ο συνεργάτης από το A ως το Ω. Οι εδικοί τεχνικοί μας σάς υποστηρίζουν από την πρώτη αρχή προκειμένου να βρουν σε συνεργασία με εσάς μια λύση που ανταποκρίνεται 100% στις απαιτήσεις σας.

  10. SCHNEIDER & GEMSA GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η Schneider & Gemsa διαθέτει ειδικές και επαγγελματικές λύσεις για πελάτες από τους κλάδους των αυτοκινήτων, της βιομηχανίας, των τηλεπικοινωνιών, των συστημάτων διαχείρισης μεταφορών, της ιατρικής και της ηλεκτρονικής. Η παραγωγή εκτείνεται από μεμονωμένη παραγωγή, παραγωγή συγκροτημάτων έως την ολοκληρωμένη παραγωγή τελικών συσκευών και ολοκληρωμένων λύσεων συστήματος. Μετακινούμε και λειτουργούμε ολόκληρους „επιχειρηματικούς τομείς“, ολοκληρωμένες και ημιτελείς γραμμές παραγωγής σε τοποθεσίες χαμηλού κόστους. Με τις μονάδες μας στη Γερμανία, στην Τσεχία και στη Μολδαβία είμαστε σε θέση να διαθέτουμε βελτιστοποιημένες ως προς το κόστος λύσεις και υπηρεσίες. Η Schneider & Gemsa διαθέτει εξειδίκευση δεκαετιών στους τομείς της συναρμολόγησης καλωδίων, της μηχανικής, της μηχατρονικής, της ηλεκτρονικής, των αισθητήρων και των ενεργοποιητών. Από την ίδρυσή της έχουν παραχθεί πολλά εκατομμύρια ηλεκτρικών ενεργοποιητών, μηχανικών και ηλεκτροτεχνικών συγκροτημάτων και τελικών συσκευών. Στο δικό μας τμήμα συναρμολόγησης καλωδίων παράγονται κλώνοι, καλώδια δεδομένων, αισθητήρων και ελέγχου, πλεξούδες καλωδίων και πίνακες ελέγχου με καινοτομικές τεχνολογίες και υπερσύγχρονα μηχανήματα και εργαλεία. Στο δικό μας τμήμα κατασκευής λειτουργικών μέσων παράγουμε εξατομικευμένες διατάξεις συναρμολόγησης, παραγωγής και ελέγχου. Θεωρούμε την ποιότητα, την προστασία του περιβάλλοντός μας και την προσεκτική χρήση των πόρων ως ουσιαστικό στοιχείο αυτών των δραστηριοτήτων. Η επιχείρηση λειτουργεί σε όλες τις μονάδες με βάση τα πρότυπα DIN EN ISO 9001: 2015, IATF 16949: 2016 (αυτοκίνητα) και DIN EN ISO 14001: 2009 (περιβάλλον).

Αίτημα για υποβολή προσφορών

Δημιουργήστε ένα αίτημα και λάβετε πολλαπλές προσφορές από επαληθευμένους προμηθευτές

  • Μόνο σχετικοί προμηθευτές
  • Συμβατότητα με το απόρρητο των δεδομένων
  • 100% δωρεάν