• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • εξαρτηματα επιπλων

Αποτελέσματα για

Εξαρτηματα επιπλων

ΓερμανίαΣτουτγάρδη, Φράιμπουργκ και Μπάντεν-ΒίρτεμπεργκΚατασκευαστής/παραγωγός
  1. G&G BESCHLÄGE GMBH

    Γερμανία

    Ειδικευόμαστε στη χύτευση μικροεξαρτημάτων από ορείχαλκο υπό πίεση, με μικρούς έως μεγάλους αριθμούς τεμαχίων, καθώς και στη συναρμολόγηση συγκροτημάτων. Παραγωγή δικών μας κατασκευών, ανάπτυξη προϊόντων, κατασκευή καλουπιών, διοικητική μέριμνα και συσκευασία. Εξωτερική γαλβανική επιβελτίωση.

  2. ZIMMER GMBH DAEMPFUNGSSYSTEME

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η Zimmer GmbH Daempfungssysteme είναι ένας από τους κορυφαίους συνεργάτες ανάπτυξης και προμηθευτές της βιομηχανίας επίπλων και ισχυρός συνεργάτης συστημάτων στον τομέα των συστημάτων απόσβεσης και μηχανισμών κλεισίματος. Στο πελατολόγιό μας περιλαμβάνονται όλοι σχεδόν οι μεγάλοι κατασκευαστές μεντεσέδων και επίπλων. Εκτός αυτού παράγουμε εξαρτήματα για την αυτοκινητοβιομηχανία. Για όλα σχεδόν τα κινητά μέρη της καθημερινότητας, η ZIMMER διαθέτει λύσεις με τις οποίες βελτιώνεται η άνεση του χειρισμού. Εδώ και περισσότερα από 20 χρόνια, η Zimmer θέτει διαρκώς νέα πρότυπα στην ανάπτυξη και στη μαζική παραγωγή συστημάτων απόσβεσης. Περισσότεροι από 120 συνεργάτες. Περισσότερε από 110 εκατομμύρια πωλήσεων αποσβεστήρων και συστημάτων απόσβεσης ανά έτος. ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: Ανάπτυξη συστημάτων. Προσαρμογή και εκ νέου σχεδίαση αποσβεστήρων ή ολοκληρωμένων συστημάτων με αυτόματα συστήματα κλεισίματος. Προσομοίωση και δοκιμές όλων των απαιτήσεων των πελατών. Ολοκληρωμένη διεκπεραίωσης έργου/υλοποίηση από το αίτημα έως τη μαζική χρήση (all in one). 100% δοκιμή και διασφάλιση της ποιότητας παράδοσης σειρών. Μακροχρόνια εμπειρία στη μαζική παραγωγή. Εσωτερική ανάπτυξη και κατασκευή των εγκαταστάσεων παραγωγής. Δοκιμή απόδοσης 100%. Έλεγχος 100% των σημαντικών γεωμετρικών χαρακτηριστικών με βιομηχανική επεξεργασία εικόνας. Στατιστικός έλεγχος διαδικασιών

  3. TOBY SCHAUM GMBH POLYURETHANVERARBEITUNG

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η TOBY Schaum που ιδρύθηκε το 1960, συμμετείχε εξ αρχής στην ανάπτυξη διαμορφωμένων προϊόντων πολυουρεθάνης για μαζική παραγωγή και διαθέτει εμπειρία 50 ετών. Η επιχείρησή μας διαθέτει συνεπώς μακροχρόνια τεχνογνωσία στην υλοποίηση απαιτητικών έργων των πελατών από όλους σχεδόν τους τομείς της βιομηχανίας. Ενδιαφερόμαστε ιδιαίτερα να συμμετέχουμε ήδη κατά το στάδιο του σχεδιασμού για την ανάπτυξη των διαμορφωμένων προϊόντων. Ρωτήστε μας – παρέχουμε ευχαρίστως συμβουλές! Η TOBY Schaum παράγει διαμορφωμένα προϊόντα από διογκωμένο υλικό πολυουρεθάνης με συμπαγή επιφάνεια (ηλίσκληρο) με ειδική σκληρότητα περίπου 20 Shore 00 έως περίπου 90 Shore A και διαμορφωμένα προϊόντα από σκληρό αφρώδες υλικό (διογκωμένο υλικό με συμπαγή επιφάνεια και συμπαγές υλικό) με πυκνότητα διαμορφωμένου προϊόντος της τάξης των 200 kg/m3 έως 1100 kg/m3.

  4. PLS GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Κορυφαίος στόχος της επιχείρησής μας είναι να ικανοποιούμε τους πελάτες μας. Αυτό συνεπάγεται ότι πρέπει να αναγνωρίζουμε τις ανάγκες τους, να ανταποκρινόμαστε στις απαιτήσεις τους και να υπερκαλύπτουμε τις προσδοκίες τους. Εκτός από την υψηλή ποιότητα των προϊόντων, σημαντικό κριτήριο για πολλούς πελάτες αποτελεί το φάσμα των παρεχόμενων υπηρεσιών. Για το λόγο αυτό έχουμε από την πρώτη αρχή καταβάλλει κάθε προσπάθεια να διαρθρώσουμε τα τμήματά μας κατά τρόπον ώστε αυτά να αλληλοσυμπληρώνονται. Η συνεργασία των τμημάτων μας κατασκευής καλουπιών, χύτευσης υπό πίεση, βιομηχανικής συναρμολόγησης, διασφάλισης ποιότητας και συμπληρωματικής επεξεργασίας μάς παρέχει τη δυνατότητα να ανταποκρινόμαστε στις επιθυμίες των πελατών μας με εξειδικευμένο και εξαιρετικά ευέλικτο τρόπο. Προϋπόθεση για αυτό είναι η επικοινωνία. Χρειαζόμαστε πληροφορίες ώστε να μπορούμε να παρέχουμε το βέλτιστο προϊόν. Για το λόγο αυτό θεωρούμε σχόλια κάθε είδους ως σημαντική υπόδειξη για τη διαρκή βελτίωση και μετεξέλιξη. Αυτό αποτελεί βασικό πυλώνα για την επιτυχία της επιχείρησής μας.

  5. SCHWAB'S GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία SCHWAB'S GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Πλυντήρια και στεγνοκαθαριστήρια - μηχανήματα και εξοπλισμός. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Πλαστικά προϊόντα για τη βιομηχανία ενδυμάτων, Εξοπλισμοί Καταστημάτων, Κούκλες για βιτρίνες, Εισαγωγές-εξαγωγές επίπλων και εξαρτημάτων, Πλαστικά προϊόντα για τη βιομηχανία ενδυμάτων, Εξοπλισμοί Καταστημάτων, Κούκλες για βιτρίνες, και Εισαγωγές-εξαγωγές επίπλων και εξαρτημάτων. Έχει έδρα σε Tübingen, Γερμανία.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
  1. COMMDOS POLSTERMOEBEL

    Γερμανία

    Η εταιρεία COMMDOS POLSTERMOEBEL, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εισαγωγές-εξαγωγές επίπλων και εξαρτημάτων. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Επιπλώσεις και ράφια γραφείου, και Επιπλώσεις και ράφια γραφείου. Έχει έδρα σε Ludwigsburg, Γερμανία.

  2. KARL KLENK MÖBELFABRIK GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία KARL KLENK MÖBELFABRIK GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εισαγωγές-εξαγωγές επίπλων και εξαρτημάτων. Έχει έδρα σε Haiterbach, Γερμανία.

  3. RONALD SCHMITT TISCHE GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία RONALD SCHMITT TISCHE GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εισαγωγές-εξαγωγές επίπλων και εξαρτημάτων. Έχει έδρα σε Eberbach, Γερμανία.

  4. R. SCHNIZER GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία R. SCHNIZER GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εισαγωγές-εξαγωγές επίπλων και εξαρτημάτων. Έχει έδρα σε Brackenheim, Γερμανία.

  5. STRICHPUNKT OHG

    Γερμανία

    Η εταιρεία STRICHPUNKT OHG, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εισαγωγές-εξαγωγές επίπλων και εξαρτημάτων. Έχει έδρα σε Bondorf, Γερμανία.

  1. SLG KUNSTSTOFF GMBH

    Γερμανία

    Εδώ και περισσότερα από 40 χρόνια, η SLG Kunststoff είναι η επιχείρηση ανάπτυξης λύσεων από τον Μέλανα Δρυμό για μεγάλες σειρές στον τομέα της χύτευσης πλαστικών υπό πίεση. Υποστηρίζουμε μικρομεσαίες καθώς και παγκόσμιες επιχειρήσεις σε πολλούς κλάδους με ένα ολοκληρωμένο πακέτο που περιλαμβάνει έμπνευση, καινοτομία και υλοποίηση για μεγαλύτερη ανταγωνιστική πρωτοπορία και επιτυχία. Παραγωγή πλαστικών εξαρτημάτων για διάφορες εφαρμογές και πελάτες από τον οικοδομικό κλάδο, εξαρτήματα για ηλεκτροτεχνικά προϊόντα και κατασκευή εγκαταστάσεων, καθίσματα & έπιπλα, οικιακά και λευκά είδη, καθώς και μεταφορές & βιομηχανία συσκευασίας. ΝΕΟ: ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΚΑ ΨΥΧΟΜΕΝΑ ΔΟΧΕΙΑ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ ΓΙΑ ΤΡΟΦΙΜΑ ΚΑΙ ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ

  2. B&H BESCHLAGTECHNIK OHG

    Γερμανία

    Δραστηριοποιούμαστε στον εφοδιασμό των πελατών μας με τορναριστά, φρεζαριστά, κατασκευής λέιζερ, πρεσαριστά εξαρτήματα και χυτευτά υπό πίεση εξαρτήματα, καθώς και είδη κιγκαλερίας και επίπλων κάθε είδους.Ειδικευόμαστε στην παραγωγή μικρής, μεσαίας και μεγάλης κλίμακας.Η κύρια εξειδίκευσή μας είναι η μεταλλουργία με πρώτη ύλη τον ανοξείδωτο χάλυβα και φυσικά προμηθεύουμε επίσης προϊόντα όλων των άλλων μετάλλων.Τορνάρουμε, φρεζάρουμε και επεξεργαζόμαστε με λέιζερ υλικά για τη βιομηχανία επίπλων, τον κλάδο σχεδίασης καταστημάτων, τον κλάδο σχεδίασης αντικειμένων χώρου, τους σχεδιαστές ξενοδοχειακών χώρων, τον κλάδο σχεδίασης εκθεσιακών χώρων και τους κλάδους της υαλουργίας και ειδών υγιεινής.Σε αυτή τη σελίδα θα βρείτε τα πάντα για τα προϊόντα μας και θα θέλαμε να σας συστηθούμε ως ένας ικανός συνεργάτης.Επίσης, εξειδικευόμαστε στην κατασκευή συρματόσχοινων, ντιζών τύπου Bowden και ντιζών χειρισμού.Κατασκευάζουμε και επισκευάζουμε κάθε είδους συρματόσχοινα έλξης και πίεσης, ντίζες χειρισμού, ντίζες γκαζιού, ντίζες συμπλέκτη, ντίζες φρένων, ντίζες αλλαγής ταχυτήτων και τύπου Bowden σύμφωνα μετο δείγμα ή το σχέδιο σε παραγωγή μεμονωμένων τεμαχίων ή μαζική παραγωγή.