• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • εδρα εταιρειων

Αποτελέσματα για

Εδρα εταιρειων

ΓερμανίαΣτουτγάρδη, Φράιμπουργκ και Μπάντεν-ΒίρτεμπεργκΚατασκευαστής/παραγωγός
  1. HS UMFORMTECHNIK GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η HS Umformtechnik GmbH είναι μια μικρομεσαία οικογενειακή επιχείρηση που αναπτύσσεται συνεχώς από την ίδρυσή της το 1997. Τηρούμε τις υποσχέσεις μας. Στην έδρα της εταιρείας μας στο Grünsfeld-Paimar παράγουμε σε χώρους περίπου 12.000 τ.μ. της επιχείρησης με περίπου 50 δραστήριους συνεργάτες και υπερσύγχρονα μηχανήματα υψηλής ποιότητας καμπύλους σωλήνες από ανοξείδωτο χάλυβα, συνδέσμους σωλήνων, συγκροτήματα συνδέσμων, ρύγχη αναρρόφησης, εξαρτήματα διακλάδωσης και διάβασης, καθώς και ειδικά εξαρτήματα – με εξειδικευμένο, γρήγορο τρόπο και κατά περίπτωση σύμφωνα με τις εξατομικευμένες επιθυμίες του πελάτη. Στο πλαίσιο αυτό δεν αναζητούμε μόνο αποτελεσματικές λύσεις προβλημάτων και κορυφαία προϊόντα για τους πελάτες μας, αλλά και μια καλή σχέση τιμής-απόδοσης. Εκτός αυτού στους χώρους παραγωγής & αποθήκευσης περίπου 5.000 τ.μ. της εταιρείας μας διαθέτουμε απόθεμα καμπύλων σωλήνων από ανοξείδωτο χάλυβα, συνδέσμων σωλήνων και σωλήνων από ανοξείδωτο χάλυβα όλων των διαδεδομένων διαστάσεων σε μόνιμη βάση. Για τους πελάτες μας αυτό συνεπάγεται, εκτός από τη σταθερά υψηλή ποιότητα και μικρές προθεσμίες παράδοσης.

  2. ASCENTEC GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η μακρόχρονη εμπειρία μας στη σχεδίαση και στην κατασκευή πολλών χιλιάδων θερμαντήρων διασφαλίζουν την ασφάλεια και τη ρουτίνα στο έργο μας. Στην περιοχή γύρω από τη μικρή πόλη της Βάδης Wiesloch έχει αναπτυχθεί κατά τις περασμένες δεκαετίες μια παράδοση στην κατασκευή εγκαταστάσεων λαδιού μεταφοράς θερμότητας. Η σχεδίαση „Wiesloch“ αυτών των εγκαταστάσεων έχει εξελιχθεί σε παγκόσμια εμπορική ονομασία και έννοια ποιότητας. Ξ συνεργάτες της Ascentec GmbH είναι όλοι αναγνωρισμένοι εξειδικευμένοι στον τομέα τεχνικοί με μακρόχρονη πρακτική επαγγελματική εμπειρία. Σε μεγάλο ποσοστό προέρχονται από την πρώην „Apparatebau Wiesloch“, έναν πρωτοπόρο με μακρά παράδοση στον τομέα των εγκαταστάσεων λαδιού μεταφοράς θερμότητας. Για το λόγο αυτό δεν προκαλεί έκπληξη ότι εμείς, παρ' όλο που είμαστε μια νέα εταιρεία, διαθέτουμε εμπειρία δεκαετιών στη σχεδίαση, στην κατασκευή και στην παραγωγή τεχνικών εγκαταστάσεων θερμότητας. Και η επιλογή της έδρας της εταιρείας Ascentec στη βιομηχανική περιοχή St. Leon-Rot, κοντά στο Wiesloch, δεν είναι τυχαία, καθώς έχουμε συναίσθηση της εδραιωμένης εκεί παράδοσης στην κατασκευή λεβήτων. Οι δικές μας κατασκευές θερμαντήρων λαδιού μεταφοράς θερμότητας βασίζονται στον παγκοσμίως γνωστό για την αξιοπιστία και την υψηλή ποιότητά του τρόπο κατασκευής „Wiesloch“ συνδυάζοντάς τον με σύγχρονες μεθόδους και γνώσεις κατασκευής. Η μηχανολογική μας τεχνογνωσία σε συνδυασμό με τη στενή συνεργασία με επιλεγμένους προμηθευτές και αξιολογημένους συνεργάτες παραγωγής και συναρμολόγησης, διασφαλίζει τη σταθερά υψηλή ποιότητα και την αξιοπιστία των προϊόντων.

  3. MOBITEC - KOTTMANN UND BERGER GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Οι σωστές καμπύλες στις σωστές θέσεις, σε αυτό εξειδικεύεται η Mobitec. Από τη μονάδα χειροκίνητης κάμψης έως τα αυτοματοποιημένα κύτταρα παραγωγής: Η τεχνολογία κάμψης στα καλύτερα της, κατασκευάζεται στην έδρα της εταιρείας στη Σουηδία. Και μάλιστα, σε αρθρωτό σχεδιασμό. Στην ουσία, τα πάντα περιστρέφονται γύρω από τις ατομικές ανάγκες των πελατών μας. Προσφέρουμε εξατομικευμένες έννοιες μηχανημάτων υψηλής τεχνολογίας, ώστε να μην χρειάζεται να ταλαιπωρήστε για να επιτύχετε τα βέλτιστα αποτελέσματα. Οι απλές απ' άκρη σ' άκρη στρογγυλές λύσεις εκτιμώνται σε όλο τον κόσμο. Η κατανόηση των πελατών μας είναι ολιστική: Στη Mobitec θέλουμε να νιώσετε απόλυτα άνετα. Για αυτό το λόγο, λαμβάνετε φυσικά όχι μόνο εξελιγμένη τεχνολογία, αλλά και ακριβή πρωτόκολλα μέτρησης, εργαλεία υψηλής ποιότητας, καλά τεκμηριωμένες και προσωπικές συμβουλές και ικανή 24ωρη εξυπηρέτηση. Φυσικά, αυτό δεν είναι τυχαίο. Είναι η φιλοσοφία της Mobitec.

  4. MRS ELECTRONIC GMBH & CO. KG

    Γερμανία

    Η MRS Electronic GmbH & Co. KG αναπτύσσει και παράγει εδώ και περισσότερα από 20 χρόνια έξυπνα ηλεκτρονικά προϊόντα για τη βιομηχανία οχημάτων. Στην έδρα της εταιρείας στο Rottweil εργάζονται περισσότεροι από 200 συνεργάτες. Με τις συνεργαζόμενες εταιρείες μας στις ΗΠΑ, στην Κροατία, στην Ουκρανία, στη Ρωσία και με περισσότερους από 8 εμπορικούς αντιπροσώπους είμαστε δικτυωμένοι σε ολόκληρο τον κόσμο. Προϊόντα & υπηρεσίες Η γκάμα των προϊόντων μας περιλαμβάνει συμπαγή και έξυπνα συστήματα ελέγχου, συστήματα ελέγχου κινητήρων, πύλες, ηλεκτρομηχανικά ρελέ και συστήματα HMI. Επιπλέον αναπτύσσουμε και παράγουμε συστήματα δοκιμών για ημιαγωγούς ισχύος με βάση τις εξατομικευμένες προδιαγραφές του πελάτη. Υποστηρίζουμε τους πελάτες μας από το σχεδιασμό, την ανάπτυξη και τη μαζική παραγωγή έως την παροχή υπηρεσιών μετά την πώληση. Κλάδοι Παρέχουμε τις υπηρεσίες και τα προϊόντα μας σε κλάδους, όπως του αυτοκινήτου, της γεωργικής τεχνολογίας, των οχημάτων επαγγελματικής χρήσης, των οικοδομικών μηχανημάτων, των ειδικών οχημάτων, καθώς και. π.χ., των πυροσβεστικών οχημάτων ή του αυτοματισμού.

  5. GICKLHORN GMBH KUNSTSTOFFVERARBEITUNG

    Γερμανία

    Η προηγούμενη έδρα της εταιρείας βρισκόταν στο Schlierbach της Βάδης-Βυρτεμβέργης, μεταξύ Στουτγκάρδης και Ουλμ, στους πρόποδες των Σουαβικών Άλπεων. Ξεκινώντας με τρεις υπαλλήλους γρήγορα δημιουργήθηκε μια πελατειακή βάση, κυρίως στον κλάδο της επεξεργασίας λυμάτων, στην οποία προμηθεύαμε προϊόντα υψηλής ποιότητας, όπως δοχεία και σωλήνες από θερμοπλαστικά.Με σταθερούς ρυθμούς ανάπτυξης, το 1982 η έδρα της εταιρείας μεταφέρθηκε στη σημερινή της θέση, στο Albershausen, σε νεόδμητες εγκαταστάσεις, οι οποίες έχουν επεκταθεί αρκετές φορές μέχρι σήμερα.Εδώ βρίσκεται η σύγχρονη, ευέλικτη μονάδα παραγωγής της Gicklhorn GmbH για συγκολλημένες κατασκευές από θερμοπλαστικά υλικά με τα απαραίτητα μηχανήματα και εξοπλισμό. Επεξεργαζόμαστε πλαστικά ημικατεργασμένα προϊόντα υψηλής ποιότητας, όπως πλάκες, προφίλ και σωλήνες μέσω κοπής, θερμοδιαμόρφωσης και συγκόλλησης/κόλλησης. Χρησιμοποιούνται όλα τα συνήθη υλικά, όπως ABS, PE, PP, PVC, PVDF, E-CTFE, PMMA και PC.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
  1. BIHL+WIEDEMANN GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία Bihl+Wiedemann GmbH ιδρύθηκε το 1992 στο Μάνχαϊμ της Γερμανίας από τους Jochen Bihl και Bernhard Wiedemann. Η εξειδικευμένη μηχανική εταιρεία ανήκει στους ηγετικούς προμηθευτές στον τομέα της τεχνικής ασφάλειας και των ηλεκτρονικών εξαρτημάτων για τεχνολογίες αυτοματισμού με AS-Interface. Εκτός από την κύρια έδρα της στο Μάνχαϊμ, η Bihl+Wiedemann διατηρεί παραρτήματα στην Τουρκία, τη Δανία, τις ΗΠΑ και την Κίνα. Επιπλέον, διεθνείς διανομείς έχουν αναλάβει την παγκόσμια εκπροσώπηση της εταιρείας. Επιλέγοντας προϊόντα της Bihl+Wiedemann, είστε στα καλύτερα χέρια με πολλούς αναγνωρισμένους χρήστες στον τομέα του αυτοματισμού εργοστασίων, διαδικασιών και κτιρίων, καθώς και στους τομείς της μηχανολογίας και της μεταφοράς (ναυπηγική, σιδηροδρομική και οδική μεταφορά). Τα προϊόντα της Bihl+Wiedemann χρησιμοποιούνται σε ασφαλείς και μη εφαρμογές, σε μηχανήματα και εγκαταστάσεις κάθε μεγέθους, όπως. οδοί μεταφοράς, υπερυψωμένες αποθήκες, συσκευαστικά μηχανήματα ή εργαλειομηχανές.

  2. FRIEDRICH WÜRTH PRODUKTIONS GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Αποκομίζετε οφέλη από την άνω των 65 ετών εμπειρία. Η εταιρεία ιδρύθηκε το 1950 από τον Friedrich Würth με επιχειρηματικό σκοπό την παραγωγή και την επισκευή θερμαντικών στοιχείων οικιακών συσκευών, βιομηχανικών εφαρμογών, καθώς και ιατρικής και εργαστηριακής τεχνολογίας. Μέχρι σήμερα, οι απόγονοί του ακολουθούν πιστά τους επιχειρηματικούς στόχους που αυτός είχε θέσει. Ο εγγονός του, ο Steffen Wolf εξακολουθεί σήμερα να διευθύνει την επιχείρηση στο πνεύμα τις ιδρυτικής ιδέας. Αποκομίζετε οφέλη από τα πλεονεκτήματα που παρέχει η τοποθεσία της μονάδας μας. Η έδρα της Friedrich Würth Produktions GmbH είναι το Empfingen. Η μονάδα παραγωγής των προϊόντων Würth βρίσκεται στην Τσεχία. Η εταιρεία WoTech ανήκει στον όμιλο επιχειρήσεων Würth. Στις παρακάτω σελίδες σας παρουσιάζουμε τη γκάμα των προϊόντων μας που εκτός από ηλεκτρικά θερμαντικά στοιχεία για διάφορα πεδία εφαρμογής και κεραμικές θερμαντικές πλάκες περιλαμβάνει επίσης την παραγωγή ολοκληρωμένων συσκευών και στοιχείων συστήματος.

  3. FRAMO MORAT GMBH & CO. KG

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Από την ίδρυση της Franz Morat GmbH το 1912, μετεξελίσσουμε συνεχώς την τεχνολογία γραναζιών και μηχανισμών μετάδοσης κίνησης από την έδρα μας στο Eisenbach. Με θυγατρικές εταιρείες στις ΗΠΑ, την Τουρκία και την Πολωνία, καθώς και ένα παγκόσμιο δίκτυο διανομέων, η Framo Morat είναι ένας διεθνώς δραστηριοποιούμενος κατασκευαστής προϊόντων μετάδοσης κίνησης υψηλής ποιότητας για πολλούς κλάδους της βιομηχανίας. Η βασική εξειδίκευση της Framo Morat είναι η τεχνολογία γραναζιών. Όλες οι τεχνολογίες κατασκευής οι οποίες καθορίζουν την ποιότητα πραγματοποιούνται στις δικές μας εγκαταστάσεις. Ιδιαίτερα στον τομέα των σετ ατέρμονων κοχλιών, η Framo Morat συγκαταλέγεται στους μεγαλύτερους παρόχους της Ευρώπης. Η Framo Morat θεωρεί τον εαυτό της μια συμβουλευτική εταιρεία, που συνδυάζει την αυτοματοποιημένη παραγωγή με τις υπηρεσίες ενός μηχανολογικού γραφείου. Χάρη στην πολυετή μας πείρα, η Framo Morat είναι ο ιδανικός συνεργάτης από τον καθορισμό των προδιαγραφών του μηχανισμού μετάδοσης κίνησης που σκεφτήκατε, ως την ανάπτυξη και κατασκευή του, τη δημιουργία του πρωτοτύπου, τη δοκιμή, τη συναρμολόγηση και την παραγωγή του.

  4. MICROMAT SPANNHYDRAULIK GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η Micromat Spannhydraulik GmbH ιδρύθηκε το 1989 σε ένα γκαράζ. Στο μεταξύ είμαστε πλέον μια μικρομεσαία επιχείρηση που δραστηριοποιείται σε παγκόσμιο επίπεδο. Στην έδρα μας, στο Rutesheim και σε ένα μικρό παράρτημα, στο Malmsheim, απασχολούνται περίπου 70 δραστήριοι συνεργάτες με την ανάπτυξη, την κατασκευή και την παραγωγή υδραυλικών κυλίνδρων υψηλής ποιότητας. Ανεξάρτητα από το αν προέρχεστε από τους τομείς της μηχανολογίας, της αυτοκινητοβιομηχανίας ή των εργαλειομηχανών ή είστε επιχειρήσεις χονδρικής πώλησης, εμείς σάς παρέχουμε μια προσαρμοσμένη λύση. QUIRI-MICROMAT®. - νέο κοινό λογότυπο Με τη συνεργασία με τη γαλλική εταιρεία QUIRI και με το κοινό εταιρικό λογότυπο QUIRI-MICRMAT® είμαστε πλέον σε θέση να παρέχουμε στους πελάτες μας μια μεγαλύτερη κοινή γκάμα προϊόντων που περιλαμβάνει υδραυλικά στοιχεία σύσφιξης, κυλίνδρους, εξειδικευμένες λύσεις και παρελκόμενα.

  5. BBS GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η BBS GmbH με έδρα το Freiberg στο Neckar διαθέτει εμπειρία άνω των 75 ετών στον τομέα των βιομηχανικών συστημάτων θέρμανσης, της θερμικής μετάκαυσης και της κατασκευής λεβήτων. Η BBS GmbH που προέκυψε το 2004 από τη συγχώνευση των εταιρειών BAY Wärme-technik GmbH και Bay Engineering und Consulting, συνδυάζει την παραγωγή των βιομηχανικών εγκαταστάσεων λεβήτων με την τεχνογνωσία της μηχανολογίας των σύγχρονων ενεργειακών συστημάτων και της τεχνολογίας περιβάλλοντος. Εκτός από την παραγωγή τυποποιημένων προϊόντων αναπτύσσουμε και παράγουμε λέβητες και συσκευές για ειδικές εφαρμογές που χρησιμοποιούνται στη βιομηχανία καλλυντικών, στη χημική και στην πετροχημική βιομηχανία. Σε αυτούς τους τομείς δραστηριοποιούμαστε, μ.ά., ως κατασκευαστές ατμολεβήτων, λεβήτων ζεστού νερού και θερμικού ελαίου. Η γεννήτριες καθαρού ατμού και οι λέβητες αποβαλλόμενης θερμότητας για εντελώς διαφορετικές εφαρμογές περιλαμβάνονται επίσης στη γκάμα των προϊόντων μας.

  1. INDUCTOHEAT EUROPE GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Καλώς ορίσατε. 6 δεκαετίες εξειδίκευση στον τομέα της επαγωγής! Inductoheat Europe - Ο συνεργάτης σας για κάθε ζήτημα σχετικό με την επαγωγική θέρμανση και τη θερμική επεξεργασία! Ως μέλος του δραστηριοποιούμενο σε παγκόσμιο επίπεδο ομίλου Inductotherm, είμαστε μια τεχνολογικά κορυφαία στην Ευρώπη επιχείρηση στον τομέα της επαγωγικής θέρμανσης. Αναπτύσσουμε, παράγουμε και διαθέτουμε στην έδρα μας στο Reichenbach επαγωγικά συστήματα θέρμανσης για διάφορες βιομηχανικές εφαρμογές. Παράγουμε τόσο τυποποιημένες όσο και ειδικές εγκαταστάσεις θερμικής επεξεργασίας, καθώς και μεγάλη γκάμα μετατροπέων. Επιπλέον, η Inductoheat Europe λειτουργεί δύο εγκαταστάσεις θερμικής επεξεργασίας κατά παραγγελία στο Reichenbach και στο Darmstadt, όπου πραγματοποιείται θερμική επεξεργασία μικρών και μεγάλων σειρών προϊόντων των πελατών μας. Το τμήμα παραγωγής επαγωγέων της εταιρείας μας παράγει αυτά τα ειδικά για κάθε εφαρμογή αναλώσιμα σε ποιότητα κατασκευαστή αρχικού εξοπλισμού και, κατά παραγγελία και με «ταχύτητα Express»!

  2. DIPL. ING. RUPPMANN VERBRENNUNGSANLAGEN GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία διπλωματούχων μηχανικώνRuppmann Verbrennungsanlagen GmbH με έδρα τη Στουτγκάρδη, Γερμανία, ήταν μία από τις εταιρείες που διαδέχθηκαν το 1979 την ήδη από το 1892 ιδρυθείσα εταιρεία Wilhelm Ruppmann Industrieofenbau GmbH.Η κύρια δραστηριότητά της περιλαμβάνει το σχεδιασμό, την παράδοση, τη συναρμολόγηση, τη θέση σε λειτουργία και τη συντήρηση ειδικών εγκαταστάσεων καύσης.Η πείρα, προερχόμενη από τις εμπειρίες της παραδοσιακής κατασκευής βιομηχανικών φούρνων περίπου από το 1900, έδωσε στην RUPPMANN από νωρίς το έναυσμα να τολμήσει την κατασκευή εγκαταστάσεων, με αποτέλεσμα τη δημιουργία του πρώτου αποτεφρωτηρίου στην πόλη της Στουτγκάρδης ήδη από το 1906.Στη συνέχεια κατασκευάστηκαν και τέθηκαν σε λειτουργία σε όλο τον κόσμο εγκαταστάσεις καύσης για την υγιεινή διάθεση απορριμμάτων κλινικών, ειδικών αποβλήτων και κατάλοιπων χαμηλής ραδιενέργειας.Αν και οι αρχικές επιδιώξεις για αυτές τις εγκαταστάσεις εστίαζαν στην ανάπτυξη μιας αποδοτικής τεχνικής καύσης, σήμερα υπάρχουν εκτεταμένες απαιτήσεις για την προστασία του περιβάλλοντος και την οικονομική αποδοτικότητα.

  1. SCHOLL CONCEPTS GMBH POLISH & PAD MANUFAKTUR

    Γερμανία

    Η εταιρεία SCHOLL Concepts GmbH με έδρα το Remseck στον Νέκαρ διαθέτει εδώ και περισσότερα από 59 χρόνια καινοτομικά συστήματα φινιρίσματος βαφής και περιποίησης αυτοκινήτων ανώτατου επιπέδου. Η επιδίωξη της άψογης επιφάνειας βαφής, το πάθος και η υψηλή εξειδίκευση έχουν αναδείξει την επιχείρηση σε ένα από τους παγκοσμίως κορυφαίους ως προς την καινοτομία, την ευελιξία και την εξειδίκευση προμηθευτές ολοκληρωμένων λύσεων φινιρίσματος βαφής. Εξίσου μοναδική .όπως τα προϊόντα μας είναι και η συλλογή μηχανημάτων του εργοστασίου συστημάτων της εταιρείας μας. Σε παγκόσμιο επίπεδο, κανένας άλλος κατασκευαστής δεν είναι σε θέση να παράγει ολοκληρωμένα συστήματα που περιλαμβάνουν δίσκους και πάστες στίλβωσης με την ίδια ποικιλία και σε αυτό το απαιτητικό επίπεδο. Προκειμένου να ανταποκριθούμε στην αυξανόμενη ζήτηση ανανεώσαμε τα τελευταία δύο χρόνια ολόκληρη τη συλλογή μηχανημάτων μας και επενδύσαμε σημαντικά σε ευέλικτες και δομοστοιχειωτές γραμμές παραγωγής.