• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • ειδικα προϊοντα

Αποτελέσματα για

Ειδικα προϊοντα

ΓερμανίαΣτουτγάρδη, Φράιμπουργκ και Μπάντεν-ΒίρτεμπεργκΚατασκευαστής/παραγωγός
  1. ALSA-CHEMIE OBERFLÄCHENTECHNIK

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Από το 1968 και στο μεταξύ στη δεύτερη γενιά δραστηριοποιούμαστε στον τομέα των χημικών απορρυπαντικών για επαγγελματικές και βιομηχανικές εφαρμογές. Από το 2001 διαθέτουμε πιστοποίηση DIN EN ISO 9001 και DIN EN 14001 (διαχείριση ποιότητας και περιβάλλοντος). Θεωρούμε ότι είμαστε μια επιχείρηση λύσεις προβλημάτων για εντελώς διαφορετικές εργασίες και εφαρμογές καθαρισμού και προμηθεύουμε βιομηχανικές επιχειρήσεις κάθε είδους, κλάδους της βιοτεχνίας, καθώς και την αυτοκινητοβιομηχανία και τους προμηθευτές της. Έχουμε εξειδικευτεί σε οικολογικά συστήματα καθαρισμού, ιδίως σε υδατοδιαλυτά απορρυπαντικά υπερήχων. Η γκάμα των προϊόντων μας περιλαμβάνει περισσότερα από 80 απορρυπαντικά για τον καθαρισμό με υπερήχους, τον καθαρισμό με εμβάπτιση, ψεκασμό και ριπή, το χειρωνακτικό καθαρισμό και τη λείανση (λείανση με περιστρεφόμενο τύμπανο). Ειδικά προϊόντα, όπως μέσα αντιδιαβρωτικής προστασίας, διαλύτες, αντιαφριστικά κλπ. συμπληρώνουν το πρόγραμμα προϊόντων μας. Κατά περίπτωση απευθυνόμαστε σε κατάλληλους κατασκευαστές συσκευών καθαρισμού υψηλής ποιότητας.

  2. ETIMEX PRIMARY PACKAGING GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η Etimex υλοποιεί με εσάς τις δικές τις λύσεις συσκευασίας υψηλής ποιότητας για τρόφιμα, ζωοτροφές, βρεφικές τροφές, προϊόντα Convenience, φαρμακευτικά προϊόντα και τεχνικά είδη. Με τη δική μας εξαιρετικά δραστήρια και πεπειραμένη ομάδα σάς παρέχουμε μέγιστη ευελιξία και αποδοτικότητα για απαιτήσεις για λύσεις συσκευασίας από πλαστικές μεμβράνες και πλαστικά δοχεία. Χρησιμοποιούμε κορυφαίες τεχνολογίες στα στάδια παραγωγής της εξώθησης, της θερμοδιαμόρφωσης, της χύτευσης υπό πίεση, της χύτευσης υπό πίεση φραγμού, της επισήμανσης IML (In-Mould-Labeling). Σάς υποστηρίζουμε από την πρώτη ιδέα, την ανάπτυξη σχεδίασης, την παραγωγή πρωτοτύπων (τρισδιάστατη), την κατασκευή πειραματικών εργαλείων και εργαλείων έως την παραγωγή και την παράδοση. Συσκευασίες προϊόντων ανώτατου επιπέδου. Οι συσκευασίες από πλαστικό είναι εδώ και περισσότερα από 65 χρόνια η δική μας συμβολή στη βέλτιστη προστασία και στην καλαίσθητη παρουσίαση των δικών σας υψηλής ποιότητας προϊόντων. Η ETIMEX παράγει: ΔΙΣΚΟΥΣ ΜΕΝΟΥ, ΜΕΜΒΡΑΝΕΣ ΒΑΘΙΑΣ ΚΟΙΛΑΝΣΗΣ, ΕΥΚΑΜΠΤΕΣ ΜΕΜΒΡΑΝΕΣ, ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΕΣ ΜΕΜΒΡΑΝΕΣ, ΚΥΠΕΛΛΑ ΧΥΤΕΥΣΗΣ ΥΠΟ ΠΙΕΣΗ, ΜΕΜΒΡΑΝΕΣ ΣΦΡΑΓΙΣΗΣ.

  3. ABCR GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    abcr. Gute Chemie. Το δικό μας σέρβις κάνει τη διαφορά. Η abcr είναι ο δικός σας προμηθευτής ολοκληρωμένων υπηρεσιών για τη διάθεση, την παραγωγή, καθώς και την έρευνα και την ανάπτυξη οργανικών, ανόργανων και μεταλλικών οργανικών ειδικών χημικών προϊόντων – άνω των 260.000 προϊόντα στον κατάλογο Online & στο ηλεκτρονικό κατάστημα - απλώς επιλέγετε και παραγγέλνετε. Χρειάζεστε σύνθεση; ? Κανένα πρόβλημα. Η δική μας ομάδα Ε&Α συνθέτει κατά παραγγελία – με εξειδικευμένο και μοναδικό τρόπο. abcr labs – ειδικά χημικά προϊόντα δικής μας παραγωγής. Στην abcr labs εμπιστεύεστε την ποιότητα ειδικών χημικών προϊόντων δικής μας παραγωγής που παράγουμε στην Ευρώπη για τη διεθνή αγορά. Σε εγκαταστάσεις παραγωγής 6.000 τετραγωνικών μέτρων, μια διεθνής ομάδα πεπειραμένων χημικών παρέχει τεχνογνωσία στον τομέα της έρευνας και της ανάπτυξης συνθέσεων, ανάπτυξης παραγωγής και αναβάθμισης έως την καταλληλότητα παραγωγής σε μεγάλες ποσότητες. Για την παραγωγή από το κιλό έως τον τόνο είναι στη διάθεσή σας εργαστήρια και εγκαταστάσεις με αντιδραστήρες σε διάφορα μεγέθη.

  4. KULLEN-KOTI GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Σάς προσκαλούμε να γνωρίσετε την παγκοσμίως μεγαλύτερη γκάμα βουρτσών. Ενδεικτικές είναι η σχεδόν ανεξάντλητη γκάμα τύπων βούρτσας από τον κόσμο της Kullen-Koti, καθώς και οι αμέτρητες δυνατότητες του ομίλου KOTI. Και βέβαια και για εμάς. Οι βούρτσες μας εξάγονται σε περισσότερες από 74 χώρες. Η δημιουργικότητα και η εμπειρία συνδυάζονται με την τεχνογνωσία. Δεν υπάρχει στην πράξη κανένα πεδίο εφαρμογής για το οποίο δεν μπορούμε να βρούμε τη σωστή λύση. Γνωρίστε τις σύγχρονες εγκαταστάσεις παραγωγής της εταιρείας μας σχεδιασμένες από τους δικούς μας μηχανισμούς. Ενημερωθείτε σχετικά με τις υψηλές απαιτήσεις μας για τις τεχνικές βούρτσες και ειδικά για τα δικά μας προϊόντα. Η ποιότητα και η αξιοπιστία αποτελούν για εμάς πρότυπο και εγγύηση για την ικανοποίηση των πελατών μας. Μπορείτε λοιπόν να περιμένετε από εμάς κάτι το ιδιαίτερο. Οι αυστηρές οδηγίες διασφάλισης ποιότητας της εταιρείας μας βασίζονται στα πρότυπα DIN EN ISO 9001: 2008 & 14001: 2004. Αυτές διασφαλίζουν ότι σάς παρέρχονται αποκλειστικά υψηλής ποιότητας προϊόντα.

  5. BÜRKLE GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η Bürkle αναπτύσσει, παράγει και διαθέτει δειγματολήπτες, συστήματα δειγματοληψίας και παρελκόμενα για τη δειγματοληψία, συσκευές πλήρωσης, αντλίες βαρελιών και δοχείων για διαβρωτικά και επικίνδυνα υγρά, όπως οξέα, βάσεις και διαλύτες, καθώς και πολυάριθμες εργαστηριακές συσκευές και εργαστηριακά είδη κατά κύριο λόγο από πλαστικό. Περισσότερα από 2.000 προϊόντα διατίθενται μέσω εμπορικών εταίρων σε ολόκληρο τον κόσμο. Οι πελάτες της Bürkle δραστηριοποιούνται κυρίας στις βιομηχανικούς τομείς της χημείας, της φαρμακευτικής, της βιομηχανίας τροφίμων και ποτών και της προστασίας του περιβάλλοντος. Η Bürkle διαθέτει τη μεγαλύτερη σε ολόκληρη την Ευρώπη γκάμα χειροκίνητων δειγματοληπτών και συσκευών πλήρωσης. Τα προϊόντα Bürkle παράγονται αποκλειστικά στη Γερμανία. Οι λύσεις προβλημάτων και τα προϊόντα ειδικών τομέων αποτελούν εξειδίκευση, καθώς και το μυστικό της επιτυχίας της Bürkle. Πολυάριθμα προϊόντα αναπτύσσονται σε συνεργασία με ομίλους επιχειρήσεων στους τομείς της χημικής και φαρμακευτικής βιομηχανίας. Ήδη από το 1994, η Bürkle διαθέτει πιστοποίηση DIN/EN ISO 9001.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
  1. GUMMIWARENFABRIK EMIL SIMON GMBH & CO. KG

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Από το 1934 κατασκευάζουμε εύκαμπτους σωλήνες και τεχνικά μέρη εύκαμπτων σωλήνων σε όλες τις ποιότητες ελαστομερών υλικών, με εσωτερική διάμετρο από 13 έως 2.000 mm και μήκη έως και 40 m για όλους τους κλάδους της βιομηχανίας. Από την αποκλειστική ενασχόλησή μας με την κατασκευή σπιράλ εύκαμπτων σωλήνων mandrel και τεχνικών μερών εύκαμπτων σωλήνων σε μηχανικά καλούπια και πρέσες προκύπτουν τα εξής 1.Πλεονεκτήματα: Μεγάλες δυνατότητες διαφοροποίησης ως προς την ποιότητα, το πάχος των τοιχωμάτων, τις βαθμίδες πίεσης και κενού και άλλα χαρακτηριστικά προϊόντος, εκδόσεις ειδικά κατασκευασμένες για συγκεκριμένους πελάτες, γρήγοροι χρόνοι απόκρισης σε αλλαγές των προϊόντων και τα εξής 2. Δυνατά σημεία: Μεγάλη ποικιλία προϊόντων λόγω της ενασχόλησής μας με μεμονωμένες ή σε σειρά κατασκευές, ειδικές εξελίξεις που χαρακτηρίζονται από υψηλό βαθμό καινοτομίας, ταχύτητα και ευελιξία στην ανάπτυξη νέων προϊόντων, ανταπόκριση στις υψηλότερες απαιτήσεις ποιότητας, τήρηση εθνικών και διεθνών συστημάτων διασφάλισης ποιότητας, σύντομοι χρόνοι παράδοσης.

  2. MOTT MOBILE SYSTEM GMBH & CO. KG

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η Mott Mobile Systeme είναι εξειδικευμένη επιχείρηση για κινητές εξέδρες & συστήματα. Εδώ και πολλά χρόνια, η επωνυμία Mott είναι συνώνυμη με τα κινητά βάθρα, τις κερκίδες και τις εξέδρες στους τομείς του αθλητισμού, των εκδηλώσεων, των συναυλιών και των παραστάσεων. Καθώς και με πτυσσόμενα τραπέζια και καθίσματα, ιδανικά για συμβούλια, για τη γαστρονομία και για κάθε είδους εκδηλώσεις. Τα προϊόντα μας είναι γνωστά για την υψηλή ποιότητα Made in Germany, την απλή λειτουργία και τις πολύπλευρες δυνατότητες εφαρμογής. Στο δικό μας τμήμα ανάπτυξης προϊόντων δημιουργούμε σε σύγχρονους σταθμούς εργασίας CAD τρισδιάστατα τα προϊόντα μας. Εδώ πραγματοποιούνται σε μόνιμη βάση βελτιώσεις και βελτιστοποιήσεις προϊόντων χάρη στην εμπειρία μας δεκαετιών ως κατασκευαστές εξεδρών καθώς και τις πολλές εξατομικευμένες επιθυμίες των πελατών που έχουμε αντιμετωπίσει από την ίδρυση της εταιρείας μας. Όλα τα προϊόντα στη Mott ελέγχονται συνεχώς και οι λειτουργίες μετεξελίσσονται με μελετημένο τρόπο και κατά περίπτωση.

  3. FÖHRENBACH GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Σχεδιαστής και κατασκευαστής στοιχείων, μονάδων και συστημάτων υψηλής ακριβείας για γραμμικές και κυκλικές κινήσεις σε συστήματα αυτοματισμού και στον τομέα της κατασκευής μηχανημάτων ακριβείας. Τα προϊόντα Föhrenbach είναι η λύση για προβλήματα οδήγησης, μετάδοσης κίνησης, κίνησης, ελέγχου και τοποθέτησης. Τα πρόσθετα προϊόντα που διατίθενται παράλληλα, συμπληρώνουν τη γκάμα των κατάλληλων για τον πελάτη ολοκληρωμένων λύσεων έως ειδικών μηχανημάτων. Η γκάμα προϊόντων περιλαμβάνει, π.χ., φορεία ρύθμισης SVAN, φορεία τύπου χελιδονοουράς, με ράουλα και διασταυρούμενης κίνησης, μηχανοκίνητα φορεία ακριβείας με οδηγούς ρουλεμάν KBS/KCS και KCL (με άμεση μετάδοση), συμπαγή φορεία οδήγησης προφίλ PCL και PFL με ενσωματωμένο γραμμικό κινητήρα και σύστημα μέτρησης, φορεία οδήγησης προφίλ με σύστημα μετάδοσης ατράκτου PFS, απευθείας κινούμενες μονάδες Handling LDH, σειρά στρογγυλής τράπεζας RT2A (με ατέρμονα κοχλία) και RT3A (απευθείας κίνησης), μονάδες περιστροφής/στρέψης, μερικές συσκευές, άξονες πρέσας και συστήματα ελέγχου διαδρομής και τροχιάς.

  4. THYSSENKRUPP SCHULTE GMBH, ZWEIGNIEDERLASSUNG EISENMETALL, STUTTGART

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Χάρη στην πολυετή συνεργασία με εργοστάσια κατασκευής και εταίρους από τον τομέα της εμπορίας μετάλλων διαθέτουμε τις βέλτιστες επαφές στην αγορά προμηθειών. Κατ' αυτόν τον τρόπο μπορούμε να υλοποιούμε βραχυπρόθεσμα ειδικές λύσεις και βιαστικές παραγγελίες. Η σύγχρονη νοοτροπία εξυπηρέτησης είναι κάτι περισσότερο από τη διάθεση και την εμπορία υλικών. Ως καλός συνεργάτης παροχής συμβουλών και επίλυσης προβλημάτων αντιμετωπίζουμε τις απαιτήσεις ως την αποστολή μας. Συνήθως, αυτό είναι ο τέλειος συνδυασμός που καθιστά την παροχή υπηρεσιών σε υπηρεσίες ποιότητας: Να διαθέτει κανείς το επιθυμητό προϊόν με την κατάλληλη ποιότητα, την κατάλληλη στιγμή και στη σωστή τιμή. Ο συνδυασμός αυτών των παραγόντων διασφαλίζει μακροπρόθεσμα την επιτυχία των πελατών μας. Το εξαιρετικά ευρύ φάσμα των προϊόντων μας σε μια ολοκληρωμένη αποθήκη υλικών για ημιτελή μη σιδηρούχα προϊόντα διασφαλίζει τη γρήγορη και ευέλικτη διεκπεραίωση των παραγγελιών. Σάς προμηθεύουμε αλουμίνιο, χαλκό, ορείχαλκο, μπρούντζο, λευκό μέταλλο, ανοξείδωτο χάλυβα και πολλά άλλα ειδικά υλικά ή κράματα σε μορφή ταινιών, ελασμάτων, πλακών, ράβδων, σωλήνων, προφίλ κλπ. Δεν διαθέτουμε μόνο τυποποιημένα προϊόντα, αλλά και λιγότερο διαδεδομένες, μικρές και μεγάλες διαμέτρους, ενδιάμεσες και ειδικές διαστάσεις, ειδικά σχήματα και ειδικά προϊόντα. Αξιοποιήστε την υπηρεσία παροχής συμβουλών των πεπειραμένων, ειδικευμένων στα μέταλλα τεχνικών μας ανεξάρτητα από το αν πρόκειται για κράματα χωρίς μόλυβδο ή τις δυνατότητες χρήσης διαφόρων κραμάτων ή τις αντοχές.

  5. GUTEKUNST FEDERN

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η Gutekunst Federn είναι ένας από τους κορυφαίους κατασκευαστές ελατηρίων στην Ευρώπη. Εκτός από 12603 διαφορετικά μεγέθη ελατηρίων συμπίεσης, ελατηρίων έλξης, σπειροειδών ελατηρίων και συρμάτινα εξαρτήματα της αποθήκης, η Gutekunst Federn αναπτύσσει και παράγει ειδικά προϊόντα σύμφωνα με τις απαιτήσεις του πελάτη σε μικρές και μεγάλες ποσότητες. Η Gutekunst Federn δεν είναι απλώς κατασκευαστής μεταλλικών ελατηρίων υψηλής ποιότητας, αλλά και συνεργάτης και πάροχος υπηρεσιών στους πελάτες της. Κατάλογος & υπολογισμός ελατηρίων, εφαρμογή δεδομένων CAD στην ιστοσελίδα www.federnshop.com.

  1. AKS COATINGS GMBH

    Γερμανία

    Η AKS Coatings GmbH είναι κατασκευαστής ειδικών χημικών κατασκευαστικών προϊόντων και έχει εξειδικευτεί στην έρευνα, στην ανάπτυξη, στην παραγωγή και στη διάθεση συστημάτων επιφανειακής προστασίας με βάση πυριτικά πολυμερή. Η έδρα μας στο Altlußheim της Γερμανίας είναι η βάση της επιχείρησής μας. Εδώ διεξάγονται η έρευνα, η ανάπτυξη και η μικρή παραγωγή. Από εκεί υποστηρίζουμε τις αντιπροσωπείες μας στην Ιρλανδία, στη Φινλανδία, στην Τουρκία, στη Σλοβενία, στην Κίνα, στη Ρωσία και στο Ιράν, καθώς και τους πελάτες μας στη Νότια και στην Ανατολική Ευρώπη. Τα συστήματά μας χρησιμοποιούνται σε υψηλής καταπόνησης ορυκτές και μεταλλικές επιφάνειες. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν ως προληπτική προστασία ή ως μέτρο εξυγίανσης. Τα συστήματά μας παρέχουν προστασία έναντι διαβρωτικών μέσων στον οργανικό και στον ανόργανο τομέα και χρησιμοποιούνται για προστασία από βαριά επιβάρυνση και διάβρωση από άλατα. Στο πλαίσιο της έρευνάς μας αναπτύσσουμε νέα, καινοτομικά προϊόντα με βάση τη δική μας τεχνολογία πυριτικών πολυμερών.

  2. NAUMANN STEPPDECKENFABRIK GMBH

    Γερμανία

    Είμαστε ένας από τους κορυφαίους κατασκευαστές στη Γερμανία υψηλής ποιότητας, οικολογικών προϊόντων GOTS, τα οποία κατασκευάζονται αποκλειστικά για τους πελάτες μας που διανέμουν τα δικά τους προϊόντα ετικέτας. Ως πιστοποιημένο γερμανικό εργοστάσιο κατασκευάζουμε παπλώματα, μαξιλάρια και ειδικά προϊόντα για λογαριασμό των πελατών μας. Σε εμάς μπορείτε να βρίσκετε τα πάντα σε μια πηγή: - αυστηρά ελεγχόμενη αγορά οικολογικών πρώτων υλών - εξατομικευμένη γκάμα προϊόντων - υποστήριξη στην ανάπτυξη παπλωμάτων, μαξιλαριών ή ειδικών προϊόντων - ετικέτες και συσκευασίες που καθορίζονται από εσάς - ατομική υποστήριξη πωλήσεων

  1. MEIERLING VENTILATOREN GMBH

    Γερμανία

    Από την ίδρυσή της το 1919 η MEIERLING Ventilatoren GmbH δραστηριοποιείται στην ανάπτυξη και την κατασκευή ανεμιστήρων. Μέσα σε αυτό το διάστημα η MEIERLING έχει αποκτήσει εκτεταμένη εμπειρία σε σχεδιαστικές λύσεις και διπλώματα ευρεσιτεχνίας, χάρη στην οποία μπορεί σήμερα αλλά και στο μέλλον να επιτύχει ακόμα και στις πιο δύσκολες τεχνικές προκλήσεις. Οι προσαρμοσμένες λύσεις και τα ειδικά σχεδιασμένα προϊόντα δεν απαιτούν απλώς εξειδικευμένη γνώση σχεδιασμού και κατασκευής, αλλά και ικανότητες παραγωγής. Έτσι, η MEIERLING εφαρμόζει διαδικασίες πολλών βημάτων, συμπεριλαμβανομένων χειροκίνητων εργασιών, που απαιτούν ειδικές δεξιότητες από τους εργαζόμενους. Επιπλέον, η MEIERLING διαθέτει υψηλό επίπεδο καθετοποίησης παραγωγής, προκειμένου να διασφαλίσει τα υψηλά πρότυπα ποιότητας. Όπου είναι εφικτό και εύλογο, τα ανταλλακτικά και τα εξαρτήματα κατασκευάζονται με υψηλής ποιότητας και ορθολογικό τρόπο σύμφωνα με τα βιομηχανικά πρότυπα τόσο στις εγκαταστάσεις μας όσο και από την συνεργαζόμενη εταιρεία μας. Η γκάμα μας εκτείνεται από μεμονωμένα ανταλλακτικά μέχρι ολόκληρες σειρές.

  2. BRÜCKNER TEXTILE TECHNOLOGIES GMBH & CO. KG

    Γερμανία

    Ο όμιλος Brückner είναι μια παγκοσμίως δραστηριοποιούμενη και διευθυνόμενη από τον ιδιοκτήτη επιχείρηση κατασκευής μηχανημάτων με δική της παραγωγή στη Γερμανία. Αναπτύσσουμε, κατασκευάζουμε, παράγουμε, διαθέτουμε και εγκαθιστούμε μηχανήματα και εγκαταστάσεις για την επιβελτίωση κλωστοϋφαντουργικών προϊόντων. Η γκάμα των προϊόντων μας περιλαμβάνει συστήματα εγκαταστάσεων, στεγνωτήρες και φούρνους για υφαντά και πλεκτά υφάσματα, μη υφασμένα υφάσματα, τάπητες, επιστρώσεις δαπέδου PVC, τεχνητό χλοοτάπητα, υαλοϋφάσματα και κάθε είδους τεχνικά κλωστοϋφαντουργικά προϊόντα. Συνήθεις διαδικασίες είναι, μ. ά., στέγνωμα, θερμική σταθεροποίηση, συμπύκνωση, συνεχής βαφή, βαφή θερμοσόλ, σανφοριζέ, συμπαγοποίηση, χαλάρωση, επίστρωση, στρωματοποίηση, καπιτονάρισμα, συμπίεση, ενσωμάτωση ιδιοτήτων. Καινοτομικά συστήματα εξοικονόμησης ενέργειας, όπως, π.χ., συστήματα για την ανάκτηση θερμότητας και των καθαρισμό του απαγόμενου αέρα συμπληρώνουν το προφίλ. Όλα τα συστήματα εγκαταστάσεων με τις τεχνολογίες τους εξυπακούεται ότι είναι αξιόπιστα και αποδοτικά προϊόντα υψηλής ποιότητας από τη Γερμανία, 100% made in Germany.

  3. PRO MIXX GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία PRO MIXX GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Είδη γραφείου - πλαστικά προϊόντα. Έχει έδρα σε Isny, Γερμανία.

  4. GERWING MEDIZINPRODUKTE GERD RIESTER E.K.

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία GERWING MEDIZINPRODUKTE GERD RIESTER E.K., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φαρμακευτικά είδη - βασικά και βοηθητικά προϊόντα. Έχει έδρα σε Jungingen, Γερμανία.

  5. HENRY S. SCHREIBGERÄTE GMBH & CO. KG

    Γερμανία

    Η εταιρεία HENRY S. SCHREIBGERÄTE GMBH & CO. KG, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Είδη γραφείου - πλαστικά προϊόντα. Έχει έδρα σε Schwäbisch Gmünd, Γερμανία.

  6. STOPPER SCHIESSSPORTAUSRÜSTUNGEN GMBH & CO KG

    Γερμανία

    Η εταιρεία STOPPER SCHIESSSPORTAUSRÜSTUNGEN GMBH & CO KG, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χρηματοκιβώτια και θυρίδες ασφαλείας. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Πλαστικές επικαλύψεις, Αθλητικά είδη, Σκι, χειμερινά αθλήματα- είδη, Κυνήγι και ψάρεμα - είδη και ειδικά προϊόντα, Πλαστικές επικαλύψεις, Αθλητικά είδη, Σκι, χειμερινά αθλήματα- είδη, και Κυνήγι και ψάρεμα - είδη και ειδικά προϊόντα. Έχει έδρα σε Albstadt, Γερμανία.

  7. THOMAS HEUBERG GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία THOMAS HEUBERG GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εργαλεία χειρός μη μηχανοκίνητα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Αθλητικά είδη, Σκι, χειμερινά αθλήματα- είδη, Κυνήγι και ψάρεμα - είδη και ειδικά προϊόντα, Είδη για το κυνήγι, Αθλητικά είδη, Σκι, χειμερινά αθλήματα- είδη, Κυνήγι και ψάρεμα - είδη και ειδικά προϊόντα, και Είδη για το κυνήγι. Έχει έδρα σε Mosbach, Γερμανία.

  8. BERND-MICHAEL BIPPES

    Γερμανία

    Η εταιρεία BERND-MICHAEL BIPPES, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εργαλεία χειρός μη μηχανοκίνητα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Αθλητικά είδη, Κυνήγι και ψάρεμα - είδη και ειδικά προϊόντα, Είδη για το κυνήγι, Κυνηγετικά όπλα και πυρομαχικά, Αθλητικά είδη, Κυνήγι και ψάρεμα - είδη και ειδικά προϊόντα, Είδη για το κυνήγι, και Κυνηγετικά όπλα και πυρομαχικά. Έχει έδρα σε Ettlingen, Γερμανία.

  1. ANDREAS FABIAN

    Γερμανία

    Η εταιρεία ANDREAS FABIAN, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αθλητικά είδη. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Κυνήγι και ψάρεμα - είδη και ειδικά προϊόντα, Είδη για το κυνήγι, Κυνηγετικά όπλα και πυρομαχικά, Όπλα σκοποβολής, Κυνήγι και ψάρεμα - είδη και ειδικά προϊόντα, Είδη για το κυνήγι, Κυνηγετικά όπλα και πυρομαχικά, και Όπλα σκοποβολής. Έχει έδρα σε Eggenstein-Leopoldshafen, Γερμανία.

  2. DENTLER JAGDWAFFEN GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία DENTLER JAGDWAFFEN GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Δερμάτινα είδη πολυτελείας. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Κυνήγι και ψάρεμα - είδη και ειδικά προϊόντα, Είδη για το κυνήγι, Κυνηγετικά όπλα και πυρομαχικά, Όπλα σκοποβολής, Κυνήγι και ψάρεμα - είδη και ειδικά προϊόντα, Είδη για το κυνήγι, Κυνηγετικά όπλα και πυρομαχικά, και Όπλα σκοποβολής. Έχει έδρα σε Leutkirch, Γερμανία.

  3. HECKLER & KOCH GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία HECKLER & KOCH GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αυτοκίνητα, εξοπλισμός και αξεσουάρ. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Οπτικά όργανα, Ενδύματα εργασίας και προστασίας, Κυνήγι και ψάρεμα - είδη και ειδικά προϊόντα, Είδη για το κυνήγι, Οπτικά όργανα, Ενδύματα εργασίας και προστασίας, Κυνήγι και ψάρεμα - είδη και ειδικά προϊόντα, και Είδη για το κυνήγι. Έχει έδρα σε Oberndorf, Γερμανία.

  4. DENTALLABOR STEINBACH

    Γερμανία

    Η εταιρεία DENTALLABOR STEINBACH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φαρμακευτικά είδη - βασικά και βοηθητικά προϊόντα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Φαρμακευτικά προϊόντα, Ιατροχειρουργική - συσκευές και εξοπλισμοί, Ιατροχειρουργική - εργαλεία, Ιατρικά και χειρουργικά είδη και αναλώσιμα, Φαρμακευτικά προϊόντα, Ιατροχειρουργική - συσκευές και εξοπλισμοί, Ιατροχειρουργική - εργαλεία, και Ιατρικά και χειρουργικά είδη και αναλώσιμα. Έχει έδρα σε Göppingen, Γερμανία.

  5. IMP INNOVATIVE MEDICAL- PRODUKTE HANDELSGESELLSCHAFT MBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία IMP INNOVATIVE MEDICAL- PRODUKTE HANDELSGESELLSCHAFT MBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φαρμακευτικά είδη - βασικά και βοηθητικά προϊόντα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Φαρμακευτικά προϊόντα, Ιατροχειρουργική - συσκευές και εξοπλισμοί, Ιατρική ηλεκτρονική - συσκευές και εξοπλισμοί, Ιατροχειρουργική - εργαλεία, Φαρμακευτικά προϊόντα, Ιατροχειρουργική - συσκευές και εξοπλισμοί, Ιατρική ηλεκτρονική - συσκευές και εξοπλισμοί, και Ιατροχειρουργική - εργαλεία. Έχει έδρα σε Karlsruhe, Γερμανία.

  6. A.GRITTMANN GMBH & CO. KG

    Γερμανία

    Η εταιρεία A.GRITTMANN GMBH & CO. KG, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φαρμακευτικά είδη - βασικά και βοηθητικά προϊόντα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Φαρμακευτικά προϊόντα, Οικιακά έπιπλα, Σχολικά έπιπλα, Επιπλώσεις και ράφια γραφείου, Φαρμακευτικά προϊόντα, Οικιακά έπιπλα, Σχολικά έπιπλα, και Επιπλώσεις και ράφια γραφείου. Έχει έδρα σε Heidelberg, Γερμανία.

  7. DENTALLABOR HORST-DIETER KRAUS GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία DENTALLABOR HORST-DIETER KRAUS GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φαρμακευτικά είδη - βασικά και βοηθητικά προϊόντα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Φαρμακευτικά προϊόντα, Κεραμικά - προϊόντα για την βιομηχανία, Ιατροχειρουργική - συσκευές και εξοπλισμοί, Ιατροχειρουργική - εργαλεία, Φαρμακευτικά προϊόντα, Κεραμικά - προϊόντα για την βιομηχανία, Ιατροχειρουργική - συσκευές και εξοπλισμοί, και Ιατροχειρουργική - εργαλεία. Έχει έδρα σε Stuttgart, Γερμανία.

  8. THOMAS H. SEITNER ZAHNTECHNIK GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία THOMAS H. SEITNER ZAHNTECHNIK GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φαρμακευτικά είδη - βασικά και βοηθητικά προϊόντα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Φαρμακευτικά προϊόντα, Ιατροχειρουργική - συσκευές και εξοπλισμοί, Ιατροχειρουργική - εργαλεία, Ιατρικά και χειρουργικά είδη και αναλώσιμα, Φαρμακευτικά προϊόντα, Ιατροχειρουργική - συσκευές και εξοπλισμοί, Ιατροχειρουργική - εργαλεία, και Ιατρικά και χειρουργικά είδη και αναλώσιμα. Έχει έδρα σε Ostfildern, Γερμανία.

  9. MERIPHARM GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία MERIPHARM GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Διαιτητικά και βιολογικά τρόφιμα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Αρώματα και καλλυντικά, Φαρμακευτικά είδη - βασικά και βοηθητικά προϊόντα, Βασικά και βοηθητικά προϊόντα για φάρμακα, Φαρμακευτικά προϊόντα, Αρώματα και καλλυντικά, Φαρμακευτικά είδη - βασικά και βοηθητικά προϊόντα, Βασικά και βοηθητικά προϊόντα για φάρμακα, και Φαρμακευτικά προϊόντα. Έχει έδρα σε Baden-Baden, Γερμανία.

  10. UWE MARKUS

    Γερμανία

    Η εταιρεία UWE MARKUS, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φαρμακευτικά είδη - βασικά και βοηθητικά προϊόντα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Φαρμακευτικά προϊόντα, Χημικά - εισαγωγές-εξαγωγές, Κοίλο γυαλί, Γυαλί βιομηχανικής χρήσης, Φαρμακευτικά προϊόντα, Χημικά - εισαγωγές-εξαγωγές, Κοίλο γυαλί, και Γυαλί βιομηχανικής χρήσης. Έχει έδρα σε Rheinfelden, Γερμανία.

Αίτημα για υποβολή προσφορών

Δημιουργήστε ένα αίτημα και λάβετε πολλαπλές προσφορές από επαληθευμένους προμηθευτές

  • Μόνο σχετικοί προμηθευτές
  • Συμβατότητα με το απόρρητο των δεδομένων
  • 100% δωρεάν
Φίλτρα

Αποτελέσματα για

Ειδικα προϊοντα

Αριθμός αποτελεσμάτων.

586 Επιχειρήσεις