• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • ειδη ζωων

Αποτελέσματα για

Ειδη ζωων

ΓερμανίαΣτουτγάρδη, Φράιμπουργκ και Μπάντεν-ΒίρτεμπεργκΚατασκευαστής/παραγωγός
  1. PRESSTECK S.P.A.

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η Pressteck είναι ένας από τους κορυφαίους κατασκευαστές εξαρτημάτων βαθιάς κοίλανσης ακριβείας σε πρέσες θερμομεταφοράς και απασχολεί επί του παρόντος περισσότερους από 100 συνεργάτες. Παράγουμε εξαρτήματα βάσει σχεδίων και συγκροτήματα σύμφωνα με τις προδιαγραφές του πελάτη. Παρέχουμε υποστήριξη στους πελάτες καθ' όλη τη διάρκεια ζωής των προϊόντων τους. Στην PressTeck, όλες οι διαδικασίες είναι άριστα οργανωμένες και πιστοποιημένες. Από την προμήθεια υλικών και την παραγωγή έως τον ανάλογο των αναγκών εφοδιασμό φροντίζουμε για την εμπρόθεσμη παράδοση. Συσκευασίες μίας και πολλαπλών χρήσεων, καθώς και ειδικές συσκευασίες. Επίσης παρέχεται η δυνατότητα ειδικών λύσεων κατόπιν συνεννόησης. Η PressTeck επεξεργάζεται κυρίως ανοξείδωτο χάλυβα και μη σιδηρούχα μέταλλα. Τα παραγόμενα προϊόντα εξάγονται σε ολόκληρο τον κόσμο. Η PressTeck χρησιμοποιεί προϊόντα από μέταλλο που ενδείκνυνται για ανακύκλωση. Οι διαδικασίες ακολουθούν αυστηρές προδιαγραφές για την προστασία του περιβάλλοντος και της φύσης. Κορυφαίοι κατασκευαστές εμπιστεύονται την Pressteck. Εσείς;

  2. LIPP GMBH BEHÄLTER UND SYSTEMLÖSUNGEN

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    LIPP GmbH - ΔΟΧΕΙΑ ΚΑΙ ΛΥΣΕΙΣ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΓΙΑ ΣΤΕΡΕΑ, ΥΓΡΑ ΚΑΙ ΑΕΡΙΑ ΥΛΙΚΑ. Η LIPP GmbH στο Tannhausen είναι μια εξειδικευμένη επιχείρηση για την κατασκευή δοχείων με εμπειρία άνω των 60 ετών. Διαθέτουμε υψηλής ποιότητας δοχεία και λύσεις συστήματος από χάλυβα για τη βιομηχανία, τις δημοτικές υπηρεσίες και τη γεωργία. Ο μοναδικός τρόπος κατασκευής της εταιρείας μας στο σύστημα LIPP® εξασφαλίζει άριστη ποιότητα. Επικεντρωνόμαστε στη μακρά διάρκεια ζωής, στην ευελιξία και στην δυνατότητα εξατομικευμένης προσαρμογής υλοποιώντας το έργο σας, από τα επιμέρους δοχεία έως την ετοιμοπαράδοτη εγκατάσταση. Για τους πελάτες μας σε ολόκληρο τον κόσμο υλοποιούμε τα παρακάτω προϊόντα: δοχεία υγρών, βιοαντιδραστήρες, εγκαταστάσεις βιοαερίου, συσσωρευτές ενδιάμεσης αποθήκευσης και συσσωρευτές πόσιμου νερού. Από την πρώτη αρχή δίδεται έμφαση στην επιτυχία του συνολικού αποτελέσματος. Χρησιμοποιούνται κατάλληλα υλικά κατασκευής και υψηλής ποιότητας παρελκόμενα για την τήρηση των εκάστοτε ειδικών απαιτήσεων του προς αποθήκευση περιεχομένου. Με περισσότερα από 200 διπλώματα ευρεσιτεχνίας έχουμε ήδη υλοποιήσει περισσότερα από 30.000 έργα παγκοσμίως.

  3. OPSYTEC DR. GRÖBEL GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η Opsytec Dr. Gröbel GmbH είναι ένας γνωστός κατασκευαστής και προμηθευτής συσκευών μέτρησης υψηλής ακρίβειας και πηγών ακτινοβολίας. Με εμπειρία δεκαετιών στην ανάπτυξη και στην παραγωγή, η Opsytec διαθέτει καινοτομικές λύσεις για εντελώς διαφορετικές εφαρμογές στους τομείς της τεχνολογίας μετρήσεων και φωτισμού. Το ευρύ φάσμα προϊόντων περιλαμβάνει λυχνίες υπεριώδους ακτινοβολίας, συσκευές μέτρησης υπεριώδους ακτινοβολίας, ανιχνευτές ακτινοβολίας και συστήματα με βάση τις προδιαγραφές του πελάτη που χρησιμοποιούνται στους τομείς του ελέγχου υλικών, της επιτήρησης περιβάλλοντος και της ιατρικής τεχνολογίας. Η Opsytec δίδει ιδιαίτερη έμφαση στην ποιότητα, στην αξιοπιστία και στην ακρίβεια, γεγονός που αντανακλάται στη μεγάλη ικανοποίηση των πελατών. Εκτός αυτού, η επιχείρηση παρέχει ολοκληρωμένες υπηρεσίες σέρβις, μ. ά., βαθμονόμηση και παροχή συμβουλών, για την κάλυψη των ειδικών απαιτήσεων των πελατών. Τα προϊόντα της Opsytec χρησιμοποιούνται παγκοσμίως σε εργαστήρια, ερευνητικά ιδρύματα και στη βιομηχανία και διακρίνονται για τη μακρά διάρκεια ζωής και την εξαιρετική αποδοτικότητά τους.

  4. EKATO SYSTEMS GMBH

    Γερμανία

    Από την ανάμειξη και την ομογενοποίηση υγρών υλικών έως υλικών υψηλού ιξώδους (UNIMIX) έως την ανάμειξη και την ξήρανση στερεών υλικών (SOLIDMIX): Τα συστήματα μεταποίησης κενού της EKATO SYSTEMS καλύπτουν ένα ευρύ φάσμα εφαρμογών. Ομάδες πεπειραμένων ειδικών τεχνικών χρησιμοποιούν την τεχνογνωσία τους για καινοτομικές λύσεις των πλέον σύνθετων προβλημάτων της βιομηχανίας μεταποίησης. Ως ένας από τους παγκοσμίως κορυφαίους κατασκευαστές συστημάτων μεταποίησης κενού στον εργαστηριακό, τεχνικό και παραγωγικό τομέα, η EKATO SYSTEMS διαθέτει ολοκληρωμένες λύσεις για το συνολικό κύκλο ζωής των συστημάτων: από το στάδιο Engineering έως τα τεχνικά πειράματα και τη θέση σε λειτουργία, τη συντήρηση και την επισκευή. Για τη μεμονωμένη εγκατάσταση ή για εγκαταστάσεις Turn-Key σε έκδοση ΓΤΟ με ολοκληρωμένο σύστημα αυτοματισμού – τα συστήματα EKATO μετεξελίσσονται συνεχώς. Το τεχνικό τμήμα της EKATO SYSTEMS στο Schopfheim παρέχει τις ιδανικές προϋποθέσεις για πειράματα Scale-up , καθώς και για την ανάπτυξη διαδικασιών και τη βελτιστοποίηση υφιστάμενων διαδικασιών παραγωγής.

  5. SEPARATOREN-TECHNIK & ANLAGENBAU GMBH

    Γερμανία

    Η STA διακρίνεται από το 1992 ως οικογενειακή επιχείρηση κατασκευής μηχανημάτων με περισσότερους από 40 συνεργάτες για την προσανατολισμένη στον πελάτη δραστηριότητα. Με γνώση των εφαρμογών και επιμελημένη σχεδίαση συστημάτων ενσωματώνουμε με επιτυχία τις λύσεις μας στις διαδικασίες παραγωγής των πελατών μας. Χάρη στους σύγχρονους μηχανολογικούς πόρους παρέχεται η δυνατότητα υλοποίησης ειδικών απαιτήσεων των πελατών γρήγορα και αξιόπιστα. Με βάση την εμπειρία από περισσότερους από 2.000 παγκοσμίως εγκαταστημένους διαχωριστές και τηρουμένων των επίκαιρων προτύπων ασφαλείας αναπτύσσουμε υψηλής απόδοσης, μακράς διάρκειας ζωής και ασφαλή μηχανήματα. Ερευνούμε τους δυναμικούς συσχετισμούς ρευστών στα μηχανήματά μας και διεξάγουμε ολοκληρωμένες δοκιμές στην πράξη. Έτσι διασφαλίζουμε ότι οι διαχωριστές STA θα εξακολουθήσουν να είναι τα πλέον αποδοτικά μηχανήματα στην αγορά και μελλοντικά. Εγγυόμαστε το υψηλό πρότυπο ποιότητας της εταιρείας μας με τη δική μας προστιθέμενη αξία σε χώρους παραγωγής άνω των 800 m² και με πιστοποιημένες διαδικασίες (WHG 19 L, ISO 9001).

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
  1. STRAUB DRUCK + MEDIEN AG

    Γερμανία

    Εκτυπώνουμε το μοτίβο σας με ψηφιακή εκτύπωση απευθείας σε πέτρα. Με τα ειδικά μελάνια UV που χρησιμοποιούμε, το μοτίβο σας θα διατηρήσει τα χρώματά του για μεγάλο χρονικό διάστημα, ακόμα και αν τοποθετήσετε την πέτρα σε εξωτερικούς χώρους. Για αυτό σάς προσφέρουμε τέσσερα διαφορετικά μεγέθη πέτρας και υλικά. Για εσωτερικό χώρο, σε μεγέθη 10x10x1 και 20x20x1 cm, αντικέ μάρμαρο τραβερτίνη, για εντυπωσιακό αποτέλεσμα. Αυτή η φυσική πέτρα χαρακτηρίζεται κυρίως από φυσικές ρωγμές και κοιλότητες, γεγονός που κάνει την τυπωμένη σας πέτρα ένα κομμάτι μοναδικό. Καινούργιο προϊόν μας είναι τα τυπωμένα πλακίδια σε διάφορα σχήματα και διαστάσεις. Για εξωτερική χρήση, διαθέτουμε πλακίδια βεράντας διάστασης 40x40x4 cm. Αυτά, μετά την εκτύπωση, περνιούνται με ειδικό προστατευτικό βερνίκι για εγγυημένη μεγάλη διάρκεια ζωής. Εκτυπώνουμε επάνω σε πέτρες για κατασκευές, διαμόρφωση κήπου και τοπίου, καθώς και πέτρες για δημόσιους χώρους, πεζόδρομους και πολλά άλλα.