• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • εμβολια

Αποτελέσματα για

Εμβολια

ΓερμανίαΣτουτγάρδη, Φράιμπουργκ και Μπάντεν-ΒίρτεμπεργκΚατασκευαστής/παραγωγός
  1. IDG-DICHTUNGSTECHNIK GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η IDG-Dichtungstechnik GmbH είναι ένα κέντρο τεχνολογίας για καινοτομικά συστήματα στεγανοποίησης υψηλής και μέγιστης απόδοσης. Ως σχεδιαστής και κατασκευαστής, η IDG επικεντρώνει την εξειδίκευσή της σε στεγανοποιήσεις, τα υλικά κατασκευής των οπίων βασίζονται κατά κύριο λόγο στο πολυτετραφθοροαιθυλένιο (PTFE). Με την εμπορική ονομασία MANOY, η IDG χαρακτηρίζει όλα τα προϊόντα που κατασκευάζονται με βάση τα δικά της σύνθετα υλικά. Το πρόγραμμα προϊόντων IDG περιλαμβάνει στεγανοποιήσεις, στεγανωτικούς δακτυλίους & στοιχεία οδηγούς για όλους τους τομείς της βιομηχανίας. Αυτοί συνοψίζονται εδώ στους αντίστοιχους καταλόγους. Οι στεγανοποιήσεις της IDG διατίθενται σε εκδόσεις κατά DIN/ISO, καθώς και κατά το βιομηχανικά πρότυπα που έχουν αναπτυχθεί στην αγορά και στην IDG. Ένα άλλο στοιχείο επικέντρωσης της γκάμας προϊόντων συνίσταται στην κατασκευή προσαρμογής και στην παραγωγή στεγανοποιήσεων και στοιχείων στεγανοποίησης για ειδικές απαιτήσεις. Η αναγκαιότητα των ειδικών στεγανοποιήσεων προκύπτει συχνά από τους ήδη υφιστάμενους χώρους αυλακώσεων σε παλαιότερες κατασκευές. Εξατομικευμένες ειδικές στεγανοποιήσεις. Η IDG παρέχει την ιδιαίτερη υπηρεσία εξατομικευμένης ανάπτυξης στεγανοποιήσεων με βάση τις προδιαγραφές του πελάτη για σύνθετα προφίλ απαιτήσεων και μέγιστη απόδοση. Στο πλαίσιο αυτό είναι χρήσιμη, μ.ά., η μεγάλη εμπειρία με πολύ εξειδικευμένα σύνθετα υλικά κατασκευής MANOY. Ειδικές για τον εκάστοτε κλάδο στεγανοποιήσεις. Η τεχνολογία τροφίμων και η τεχνολογία υδραυλικής ισχύος θέτουν άκρως ιδιαίτερες απαιτήσεις για τις στεγανοποιήσεις. Οι τυποποιημένες βιομηχανικές στεγανοποιήσεις δεν ενδείκνυνται κατά κανόνα για διάφορους λόγους.

  2. SITEMA GMBH & CO KG

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η SITEMA είναι η μοναδική παγκοσμίως επιχείρηση που επικεντρώνεται αποκλειστικά στην ανάπτυξη και στην παραγωγή μονάδων σφιγκτήρων και γραμμικών φρένων για ράβδους κυκλικής διατομής. Συνέπεια αυτής της εξειδίκευσης είναι: Η SITEMA είναι ένας διεθνώς περιζήτητος συνεργάτης για τη βιομηχανία κατασκευής μηχανημάτων. Η ασφάλιση, η σύσφιξη και η στερέωση αξονικά κινούμενων φορτίων είναι ο τομέας εξειδίκευσής μας στον οποίο είμαστε η κορυφαία επιχείρηση εδώ και χρόνια – στον τομέα αυτό, οι κεφαλές σύσφιξης SITEMA είναι φημισμένες. Με το ευρύ φάσμα των προϊόντων μας διαθέτουμε για κάθε εφαρμογή μοναδική εξειδίκευση παροχής συμβουλών και λύσεων. Η SITEMA αναπτύσσει και παράγει υδραυλικά, πνευματικά, μηχανικά και ηλεκτρικά ενεργοποιούμενες μονάδες σύσφιξης για πολυάριθμα πεδία εφαρμογής.

  3. L.+ G. BECK GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η UNIOELER L.+G. Beck GmbH είναι κατασκευαστής λιπαντικών και γρασαδόρων. Η εταιρεία ιδρύθηκε το 1961 ως οικογενειακή επιχείρηση και έγινε πολύ άμεσα μία από τις "πρώτες" επιχειρήσεις για την "ανάπτυξη - παραγωγή - διανομή" λιπαντικών τεχνικών προϊόντων. Η γκάμα προϊόντων περιλαμβάνει αυτή τη στιγμή εξοπλισμό λίπανσης ελάχιστης ποσότητας (για πολλές εφαρμογές εκτός από τη συνήθη λίπανση με γαλακτώματα), χειροκίνητους και ηλεκτρικά ελεγχόμενους ελαιολιπαντές με σταγόνες, εξατομικευμένα προϊόντα, αντλίες με γρανάζια, εμβολοφόρες αντλίες, κεντρικά συστήματα λίπανσης, δοχεία λιπαντικού, δοχεία πίεσης V2A – V4A, ρυθμιστές στάθμης, δείκτης στάθμης λαδιού και ελαιοδείκτες. Έτσι, η UNIOELER είναι σε θέση να αναπτύσσει και να προσφέρει τις κατάλληλες λύσεις για ευρύ φάσμα εφαρμογών. Λύσεις που ανταποκρίνονται στις ανάγκες του χρήστη, αλλά συγχρόνως λαμβάνουν υπόψη τις περιβαλλοντικές απαιτήσεις και τις νομικές υποχρεώσεις.

  4. ULMAN DICHTUNGSTECHNIK GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Είμαστε προμηθευτής ολοκληρωμένων υπηρεσιών στον τομέα των συστημάτων στεγανοποίησης και σε πολλούς κλάδους, όπως, π.χ., της κατασκευής μηχανημάτων, των σταθερών και κινητών υδραυλικών συστημάτων, των συστημάτων κίνησης και της ηλεκτροτεχνίας, της κατασκευής εγκαταστάσεων, της χημικής βιομηχανίας, της τεχνολογίας μεταποίησης και της αυτοκινητοβιομηχανίας. Ως μια παγκοσμίως προσανατολισμένη επιχείρηση είμαστε ο συνεργάτης, η επιτυχία του οποίου βασίζεται στη στενή συνεργασία με τον πελάτη και στη γνώση της αγοράς. Στους 103 συνεργάτες του ομίλου με την εξυπηρέτηση του πελάτη και τον προσανατολισμό τους στην καινοτομία οφείλεται η σημαντική ανάπτυξη της επιχείρησής μας. Μόνο το 2016 διαθέσαμε περισσότερα από 361 εκατ. προϊόντων. Ο προσανατολισμός μας σε μακροπρόθεσμους στόχους και η συνεχής ανάπτυξη της εταιρείας από την ίδρυσή της αποτελούν για εμάς το κίνητρο και την επιβεβαίωση του στρατηγικού μας προσανατολισμού και της ποιότητας των προϊόντων μας. Και στις τρεις μονάδες παραγωγής, οι δραστήριοι συνεργάτες μας διασφαλίζουν την ποιότητα, την εξυπηρέτηση, την καινοτομία και τη βέλτιστη δυνατή λύση για κάθε εφαρμογή.

  5. ROBERT WEBER GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η Robert Weber GmbH διακρίνεται για τα τορναριστά εξαρτήματα ακριβείας από τη Σουηβία. Από 1934 έχουμε εδραιωθεί ως επιχείρηση προμήθειας και προμηθευτές τορναριστών εξαρτημάτων για εντελώς διαφορετικούς κλάδους. Ειδικευόμαστε στην τόρνευση και στο φρεζάρισμα CNC και με αυτόν τον τρόπο είμαστε σε θέση να παρέχουμε υψηλής ποιότητας και μοναδικά προϊόντα. Στις βασικές ικανότητές μας περιλαμβάνεται η στενή συνεργασία με τους πελάτες μας, από το στάδιο της ανάπτυξης νέων προϊόντων έως την παραγωγή πρωτοτύπων και μηδενικών σειρών. Κατ' αυτόν τον τρόπο συμβάλλουμε σε πρώιμο στάδιο με τις γνώσεις μας στην τεχνολογική υλοποίηση και στη μαζική παραγωγή. Θέτουμε ιδιαίτερη έμφαση στη συνολική οικονομική αποδοτικότητα των προϊόντων μας συμπεριλαμβανομένων της ποιότητας, της ευελιξίας, του κόστους και της εξασφαλισμένης παράδοσης. Τα βήματα παραγωγής που δεν μπορούμε να εξυπηρετήσουμε οι ίδιοι, όπως η σκλήρυνση, τα αναθέτουμε σε πιστοποιημένους τρίτους προμηθευτές. Η γκάμα των προϊόντων μας περιλαμβάνει είδη DIN, ειδικές βίδες, τορναριστά εξαρτήματα βάσει σχεδίου, μπουλόνια, ακέφαλες βίδες, δακτυλίους, έμβολα, χιτώνια, παξιμάδια, πείρους συναρμογής και τορναριστά εξαρτήματα με συναρμογές. Καθένα από τα προϊόντα μας παράγεται με μέγιστη ακρίβεια ώστε να πληροί τις εξατομικευμένες απαιτήσεις των πελατών μας. Με μια δραστήρια ομάδα 10 συνεργατών είμαστε σε θέση να ανταποκρινόμαστε ευέλικτα και γρήγορα στις ανάγκες των πελατών μας. Οι κύριες περιοχές στις οποίες παραδίδουμε είναι η Γερμανία και η Ελβετία όπου είμαστε γνωστοί ως αξιόπιστος συνεργάτης.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
  1. NITTO KOHKI EUROPE GMBH

    Γερμανία

    Η NITTO KOHKI Europe GmbH είναι ένας παγκοσμίως γνωστός κατασκευαστής και παραγωγός αντλιών & συμπιεστών, ταχυσυνδέσμων και εργαλείων από την Ιαπωνία. Οι αεροσυμπιεστές, οι αντλίες κενού και οι αντλίες υγρών ενδείκνυνται απόλυτα, π.χ., για αναλύσεις, την ιατρική τεχνολογία και την τεχνολογία μετρήσεων. Οι πατενταρισμένοι συμπιεστές αερισμού της εταιρείας μας χρησιμοποιούνται σε εγκαταστάσεις επεξεργασίας λυμάτων μικρής κλίμακας και εγκαταστάσεις βιοαερίου. Οι ταχυσύνδεσμοι μέσης, χαμηλής και υψηλής πίεσης, καθώς και οι πολλαπλοί σύνδεσμοι της εταιρείας μας (χειροκίνητοι & αυτόματοι) καλύπτουν όλες σχεδόν τις πιθανές εφαρμογές: π.χ., συστήματα καθαρού θαλάμου, δοκιμές στεγανότητας συστημάτων ψύξης και κλιματισμού, υδραυλικά συστήματα και συστήματα πεπιεσμένου αέρα. Μεταφέρουν λάδι, νερό, αέρα και αέρια. Επιπλέον διαθέτουμε εργαλεία πεπιεσμένου αέρα για θαλάσσιες εφαρμογές και τη βιομηχανία επεξεργασίας χάλυβα, όπως, π.χ., βελονοφόρα μηχανήματα αποσκωρίωσης πεπιεσμένου αέρα, λειαντήρες κυλινδρικού ρεκτιφιέ, γωνιακούς λειαντήρες, λειαντήρες επιφανειών, φρέζες ακμών, έκκεντρους λειαντήρες, φορητές καροτέζες κλπ.

  2. SID DEUTSCHLAND GMBH

    Γερμανία

    Οι δραστηριότητες περιλαμβάνουν την κατασκευή, καθώς και τις πωλήσεις, τον σχεδιασμό και το σέρβις αντλιών πολτού. Τα προϊόντα μας: Εγκαταστάσεις τεμαχισμού για απόβλητα, αντλίες λάσπης, αντλίες στερεών, εμβολοφόρες αντλίες, αντλίες περιβαλλοντικής διαχείρισης, θραυστήρες για τη βιομηχανία ανακύκλωσης, αντλίες για στερεά μέσα, σπαστήρες

  3. GEBRÜDER SCHMITT GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία GEBRÜDER SCHMITT GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Υδραυλικά έμβολα. Έχει έδρα σε Hockenheim, Γερμανία.

  4. ELRINGKLINGER KUNSTSTOFFTECHNIK GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία ELRINGKLINGER KUNSTSTOFFTECHNIK GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Σύνδεσμοι και υλικά συσκευασίας. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους συνδεσμοι για εμβολα, Έδρανα ολίσθησης από πλαστικό, ευκαμπτοι σωληνες, και Πλαστικά - αγωγοί, σωλήνες και λάστιχα. Έχει έδρα σε Bietigheim-Bissingen, Γερμανία.

  5. GEA BOCK GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία GEA BOCK GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Συμπιεστές με έμβολα και βίδες. Έχει έδρα σε Frickenhausen, Γερμανία.

  1. ANEST IWATA BABATZ GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία ANEST IWATA BABATZ GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Πεπιεσμένος αέρας - εγκαταστάσεις και εργαλεία. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Εγκαταστάσεις πεπιεσμένου αέρα, Συμπιεστές, Συμπιεστές με έμβολα και βίδες, Γεωτρήσεις και βυθομετρήσεις- εξοπλισμός, Εγκαταστάσεις πεπιεσμένου αέρα, Συμπιεστές, Συμπιεστές με έμβολα και βίδες, και Γεωτρήσεις και βυθομετρήσεις- εξοπλισμός. Έχει έδρα σε Bad Wimpfen, Γερμανία.

  2. WILHELM KLEIN GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία WILHELM KLEIN GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Συμπιεστές με έμβολα και βίδες. Έχει έδρα σε Esslingen, Γερμανία.

  1. TRANSCERAM GMBH

    Γερμανία

    Παραγωγή μορφοτεμαχίων σκληρού μετάλλου & μπλοκ διάβρωσης και ανθεκτικών στη διάβρωση, ακατέργαστων τεμαχίων σκληρού μετάλλου & ημιτελών προϊόντων, παραγωγή εξαρτημάτων σκληρού μέταλλου βάσει σχεδίου, πυριτικό καρβίδιο και άλλα τεχνικά κεραμικά υλικά σύμφωνα με τις προδιαγραφές του πελάτη, αναλώσιμα από σκληρό μέταλλο & τεχνικά κεραμικά υλικά για αντλίες (δακτύλιοι και έδρανα ολίσθησης, θερμοσυστελλόμενοι δακτύλιοι, βαλβίδες, έμβολα κ..α.) βάσει σχεδίου, μεταλλοκεραμικά εξαρτήματα & δίοδοι (διάθεση) Πρόγραμμα υλικών κατασκευής: σκληρό μέταλλο (καρβίδιο βολφραμίου), ανοξείδωτο σκληρό μέταλλο, καρβίδιο πυριτίου (SSiC & SiSiC), οξείδιο ζιρκονίου (ZrO2), νιτρίδιο πυριτίου (Si3N4), οξείδιο αργιλίου (Al2O3), εμποτισμένος με μέταλλα γραφίτης Λειαντήριο ακριβείας για σκληρά υλικά και σκληρές επιστρώσεις, επίπεδη, χιαστί, στρογγυλή λείανση και λείανση συντεταγμένων, επίπεδη/στρογγυλή λείανση με πάστα & στίλβωση, Τεχνικές ένωσης: συρρίκνωση, κασσιτεροκόλληση, κόλληση Τα προϊόντα μας: κεραμικά υλικά τεχνικών εφαρμογών, κεραμικά υλικά υψηλής απόδοσης, κεραμικά έδρανα ολίσθησης, αναλώσιμα σκληρού μετάλλου για μηχανές, ακατέργαστα τεμάχια σκληρού μετάλλου, κεραμικοί δακτύλιοι ολίσθησης

  2. HARTSTOFFTECHNIK GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία sd Hartstofftechnik GmbH εξειδικεύεται στο τομέα των τεχνικών κεραμικών υλικών. Στις δραστηριότητές μας περιλαμβάνονται οι επεξεργασία κεραμικών υλικών υψηλής απόδοσης και η παροχή τεχνικών συμβουλών για τη χρήση διάφορων κεραμικών υλικών. Σχεδιασμός και υλοποίηση εξαρτημάτων σύμφωνα με τις προδιαγραφές του πελάτη με επικέντρωση στα κεραμικά υλικά ακριβείας, παραγωγή κεραμικών ράβδων, κεραμικών πλακών και σφαιριδίων ακριβείας σε διάφορες ποιότητες κεραμικού υλικού. Κεραμικά σφαιρίδια για χρήση σε συστήματα μέτρησης, σφαιρικά ρουλεμάν και γραμμικούς οδηγούς, συστήματα βαλβίδων και δοσιμετρικά συστήματα. Εξαρτήματα από κεραμικά υλικά υψηλής απόδοσης για την κατασκευή αντλιών, κεραμικών εμβόλων και βαλβίδων. Κεραμικές πλάκες και ράβδοι οδηγών για χρήση αναλωσίμων. Προμηθευτής τροχαλιών εκτροπής και συγκολλητών κυλίνδρων από νιτρίδιο του πυριτίου, καθώς και παραγωγή εξαρτημάτων σύμφωνα με τις προδιαγραφές του πελάτη για βιομηχανικές εφαρμογές, σχεδιαστής μονωτικών και στεγανοποιητικών δακτυλίων από ZrO2, εισαγωγή και εξαγωγή εξαρτημάτων σύμφωνα με τις προδιαγραφές του πελάτη από νιτρίδιο του πυριτίου, οξείδιο του ζιρκονίου και οξείδιο του αργιλίου.

  3. ZIMMER GROUP

    Γερμανία

    Διαθέτουμε ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα στοιχείων σύσφιξης και πέδησης για ράγες προφίλ, κυκλικούς οδηγούς και άξονες περιστροφής, καθώς και βιομηχανικούς αποσβεστήρες κρούσης με την κατοχυρωμένη με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας ελικοειδή αυλάκωση. Τα προϊόντα μας: φρένα μηχανημάτων, υδραυλικά φρένα, φρένα πεπιεσμένου αέρα, φρένα με δύναμη ελατηρίου, ηλεκτρομηχανικοί συσσωρευτές με ελατήρια για φρένα, συστήματα χειρισμού, βιομηχανικοί αποσβεστήρες κρούσεων, γραφεία μηχανικών για συστήματα χειρισμού, μονάδες σύσφιξης για βάκτρα εμβόλων, γραμμικά φρένα, αποσβεστήρες κρούσεων.