• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • εκπαιδευση

Αποτελέσματα για

Εκπαιδευση

ΓερμανίαΣτουτγάρδη, Φράιμπουργκ και Μπάντεν-ΒίρτεμπεργκΚατασκευαστής/παραγωγός
  1. LEUZE ELECTRONIC GMBH + CO. KG

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Διεθνώς αναγνωρισμένοι ειδικοί στους αισθητήρες βιομηχανικών συστημάτων αυτοματισμού. Με εφευρετικότητα και αποφασιστικότητα πρωτοπορούμε εδώ και περισσότερα από 50 χρόνια σε καινοτομίες και τεχνολογικά θέματα.

  2. HUNIC GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία HUNIC GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ασφάλεια στον χώρο εργασίας. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους ειδη ασφαλειας, και φόρμα εργασίας. Έχει έδρα σε Baiersbronn, Γερμανία.

  3. VIDEODESK STUDIO LIGHTBOARD

    Γερμανία

    Η εταιρεία "Video Doska" κατασκευάζει διαφανείς φωτεινές οθόνες για την τηλεκπαίδευση και την εκπαίδευση εξ' αποστάσεως και παρέχει εξοπλισμό βίντεο επαγγελματικής χρήσης για στούντιο. Οι διαφανείς φωτεινές οθόνες από την "Video Doska" είναι πρακτικές για την καταγραφή μαθημάτων σε μορφή βίντεο για την εμπορική κατάρτιση, παρουσιάσεις και για την διεξαγωγή τηλεδιασκέψεων. Επίσης, η εταιρεία προσφέρει ετοιμοπαράδοτο εξοπλισμό για στούντιο καταγραφής βίντεο με επαγγελματικά σετ οπτικοακουστικού εξοπλισμού: φωτεινές οθόνες, βιντεοκάμερες 4K και FullHD, ηχοσυστήματα, οθόνες για ομιλητή και χειριστή, λαμπτήρες LED, έγχρωμα και μαύρα φόντα, σύστημα με διακόπτες, τηλεπομποδέκτης. Η εταιρεία παράγει εκπαιδευτικές οθόνες από το 2016. Το πλεονέκτημα αυτής της οπτικοακουστικής εκπαιδευτικής βοήθειας είναι η ευκολία χρήσης της. Η "Video Doska" έχει εξοπλίσει με επιτυχία δεκάδες στούντιο καταγραφής εκπαιδευτικών επιμορφωτικών βίντεο στην Ρωσία και στην Κεντρική Ασία. Η εταιρεία αναλαμβάνει όχι μόνο την προμήθεια φωτεινών οθονών και εξοπλισμό καταγραφής μαθημάτων σε βίντεο αλλά αναζητά επίσης διανομείς παγκοσμίως.

  4. NOE-SCHALTECHNIK GEORG MEYER-KELLER GMBH + CO. KG

    Γερμανία

    Η εταιρεία NOE-SCHALTECHNIK GEORG MEYER-KELLER GMBH + CO. KG, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ηχομονωτικά υλικά. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ασφάλεια στον χώρο εργασίας, εσωτερικες επενδυσεις για σηραγγες, Ασφάλεια στον χώρο εργασίας, καλούπια για θωράκιση σκυροδέματος, και πρώτο σενάζ από μπετόν για εσωτερική επένδυση. Έχει έδρα σε Süßen, Γερμανία.

  5. SONUS GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία SONUS GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Οπτικοακουστικά εκπαιδευτικά βοηθήματα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Μεγαφωνικά συστήματα, και Μεγαφωνικά συστήματα. Έχει έδρα σε Baden-Baden, Γερμανία.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
  1. PRODUKT + PROJEKT WOLFGANG MOLL

    Γερμανία

    Η εταιρεία PRODUKT + PROJEKT WOLFGANG MOLL, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μακέττες και μοντέλα εκπαιδευτικού χαρακτήρα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Εκπαιδευτικό υλικό, προσομοιωτες, συστηματα προσομοιωσης, και Εκπαιδευτικό υλικό. Έχει έδρα σε Niederstotzingen, Γερμανία.

  2. ARGUMENTUM

    Γερμανία

    Η εταιρεία ARGUMENTUM, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Πληροφορική - λογισμικά. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Κατάταξη - Βαθμολόγηση επιχειρήσεων, Σύμβουλοι διαχείρισης, Οργανισμός επαγγελματικής πλαισίωσης και κατάρτισης, Μελέτες μάρκετινγκ, Κατάταξη - Βαθμολόγηση επιχειρήσεων, Σύμβουλοι διαχείρισης, Οργανισμός επαγγελματικής πλαισίωσης και κατάρτισης, και Μελέτες μάρκετινγκ. Έχει έδρα σε Aichwald, Γερμανία.

  3. ARISTECH GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία ARISTECH GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Πληροφορική - λογισμικά. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Πληροφορική - περιφερειακά υπολογιστών, Εκπαιδευτικό υλικό, Ξένες γλώσσες - εκπαιδευτικό υλικό, Μηχανικοί - βιομηχανικοί εργολάβοι, Πληροφορική - περιφερειακά υπολογιστών, Εκπαιδευτικό υλικό, Ξένες γλώσσες - εκπαιδευτικό υλικό, και Μηχανικοί - βιομηχανικοί εργολάβοι. Έχει έδρα σε Heidelberg, Γερμανία.

  4. FLIPSKIN BY DIEMORGENMACHER UG

    Γερμανία

    Η εταιρεία FLIPSKIN BY DIEMORGENMACHER UG, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Σχολικά έπιπλα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Μηχανοργάνωση γραφείων - μηχανήματα και εξοπλισμός, Χαρτικά και είδη γραφείου, Εκπαιδευτικό υλικό, Πίνακες γραφής, Μηχανοργάνωση γραφείων - μηχανήματα και εξοπλισμός, Χαρτικά και είδη γραφείου, Εκπαιδευτικό υλικό, και Πίνακες γραφής. Έχει έδρα σε Konstanz, Γερμανία.

  5. S T A M M GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία S T A M M GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Πληροφορική - λογισμικά. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Σύμβουλοι διαχείρισης, Ορθολογιστική οργάνωση, αναδιοργάνωση, συγχωνεύσεις, Οργανισμός επαγγελματικής πλαισίωσης και κατάρτισης, Σύμβουλοι επιχειρησιακής επικοινωνίας, Σύμβουλοι διαχείρισης, Ορθολογιστική οργάνωση, αναδιοργάνωση, συγχωνεύσεις, Οργανισμός επαγγελματικής πλαισίωσης και κατάρτισης, και Σύμβουλοι επιχειρησιακής επικοινωνίας. Έχει έδρα σε Hirschhorn, Γερμανία.

  1. SIMULATEUR DU VIEILLISSEMENT

    Γερμανία

    Η εταιρεία SIMULATEUR DU VIEILLISSEMENT, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μακέττες και μοντέλα εκπαιδευτικού χαρακτήρα. Έχει έδρα σε Niederstotzingen, Γερμανία.

  2. ERLER-ZIMMER GMBH & CO.KG

    Γερμανία

    Η εταιρεία ERLER-ZIMMER GMBH & CO.KG, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εκπαιδευτικό υλικό. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Μακέττες και μοντέλα εκπαιδευτικού χαρακτήρα, και Μακέττες και μοντέλα εκπαιδευτικού χαρακτήρα. Έχει έδρα σε Lauf, Γερμανία.

  1. H. NOWAK APPARATEBAU GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία H. NOWAK APPARATEBAU GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εκπαιδευτικό υλικό. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Επιστημονικά όργανα και εξοπλισμοί, Χημεία - εκπαιδευτικό υλικό, Επιστημονικά όργανα και εξοπλισμοί, και Χημεία - εκπαιδευτικό υλικό. Έχει έδρα σε Maulburg, Γερμανία.

  2. HENLE BAUMASCHINENTECHNIK GMBH

    Γερμανία

    Η HENLE Baumaschinentechnik GmbH είναι μια μεσαίου μεγέθους επιχείρηση κατασκευής εξαρτημάτων για οικοδομικά μηχανήματα από το Rammingen της νότιας Γερμανίας. Ιδρυθείσα το 1981, η οικογενειακή επιχείρηση έχει 35 χρόνια εμπειρίας. Η ομάδα της HENLE αποτελεί τη βάση της εταιρείας. Η φιλοσοφία μας βασίζεται σε μια ανοικτή και συνεργατική προσέγγιση των πελατών και των προμηθευτών μας. Η συνειδητοποιημένη προσέγγιση των πόρων και του περιβάλλοντος αποτελεί εξίσου μέρος της εταιρικής διοίκησης, καθώς και συνεργασία της ομάδας μας με σεβασμό και δικαιοσύνη. Χάρη στο φιλικό και ικανό προσωπικό μας, ο πελάτης μπορεί να είναι σίγουρος για μια σταθερά υψηλή ποιότητα και εξυπηρέτηση. Η εκπαίδευση αποτελεί για εμάς πολύ σημαντικό παράγοντα εδώ και μερικά χρόνια. Διενεργούμε τακτικά εμπορικές και επαγγελματικές εκπαιδεύσεις, προκειμένου να είμαστε καλά προετοιμασμένοι για το μέλλον. Είμαστε πιστοποιημένοι με ISO 9001 και 14001, προγράμματα διασφάλισης ποιότητας και προστασία του περιβάλλοντος.

  3. SCHÜTZ GMBH MESSTECHNIK

    Γερμανία

    Η Schütz Messtechnik είναι μια έμπειρη και εξειδικευμένη εταιρεία που δραστηριοποιείται από το 1968 στην παροχή υπηρεσιών και την κατασκευή συστημάτων για επιχειρήσεις παροχής ενέργειας. Στον τομέα των υπηρεσιών, η Schütz αναλαμβάνει ελέγχους για τα δημόσια δίκτυα αερίου σύμφωνα με τους κανονισμούς DVGW G465, G466/I και G466/II, ανίχνευση διαρροών και εντοπισμό σωληνώσεων και αντικαταστάσεις μετρητών. Επιπλέον, πραγματοποιούμε ειδικά σεμινάρια και εκπαιδεύσεις για τους υπαλλήλους των παρόχων υπηρεσιών κοινής ωφέλειας. Η Schütz GmbH είναι πιστοποιημένη από την DVGW ως εξειδικευμένη εταιρεία για τον έλεγχο αγωγών φυσικού αερίου. Οι πάροχοι ενέργειας που χρησιμοποιούν Γεωγραφικό Σύστημα Πληροφοριών (GIS) μπορούν να επαληθεύουν το δίκτυό τους μέσω της ψηφιακής τεχνολογίας της Schütz. Η πελατειακή βάση της Schütz GmbH περιλαμβάνει σήμερα περισσότερους από 100 οργανισμούς κοινής ωφέλειας, με τους οποίους διατηρεί μακροχρόνιες, στενές και εμπιστευτικές επιχειρηματικές σχέσεις.

  4. VOGT MEDICAL VERTRIEB GMBH

    Γερμανία

    Η Vogt Medical Management αναπτύσσει συνεχώς νέες τεχνολογίες με έναν μόνο στόχο: να προσφέρεται στους ασθενείς και στους συγγενείς περισσότερη ασφάλεια του συστήματος υγειονομικής περίθαλψης. Ως γερμανική επιχείρηση με πάνω από 25 χρόνια ιστορίας, οι συνεργάτες μας βασίζονται στην πείρα και την υποστήριξή μας, ώστε να είναι επιτυχημένοι στις αγορές τους. Vogt Medical Hospital Solutions σημαίνει διαρθρωτικές λύσεις που βασίζονται σε μια συνολική αρχή: λύσεις "με το κλειδί στο χέρι", που αρχίζουν από τον σχεδιαστικό προγραμματισμό και παροχή συμβουλών, από τη χρηματοδότηση έως την υλοποίηση του έργου, συμπεριλαμβανομένης της διεύθυνσης οικοδομικών έργων και της διάθεσης ιατρικού εξοπλισμού για εκπαίδευση και υποστήριξη των υπαλλήλων του σέρβις μετά την πώληση - τα πάντα κάτω από την εποπτεία της Vogt Medical Projektmanagement, όλα από την ίδια πηγή. Οι εγκαταστάσεις υγειονομικής περίθαλψης θα πρέπει πάντα να είναι προσανατολισμένες στις τρέχουσες επιστημονικές γνώσεις και στις σύγχρονες μεθόδους ιατρικής θεραπείας. Ανεξάρτητα από τον τόπο όπου βρίσκονται.

Φίλτρα

Αποτελέσματα για

Εκπαιδευση

Αριθμός αποτελεσμάτων.

16 Επιχειρήσεις