• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • ελεγχος αναρροφησης

Αποτελέσματα για

Ελεγχος αναρροφησης

ΓερμανίαΣτουτγάρδη, Φράιμπουργκ και Μπάντεν-ΒίρτεμπεργκΚατασκευαστής/παραγωγός
  1. ZINSER GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    ZINSER GmbH: Ο συνεργάτης σας για την τεχνολογία κοπής και συγκόλλησης. Εδώ και περισσότερα από 120 χρόνια, η ZINSER GmbH διακρίνεται για την εξαιρετική ποιότητα και την καινοτομία „Made in Germany“. Η επιχείρησή μας παρέχει ένα ευρύ φάσμα προϊόντων, μεταξύ αυτών συσκευές αυτογενούς κοπής και συγκόλλησης, συστήματα κοπής πλάσματος και μηχανήματα κοπής CNC μέγιστης ακρίβειας. Οι κινητές συσκευές μας, όπως διατάξεις κοπής σωλήνων και μηχανήματα φλογοκοπής χειρός, παρέχουν μέγιστη ευελιξία και ακρίβεια. Κύρια εξειδίκευση στην τεχνολογία αυτογενούς κοπής: Αξιόπιστες συσκευές μακράς διάρκειας ζωής. Συστήματα κοπής πλάσματος: Αποδοτικές λύσεις για διάφορα μέταλλα. Μηχανήματα κοπής CNC: Υπερσύγχρονη τεχνολογία ελέγχου. Κινητές συσκευές: Ευελιξία και ακρίβεια παντού. Καινοτομία και τεχνολογία περιβάλλοντος Οι εξειδικευμένες λύσεις λογισμικού της εταιρείας μας, όπως το ZINSER MCC 20, βελτιστοποιούν τη δική σας διαδικασία κοπής. Οι λύσεις τεχνολογίας περιβάλλοντος παρέχουν αποτελεσματική διατήρηση της καθαρότητας του αέρα και αναρρόφηση σκόνης για ένα ασφαλές περιβάλλον εργασίας. Made in Germany Στο Albershausen παράγουμε με μέγιστη επιμέλεια και άριστη ποιότητα. Ανακαλύψτε τον κόσμο της ZINSER GmbH και τις δικές μας υψηλής ποιότητας λύσεις κοπής και συγκόλλησης. Επισκεφτείτε την ZINSER GmbH για περαιτέρω πληροφορίες και προσωπική παροχή συμβουλών. Εμπιστευτείτε την ZINSER – το συνεργάτη σας για προοδευτική τεχνολογία κοπής και συγκόλλησης.

  2. ACHBERG SILOANLAGEN GMBH & CO. KG

    Γερμανία

    Η ACHBERG διαθέτει εμπειρία δεκαετιών στην κατασκευή και στην παραγωγή στοιχείων εγκαταστάσεων για τη βιομηχανία χύδην υλικών. Τα κοντέινερ χύδην υλικών, τα συστήματα εκκένωσης BigBag, τα συστήματα πλήρωσης BigBag και τα εύκαμπτα σιλό της εταιρείας μας είναι δομοστοιχειωτά προκειμένου να μπορούν να καλύπτονται πολλές απαιτήσεις πελατών με το βασικό πρόγραμμα. παράγουμε ολοκληρωμένα στοιχεία συστήματος σωλήνων. Καμπύλοι σωλήνες από ανοξείδωτο χάλυβα, καμπύλοι σωλήνες από σκληρυμένο ανοξείδωτο χάλυβα, καμπύλοι σωλήνες από γυαλί, διακλαδώσεις από ανοξείδωτο χάλυβα, διακλαδώσεις από γυαλί, εξαρτήματα T, συστολές σωλήνων, σωλήνες από ανοξείδωτο χάλυβα, σωλήνες αλουμινίου, σύνδεσμοι σωλήνων, εύκαμπτοι σωλήνες, σωλήνες αναρρόφησης, βιδωτά στόμια, σταθμοί σύνδεσης, κιβώτια αναρρόφησης, συρταρωτές βαλβίδες πεπιεσμένου αέρα και βαλβίδες αναρρόφησης εκκένωσης είναι είδη αποθήκης. Σιλό αποθήκης, σιλό διπλού θαλάμου, σιλό ανάμειξης και μεταφόρτωσης κατασκευάζονται, παραδίδονται και εγκαθίστανται για κάθε έργο από έμπειρους εγκαταστάτες. Κατασκευάζουμε τυποποιημένα συστήματα ελέγχου για την καταγραφή ή την απεικόνιση της στάθμης πλήρωσης και τον έλεγχο της πλήρωσης του σιλό.

  3. ALBERT FEZER MASCHINENFABRIK GMBH

    Γερμανία

    Η FEZER που διευθύνεται από την οικογένεια στην τρίτη γενιά συγκαταλέγεται μεταξύ των κορυφαίων επιχειρήσεων στον τομέα των συστημάτων χειρισμού κενού και έχει εξαιρετική φήμη σε ολόκληρο τον κόσμο. Εγγυόμαστε την υψηλού βαθμού υποστήριξη πελατών με ένα σύστημα διαχείρισης ποιότητας κατά DIN ISO 9001. Έτσι μπορούμε να αναλύουμε συνεχώς τις επιχειρηματικές μας διαδικασίες και να τις προσαρμόζουμε στις σταθερά αυξανόμενες απαιτήσεις των πελατών. Επιλέξτε κι εσείς τον απλούστατο χειρισμό αποδοτικών, οικονομικών διαδικασιών παραγωγής και τη μέγιστη ασφάλεια λειτουργία με τη βασική αρχή: simply move more. Παραγωγή και διάθεση: μηχανήματα και συστήματα συγκράτησης φορτίων κενού, τεχνολογία και συστήματα σύσφιξης κενού, απορροφητήρες κενού, πλάκες αναρρόφησης κενού, γεννήτριες κενού, βαλβίδες ελέγχου, φίλτρα κενού, αρπάγες ελασμάτων, γερανοί οροφής, κυλιόμενες γερανογέφυρες, μηχανήματα και συστήματα χειρισμού, ανυψωτικά μέσα, τροχιές γερανού από αλουμίνιο, συστήματα κενού, κλίνες εργασίας κενού, εκβολείς κενού, φίλτρα κενού, ανυψωτικά μηχανήματα κενού, εξαρτήματα κενού, αναρροφητήρες κενού και πολλά άλλα.