• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • ελεγχος διαδικασιας

Αποτελέσματα για

Ελεγχος διαδικασιας

ΓερμανίαΣτουτγάρδη, Φράιμπουργκ και Μπάντεν-ΒίρτεμπεργκΚατασκευαστής/παραγωγός
  1. GERHARD STOLL GMBH & CO. KG

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Ως οικογενειακή επιχείρηση παράγουμε και διαθέτουμε στις εγκαταστάσεις μας στο Pforzheim τορναριστά εξαρτήματα, τυποποιημένα εξαρτήματα και ημιτελή προϊόντα συστήματα σύνδεσης, ρευστών υλικών, συναρμολόγησης και παραγωγής. Η κύρια εξειδίκευσή μας συνίσταται στην παραγωγή τορναριστών εξαρτημάτων, μεταξύ άλλων, για τη βιομηχανία αυτοκινήτων , την ηλεκτρική βιομηχανία και τη βιομηχανία επεξεργασίας πλαστικών. Με την τεχνογνωσία μας από πέντε δεκαετίες είμαστε αξιόπιστος συνεργάτης για εξαρτήματα DIN και εξατομικευμένες λύσεις. Στόχος μας είναι η καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση των πελατών μας. Αυτή διασφαλίζεται με συνεπή και ολοκληρωμένη διαχείριση της ποιότητας με τη βασική αρχή της συνεχούς βελτίωσης. Τα προϊόντα, οι διεργασίες και οι διαδικασίες εργασίας μας ελέγχονται συνεχώς στο πλαίσιο αυτό. Σύμφωνα με το σύνθημά μας «Ποιότητα από το 1961» στηριζόμαστε όχι μόνο στη δική μας τεχνογνωσία, π.χ., με εσωτερική κατάρτιση και μετεκπαίδευση και εσωτερικές προτάσεις, αλλά δραστηριοποιούμαστε και εξωτερικά στον τομέα Total-Quality-Management.

  2. MAWI GMBH

    Γερμανία

    Με την τεχνογνωσία μας στον τομέα της κατασκευής μηχανημάτων, της διαμόρφωσης συμπαγών υλικών και της ψυχρής διέλασης μπορούμε και θέλουμε να σας παρέχουμε τις εξής άψογες υπηρεσίες: αναζήτηση του βέλτιστου για τις δικές σας ανάγκες μεταχειρισμένου μηχανήματος, αυτοματισμός και υπερσύγχρονα ηλεκτρικά συστήματα ελέγχου, παροχή συμβουλών για ζητήματα διαδικασίας, συμβάσει συντήρησης, ανταλλακτικά, αγορά και πώληση, τεχνολογία αυτοματισμού, ανταλλακτικά για πρέσες, μεταχειρισμένες πρέσες, επισκευές πρεσών, διατρητικά μηχανήματα.

  3. ATS AUTOMATION TOOLING SYSTEMS GMBH WINNENDEN (FORMER SORTIMAT)

    Γερμανία

    Η εταιρεία ATS AUTOMATION TOOLING SYSTEMS GMBH WINNENDEN (FORMER SORTIMAT), είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αυτοματοποίηση - εγκαταστάσεις και εξοπλισμοί. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους μηχανηματα και εξοπλισμοι για τη φαρμακοβιομηχανια, Ιατρική διάγνωση, Αυτοματοποίηση ειδικών μηχανημάτων, και συστηματα για τον ελεγχο διαδικασιας και βιομηχανικων αυτοματισμων. Έχει έδρα σε Urbach, Γερμανία.

  4. ABB AG GESCHÄFTSBEREICH INDUSTRIEKOMPONENTEN

    Γερμανία

    Η εταιρεία ABB AG GESCHÄFTSBEREICH INDUSTRIEKOMPONENTEN, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ενέργεια - εγκαταστάσεις και εξοπλισμοί παραγωγής. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους συστηματα για τον ελεγχο διαδικασιας και βιομηχανικων αυτοματισμων, ηλεκτρικα στοιχεια, και συσκευες φωτισμου. Έχει έδρα σε Heidelberg, Γερμανία.

  5. RH ENGINEERING GMBH & CO. KG

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Ως εξειδικευμένη επιχείρηση επεξεργασίας εικόνας με άνω των 20 ετών εμπειρία αναπτύσσουμε αυτόματα οπτικά συστήματα ελέγχου με βάση ένα από τα καλύτερα προϊόντα λογισμικού στον τομέα της βιομηχανικής επεξεργασίας εικόνας. Με την τεχνογνωσία και τις πλέον επίκαιρες τεχνολογίες μπορούμε να καλύπτουμε ανά πάσα στιγμή τις απαιτήσεις της σύγχρονης διασφάλισης και διαχείρισης της ποιότητας. Οι λύσεις μας καθιστούν δυνατή την πλήρως αυτόματη κάλυψη όλων των τομέων του οπτικού ελέγχου ποιότητας, ανεξάρτητα από το αν πρόκειται για ελέγχους παρουσίας, επιφανειών, πληρότητας, κωδικών και χρωμάτων, τη μέτρηση, την καθοδήγηση ρομπότ ή κάθε άλλο τύπο οπτικού ελέγχου ποιότητας. Ο διαδραστικός „point and click“ προγραμματισμός χωρίς πληκτρολόγηση πηγαίου κώδικα καθιστά δυνατή τη γρήγορη και απλή δημιουργία εξατομικευμένων προγραμμάτων ελέγχου. Οι πολυάριθμες επεκτάσεις λογισμικού PlugIn της εταιρείας μας, κυρίως στον τομέα της τεχνητής νοημοσύνης για την ανίχνευση αντικειμένων, την ανίχνευση ανωμαλιών και την εξαγωγής ακμών, εξελίσσουν τις δυνατότητες του ελέγχου ποιότητας σε νέο επίπεδο. Έτσι εγγυόμαστε τη γρήγορη επιτυχία με ταυτόχρονα χαμηλό κόστος. Οι λύσεις μας παρέχουν ένα μέγιστο βαθμό ασφάλειας ποιότητας στον τομέα της βιομηχανικής παραγωγής. Στο πλαίσιο αυτό σάς βοηθούμε να διαμορφώνετε αποδοτικότερα τις διαδικασίες σας και να βελτιώνετε μακροπρόθεσμα την ποιότητα των προϊόντων σας. Επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες και εξατομικευμένες συμβουλές – θα χαρούμε να βρούμε από κοινού καινοτομικές λύσεις για την επιχείρησή σας!

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
  1. ROMMEL PRÄZISIONSTEILE GMBH

    Γερμανία

    Είμαστε ο αξιόπιστος συνεργάτης σας ως προμηθευτής εξαρτημάτων ακριβείας. Εδώ και σχεδόν 40 χρόνια παράγουμε εξαρτήματα ακριβείας σε μεγάλες σειρές. Η συλλογή των μηχανημάτων μας περιλαμβάνει αυτόματα περιστροφικά μηχανήματα Variomatic με 9, 11 και 12 μονάδες, εν μέρει με έλεγχο εκκέντρων και εν μέρει με έλεγχο NC, με έως 60 άξονες NC ανά μηχάνημα. Τα μηχανήματα είναι ειδικά σχεδιασμένα για την τρέχουσα παραγωγή εξαρτημάτων με σταθερή απόδοση και ποιότητα των εξαρτημάτων σειράς. Υπεραυτόματες διαδικασίες παραγωγής και πολυάριθμες δυνατότητες επεξεργασίας μάς παρέχουν τη δυνατότητα να επεξεργαζόμαστε ακόμη και σύνθετα εξαρτήματα από όλες τις πλευρές. Επεξεργαζόμαστε χάλυβα, αλουμίνιο, κράματα χαλκού και ορείχαλκο δακτυλίων, μεγάλων πηνίων, ράβδων, τμημάτων ή χυτευτών εξαρτημάτων μέσω τροφοδοτών. Οι υπηρεσίες που παρέχουμε συμπληρώνονται με διάφορες τεχνικές απογρέζωσης, λείανσης, επιβελτίωσης επιφανειών, καθαρισμού υπερήχων, εργασίες συναρμολόγησης και θερμική επεξεργασία.

  2. ALBERT FEZER MASCHINENFABRIK GMBH

    Γερμανία

    Η FEZER που διευθύνεται από την οικογένεια στην τρίτη γενιά συγκαταλέγεται μεταξύ των κορυφαίων επιχειρήσεων στον τομέα των συστημάτων χειρισμού κενού και έχει εξαιρετική φήμη σε ολόκληρο τον κόσμο. Εγγυόμαστε την υψηλού βαθμού υποστήριξη πελατών με ένα σύστημα διαχείρισης ποιότητας κατά DIN ISO 9001. Έτσι μπορούμε να αναλύουμε συνεχώς τις επιχειρηματικές μας διαδικασίες και να τις προσαρμόζουμε στις σταθερά αυξανόμενες απαιτήσεις των πελατών. Επιλέξτε κι εσείς τον απλούστατο χειρισμό αποδοτικών, οικονομικών διαδικασιών παραγωγής και τη μέγιστη ασφάλεια λειτουργία με τη βασική αρχή: simply move more. Παραγωγή και διάθεση: μηχανήματα και συστήματα συγκράτησης φορτίων κενού, τεχνολογία και συστήματα σύσφιξης κενού, απορροφητήρες κενού, πλάκες αναρρόφησης κενού, γεννήτριες κενού, βαλβίδες ελέγχου, φίλτρα κενού, αρπάγες ελασμάτων, γερανοί οροφής, κυλιόμενες γερανογέφυρες, μηχανήματα και συστήματα χειρισμού, ανυψωτικά μέσα, τροχιές γερανού από αλουμίνιο, συστήματα κενού, κλίνες εργασίας κενού, εκβολείς κενού, φίλτρα κενού, ανυψωτικά μηχανήματα κενού, εξαρτήματα κενού, αναρροφητήρες κενού και πολλά άλλα.

  3. LAUFER GmbH

    Γερμανία

    Ως μικρομεσαία οικογενειακή επιχείρηση στο Μέλανα Δρυμό, η LAUFER είναι γνωστή για την αξιοπιστία και τη σταθερότητα. Στο επίκεντρο βρίσκονται τορναριστά εξαρτήματα διαμέτρου 1-40 mm για απαιτητικούς τομείς, όπως η αυτοκινητοβιομηχανία, η κατασκευή μηχανημάτων, η ηλεκτροτεχνία κλπ. Με σύγχρονους αυτόματους τόρνους πολλαπλών ατράκτων παράγονται επίσης σειρές με οικονομικό τρόπο και μάλιστα σε ρυθμό δευτερολέπτων. Η συλλογή μηχανημάτων μονής ατράκτου διαθέτει μηχανικούς τόρνους μεγάλου και μικρού μήκους. Με πολυάριθμες πρόσθετες επιλογές, η LAUFER μπορεί επίσης να πληροί σύνθετες απαιτήσεις, και να διαθέτει κατόπιν παραγγελίας ολοκληρωμένα συγκροτήματα, περαιτέρω διαδικασίες και επιβελτιώσεις. Προαιρετικά παρέχεται η δυνατότητα παράδοσης όλων των εξαρτημάτων με έλεγχο κάμερας σε ποσοστό 100%, καθώς και σε συγκεκριμένες συσκευασίες.

  4. SAR GRÖPLER GMBH

    Γερμανία

    Η SAR Gröpler GmbH ιδρύθηκε το 1993. Εργαζόμαστε με τα υψηλότερα πρότυπα για να ικανοποιούμε τους πελάτες μας με ποιότητα και αποδοτικότητα. Η επεξεργασία σύνθετων συστημάτων με βάση προδιαγραφές κατά παραγγελία δεν είναι κάτι καινούργιο για την SAR Gröpler GmbH. Στους παρακάτω τομείς αισθανόμαστε σαν το σπίτι μας. Σταθμοί ελέγχου αμορτισέρ (τεχνολογία αυτοκινητοβιομηχανίας), δυναμοδεικτικοί σταθμοί ελέγχου, συστήματα πλήρωσης (αέριο/λάδι) μαζί με σφραγίσεις, πλήρως αυτόματες γραμμές συναρμολόγησης, πλήρως αυτόματες κυψέλες συγκόλλησης, συστήματα σήμανσης με λέιζερ, συστήματα ετικετών και επιγραφών, κατασκευή συστημάτων ελέγχου, κατασκευές 3D, συστήματα ελέγχου για υδροηλεκτρικά εργοστάσια, τεχνολογία αυτοματισμού. Η SAR Gröpler έχει συνενώσει όλες τις απαιτούμενες τεχνολογίες κάτω από μία στέγη, έτσι ώστε οι ιδέες μας να είναι ολοκληρωμένες. Σε περίπτωση που γίνεται "εξωτερική ανάθεση" υπηρεσιών, η SAR Gröpler παραμένει πάντα ο υπεύθυνος συνεργάτης για εσάς. Λαμβάνετε την ολοκληρωμένη λύση από έναν προμηθευτή – σε κάθε φάση της διαδικασίας ανάπτυξης και παραγωγής.

  5. DIENER ELECTRONIC GMBH & CO. KG

    Γερμανία

    Με εμπειρία 30 ετών, η εξειδικευμένη ομάδα Diener electronic στην τεχνολογία επιφανειών πλάσματος, καθώς και οι συνεργάτες μας στον τομέα του αυτοματισμού και της υλοποίησης σάς παρουσιάζουν εξατομικευμένους τρόπους για την με εξασφαλισμένο μέλλον κατασκευή της εγκατάστασης παραγωγής που σχεδιάζετε. Ως παγκοσμίως δραστηριοποιούμενη κορυφαία στην αγορά επιχείρηση, με περισσότερα από 11.000 συστήματα που έχουν πωληθεί παγκοσμίως, παρέχουμε την προσαρμοσμένη λύση για αποδοτικές μεθόδους στους τομείς του πλάσματος με συστήματα χαμηλής και ατμοσφαιρικής πίεσης, καθώς και συστήματα παρυλενίου και κενού. Αφήστε μας να σάς ενθουσιάσουμε με τις δυνατότητες που σάς παρέχουμε με αυτές τις τεχνολογίες και τις μοναδικές διαδικασίες. Θα χαρούμε να σάς γνωρίσουμε! Ολοκληρωμένη εξειδίκευση από έναν προμηθευτή. Οι πελάτες μας αποκομίζουν οφέλη από την εμπειρία και την τεχνογνωσία δραστήριων συνεργατών και έναν εξοπλισμό παραγωγής υπερσύγχρονου τεχνικού επιπέδου. Με προοδευτικές λύσεις προς την επιτυχία. Σε πολλές μονάδες στη Βάδη-Βυρτεμβέργη αναπτύσσουμε και παράγουμε καινοτομικές λύσεις για την οικονομικά αποδοτική, ακριβή και οικολογική επιφανειακή επεξεργασία πλάσματος – και όλα αυτά με μεγάλη επιτυχία. Από την ίδρυση της εταιρείας αναπτυσσόμαστε συνεχώς και σήμερα συγκαταλεγόμαστε στους κορυφαίους κατασκευαστές συστημάτων πλάσματος παγκοσμίως. Εφαρμογές των συστημάτων μας: καθαρισμός απόλυτης ακρίβειας, ενεργοποίηση, επίστρωση, χάραξη επιφανειών, υδρόφιλη/υδρόφοβη επίστρωση, απαερίωση/εξαέρωση, προσομοίωση ύψους, βαθμονόμηση αισθητήρων, έλεγχος στεγανότητας.

  1. LUCKY

    Γερμανία

    Προϊόντα CBD - 100% φυσικά. Χωρίς πρόσθετα. Με έλεγχο TÜV. Αμιγώς φυσικά προϊόντα με κατοχυρωμένες με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας μεθόδους εκχύλισης βιολογικής ποιότητας. Μόνο από εμάς! Έλαια πλήρους φάσματος με συγκέντρωση 5% - 30%. Άνθη CBD με συγκέντρωση 4% - 50%. Τα πάντα χωρίς πρόσθετα. Με τις δικές μας διαδικασίες παραγωγής δεν χρειάζεται να υποβάλλουμε τα προϊόντα μας σε καμία επεξεργασία. Τα πάντα σε βιολογική ποιότητα. Δεν απαιτείται προσθήκη τερπενίων. Αποκλειστικά καθαρά φυσικά προϊόντα και ένα απαράμιλλο άρωμα. Κατοχυρωμένες με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας μέθοδοι. Οι μέθοδοί μας είναι παγκοσμίως μοναδικές και κατοχυρωμένες με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας σε ολόκληρο τον κόσμο. Με έξυπνη τεχνολογία είμαστε σε θέση να εγγυόμαστε ότι τα προϊόντα μας περιέχουν πραγματικά ΟΛΕΣ τις δραστικές ουσίες του φυτού. Εργαστηριακά ελεγμένη ποιότητα. Όλα τα προϊόντα μας ελέγχονται από ανεξάρτητα εργαστήρια πριν από την πλήρωση. Δεν περιέχουν καθόλου επιβλαβείς ουσίες, είναι πλούσια τις δραστικές ουσίες καθαυτού του φυτού και είναι απόλυτα ακίνδυνα στη χρήση τους.