• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • ελεγχος υλικων κατασκευης

Αποτελέσματα για

Ελεγχος υλικων κατασκευης

ΓερμανίαΣτουτγάρδη, Φράιμπουργκ και Μπάντεν-ΒίρτεμπεργκΚατασκευαστής/παραγωγός
  1. ZWICKROELL GMBH & CO. KG

    Γερμανία

    Η ZwickRoell είναι ένας παγκοσμίως κορυφαίος προμηθευτής μηχανημάτων ελέγχου για τον έλεγχο υλικών κατασκευής. Τα δικά μας μηχανήματα ελέγχου υλικών χρησιμοποιούνται στους τομείς Ε&Α και διασφάλισης ποιότητας σε περισσότερους από 20 κλάδους.

  2. FORM + TEST SEIDNER & CO. GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Εδώ και περισσότερα από 55 χρόνια αναπτύσσουμε και παράγουμε μηχανήματα ελέγχου στο Riedlingen της Άνω Σουηβίας. Ένα από τα πλεονεκτήματά μας είναι η κατασκευή και η παραγωγή υψηλής ποιότητας ειδικών μηχανημάτων ελέγχου με βάση τις εξατομικευμένες προδιαγραφές του πελάτη. Από το πιο μικρό μηχάνημα με δύναμη λίγων Newton έως το μηχάνημα ελέγχου με συμπίεση 10000 kN βάρους άνω των τριάντα τόνων, η ομάδα των πεπειραμένων μηχανικών και τεχνικών μας είναι σε θέση να υλοποιεί ακόμη και τις πλέον απαιτητικές κατασκευές. Χάρη στη στενή επαφή με τα κορυφαία ινστιτούτα και πανεπιστήμια βρισκόμαστε πάντοτε στο πλέον επίκαιρο επίπεδο της τεχνολογίας ελέγχου. Η συμμετοχή μας στο γερμανικό σύνδεσμο κατασκευαστών μηχανημάτων και εγκαταστάσεων (VDMA), ειδικός τομέας μηχανημάτων ελέγχου συνεπάγεται για εσάς την εγγύηση για καινοτομικές τεχνολογίες, εξαιρετική ποιότητα και αξιόπιστο σέρβις. Ένα ξεχωριστό τμήμα ασχολείται με την ανάπτυξη και την προσαρμογή των ηλεκτρονικών δομοστοιχείων στα δικά μας μηχανήματα ελέγχου. Στο πλαίσιο αυτό επικεντρωνόμαστε στο σχεδιασμό έργων και στην ανάπτυξη με βάση τις προδιαγραφές του πελάτη. Η παραγωγή του υλισμικού πραγματοποιείται από μια θυγατρική επιχείρηση στην Ελβετία.

  3. ROCHOLL GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Τεχνικά δοκίμια για τις δικές σας απαιτήσεις. Πριν από 40 χρόνια, η Rocholl GmbH ξεκίνησε να εξειδικεύεται στην παραγωγή & στη διάθεση δοκιμίων. Με τις διάφορες επιθυμίες των πελατών, η γκάμα αναπτυσσόταν συνεχώς: διαθέτουμε δοκίμια για όλα σχεδόν τα ελεγχόμενα υλικά. Οι ειδικές κατασκευές για ιδρύματα ελέγχου και έρευνας αποτελούν για εμάς πρόκληση που αντιμετωπίζουμε ευχαρίστως. Περισσότεροι από 25 συνεργάτες απασχολούνται στην επιχείρηση και καθένας από αυτούς είναι ένας επιλεγμένος εμπειρογνώμονας στον τομέα του, διότι κατά την παραγωγή δοκιμίων, η γνώση του υλικού και των ιδιοτήτων του διαδραματίζουν σημαντικό ρόλο. Από κοινού με τους συνεργαζόμενους εταίρους μας ανταποκρινόμαστε στον τομέα της παραγωγής δοκιμίων στις μέγιστες απαιτήσεις υλικού και κατασκευής. Συγκαταλεγόμαστε μεταξύ των κορυφαίων στην Ευρώπη: Η ικανοποίηση των πελατών μας αποτελεί απόδειξη & και επιβεβαίωση για εμάς. Μας εμπιστεύονται φημισμένες επιχειρήσεις και απολαμβάνουν τη συνεργασία & την εγγύτητα προς τον πελάτη.

  4. ARCOTEST GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία arcotest GmbH είναι κατασκευαστής δοκιμαστικών μελανιών. Με δοκιμαστικά μελάνια μπορεί να υπολογιστεί η επιφανειακή ενέργεια (OFE) / επιφανειακή τάση (OFS) στερεών σωμάτων από πλαστικό, μέταλλο, γυαλί και κεραμικό υλικό. Ιδιαίτερα πρέπει να προσδιορίζεται με τον τρόπο αυτό και η ικανότητα πρόσφυσης των επιφανειών για εκτύπωση, κόλληση και βαφή με βάση την εικόνα διαβροχής. Η παροχή εξειδικευμένων συμβουλών, η εγγύηση των αναφερόμενων τιμών, η αξιόπιστη και έγκαιρη παράδοση και η συνεργασία με τους πελάτες μας στο εσωτερικό και το εξωτερικό έχουν για εμάς απόλυτη προτεραιότητα εδώ και 40 χρόνια. Για τη διασφάλιση της ποιότητας, τα μελάνια ελέγχονται με μια συσκευή μέτρησης γωνίας επαφής νεότερης κατασκευής, λαμβάνοντας υπόψη τη θερμοκρασία και την πυκνότητα. Τα φύλλα τεχνικών δεδομένων ασφαλείας παρέχουν στοιχεία για το χειρισμό, την αποθήκευση και τις προδιαγραφές μεταφοράς.

  5. METALLUX AG

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η Metallux AG είναι ένας διεθνώς δραστηριοποιούμενος σχεδιαστής και κατασκευαστής αισθητήρων τεχνολογίας στοιβάδας μεγάλου πάχους. Η ολοκληρωμένη γκάμα προϊόντων εκτείνεται από αισθητήρες πίεσης, διαδρομής και γωνιών έως αντιστάσεις και βιομηχανικούς μοχλούς Joystick για τον έλεγχο οχημάτων και μηχανημάτων. Καινοτομικά προϊόντα και προσαρμοσμένες στις προδιαγραφές του πελάτη λύσεις – Made in Germany: αυτός είναι ένας συνδυασμός στον οποίο βασίζονται επώνυμοι πελάτες από τους τομείς της κατασκευής οχημάτων, της ιατρικής τεχνολογίας, της τεχνολογίας ενέργειας και περιβάλλοντος, της τεχνολογίας μεταφοράς και ανύψωσης και της κατασκευής μηχανημάτων εδώ και περισσότερα από 35 χρόνια. Το φάσμα των υπηρεσιών μας: Αντιστάσεις: Ολοκληρωμένη γκάμα αντιστάσεων υψηλής τάσης και ισχύος. Αντιστάσεις ισχύος τεχνολογίας στοιβάδας μεγάλου πάχους ή ως συρμάτινη αντίσταση. Μοχλοί Joystick: Μοχλοί Joystick αντίχειρα, δακτύλων και χειρός για τον έλεγχο μηχανισμών κίνησης και λειτουργιών οχημάτων, οικοδομικών μηχανημάτων και σκαφών, στους τομείς της τεχνολογίας μεταφοράς και της ιατρικής τεχνολογίας και για χρήση σε ασύρματα τηλεχειριστήρια. Αισθητήρες πίεσης: Από κυψέλες μέτρησης πίεσης σε κεραμικά υλικά και ανοξείδωτο χάλυβα έως πομπούς πίεσης. Αισθητήρες διαδρομής και γωνιών: Αισθητήρες μεμβράνης, ποτενσιόμετρα και στοιχεία ποτενσιομέτρων για τον προσδιορισμό θέσης σε μηχανισμούς κίνησης, εγκαταστάσεις και μηχανήματα. Προμηθεύουμε πολλούς κλάδους και διαθέτουμε ολοκληρωμένη τεχνογνωσία εφαρμογών. Ευχαρίστως αναπτύσσουμε προσαρμοσμένες λύσεις βάσει εξατομικευμένης και προσωπικής παροχής συμβουλών. Τα προϊόντα παράγονται αποκλειστικά στη Γερμανία: Από ποσότητες δείγματος έως μεγάλες σειρές πολλών εκατοντάδων χιλιάδων τεμαχίων.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
  1. LANGER GMBH & CO. KG

    Γερμανία

    Ο όμιλος Langer στο Illmensee περιλαμβάνει τις δύο εταιρείες «Langer GmbH & Co. KG» και «LARO NC-Technik GmbH». Η γκάμα προϊόντων της Langer GmbH & Co. KG περιλαμβάνει τρεις κύριους τομείς: την κατασκευή καλουπιών και εργαλείων με την ανάπτυξη πλαστικών συστατικών, την κατασκευή εργαλείων χύτευσης υπό πίεση για πρωτότυπα εξαρτήματα και εξαρτήματα μαζικής παραγωγής, το ταίριασμα δειγμάτων προκαταρκτικών σειρών και την παραγωγή μικρών σειρών εξαρτημάτων σε μηχανές χύτευσης υπό πίεση με δύναμη κλεισίματος 25-900 τόνων. Ο δεύτερος πυλώνας είναι η κατασκευή μοντέλων λειτουργιών Styling και Cubing. Ο τρίτος τομέας είναι η κατασκευή δοκιμίων και γνωμόνων όπου παράγονται μέσα καταγραφής μετρήσεων και δοκίμια από αλουμίνιο, χάλυβα ή ελαφρά υλικά κατασκευής για την ακριβή καταγραφή και τον έλεγχο εξαρτημάτων.

  2. ACHBERG SILOANLAGEN GMBH & CO. KG

    Γερμανία

    Η ACHBERG διαθέτει εμπειρία δεκαετιών στην κατασκευή και στην παραγωγή στοιχείων εγκαταστάσεων για τη βιομηχανία χύδην υλικών. Τα κοντέινερ χύδην υλικών, τα συστήματα εκκένωσης BigBag, τα συστήματα πλήρωσης BigBag και τα εύκαμπτα σιλό της εταιρείας μας είναι δομοστοιχειωτά προκειμένου να μπορούν να καλύπτονται πολλές απαιτήσεις πελατών με το βασικό πρόγραμμα. παράγουμε ολοκληρωμένα στοιχεία συστήματος σωλήνων. Καμπύλοι σωλήνες από ανοξείδωτο χάλυβα, καμπύλοι σωλήνες από σκληρυμένο ανοξείδωτο χάλυβα, καμπύλοι σωλήνες από γυαλί, διακλαδώσεις από ανοξείδωτο χάλυβα, διακλαδώσεις από γυαλί, εξαρτήματα T, συστολές σωλήνων, σωλήνες από ανοξείδωτο χάλυβα, σωλήνες αλουμινίου, σύνδεσμοι σωλήνων, εύκαμπτοι σωλήνες, σωλήνες αναρρόφησης, βιδωτά στόμια, σταθμοί σύνδεσης, κιβώτια αναρρόφησης, συρταρωτές βαλβίδες πεπιεσμένου αέρα και βαλβίδες αναρρόφησης εκκένωσης είναι είδη αποθήκης. Σιλό αποθήκης, σιλό διπλού θαλάμου, σιλό ανάμειξης και μεταφόρτωσης κατασκευάζονται, παραδίδονται και εγκαθίστανται για κάθε έργο από έμπειρους εγκαταστάτες. Κατασκευάζουμε τυποποιημένα συστήματα ελέγχου για την καταγραφή ή την απεικόνιση της στάθμης πλήρωσης και τον έλεγχο της πλήρωσης του σιλό.

  3. K.H. SCHMALZ GMBH

    Γερμανία

    Κατασκευή εγκαταστάσεων, παραγωγή και διάθεση δοσιμετρικών συστημάτων για κεντρικές και αποκεντρωμένες εγκαταστάσεις τροφοδοσίας υλικών αποχύτευσης, εγκαταστάσεις επεξεργασίας υδάτων, συστήματα υψηλής πίεσης, με έλεγχο συχνότητας, χημικά προϊόντα επεξεργασίας υδάτων, σταθεροποιητές σκληρότητας, μέσα αντιδιαβρωτικής προστασίας, γενικά δοσιμετρικά συστήματα, αποσκλήρυνση νερού και σέρβις. Ορισμένα άλλα προϊόντα: δοσιμετρικά συστήματα για υλικά αποχύτευσης, επεξεργασία νερού για υγραντήρες αέρα, δοσιμετρικές συσκευές, εγκαταστάσεις επεξεργασίας υδάτων, εξέταση λεγιονέλλλας και πολλά άλλα

  4. MAWI GMBH

    Γερμανία

    Με την τεχνογνωσία μας στον τομέα της κατασκευής μηχανημάτων, της διαμόρφωσης συμπαγών υλικών και της ψυχρής διέλασης μπορούμε και θέλουμε να σας παρέχουμε τις εξής άψογες υπηρεσίες: αναζήτηση του βέλτιστου για τις δικές σας ανάγκες μεταχειρισμένου μηχανήματος, αυτοματισμός και υπερσύγχρονα ηλεκτρικά συστήματα ελέγχου, παροχή συμβουλών για ζητήματα διαδικασίας, συμβάσει συντήρησης, ανταλλακτικά, αγορά και πώληση, τεχνολογία αυτοματισμού, ανταλλακτικά για πρέσες, μεταχειρισμένες πρέσες, επισκευές πρεσών, διατρητικά μηχανήματα.

  5. SCHNEIDER & GEMSA GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η Schneider & Gemsa διαθέτει ειδικές και επαγγελματικές λύσεις για πελάτες από τους κλάδους των αυτοκινήτων, της βιομηχανίας, των τηλεπικοινωνιών, των συστημάτων διαχείρισης μεταφορών, της ιατρικής και της ηλεκτρονικής. Η παραγωγή εκτείνεται από μεμονωμένη παραγωγή, παραγωγή συγκροτημάτων έως την ολοκληρωμένη παραγωγή τελικών συσκευών και ολοκληρωμένων λύσεων συστήματος. Μετακινούμε και λειτουργούμε ολόκληρους „επιχειρηματικούς τομείς“, ολοκληρωμένες και ημιτελείς γραμμές παραγωγής σε τοποθεσίες χαμηλού κόστους. Με τις μονάδες μας στη Γερμανία, στην Τσεχία και στη Μολδαβία είμαστε σε θέση να διαθέτουμε βελτιστοποιημένες ως προς το κόστος λύσεις και υπηρεσίες. Η Schneider & Gemsa διαθέτει εξειδίκευση δεκαετιών στους τομείς της συναρμολόγησης καλωδίων, της μηχανικής, της μηχατρονικής, της ηλεκτρονικής, των αισθητήρων και των ενεργοποιητών. Από την ίδρυσή της έχουν παραχθεί πολλά εκατομμύρια ηλεκτρικών ενεργοποιητών, μηχανικών και ηλεκτροτεχνικών συγκροτημάτων και τελικών συσκευών. Στο δικό μας τμήμα συναρμολόγησης καλωδίων παράγονται κλώνοι, καλώδια δεδομένων, αισθητήρων και ελέγχου, πλεξούδες καλωδίων και πίνακες ελέγχου με καινοτομικές τεχνολογίες και υπερσύγχρονα μηχανήματα και εργαλεία. Στο δικό μας τμήμα κατασκευής λειτουργικών μέσων παράγουμε εξατομικευμένες διατάξεις συναρμολόγησης, παραγωγής και ελέγχου. Θεωρούμε την ποιότητα, την προστασία του περιβάλλοντός μας και την προσεκτική χρήση των πόρων ως ουσιαστικό στοιχείο αυτών των δραστηριοτήτων. Η επιχείρηση λειτουργεί σε όλες τις μονάδες με βάση τα πρότυπα DIN EN ISO 9001: 2015, IATF 16949: 2016 (αυτοκίνητα) και DIN EN ISO 14001: 2009 (περιβάλλον).

  1. DÜRR NDT GMBH & CO. KG

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η DÜRR NDT διαθέτει ολοκληρωμένες λύσεις ψηφιοποίησης για τον τομέα ZfP: Δικτυωμένα, ψηφιακά ακτινοσκοπικά συστήματα συνδεδεμένα με καινοτομικό λογισμικό. Αυτά περιλαμβάνουν σαρωτές ακτινοσκοπικών πλακών υψηλής ανάλυσης (CR) και επίπεδους ανιχνευτές (DDA), λογισμικό για την καταγραφή και την ανάλυση εικόνων, συμβατά με τα πρότυπα ψηφιακά εργαλεία αρχειοθέτησης και την ολοκληρωμένη πλατφόρμα διαχείρισης ροής εργασιών και αναφορών ZfP DRIVE NDT. Τα καινοτομικά συστήματα της DÜRR NDT είναι πάντοτε υπερσύγχρονα και θέτουν συνεχώς νέα πρότυπα όσον αφορά στην ανάλυση, στη χρηστικότητα και στη μακρά διάρκεια ζωής. Όπως πάντοτε, ο μοναδικός κατασκευαστής CR με πιστοποιημένη κατά BAM βασική τοπική ανάλυση 30 μm σε ολόκληρο τον κόσμο! Σε σχεδόν 20 χρόνια, τα συστήματα ελέγχου ακτίνων Χ της DÜRR NDT έχουν εδραιωθεί σε πολυάριθμες βιομηχανικές εφαρμογές, κινητές και σταθερές και χρησιμοποιούνται σε περισσότερες από 80 χώρες.

  2. MAIN-TAUBER-ASPHALTMISCHWERKE GMBH

    Γερμανία